Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
    benim hayalim hepsinin bir olup gelmesi

imkansiza yakin bi hayal...
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Nuri Albayrak yarin adayligini açikliyor.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
        benim hayalim hepsinin bir olup gelmesi

imkansiza yakin bi hayal...
        adi üstünde hayal iste[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• yil 1996, ts sampiyonluga çok yakin.uzun bir aradan sonra takim zirvede.talihsiz bir maçla sampiyonluk kaçiyor.camida bir öfke hakim.kizilan kisiler baskan özak, yönetim kurulu, teknik direktör.suçlari takimi spon ana kadar zirvede tutmak.halbuki geride kalan on yilda takim ligin ortasinda havluyu atardi.ayrica uzun yillar avrupa kupalarina dahi katilamamisti.hatta rakip tribünlerde ''bjk sl de gs kupa da fb uefa da ts nerde?hamsi tutar derede '' afisleri asilmakta.ne hocalar ne futbolcular gelmis fakat sonuç degismemisti.oysa özak baskanligindaki takim senol hoca nin da gayretleriyle takim sampiyonluga gitmekte.hem de parasiz pulsuz...fakat güzel ülkemde basaranlar suçlu olduklari için bu sahislarda paylarini aldilar...
          kaçan sampiyonluktan sonra tribünler ''parali baskan isteriz'' sloganlari atilir.96/97 sezonuna takim tüm aleyhteki yikim çalismlarina ragmen fena baslamaz.bir derbi maçta takim 3-1 geriye düsünce tribündeki taraftarlar takima sirtlarini dönerler.hem de 2. yarinin basinda.isterler ki takim fark yesin.fakat takim 3-3 beraberligi yakalar.bu sefer baska firsat beklenir.mevcut yönetim ve hoca için küfürler edilir.parali baskan isterizciler bastirir.takimin kaptani dövülür.bir istanbul maçinda taraftar küfürlü bir sekilde yönetimi istafaya davet eder.yönetim kongre karari alir.takim ise zirveye ortaktir.siralmadaki yeri 2.liktir.biraz moral destegiyle ilk siraya yerlesmesi muhtemeldir.sonunda parali baskan gelir.fakat takim beklenenin aksine düsüse geçer.takima takviyeler yapilir fakat mevcut hoca bunlari kullanamadan görevinden alinir.yerine hokkabazin biri getirilir.her mglubiyetten sonra bir kurban seçilir.takimin degerleri birer birer kopartilir.ilk önce takimin kaptani ve zamaninin en iyi sol beki degerlerinin çok altinda anlamsiz bir sekilde fb ye satilir.gol krali santraforu ve kardesi takimdan uzaklastirilir.yerlerine daha pahali ve daha kalitesizleri alinir.takim tepetaklak gider.fakat bunun önemi yoktur çünkü parali baskan çözümü nasil olsa bulacaktir.onlarca oyuncu gelir onlarca oyncu gider.fakat tablo degismez.neyse kongre karari alinir parali olan ben aday olmam fakat beni zorla seçerler der.karsisina sürpriz bir rakip çikar:öskan sümer.parali baskan sasirir ilkönce ufak yollu bir denem yapar rakibi vaz geçsin diye.fakat etkili olmaz.medyadaki dostalrini kullanir yine sonuç alamaz.devrin yönetimine hemen belgeler hazirlatirilir.verdigi paralari hesaplayarak üzerine tüfe*tefe*yasal faiz uygular.fakat kongre kararini verir, seçimi kaybeder... klübün tüm gelirlerine el konulur.borç belgelerinin sahte oldugu ispatlanir.borç 15 milyon dolara düsürürlür ve ödenmeye baslar.takim ilk zamanlarda zor günler geçirse de sonraki senelerde toparlanmaya baslar.bu is sasirticidir.çünkü mevcut baskanin parasizdir.derken baska bir parasiz baskan daha seçilir.takim zirve yapar.iki sene üst üste takim 2.olur...parasiz baskan basarmak üzeredir.fakat kamuoyu bos durmaz.parali baskan olsaydi bunlar olmazdi, kesin sampiyon olurduk laflari yayilir.dis etknlerle kaybedilen sampiyonluk sonrasi ben olsaydim hakemler hakkimizi yiyemezdi der birisi.parali baskan isterizciler yine etkili olurlar.küçük firsatlar beklemektedirlerr.ve firsatlar olusur.taraftarlar arasinda parali baskan istegi artar.mevcut parasiz yönetim aleyhine bagrilir, bazen de küfür edilir.parasi olan medyaya bol bol demeç verir.herkes haklisin der.ve taraftarlar artik parali baskanini beklemektedir...

Yorum

• a wolf cok güzel yazdin vallahi , okuyan anlarmi bilemem ama bütün taraftarin okumasi gerekir .

Bir sey daha eklemek istiyorum , malesef Politika karisdi secimlere!!!!

Trabzonun politikalan isi yok bizi karekterli insanlar lazim bize trabzonsporlu lazim ...................................

Yorum

• İlk olarak ceycey 61 tarafından gönderildi
              bence trabzon sporun basina senol güres gibi bir teçrübe sahibi hocanin gelmesi lazim diye düsünüyorum... eger senol hoca gitmemis olsaydi bu takim bu hallere düsmezdi.. hocanin gitmesiyle birlikte takim ruhu denen birsey kalmadi.......hocanin tekrarr geri dönmesini cani gönülden istiyoruz.... [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bu takim bu hale geldiyse senol gunes yuzundendir. koskaca milli takimlar teknik direktorlugu yapmis adamin, bir kisi transfer istememesi enterasandir. anorthosis macindan 1 gunonce 10 kisilik isim veren senol gunel takimin icine eden tek sorumlu adamdir.
              PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• İlk olarak a wolf tarafından gönderildi
                yil 1996, ts sampiyonluga çok yakin.uzun bir aradan sonra takim zirvede.talihsiz bir maçla sampiyonluk kaçiyor.camida bir öfke hakim.kizilan kisiler baskan özak, yönetim kurulu, teknik direktör.suçlari takimi spon ana kadar zirvede tutmak.halbuki geride kalan on yilda takim ligin ortasinda havluyu atardi.ayrica uzun yillar avrupa kupalarina dahi katilamamisti.hatta rakip tribünlerde ''bjk sl de gs kupa da fb uefa da ts nerde?hamsi tutar derede '' afisleri asilmakta.ne hocalar ne futbolcular gelmis fakat sonuç degismemisti.oysa özak baskanligindaki takim senol hoca nin da gayretleriyle takim sampiyonluga gitmekte.hem de parasiz pulsuz...fakat güzel ülkemde basaranlar suçlu olduklari için bu sahislarda paylarini aldilar...
                kaçan sampiyonluktan sonra tribünler ''parali baskan isteriz'' sloganlari atilir.96/97 sezonuna takim tüm aleyhteki yikim çalismlarina ragmen fena baslamaz.bir derbi maçta takim 3-1 geriye düsünce tribündeki taraftarlar takima sirtlarini dönerler.hem de 2. yarinin basinda.isterler ki takim fark yesin.fakat takim 3-3 beraberligi yakalar.bu sefer baska firsat beklenir.mevcut yönetim ve hoca için küfürler edilir.parali baskan isterizciler bastirir.takimin kaptani dövülür.bir istanbul maçinda taraftar küfürlü bir sekilde yönetimi istafaya davet eder.yönetim kongre karari alir.takim ise zirveye ortaktir.siralmadaki yeri 2.liktir.biraz moral destegiyle ilk siraya yerlesmesi muhtemeldir.sonunda parali baskan gelir.fakat takim beklenenin aksine düsüse geçer.takima takviyeler yapilir fakat mevcut hoca bunlari kullanamadan görevinden alinir.yerine hokkabazin biri getirilir.her mglubiyetten sonra bir kurban seçilir.takimin degerleri birer birer kopartilir.ilk önce takimin kaptani ve zamaninin en iyi sol beki degerlerinin çok altinda anlamsiz bir sekilde fb ye satilir.gol krali santraforu ve kardesi takimdan uzaklastirilir.yerlerine daha pahali ve daha kalitesizleri alinir.takim tepetaklak gider.fakat bunun önemi yoktur çünkü parali baskan çözümü nasil olsa bulacaktir.onlarca oyuncu gelir onlarca oyncu gider.fakat tablo degismez.neyse kongre karari alinir parali olan ben aday olmam fakat beni zorla seçerler der.karsisina sürpriz bir rakip çikar:öskan sümer.parali baskan sasirir ilkönce ufak yollu bir denem yapar rakibi vaz geçsin diye.fakat etkili olmaz.medyadaki dostalrini kullanir yine sonuç alamaz.devrin yönetimine hemen belgeler hazirlatirilir.verdigi paralari hesaplayarak üzerine tüfe*tefe*yasal faiz uygular.fakat kongre kararini verir, seçimi kaybeder... klübün tüm gelirlerine el konulur.borç belgelerinin sahte oldugu ispatlanir.borç 15 milyon dolara düsürürlür ve ödenmeye baslar.takim ilk zamanlarda zor günler geçirse de sonraki senelerde toparlanmaya baslar.bu is sasirticidir.çünkü mevcut baskanin parasizdir.derken baska bir parasiz baskan daha seçilir.takim zirve yapar.iki sene üst üste takim 2.olur...parasiz baskan basarmak üzeredir.fakat kamuoyu bos durmaz.parali baskan olsaydi bunlar olmazdi, kesin sampiyon olurduk laflari yayilir.dis etknlerle kaybedilen sampiyonluk sonrasi ben olsaydim hakemler hakkimizi yiyemezdi der birisi.parali baskan isterizciler yine etkili olurlar.küçük firsatlar beklemektedirlerr.ve firsatlar olusur.taraftarlar arasinda parali baskan istegi artar.mevcut parasiz yönetim aleyhine bagrilir, bazen de küfür edilir.parasi olan medyaya bol bol demeç verir.herkes haklisin der.ve taraftarlar artik parali baskanini beklemektedir...
                walla olayi parali baskan ve parasiz baskan basligiyla incelemessin burdada tavrinin 2.si oldugu anlasiliyo ama yanlis noktalar war birincisi ogün ve abdullahin satilmasi bu iki hain köpek gibi istediler fenerbahceyi yapilacak bisiy yoktu ikincisi sota ve arcil konusu yönetim arcili satmak isteedi ama sota nin satilmasi yöönetimden degil sotanin kendi terihinden dolayi kaynaklanmistir...we satilan oyuncular yerine daha lkötüleri alinmis yazmissin....mehmet ali yilmazin sana aldigi adamlari yazayim zamaninda oktay,sergen,lange(15 milyon mark)bu adamlar trabzon tarihinde istanbul klüplerinden yaptigi en önemli transferlerdir

demek istedigim may basarisizdir ama onun zamaninda istanbul klüplerine futbolcu satmamak gibi bi acizligimiz yoktu biz onlardan aliyoduk...

en son n e zaman ist takimlarindan futbolcu aldik sorusu sacma kalir.....en son hangi ist takim futbolcusuna talip olabildik diye sorulmasi daha dogru olabilir...

maalesefki biz bu anlamda küçüldük,zamaninin baskanlari bu acizliklerini kapamak icin öze dönüs diye bi kilif uydurdular

siz sadece parali baskan parasiz baskan diye adlandirirken olayi sadece trabzonspor futbol klübünün saha sonuclarindan aldigi basarilari kaale aliyosunuz arkadaslar

ne olacak bu takimin gelecegi su an kim trabzonsporun önümüzdeki 25 yilini garanti edebilir??????

neler yapiliyo stadimizin hali malum sadece bir tane tesisimiz war daha 3 yil öncesine kadar klüp telefonlari kapanmak üzereydi

parasiz bi baskan trabzonsporumuza tesis yaptirabilirmi??stat yaptirabilirmi?alt yapiya önem verebilirmi ????

soruyorum size mehmet ali yilmaz olmasa bu takim nerede antreman yapacakti biz hala o adamin yaptigi tesisleri kullaniyoruz zamanindada türkiyenin en iyi tesisine biz sahiptik....

parasiz pulsuz bu isler olmuyo,,,zamaninda trabzonsporda maasli görev yapan kisinin baskan olmasi cok gülünctür arkadaslar ...

trabzonspora bu kadar kolay baskan olunacaksa bende olayim sizde rakibim olunn

saygilar

Yorum

• Albayrak Trabzon'da

Adi Baskan adiyligi ile ilgili olarak çok yogun bir sekilde seslendirilen Nuri Albayrak bugün Trabzon'a geliyor. Albayrak ögleden sonra saat 15.30'da Zorlu Grand, otelde basin toplantisi düzenleyerek baskan adayligini açiklayacak. Albayrak'in listesinde Istanbul'daki Trabzonlu etkili dev sirketlerin temsilcileri yer alacak. Albayrak'in, Trabzon'a gelmeden önce Ankara'da bazi temaslari oldugu ögrenildi.

Taraftari güldürecegim

KESIN KARARINI VERDI
                  Trabzonspor'da adi baskan adayligina geçen ancak düne kadar kesin kararini vermeyen Nuri Albayrak bugün Trabzon'a geliyor. Albayrak, basin toplantisi ile adayligini açiklayacak. Albayrak'in, Trabzonspor baskanligi ile ilgili kararini netlestirmesinde Istanbul ve Ankara'da ki ikili görüsmeleri etkili oldu.
                  LISTEYI SEKILLENDIRIYOR
                  Albayrak, özellikle Trabzon'lu olup Istanbul'da is dünyasinin etkin holdinglerinin temsilcilerini yönetime aliyor. Albayrak, bu çerçevede ünlü is adamlari ile görüstü. Albayrak'in listesinde Cevahirler'den, Çebi'lerden üyeler olacak.
                  TRABZON DISINDAN 7
                  Albayrak'in Trabzon disindan Istanbubul ve Ankara'dan yönetimine 7 kisi alacagi diger isimleri Trabzon'dan tamamlayacak. Albayrak'in As Baskaninin Hasim Sayitoglu oldugu belirtildi.

karadenizgazete.com

Liste çalismam devam ediyor

Gündem her an degisebilir
                  Trabzonspor Baskan adayi Hayrettin Haacisalihoglu genel kurul kulislerinde gündemi derinden etkileyecek süratli ve sicak gelismelerin yasandigini belirterek "Dün de böyle gelismeler yasandi. Bugünden itibarende sürpriz gelismeler yasanabilir"dedi.
                  Geri çekilmedim
                  Bugün düzenleyeceg ibasin toplantisini iptal etti biçimindeki degerlendirmelere katilmayan Hacisalihoglu "Bugün aday olup olmayacagim netlesir. Baskanlikla ilgili basvuru süresini sonuna kadar kullanmak istiyorum listemin sekillenmesini de süratlendiriyorum"dedi..

karadenizgazete.com
                  Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Ne yazikki gelismeler çok degisik boyutlara gidiyor. Çok enteresan olmaya basladi

Atay Aktug aday degilim dedi , Hayrettin Hacisalihoglu çekilecekmis, Iskender Önal adayligi imza listesi verilmis ama aday olmayacak.

Nuri Albayrak son dakika adayi olacak.

Karsisina Özkan Sümer ihtimali var.

Ve aksam 18:00 a kadar her sey olabilir.

Nedesek Laf degil.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• walla albayrak in listesindekiler parali galiba bence iclerindeki en mantiklisi tek korkum sümerin aday olmasi

Yorum

• 1 - a wolf kardesin söylediklerine sonuna kadar katiliyorum.

2 - esteban kardesime sormak istiyorum; oktay, sergen ve langeyi hangi istanbul kulüplerinden aldik? bu adamlar Trabzonspor'a ne verdi? Arti recep, erol ve hatirlamadigim bir kaç futbolcu daha vardi onlari unutmussun.

3 - nuri albayrak için ortam hazirlandi. zamaninda hakkinda çok kötü seyler düsündügüm bir adamin Trabzonspor baskani olmasini nasil kabullenebilecegi mi bilmiyorum.

4 - Insallah gelen baskan enkaz edebiyati yapmaz.

5 - Su anda sahsen albayrak yerine Sümer gelsin diye düsünmeye basladim.Edited by: hamsi28
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Kim baskan olursa olsun, Trabzonsporlu olsun ve durust olsun benim icin en onemlisi budur. Cikip her yenilgiden sonra baskalarina suc bulmasin yeterki takimina teknik heyetine taraftarina sahip ciksin!
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi

1 - a wolf kardesin söylediklerine sonuna kadar katiliyorum.

2 - esteban kardesime sormak istiyorum; oktay, sergen ve langeyi hangi istanbul kulüplerinden aldik? bu adamlar Trabzonspor'a ne verdi? Arti recep, erol ve hatirlamadigim bir kaç futbolcu daha vardi onlari unutmussun.

3 - nuri albayrak için ortam hazirlandi. zamaninda hakkinda çok kötü seyler düsündügüm bir adamin Trabzonspor baskani olmasini nasil kabullenebilecegi mi bilmiyorum.

4 - Insallah gelen baskan enkaz edebiyati yapmaz.

5 - Su anda sahsen albayrak yerine Sümer gelsin diye düsünmeye basladim.

kanka orda demek istedigim istanbul klüplerinin elinden aldik...dün gibi hatirliyorum oktay laspalmas tan ayrilmisti fenerbahce istiyodu ama may almisti sonra sümer yönetimide fenere satti...su an biz bizansla at kosturabiliyomuyuz..sergende nitekim öyle o zaman atay aktug yada sümer yönetimi alabilirmiydiii???

emrenin bizle anlastigi aktugun istemedigi söleniyo pahali diye bu kadar cimri olmaya gerek yok eger alabiliyosan basarili olacaginada inaniyosan imkanlari seferber edip alacaksin bu anlamda may langeyee 15milyon mark ödedi daha sonra sümer yönetiminin yaptigi sacmaliktan sonra langede serbest kaldi konudan koptugumun farkindayim...

ama parasiz pulsuz kisiler gelecekse simdiden söliyeyim yine bize hüzün gelecek

Yorum

• Allahim ne olursun YA-RABBIm su özkan sümer aday falan olmasin aday olursada seçilemesin.Nuri Albayrak gelir insallah basimiza Türkiyede esi benzeri görülmemis kadar güçlü bi yönetimle.Trabzon kökenli zengin ve vizyon sahibi insanlar var listede okudugum kadariyla.Insallah kazanirsin ALBAYRAK.Ondan sonra elalem transfergörsün.
                              MİMOZA

Yorum

• İlk olarak 61 TS 1967 tarafından gönderildi
                                ne oluyor ya.. Nuri Albayrak kim meshur albayraklarin patronu falan mi.. umarim parasi vardir ve parasi olduu kadr otoritesi de vardir..

ewet kardes ta kendisi
                                MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim