Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kim gelirse gelsin ama masaya vurdu mu ses cikartacak birisi olmali. Bizi heyecanlandiracak transferler yapmali, artik sabrimiz kalmadi.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Poyraz aynen katiliyorum , sabirli ve kaliteli yönetim sart .

Yorum

• haluk ulusoy gelsin diyenler herhalde ts nin basina gs li bi baskanin seçilmesini istiyolar adam açik gs li siz hala uyuyonuz ayip yaaaaaa
        Azrail pesimi birak
        Ben ölecek adam degilim

Yorum

• Arkadaslar Trabzonun Bsakani Parali Olsun Diyorsaniz M.Ali Yilmaz Baska Parasi Olan Varsa Allah Askina Soleyin Kendimizi Kandirmayalim Lütfen Kim Gelirse Gelsin Bence Çözüm Olmayacaktir. Taki Bu Benim Fikrim

Yorum

• mehmet aliden baska kimseyi dusunmuyorum baska parali kimse yok!!! trabzonlu olupta paralarini gs ye bjk ye yatiranlara kiniyorum.ben trabzonla bagim yok bursaliyim tsyi tutuyorum adam trabzonlu gidiyo bjk gs tutuyor o 2 ezik klupte yoneticilik yapiyor nasil oluyor anlamiyorum.ah bende para olcak butum parami ts bagislarim yeterki sampiyon olalim .kolpa trabzonlulara uyuz oluyorum onlar bu sehri haketmiyorlar!!!
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• mehmet ali yilmaz diyenler emin olsun may gelirse fatih gökdeniz garanti fenerde....gerci aziz gökdenizi almaz artik hatta yattarayi bile sari lacivert görebilirsiniz

Yorum

• Sy yazdigini sen inaniyor musun. Fatih, Gökdeniz, Yattara fenere satilacak Mehmet Ali Yilmaz gelirse öyle mi. Ne alakasiz ne düsüncesiz bir yazi... Mehmet Ali Yilmaz gelirse ne olur biliyor musun kulüpteki Atay Aktug'un doldurdugu elemanlarin isine son verilir, Ibrahim Egeler, Emrahlar Lee'ler, Volkanlar Hasan Üçüncüler aninda takimdan gönderilir. Ilk isi bu bunlar olur Mehmet Ali Yilmaz'in.

Çocuk kandirir gibi o gelirse takimdaki en iyi oyunculari gönderir sekilde yazman gerçekten komik... Her ne kadar taraftarin çogu mehmet Ali Yilmaz gelsin desede adam Federasyon baskanligina oynuyor büyük ihtimalle gelmez... Trabzon'dan çikacak baskan ve yönetim bizi daha da geriye götürecektir. Simdiden geçmis olsun...

Yukardaki Bursali kardesimizin yazisi ise Trabzonlu hainlere kapak olsun...
                Barbarian

Yorum

• Fatih ve Yattarayi fenere satmayi hiç bir baskan cesaret edemez

Yorum

• ne çirkin bir düsünce adamin elin den ünali alamamisti kimse

Yorum

• 1- M.Ali Yilmaz gelmez.Gözü daha yüseklerde federasyon baskanliginda.(Ayrica kimse gidipte ondan aman dilenmez.El etek öpmez.

2-Haluk Ulusoy zaten Geyseli oldugunu sagir sultan bile duydu.Açiklmasida var herhalde gelmeyecegim diye.

3-Ö.Sümer,Agaoglu hatta Abanoz bile aday olmayacagini açikladi.Fakat Abanoz'un karari digerlerinden farkli.O tek liste,tek baskan etrafinda toplanilmasini istiyor.Aksi takdirde aday olacak.

Adayliga yakin N.Albayrak var.Sahsi kanaatim malum sebeplerden dolayi delege ona oy vermez.Geriye Hacisalihoglu kaliyor.Önal'la anlasirsa tekliste ile müstakbel baskan kendileri görünüyor.HAYIRLISI OLSUN.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• kim olsun anasini satayim ya.herkese bir kusur buluyorsunuz.anlamiyor musunuz.basimiza gelecek soyle sabikasiz da demiyim de icine kusku dusurmeyecek kimse yok.kimi diyo mali fatihi gokdenizi satar, kimi diyo ulusoy gsli, kimi diyo albayraklar akpli.cikin o zaman kardesim siz cikin aday olun ya.her gun ayni yaziyi gormekten biktim ben.madem getirmeye aday bir adaminiz yok veya olan adayinizi da ALLAHina kadar savunmuyorsunuz.niye yirtindiniz ne zamandan beri kongre diye?birazcik mantikli olun ya.ben de kongre diye yirtinanlardan biriydim.ve ben de su anda tsye lazim olacak baskan olarak m ali yilmazi isterim.bu benim sahsi dusuncem.gecmiste ne yapmissa yapsin.su anda ondan iyisi mi var?ama kendisi buyuk ihtimalle federasyon baskanligina oynayacak.tabii o sere.siler istifa ederse Edited by: armutcu61
                        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• bibakarsiniz yine bu yönetim kazanir baskanligi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          milyonlarin askisin

Yorum

• aka5
                            Yeni Üye

[img]forum_images/blank.gif[/img]
                            bmn | Istanbul

Yer: Turkey
                            Baglanti Durumu: Offline
                            Gönderilenler: 132

Gönderen: 23-Kasim-2005 Saat 23:36 | Kayitli IP

mehmet aliden baska kimseyi dusunmuyorum baska parali kimse yok!!! trabzonlu olupta paralarini gs ye bjk ye yatiranlara kiniyorum.ben trabzonla bagim yok bursaliyim tsyi tutuyorum adam trabzonlu gidiyo bjk gs tutuyor o 2 ezik klupte yoneticilik yapiyor nasil oluyor anlamiyorum.ah bende para olcak butum parami ts bagislarim yeterki sampiyon olalim .kolpa trabzonlulara uyuz oluyorum onlar bu sehri haketmiyorlar!!!

------------------------------------------------------------ -----

sait kardesim trabzonlu yada karadenizli olmayipta bu takimi tutan arkadaslarima,kardeslerime,abilerime baska imraniyorum BU NE ASK BE KARDESIM SENI SEVIYORUM TRABZONSPOR'UM!!
                            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Arkadaslar bugünkü yerel gazetede baskanlik ismi geçen kisilerden hiçbiri Trabzonspor'u daha yukariya tasiyabilecek isimler degil. Hiç birinin parasida, lobiside, kariyeride buna yeterli degil. O yüzden daha güçlü bir yönetimle birlikte baskan yine Atay Aktug olmalidir.

Yorum

• Ben de m3xade arkadasima katiliyorum. Atay Aktug su asamada en iyi aday. Ancak, yönetimini iyi olusturdugu takdirde. Hos bizde bir kaç iyi ve degerli insan bir araya gelip de bir baskan altinda çalismaz. Hiç zannetmiyorum olacagini. Aslinda kulüp yönetimi Sirketlerdeki gibi olmali, Yönetim kurulu seçilir, o yönetim kurulu da gider bir Futbol takimi baskani atar ve ondan hesap sorulur. Dönem sonunda yönetim kurulu ya devam eder, ya da seçimle gider. Futbol takimina baskanlik yapacak birisi gerekiyor bize kulüp baskani degil. Futboldan anlayacak, menajerlik sistemini bilecek. Transfer politikasini belirleyecek ve benzeri.... Sen her seyi bir baskana yükle ondan çekil kenara, oh ne ala! Parali basakan falan da hikaye arkadaslar. Artik kimse sahsi parasini transfere falan yatirmaz, yatirmamali. Kulübün geliri var, gideri var yaparsin hesabini sonrasindafutbolcu da alirsin, futbolcu da satarsin. Tabiki bu kadar basit degil bu isler ama özünde bunlardan ibaret.

Yani, Atay Aktug yeni bir yönetim kurulu ile kalmali ve en kisa zamanda da bir futbol takimi sorumlusu seçmelidir. Tabi, siyaset bize izin verirse ! Arkadaslar, açik söyülüyorum, sayet siyaset bu kulübün içine girer de bir takim yardimlar neticesinde saha basarilari gelirse yemin ediyorum sokaga çikamayiz ezikbahçeden ve gökdenizden beter oluruz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim