Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• görünen adaylar içinde bence nuri albayrak olmasi daha mantikli sebep mi?;

1- Sürekli ayni adamlari getirip görütmekten ben biktim Yine Rahsan Yine Süleymana döndü TS ve gördük ki eskilerden bize sampiyonluk adina hayir yok sadece en iyi ikinci olabiliyoruz çünkü hedefe ulasacak güç otorite ve vizyon yok!!! bizler sürekli öze dönelim saga dönelim sola dönelimlerle sadece ve sadece geriye döndük!! bir adim ileriye gidemedik!!! kimse çikipta kritik dönemlerde ileriye gidelim demedi!!! hem bi tarafa döndük!!!

simdi benim sahsi fikrim artik ts yi disaridan yönetmesinler öz olsun az olsun vs. lerle ts yi trabzona sikismis büyük esnafa vizyonu olmayan is adamlarina peskes çekecegimize yeniliklere açik olalim albayrak ben yapacagim diye geliyorsa önünü açalim gelsin!! agaoglunu tersledikte ne oldu? mevcut adaylardan albayrak'in seçilmesi bence hayirli olacaktir ama elbetteki belli basli ts lobisi ts yi kimseye yedirmeyiz diyecek ve aralarinda yine bölüseceklerdir.
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Kuslarimdan aldigim son haber ; ÖZKAN SÜMER'in adayligi kesinlesmis.

Bazilari üzülecek ama gerçeklerden kaçilmaz .

Saygilarimla
      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• bunun anlami gayet açik yine ts siyasete alet ediliyor daha çooook sampiyonluk için hayal kurar bu taraftar taraftar demisken

taraftar mi? - partizan mi?

Yorum

• Yanlis bilmiyorsam ÖZKAN SÜMER hiç bir siyasi partide faal görev almadi, onun için siyaset üstü bir kisidir.
          TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• özkan sümer bu takimin basinda iken gavura kizip oruç bozmak misali istifa etmedimi??

açiklamasinda da

-takimin haklarini koruyamiyorsam istifa etmem gerek gibilerinden biseyler söylememisydi?

simdi hayatinda neleri degistirdi de aday olacak acaba??
            fenerbahçe dünya pisliğidir..
            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• [img]smileys/smiley1.gif[/img]hersey açik kardesim, hayirlisi olsun trabzonsporumuza nasi olsa baskani biz belirliyemiyecegiz çünkü elinde 100 oydan fazlasi olan bir çok insan taniyorum, tek dilegim ts siyaseten uzak tutulsun ama nafile ts siyasetin kendisi olmus durumda

Yorum

• AKP'nin elini kolunu sallaya sallaya istedigi klübü ele geçirmesine itiraz etmek sanirim partizanlik degildir. Ayrica kuzu kuzu, itirazsiz bir kabullenis daha feci bir davranis olurdu sanirim. Hiç degilse böyle bir direnç, Trabzonspor'un degerleriyle örtüsüyor.

Ayrica, Nuri Albayrak'a karsi olanlari neden CHP'li olarak degerlendiriyorsunuz onu da anlamis degilim. Ya da Özkan Sümer'i destekleyenleri?

Ben CHP'li degilim. Hiç de sempatim yok.Ayrica gönlümün baskani da Özkan Sümer degil. Ama klüp üzerinde oynanan oyunlarinfarkindayim. Itirazim bu yüzdendir AKP'li adaya. Bir de bu kadar saibeli bir baskan adayinin -ispatlanan birsey yok deniyor, onca dava, vs var..Simdilik.. Ama iktidardan gittiklerinde, tipki Mesut Yilmazlar, Cumhur Ersümerler gibi yüce divanda yargilanacaklardir sanirim, o zaman ortaya çikacaktir neyin ne oldugu. Iktidar tarafindan korunamayacagi için - olmasi daha üzücü.

Ayrica Trabzonspor'un iktidar destekli bir sampiyonluga ihtiyacinin oldugunu düsünenler arasindaeminim "gökdeniz gitsin" diyenler de vardir. Hani nerde Trabzonsporluluk ruhu? Bizim tek ihtiyacimizfutbolun sahada oynanmasi ve adaletli yönetim. Su an Türk futbolu dibe vurmus durumda. Futbolumuzla degil olaylarla anilir olmusuz. Artik kendilerini sorgulayacaklardir sanirim... Sahaya müdahale - iyi niyetli bir yaklasimla- biraz daha aza inecektir diye düsünüyorum...

Bu arada bir minik not daha; Özkan Sümer'i seven birisini daha taniyorum. Hiç de CHP'li olmayan birisi. Sevgi mesela Kendisinin fasist oldugunu söyler ) Ama Özkan Sümer'i destekler...

Sadece Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                  İlk olarak coach tarafından gönderildi
                  abi yapma allah askina niye versin limani trabzonspor'a ?

onu yapsa o zaman yapardi aldi limani derdiki hibe ediyorum trabzonspor'a onu o zaman yapardi simdi niye yapsin ??

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bende bunu duymak istiyorum zaten. Niye versin. Bende olsam vermem zaten. Sonuçta o ayri bu ayri birsey. Sadece su cümleyi "Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum". Nuri Albayrak söyleyince aklima geldi birden liman isi. Yani Trabzonspor bir sevdaysa, her zaman hizmet etmek gerek. Sadece baskan oldugunda degil. O ihale sürecinde de, Albayrak Trabzonspor'un bu ihaleye girdigini biliyordu. Yarismak yerine, hizmete o an baslayabilirdi dimi. Bunu söylemeye çalisiyorum özünde sayfalardir.

Adi saibelerle anilan yolsuzluklarla duyulan bir ailenin ferdini takimimin basinda baskan görmek istemiyorum arkadaslar ben. Koca camiada yokmu baskasi. Hem futbolun içinden gelen hemde trabzonsporun sevdalisi. Bence bu albayrak trabzonsporun maçini bile izlememistir daha. Bu tip adamlar elini çekmedikçetakimimdan ortaya çikmaz tabi trabzonspor sevdalilari. Albayragin derdi sadece rant arkadas. Yoksa Trabzon sevdalisi olsa gönül borcunu ödemek için bu kadar beklermiydi.Yada hangimiz beklerdik bekliyoruz. Elimizden geleniyapiyoruz.

HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• 1) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, satasma, asagilama amaci tasiyan, kisi hak ve özgürlüklerine saygisiz içerige sahip olan, irk veya din farki gözetilerek yazilmis, siyasi nitelik tasiyanmesajlar göndermek kesinlikle yasaktir. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kisaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmistir. Bu tür davranislarda bulunulmasi halinde forum yöneticileri bu tip mesajlari silmek, düzenlemek ve mesaji atan kisiye gerekli cezalandirmayi yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykiri davranista bulunan üyelerin üyelikleri 1 haftaligina durdurulur. Ayni davranisin devami halinde ise ceza 2 haftaya çikacaktir.AMESPACE PREFIX = O />Edited by: l-m
                    KURTAN

Yorum

• birde unutmadan bunlar adam olsa daha dün benzine rafine fiyatlarina % 5.2 zam gelmezdi

1) Forumumuzda küfür, hakaret, tehdit içeren, satasma, asagilama amaci tasiyan, kisi hak ve özgürlüklerine saygisiz içerige sahip olan, irk veya din farki gözetilerek yazilmis, siyasi nitelik tasiyanmesajlar göndermek kesinlikle yasaktir. Forumda bu amaçlara yönelik olarak kisaltmalar, imalar kullanmak da kesinlikle yasaklanmistir. Bu tür davranislarda bulunulmasi halinde forum yöneticileri bu tip mesajlari silmek, düzenlemek ve mesaji atan kisiye gerekli cezalandirmayi yapmak konusunda tam yetkilidir. Bu kurala aykiri davranista bulunan üyelerin üyelikleri 1 haftaligina durdurulur. Ayni davranisin devami halinde ise ceza 2 haftaya çikacaktir.AMESPACE PREFIX = O />

KURTAN61 isimli üye 1 hafta süreyle forumdan uzaklastirilmistir ( Ceza Bitis : 18 Aralik 2005).Edited by: l-m
                      KURTAN

Yorum

• İlk olarak KURTAN61 tarafından gönderildi

birde unutmadan bunlar adam olsa daha dün benzine rafine fiyatlarina % 5.2 zam gelmezdi

tamam bende istemiyorum ama elestirinin de bir mantigi olur bu ne ya!!
                        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
                          özkan sümer bu takimin basinda iken gavura kizip oruç bozmak misali istifa etmedimi??

açiklamasinda da

-takimin haklarini koruyamiyorsam istifa etmem gerek gibilerinden biseyler söylememisydi?

simdi hayatinda neleri degistirdi de aday olacak acaba??

kongrede MAY'a ''trabzonspor kimsenin cebine sigmaz'' diye posta koyup adam alacklarini istediginde de taraftara da sikayet eden de kendisidir..

MAY'In yaptigi dogru olmayabilir ama eger o lafi ediyorsan bir insana,yapacaklarina da katlanirsin.Gelirlerimize el konuldu,elimiz kolumuz bagli diyemezsin..

Gelelim icraatlerine.Sergen'i göndermesine kulp buldunuz yok kiloluydu,yok oynamiyodu diye.Yarim sezonda 15e yakin gol atan Oktay'i neden göndermis?? Top oynamaya niyeti olmadigi için mi yoksa MAY tarafindan alindigi için mi??

----------

gelelim siyaset konusuna.Trabzonspor taraftari neden ''salak'' yerine konuyor.Trabzonspor'un baskani su an CHP'li diye CHP'ye oy veren var mi aranizda?Ya da Albayrak baskan olursa Tayyip'e oy verecek olan?Biz bu kadar salak miyiz??Adam Trabzonluyum,Trabzonspor'a borcumu ödemek,sampiyon yapmak istiyorum diyor.Yapar yapmaz bilmem ama bu dediklerinin siyasetle ne alakasi var???

Kimse TRABZONSPOR taraftarini aptal yerine koymaya kalkmasin !!

Edited by: oflee61
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Diyelimki ALBAYRAK BASKAN seçildi Takim basarili oldu o zamanda aayni tepkiler olacakmi.O zaman EL SALLA BÜYÜK BASKAN EL SALLA diye bagirmayin takipçiniz olacagim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bugün Albayrak'ı desteklemiyorum. Ama inanın ki yarın ya da haftaya seçilirse, muhalefeti bir süreliğine erteler, takipçisi olur ve hele Şampiyonluk gelirse, onu İstanbul'dan Şinek'e (Çaykara - Ataköy)sırtımda taşırım. Bu yol ki buradan Trabzon'a bir zorsa, Trabzon'dan Şinek'e bir o kadar daha zor :-)

Ama şunu da buraya yazıyorum; önümüzdeki 1-1,5 sene içinde yeni bir Olağanüstü Kongre yapılacak.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
                              İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Diyelimki ALBAYRAK BASKAN seçildi Takim basarili oldu o zamanda aayni tepkiler olacakmi.O zaman EL SALLA BÜYÜK BASKAN EL SALLA diye bagirmayin takipçiniz olacagim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bugün Albayrak'i desteklemiyorum. Ama inanin ki yarin ya da haftaya seçilirse, muhalefeti bir süreligine erteler, takipçisi olur ve hele Sampiyonluk gelirse, onu Istanbul'dan Sinek'e (Çaykara - Ataköy)sirtimda tasirim. Bu yol ki buradan Trabzon'a bir zorsa, Trabzon'dan Sinek'e bir o kadar daha zor :-)

Bursasporlu bir arkadasim var sen ölürsün TS sampiyon olamaz dedi.

Idaaya girdik eger olursa beni bursayi bilenler bilir heykelde beni sirtinda tasiyacak O beni tasir sonra inan bende senin yaninda nuriyi sirtimda istedigi yere tasirim.Edited by: Semih(TS)
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• ongre üyelerine burdan yalvariyorum.ALLAH askina ÖZKAN SÜMER i seçmeyin.Bu adam bizi birakip gitmedi mi?Pasif,parasiz,ve gücü olmayan bi adami ALLAH askina seçmeyin.Giderken ne demisti"TRABZONSPOR un haklarini koruyamadim ve istifa etmek gerikiyo bende geregini yapiyorum"dedi ve çekti gitti.YAw o günden bugüne ne degisti ÖZKAN SÜMER ne degisti söyle bize?Gücün yok,paran yok birak bu isi layikiyla yapabilecek,TRABZONSPORUMUZUN haklarini savunabilecek biri(NURI ALBAYRAK)baskan olsun.Sunu biliyorum ki eger özkan sümer aday olursa kesin seçilir.ALLAH im insallah aday olmaz olsada seçilemez YA-RABBIM.Aminnnnnnnnnnn
                                MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim