Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne tuhaf... Google'da Nuri Albayrak ismini ariyorum, karsima çikan sayfalarin %80'nin de, Trabzonspor baskanligiyla ilgili haberler çikiyor karsima... Hal böyle olunca, insanin aklina ister istemez su soru geliyor... Nuri Albayrak mi Trabzonspor'a faydali olacak, yoksa düne kadar sinirli insanin tanidigi bu baskan adayimizin ismini, ülkeye ezberleten Trabzonspor mu ona faydali olacak...

Neden, Trabzonspor birilerinin yasama tutunmak için basamagi oldu hep...

Yorum

• kutoz bu da dogru bir yaklasim ve farkli bir bakis açisi yüzde yüz dogru ama bir de istanbul belediyesiyle ilgili olanlar var bunlari dsa unutmayalim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Yattttaraaaa

Yorum

• İlk olarak cenk109 tarafından gönderildi

kutoz bu da dogru bir yaklasim ve farkli bir bakis açisi yüzde yüz dogru ama bir de istanbul belediyesiyle ilgili olanlar var bunlari dsa unutmayalim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

%20 ki, onlar Sn.Nuri Albayrak baskan olursa, Trabzonspor'un yukariya dogru çikis ivmesin de emin ol karsimiza çikacak. Beni fazlasiyla rahatsiz ediyor özünde bu konu. Düsünebiliyormusun, Trabzonspor basariliyken, onu bertaraf etmek isteyen bizans basini, manset atacak; "Trabzonspor'un, Istanbul Büyüksehir Belediyesinde yolsuzluklara ismi karisan baskani..." Trabzonspor'un, -dogru/ya da yanlis farketmez- bu sekilde anilmasi, beni çok derinden yaralar...

Yorum

• Bence bugun gelenen tabloda Nuri ALbayrak veya Iskender Onal in baskan olmasi en dogrusu. Bazi cevreler tarafindan son anda zorla one surulen Ozkan Sumerin baskan secilmesi halinde ise Trabzonsporda demokrasinin degil menfaatlerin on planda oldugu anlasilacaktir!

Nuri ALbayrak ve Iskender Onal benim tanimadigim 2 isimdir! Bu isimlerden hangisiTrabzonspora daha cok katki yapacaksa bence o gelmeli. Sadece maddi acidan degil her yonden en cok katkiyi kim yapacaksa ogelsin. Buda simdilik Nuri Albayrak gibi gorunuyor.Yanliz ben bazi arkadaslara katilmiyorum, Nuri Albayrak Trabzonspora verdigi sozleri tutarsa Trabzonsporun ona kazandiracagi unvani hakkeder! Eger verdigi sozleri tutmazsada enfazla 1 yiul baskan olarak kalirfazla duramaz.

Kazanan Trabzonspor olsun....
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Vahid hocanin isteklerini kim yerine getirecekse, stadi en kisa zamanda kim modernize edecekse ve Trabzonsporun haklariniheryerde sonuna kadar kim savunacaksa o seçilsin.....bu da su anda bir kiside görünüyoor....

Hepimiz için hayirlisi olsun... beni üzen yarin Trabzonsporumun basina geçebilecek baskan adaylari hakkinda çok atilip tutulmasi...yarin baskan olunca ne yapacagiz peki...

Unutmayalimki, bizle Trabzonspor sevdalisiyiz...

EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN.......
            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Yorum

• artik bize heyecan getirecek, stadi yapacak, yildiz transferler yapabilecek, kadroyu zenginlestirip takimin üzerine çikmaya çalisan oyuncularin kurdunu kirabilecekbir baskan lazim. niye bunlar lazim çünkü eskilerden farkli olacak, sürekli parali - parasiz baskan tartismasi yapan taraftarin sorusuna cevap olacak diye.

Ama öyle görünüyor ki sorular yine cevapsiz kalacak, iskender önal farkli çevrelerden kisisel siyasi çevresi de olan insanlari listesine yazmis. genel siyasetten öte kendi içimizde de olan siyaset burda da var tabii.

her ne olursa olsun takimimiz için hayirli olur insallah. merakla bekledigimiz son için sayili saatler kaldi.

Yorum

• Sunu soylemeliyim ki, bu sitenin albayrak a destek vermesi var olan kucuk umutlarimi da yok etti, albayrak in kim oldugunu ve nasil islere karistigini herke biliyo, bize hereyiyle trabzonsporu seven ve tertemiz biri lazim, bizde mi 3 biznsli kopeklere benzicez, o zaman yonetime gelmeden direk cirkef bi medya olusturmak icin cirpinalim, yada taraftari cirkflestirelim ya da ne bilim.

Ya gencler bu nuri albayrakla olcak is degil, bugun gelir, sezon sonu gider, en fazla 6 ay ya, yapmayin, ozkan sumer var baskan olabilecek tek adam su listede, gerisi hikayedir ya!

Bence bir an once trabzon ayaklanmali ve albayrak hatasindan kurtulmaliyiz.. Yoksa degil 3, 50 sene geri gidicez..
                  OFLUYUNUS

Yorum

• İlk olarak yunuso tarafından gönderildi

Sunu soylemeliyim ki, bu sitenin albayrak a destek vermesi var olan kucuk umutlarimi da yok etti, albayrak in kim oldugunu ve nasil islere karistigini herke biliyo, bize hereyiyle trabzonsporu seven ve tertemiz biri lazim, bizde mi 3 biznsli kopeklere benzicez, o zaman yonetime gelmeden direk cirkef bi medya olusturmak icin cirpinalim, yada taraftari cirkflestirelim ya da ne bilim.

Ya gencler bu nuri albayrakla olcak is degil, bugun gelir, sezon sonu gider, en fazla 6 ay ya, yapmayin, ozkan sumer var baskan olabilecek tek adam su listede, gerisi hikayedir ya!

Bence bir an once trabzon ayaklanmali ve albayrak hatasindan kurtulmaliyiz.. Yoksa degil 3, 50 sene geri gidicez..

[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Daha önce de kisaca deginmistim, yunuso konuyu açinca tekrar hatirlatmak istiyorum. Çirkef medya; ya d aistanbul medyasindan söz ediyorum. Ilginç bir sekilde bugüne kadar Trabzonsporla ilgili olumlu haberleri görmezden gelen, yanli yayinlar yapan, olumsuz durumlari abartili bir sekilde sunan ve bizim her zaman elestirdigimiz Istanbul medyasi Baskanlik seçimlerimize özellikle bu süreçte bir baskan adayimiza özel ilgi duymaktadir. Istanbul medyasi acaba bir anda bizi neden önemsemeye basladi diye düsünüyorum, özellikle bir baskan adayimizi? Acaba ülkenin genel yönetim politikasina yönelik olusturulan menfaate dayali destek zincirinin bir uzantisi midir? Menfaat zinciri bagli olarak birileri bu konuda medyanin bu konuda özel ilgi göstermesini mi istemistir?

Yukarida bir üye de Özkan Sümer ve menfaat iliskilerinden söz etti. Trabzonspor'a hazirlanmis basarisizlik senaryosunun bir ürünü olarak Trabzonspor'u birilerine mahkum etme anlayisinin altinda yatan menfaat iliskisini göremeyenler, acaba Özkan Sümer'in hangi menfaat iliskilerinden söz edebilir ki?

Ve taraftarlarimiz; unutmayin ki Trabzonspor'un bir kurum olarak varligini sürdürebilmesi ve kültürel bagliligini sürdürmesi için her ne pahasina olursa olsun yildizlara ve stadyuma vb. araçlara gereksinimi yoktur. Geçmisten günümüze sömürgeci devletlerinin sömürülen devletleri kendilerine mahkum ederek onlarin tüm degerlerini yok etmeleri pahasina, onlara para, teknoloji, gelismislik sunmalari sömürülen devletleri mutlu etmemistir.

Trabzonspor taraftari olmak, özellikle sevgili genç arkadaslar, Trabzonspor'un sampiyon olmasina bagli bir taraftarlik anlayisi degildir. Bu konudaki ayrintili yorumlari ilgili forum basliginda okuyabilirsiniz. Trabnzonspor'un ilkeleri ve degerleri dogrultusunda bilinçli bir oyunun çerçevesinde birilerine mahkum ediliyorsa, o kisiler Trabzonspor'u 30 yil üst üste sampiyon yapsalar bile, bunu onurumuza sigdiramayiz.
                      Always Trabzon!!!

Yorum

• İlk olarak yunuso tarafından gönderildi

Sunu soylemeliyim ki, bu sitenin albayrak a destek vermesi var olan kucuk umutlarimi da yok etti, albayrak in kim oldugunu ve nasil islere karistigini herke biliyo, bize hereyiyle trabzonsporu seven ve tertemiz biri lazim, bizde mi 3 biznsli kopeklere benzicez, o zaman yonetime gelmeden direk cirkef bi medya olusturmak icin cirpinalim, yada taraftari cirkflestirelim ya da ne bilim.

[img]uploads/coach/2005-12-17_120940_hiç_olmadi_simdi.gif[/img]
                        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• [img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

ben 1 yildir böyleyim kardes, ama hayat bu...
                          OFLUYUNUS

Yorum

• Tebrik ediyorum, defalarca okunmasi gereken, makale niteliginde bir yazi...

[img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            OFLUYUNUS

Yorum

• abi gene ayni sey oluyor daha önceki yazilarimdada belirttim bize kendini düsünen degil Trabzonsporu düsünen bir baskan lazim ancak adaylari baktigimda ne yazikki bunu göremiyorum
                              <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Ahmet Agaoglu`nun cekilmesi ne(Kaya Cilingiroglu`nun vurulmasina kadar giden)sebeb olan surece etki eden sahislarin bu secimde Ozkan Sumer`i destekledigini ogrendim. Bu da olayinne derecevahim boyutlarda oldugunun, Tranzonspor`u icten ice kemiren statukonun hangi menzillerde coreklendiginin gostergesidir.

Daha fazla yoruma gerek yok saniyorum. Umarim oy kullananlar sagduyuyla ve birilerinin degil Trabzonspor`un gelecegini dusunerek hareker ederler.

"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim