Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kusura bakmayin , yazilari okuyunca aklima geliyor, YATTARA denen futbolcumuz aydan mi geldi ? Yoksa bu topçuyu begenmediginiz HAZRET mi aldi ?GÖKDENIZ ' i yoldan geçerkenmi bulduk ?

Saygilarimla Edited by: ozcilingir
    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Diyelimki ALBAYRAK BASKAN seçildi Takim basarili oldu o zamanda aayni tepkiler olacakmi.O zaman EL SALLA BÜYÜK BASKAN EL SALLA diye bagirmayin takipçiniz olacagim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Özkan Sümer'in baskanligini basarili buluyorsaniz söylenecek bir seyim yok. Trabzonspor'un tarihinde küme düsme potasina geldigi durumlari bir trabzonspor taraftari olarak unutamiyorum.. özkan Sümer'in baskanliga adayligini koymasini dogru bulmuyorum.

Soruyorum Atay Aktug'un istifasini neden istediniz Edited by: gerçekefsane
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
          O MANTIKLA bu site avukat dolu.Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum.Benim Sahsi düsünceme Göre Trabzonsporun menfaatlerine ne uygunsa onu savunuyorum.Kimse ye kendi fikrimi kabul ettirme.Kabul etmeyenlede çatisma derdim.Yok,Ama Insanlara karsi haksiz saldiri yapildigindada bunlara cevap yazmanin HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR .in geregi Cevap yazma ihtiyaci hissediyorum.kimsenin avukati degilim ama siz Özkanin avukatligini yapiyorsaniz onada bir sey deme hakkim yok.O da sizin bileceginiz bir sey.

Burda Önemli olan Trabzonspordur.

Bana göre Su anda 2 aday var,Birde Özkan SÜMER in adi geçiyor.Su andaki adaylar içerisinde ALBAYRAKLAR daha güçlü diye düsünüyorum.Iskender ÖNAL i yetersiz buluyorum.ÖZKAN SÜMER zaten denenmis felaketin esiginden dönmüsüz.Bir kez daha felaket senaryolari yasamak istemedgim için karsi çikiyorum bu kadar basit.

ama bazilari olaylari o hale getirdiki.Sanki SIYASET MEYDANI ndayiz.

Sizi düsüncelerinizden dolayi ben elestirdim mi. Siz kalkip benim Albayrak'larin liman ihalesiyle ilgili yazmis oldugum mesaja gönderme yaptiniz. Avukat mevzusuda böyle çikti zaten. Eger düsüncelerimi yazamayacaksam, burada ne isim var ki. Her seferinde, birilerine dert anlatmak zorunda birakilmak hosuma gitmiyor açikcasi.

Benim sizinle bir sorunum yok. Benim sorunum Nuri Albayrak'la. Gelsin onunla tartisayim. Onunla ilgili yazacaklarima da kimse cevap yazmasin. Bu benim düsüncemdir, beni baglar. Ben kimseyi düsüncesinden dolayi elestirmedigim bir ortamda, benim de düsüncelerime saygi duyulmasina beklerim. Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

Kusura bakmayin , yazilari okuyunca aklima geliyor, YATTARA denen futbolcumuz aydan mi geldi ? Yoksa bu topçuyu begenmediginiz HAZRET mi aldi ?GÖKDENIZ ' i yoldan geçerkenmi bulduk ?

Saygilarimla

düz mantikla gidersek.

Bu sürece gelene kadar kaç futbolcu gelmistir. kaç futbolcu gitmistir. bunun sorgulanmasi gerekir. bir önceki sayfada bir gazete haberlerinde adi gecen futbolculari kim almistir. kim göndermistir. bu mantikla gidersek sonuca ulasamayagimizi düsünüyorum. bu görüsüme katilirmisiniz, katilmazmisiniz bilmiyorum

basari sahadaki sonuçlara endekslidir.puan siralamanizdakiyeriniz önemlidir. Trabzonspor Kulubu sözkonusuysa özellikle, siralamadaki yerinin ne olmasi gerektigibellidir. buna göre sponspor bulursunuz, buna göre diger gelir kaynaklariniz artar. buna göre maçlariniz yayinlanir. Forma gögüs reklami almadigimiz günleri hatirlayin. Trabzonspor tarihini anlatarak Trabzonspor sevgisini bir noktaya kadar asilarsiniz.20 yili geçen sürede, yeni nesil Trabzonspor'un Sampiyonlugunu bekliyor. 96 'da kaçan sampiyonluk sonrasi yasananlari unutmayalim. bu taraftar sampiyonluk bekliyor. baska bir sey degil

Kilit Kelime SAMPIYONLUKEdited by: gerçekefsane

Yorum

• özkan sümer olmasaydi bu kadro kurulamazdi....gerçek bu yoksa trabzonspor çok zengin bir kulüp oldugu için istanbul takimlariyla hala rekabet ediyor degil.....özkan sümerin emekleri akli yadsinamaz....
              rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• su da bir gerçek baskan adayi olan albayrak bu takimi sampiyon yapmak için aday oluyorum dedi....bu söz benim için en önemli kriterdi......açikça söyleyeyim:koltuklarinizi yatar konuma getirin sirtinizi yaslayin iyice rahatlayin.....hatta bir de sigara yakin bir seferlik.....

trabzonspor sampiyon olacak beyler kimse engelleymez.....olay bitmistir....
                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• ÖZKAN SÜMER'IN futbolcu seçimindeki hatalari , baskalarina göre çok azdir. HAZRET futbolcuyu yürüyüsünden anlar !!!Isteyen arastirabilir.

Bu arada ben ÖZKAN'IN FUTBOL BILGISINI SAVUNUYORUM, baskanligi ile ilgili fazla yorum yapmadim.Ama yapayim, onun yönetim kurulu ona dayanamadi ve kuyusunu kazdi.

Fener maçi öncesi futbolcularin taksitlerini verecegini söyleyen yöneticikivirdi. Bu durum üzerine efsane futbolcularimizdan biride maçi tribünden seyretmeye bile gerek olmadigini düsünüpTV den maçi izledi.

Ben biraz yasliyim hafiza kaybim olmus olabilir ama ÖZKAN SÜMER VE AHMET SUAT ÖZYAZICI'NIN , SAMIL EKINCI'NINBASARILARINI UNUTMADIM .

MUSTAFA GÜNAYDIN'INDA FEDERASYONA KIZIP ( CEZA ALDIGI IÇIN ) ,LOCA DA DEGIL açik tribünde maç izledigi günleride unutmadim.

Saygilarimla
                  TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Artik bir kisir döngüye giden tartismadan iyice sikilmaya basladim. birbirimizi hirpalamaktan baska hiç bir sey yapmiyoruz. bu dakikadan sonra yapilacak tartismalar yarar getirmeyecegine inaniyorum.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• @cafer52

Diyelimki ALBAYRAK BASKAN seçildi Takim basarili oldu o zamanda aayni tepkiler olacakmi.O zaman EL SALLA BÜYÜK BASKAN EL SALLA diye bagirmayin takipçiniz olacagim.

cafer abi eger baskan secilirse sonuna kadar destek oluruz dedigin gibi insallah basarili olur orasi ayri konu tabii

Yorum

• babamla sohbet ederken sordum nuri albayrak kimdir ne yapabilir diye, dedi bi halt yapamaz o olacagina önal olsun daha iyi, aslinda en iyisi ben olmaliyim ama neyse olmucam bu seferlik.

Yorum

• bize bu saatten sonra arkasi saglam adam sart ya haluk ulusoy yada ahmet agaoglu bu ikisi de aday olmiycaklarini soluyor ama bunlardan baska da bilmiyorum ... atay aktughdan iyi olabilirlermi
                          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                          Mustafa Korkmaz

Yorum

• Ne baskanlik yahu yaz yaz bitmedi )

Insanlarin düsüncelerini söylemesi güzelde ayni seyleri yazip propaganda yapmasi güzel bir sey degil. Önümüzde bir seçim var su anda iki aday var Özkan Sümer'in adayligi su anda söz konusu degil. Tekrar tekrar konunun Özkan Sümer'e gelmesi anlamsiz... Mevcut iki baskan adayinin açiklamalarini plan ve projelerini konusalim. O böyle yapmis bu böyle yapmis dersek isin içinden çikamayiz. Herkesin iyi yanlari oldugu gibi kötü yanlari vardir. Her baskan Trabzonspor'da iyi seyler yapmistir yaninda kötü isleri de olmustur.

Baskan adaylari ne diyor neler yapmak istiyorlar bunu konusalim...

Nuri Albayrak: Güçlü bir yönetimle geliyoruz, 22 senelik sampiyonluk hasretine son verecegiz, Trabzonspor'a yeni ve modern bir stad kazandiracagiz.

Iskerder Önal: Aday oldu ancak henüz bir açiklamasini okumadim duymadim. Plan ve projeleri nelerdir.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben yorumlarimda kimseyi kirmak istemedim eger bi hatam olduysa bende harkesin sahsindan özür dilerim,ayrica yigidin hakki yigide özkan sümer'e borcumuz vardir hakkini kendisine teslim etmeliyiz basarimizda onunda payi çok fazladir

saygilarimla,,
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• para ve otorite

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim