Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

sevgili kutoz

o dönemide Trabzonspor'un hukuki statüsü buna elvermiyordu. ihaleye girmis olmasi, sonradan ihaleden çekilmesi fazla bir önemi tasimiyor.

hukuki statü sorun niteligi tasirdi. Danistay'dan karar geri dönerdi.

Trabzonspor'un ihaleye nasil girdigi konusunda tam bilgim yok. Kanunun derneklere tanidigi haklar konusunda hakliligin var. Neden ihale disi kaldigini iyi bilmek gerek. Bu ihale dosyasini hazirlayanlar, dernekler yasasindan haberi yokmuydu. Paravan bir sirketle de çikabilirlerde ihaleye. Olayin gelisimini iyi bilmek gerek.

Ben burasinda degilim olayin. Bugünündeyim... Sn. Albayrak seçilirse, Limanin isletmesini Trabzonspor'a verir mi acaba, bunu düsünüyorum. Devirinden bahsetmiyorum. Isletmeciliginden bahsediyorum...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

sevgili kutoz

o dönemide Trabzonspor'un hukuki statüsü buna elvermiyordu. ihaleye girmis olmasi, sonradan ihaleden çekilmesi fazla bir önemi tasimiyor.

hukuki statü sorun niteligi tasirdi. Danistay'dan karar geri dönerdi.

Trabzonspor'un ihaleye nasil girdigi konusunda tam bilgim yok. Kanunun derneklere tanidigi haklar konusunda hakliligin var. Neden ihale disi kaldigini iyi bilmek gerek. Bu ihale dosyasini hazirlayanlar, dernekler yasasindan haberi yokmuydu. Paravan bir sirketle de çikabilirlerde ihaleye. Olayin gelisimini iyi bilmek gerek.

Ben burasinda degilim olayin. Bugünündeyim... Sn. Albayrak seçilirse, Limanin isletmesini Trabzonspor'a verir mi acaba, bunu düsünüyorum. Devirinden bahsetmiyorum. Isletmeciliginden bahsediyorum...

abi yapma allah askina niye versin limani trabzonspor'a ?

onu yapsa o zaman yapardi aldi limani derdiki hibe ediyorum trabzonspor'a onu o zaman yapardi simdi niye yapsin ??
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
        İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

LIMAN ihalesini ALBAYRAK almis.PES yahu DEMEKKI ALI SEN girse ihaleyi kazansa AZIZ YILDIRIM girse ihaleyi kazansa bir sey demeyeceksiniz ALBAYRAKLAR KAZANMIS suçmu olmus.Neymis Trabzonluymus PES dogrusu

Komik bir yorum. Bizim sikintimiz, limani kimin aldiginda degil. Tabi ki, Trabzon disindan biri alacagina Albayrak almasi sevindirici. Ama ihalede Trabzonspor'un saf disi birakilip, Albayrak'lara verilmesidir rahatsiz edici unsur. Bilmem anlatabildim mi...

IHALE kanununu bilmiyorsaniz ögrenin o zaman Kim fazla para verirse o ihaleyi alir.Bu kadar basit.Trabzonu nasil saf disi biraktilar bilgi verirseniz iyi olur.iHALEDE limani Trabzonsporun alamayisinin hesabini ÖZKAN DAN sorun .

Siz biliyormusunuz ihale kanunu. Biliyorsaniz bizi de aydinlatin. Trabzonspor kulübü neden o ihaleyi alamadi, Albayraklar'dan daha fazla meblagla ihaleye girmesine ragmen? Özkan kim bu arada, taniyamadim ben. Yoksa Özkan diye hitap ettiginiz kisi, Trabzonspor'u iki kez sampiyon yapmis, borç bataginda elini tasin altina sokup Trabzonspor baskanligina soyunmus, barbar diye tanimlanan Trabzonspor seyircisinin öyle olmadigini göstermek için Denizlispor'dan sonra tel örgüleri bu ülkede kaldiran kisi mi. Neden, Özkan Sümer'e bu kadar önyargilisiniz.

Eksigiyle, fazlasiyla benim için Trabzonspor'a hizmet eden her kim olursa, saygi duyulacak kisidir. Albayrak gelirse, ona da saygim sonsuz olacaktir. Çünkü temsil ettigi makam Trabzonspor'dur...

ÖZKAN diye bahsettigim kisi yi iyi tanimisisin SIZLER kulübe adini vermis,12,13 YIL baskanlik yapmis Hala Bu gün tesislerde adi yazan,Kulüpte hala Onursal baskan M.ALI YILMAZ diye adi yazili insana MAY derken bir sey olmuyorda bizler ÖZKAN deyince adini söyleyince neden makam akliniza geliyor bende buna sasiyorum.

Trabzonspor kulübünü 4 yil sampiyon yapmis AHMET SUAT ÖZYAZICI nin adi bile anilmazken neden ÖZKAN hep ön planda olmus bunun detaylarina bakmaznizi tavsiye ederim sizlere.

Trabzonsporun son sampiyonlugunda Takimi sampiyonluga tasimis A.SUAT in Sampiyonluk kutlamalirini yapildigi gece Görevden alinip Yerine ÖZKAN inin Hemde M.ALI YILMAZ tarafindan göreve getirildigi dönemleri bilmenizi tavsiye ederim.

ÖZKAN SÜMER in Trabzonsporun her döneminde mutlaka kensdisine maasli bir görev bulup o BEGNEMEDIGI M.ALI YILMAZ in baskanligi döneminde hep bir yerlerde görevli oldugu,Transfer sorumlugunudan altyapi sorumluluguna,Teknik direktörlükten Yönetim görevlerine kadar her konumda görev aldigi z<amanlari hatirlaminizi tavsiye ederim.

EVET ÖZKAN a karsi baskan oldugu döneme kadar ön yargim yoktu ama baskan oldugundan sonra Ön yargim olustu.Çünkü basarisiz beceriksiz Rezil bir dönem geçirdik.Basirili olamadi.olmasida mümkün degildi.Benim ÖZKAN in ya<ptigi yöneticiligi gördükten sonra onun yaptigi icatlari gördükten sonra ona göre bakisim ÖNYARGI degildir gerçegin ta kendisidir.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

simal yildizi ,lütfen mesajimi yanlis anlama

Özkan Sümer'in kisiligine herhangi bir yorumum olamaz. Özkan Sümer'i sevebiliriz yada sevmeyebiliriz. Bu kriterler Trabzonspor Baskanligi için yeterli kriterler degildir. Özkan Sümer'in kulubu yönetme Politikasi ile basarisiz bir dönem yasamistir. kötü bir yönetim göstermistir. Kulub, tarihinin en kötü dönemini yasamistir. Özkan Sümer'i sevmek baska bir konudur. Burada Trabzonspor baskani Özkan Sümer olmali olmamali konusunu tartisilmali.tabiki insani sevmek, saygi göstermek gibi konular önemli konularfakat buradakonusulmamasi gereken konular.

Sevgili Dostum,

Seninle yüz yüze olmasa da, buradan tanışıklığımız olduğu için böyle hitap ediyorum. Seni yanlış anlamamakla birlikte hak da veriyorum. Ama arkadaşlar beni cahil yerine koydunuz ya ona yanarım.

Özkan Sümer'i seviyorum da neden seviyorum dedim ya; işte o sadece taraftarın yanında olması nedeniyle değildi. Ya da halktan biri olmasından. Evet bunlar da bence bir yöneticide olması gereken özellikler de asıl sebep bu değil. Zaten demişim ya o kadar çok nedeni var ki.

Bunlardan bazılarını daha sıralayayım hemen. Naçizane 10 senedir yöneticilik ve daha da önemlisi yönetim danışmanlığı yapıyorum. Gerek yerli gerekse yabancı "iyi yönetilen" firmalardan öğrendiğim gördüğüm şudur: Başarmanın ilk ilkesi inanmaktır. Trabzonspor'un son 15 yılında bir plan ve program dahilinde "inanarak" yola çıkan belki de tek başkanıdır Özkan Sümer.

İkincisi MAY'ın kışkırtmasıyla (bence) kulübün bazı yıldız oyuncuları takımı bırakmış ve mali yapıda rezaletti. işte o dönemde yönetime aldığı insanlardan bazıları (isimlerini maalesef hatırlamıyorum) kulübün alacaklarına temlik koydurdu. Başta yadırgamıştım; ama sonra anladık ki bu temlik'in sebebi, Trabzonspor gelirlerinin diğer borçlara gitmemesi idi. Bu gerçek bir yönetim başarısıdır.

Bugün Atay AKTUĞ'da beğendiğim projelerin tamamı da SÜMER'e aittir. Halka açılma, kulübü şirketleştirme ve bu yolla gelirlerini arttırma; vb. Hatta Aynı dönemlerde Özkan Sümer'in fikriyle yola çıkılarak okullararası Danone Futbol turnuvası düzenlenmişti. Çıkış amacı Trabzon'da daha ilkokul çağında yıldız olabilecek çocukları okul ortamında kazanmaktı. Doğrusu bu ya bunu şimdiye kadar ki hiç bir başkanımızın (başkan oldukları - olmadıkları dönemlerde) gerçekleştirmeye niyeti olmadı.

Derken Trabzonspor ilkel internet sitesini yeniliyor ve bu yeni sitede "Hukuk Bölümü" yeralıyordu. Ne acı.

Hani diyorsunuz ya onlarca transfer diye; Aurelio ile birlikte gelen toplam 3 Brezilayı'ya toplam 200 000 USD/yıl para ödeniyordu.

Şimdiki kadromuzun temeli olan yapı onun ve Samet Aybaba'nın zamanında kuruluyordu. Kim ne derse desin; geçtiğimiz sene görkemli bir hal alan kadromuz onun varlığında kurulmuştu. O zaman Samet Aybaba'ya sormuşlardı: Özkan Sümer'in transfere karışmasına ne diyorsunuz? diye. O da diyordu ki: "Böyle değerli bir insanın transfere karışması bizim işimizi kolaylaştırıyor."

100 000 üye projesinin ilk sahibi ise Sadri Şener'dir. O bir mülakatta "Barcelona modeli üzerinde çalışacağız ve gelecekte tüm Trabzonsporluları kulübe üye yapacağız" demişti. O proje için de pek çok adımı gene SÜMER atmıştı.

Özkan Sümer, tıpkı Ahmet Suat Hoca gibi Trabzonspor'a şampiyonluk kazandırmış "gerçek Trabzonspor" değerleridir. Ama o zaman da Trabzonspor'un "maaşlı" çalışanı idi. Yani o maaşını Trabzonspor'dan almış fakat bunun karşılığında da bunu fazlasıyla ödemiştir.

Çok büyük başarılar kazanmış Türk ve yabancı şirketlerin yapılarına bakacak olursanız, çok demokratik bir çalışma ortamından ziyade, ilkeli liderlerin yönettiğini görürsünüz; çünkü bu karar alma sürecini hızlandırır. Burada önemli olan karar alan makam ya da kişinin, karar verdiği konularda bilgi seviyesidir. Onun bu konudaki bilgi seviyesini tartışabilmek ve onun futbol felsefesini anlamak için teniz kortlarında gezmeye gerek yoktur. Ya da bordrolarına bakmaya. Ona bu ülke milli takımını teslim etmiş, bu ülkenin futbol federasyonları danışmanlık yaptırmış, onun fikirlerine onlarca sponsor bulunabilmiştir.

Sevmiyor olabilirsiniz onu (ben anlayamasam da); çünkü küfürlü konuşur, serttir, hatta biraz da acımasızdır. Ama ona Trabzonspor başkanlığı yakışmıyor derseniz o zaman ancak gülünç olursunuz.

şimdi bu konuyu daha da uzatabilirim biliyorum. Ama uzatmayacağım korkmayın. Bir de yazdıklarımda bazı mantıklı sıralama hataları olabilir; ama unutmayın bugün benim mesai günüm değil, tüm mesaimi buraya veriverdim işte.

Bu konuya daha fazla yazı yazmak istemiyorum. Eğer kapanmazsa asıl tartışılacak güzel bir konu açılmış "Genel" bölümünde:

Başkanımızı neye göre seçiyoruz.

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4770& amp;PN=1
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Sevgili Kutoz

bu sorunihaleyi alanininsorunu olmaktançikmistir. Hukuki bir hatanin olmasi bu grubu baglamaz. önüne gelen firsati kaçirmaz istemez.

Trabzonspor kulubu 2. ihaleye girmistir. açik arttirma bölümüne geçis sürecinde ihaleden.çekilmistir.

fakat diger sorunun cevabi olarak ihale kanuna ve ihale sartnamesine bakmak gerekir.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

onu yapsa o zaman yapardi aldi limani derdiki hibe ediyorum trabzonspor'a onu o zaman yapardi simdi niye yapsin ??

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bende bunu duymak istiyorum zaten. Niye versin. Bende olsam vermem zaten. Sonuçta o ayri bu ayri birsey. Sadece su cümleyi "Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum". Nuri Albayrak söyleyince aklima geldi birden liman isi. Yani Trabzonspor bir sevdaysa, her zaman hizmet etmek gerek. Sadece baskan oldugunda degil. O ihale sürecinde de, Albayrak Trabzonspor'un bu ihaleye girdigini biliyordu. Yarismak yerine, hizmete o an baslayabilirdi dimi. Bunu söylemeye çalisiyorum özünde sayfalardir.

Yorum

İlk olarak coach tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bende bunu duymak istiyorum zaten. Niye versin. Bende olsam vermem zaten. Sonuçta o ayri bu ayri birsey. Sadece su cümleyi "Dogdum büyüdügüm Trabzon'a Trabzonspor'a hizmet ederek borcumu ödemek istiyorum". Nuri Albayrak söyleyince aklima geldi birden liman isi. Yani Trabzonspor bir sevdaysa, her zaman hizmet etmek gerek. Sadece baskan oldugunda degil. O ihale sürecinde de, Albayrak Trabzonspor'un bu ihaleye girdigini biliyordu. Yarismak yerine, hizmete o an baslayabilirdi dimi. Bunu söylemeye çalisiyorum özünde sayfalardir.

Özkan yada baskasi baskan oldugunda elindeki malalri Trabzonspora devrettide bizimmi haberimiz yok

Yorum

• arsiv bir haber

Sümer: Kendimizden memnun degiliz
                  TRABZONSPOR?DA "Genisletilmis Divan Toplantisi", dün Hamamizadi Ihsanbey Kültür Merkezi?nde yapildi. Toplantiya yönetim, Vali Adil Yazar, Belediye Baskani Asim Aykan ve diger il kurumlari katildi. Toplantinin sonunda söz alan Baskan Özkan Sümer, yönetim olarak kendilerinden memnun olmadiklarini, Trabzonspor?u daha iyi yerlere getirmeye çalistiklarini söyledi.
                  BORDO - Mavili takimin baskani, kulüp içindeki çatismalarin sona ermesi gerektigine deginerek, sözlerini söyle sürdürdü: "Son 18 yili aci ve kayiplarla geçirdik. Kavga ve çatisma, Trabzonspor?u geciktirdi ve acilara sebep oldu. Ekonomik olarak durumumuz ortada. Transfer yapamiyoruz. Su andaki durumumuz, geçmisteki borçlara baglanmistir. Sirketlesme ise bize yaramaz."

milliyet.com/2002/01/15/spor/spo04.html

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Özkan yada baskasi baskan oldugunda elindeki malalri Trabzonspora devrettide bizimmi haberimiz yok

Bu beni ilgilendirmiyor. Isterseniz Özkan Sümer'e sorun onu. Ben onun avukati yada hiç kimsenin avukati degilim. Ama sizin, kendi düsünceleriniz disinda düsünenlere her seferinde cevap verme çabanizida anlamakta güçlük çekiyorum. Siz Albayrak'i baskan görmek istiyorsaniz, bu yönde düsüncenizi yazin. Onun avukatligina soyunmak zorunda degilsiniz.

Yorum

• arsiv bir haber

Sümer, huyundan vazgeçmiyor

Teknik direktörlügü döneminde transfer ettirdigi üç Yugoslav oyuncunun Trabzon?a faturasi hâlâ unutulmadi. Baskan olduktan sonra hocanin fikrini almadan getirdigi oyuncular ise saman alevi gibi çikti. 10 oyuncudan sadece Aurelio ayakta kaldi. Özkan Sümer, sezon sonu gelmeden yine ayni yöntemle Avrupa?da futbolcu arayislarini sürdürüyor. Yeni teknik direktöre sadece transferleri onaylamak kalacak.

Trabzonspor Baskani Özkan Sümer?in sezon basinda Brezilya, Belçika ve Afrika seferleri düzenleyerek takip ettigi ve çok uygun fiyatlara Trabzon?a getirdigi yabanci futbolcular bekleneni veremedi. Sümer?in Bordo?Mavili takimin Teknik Direktörü Sadi Tekelioglu?nu hiçe sayarak giristigi bu transfer taarruzu sezon basinda meyvelerini verdi ama sonraki haftalarda hayal kirikligi meydana getirdi. Trabzonspor Baskani simdilerde yine ayni yöntemle hareket ediyor. Geçtigimiz günlerde Belçika?ya futbolcu izlemeye giden Sümer, takimin gelecek sezonki kadrosunu olusturma adina girisimlere basladi. Sümer yine ayni yolu çiziyor ve takimi önümüzdeki sezon çalistiracak hoca da belli degil.

Aslinda Özkan Sümer?in geçmiste de yaptigi futbolcu transferleri pek yerinde degildi. 1990?91 yilinda Trabzonspor?da hocalik yapan Sümer; Cukiç, Ivanoviç ve Petronoviç?i Yugoslavya?dan getirmis, bu üç oyuncu da o sezon bekleneni verememisti.

Sümer?in bu sezon basinda Trabzon?a kazandirdigi 10 yabanci futbolcuyu tek tek ele aldigimizda bir tek Aurelio?nun göz doldurdugunu görüyoruz.

Sezon basina dönecek olursak, Da Silva ve Aurelio pes pese attiklari gollerle ve oynadiklari futbolla büyük takdir topladilar. Kulüp Baskani Özkan Sümer de çok ucuza mal olan bu oyunculardan dolayi övgüye boguldu. Diger Brezilyalilardan Jarro çaliskanligi ile dikkat çekiyor, Eduardo ise antrenman eksikliginden dolayi hazir gözükmüyordu. Belçika?dan getirilen Somers da takima hemen adapte olmustu. Peru Milli Takimi?nin liberosu Salazar ise kamptan geç dönmesinden dolayi henüz hazir degildi.

Brezilyali oyuncularla turnayi gözünden vuran Özkan Sümer, yarinlar için de Afrika?dan Augustine ile Patrick Willars?i takima katarak yabanci transfer harekatini tamamlamisti.

Ancak hersey ilk günler gibi iyi gitmedi. Haftalar ilerledi, ligde taslar yerine oturmaya basladi ve Trabzonspor?un yabancilarinin foyasi meydana çikti. Takimin bütün yükünü tasimasi beklenen bu oyunculardan bir tek Aurelio istikrarini tüm sezona yaydi.

Da Silva ilk yarida iyi bir performans çizmesine ragmen ikinci yarida bekleneni veremedi. Fiziki olarak da zayif düsen bu oyuncu Teknik Direktör Briegel tarafindan yedege bile çekildi. Diger Brezilyalilardan Jarro ve Eduardo ilk yarinin ortalarinda kendilerine ödenen ücrete zam istediler. Baskaldiran bu oyuncular kadro disi birakildi. Jarro daha sonra affedildi. Ancak Eduardo ülkesine gönderildi.

Peru Milli Takimi?nin liberosu Salazar da sorun olan diger bir oyuncuydu. Trabzon?un ilk yarida evinde oynadigi A.Gücü maçinda ismini ilk onbirde göremeyen Salazar kampi terk etti ve daha sonra bir Belçika takimina satildi.

Somers ise hemen hemen her maçta oynamasina ragmen vasati hiç asamadi. Türkiye liginde bu oyuncu ayarinda bir çok isim Trabzonspor?da oynamak için can atiyor. Augustine ve Willars ise gelecek için alindiklari için hiç düsünülmediler. Zaten Augustine uzun süre sakatliktan kurtulamadi.

Ilk yaridaki basarisizligin ardindan Bordo?Mavili takim ikinci yariya yeni yabancilar alarak basladi. Istanbulspor?da çok iyi performans gösteren Bushi ve Bulgaristan?in Levski Sofya takimindan kiralik olarak Markov transfer edildi. Markov kâh sakatlandi, kâh oynadi ama kötü olan kaleciler ve defans arasinda kaybolup gitti. Bushi ise devre arasindaki Antalya kampinda sakatlandi. Arnavut oyuncu bir türlü iyilesmedi ve koskoca 2. yarida sadece 3 maçta toplam 48 dakika forma giydi.

Geçmiste Trabzon?a iki sampiyonluk yasatan Sümer?in bizzat izleyerek aldigi yabancilardan sedece Aurelio bir sezon boyunca ayakta kalan oyuncu oldu.

Özkan Sümer?in sezon basinda Sadi Tekelioglu?nu kenara iterek bu transferleri yapmasi Türkiye?nin pek alisik olmadigi bir davranisti. Avrupa tarzi bu transfer yöntemi bazi spor otoriteleri tarafindan da begenilmisti. Ancak ligin sonunda bu transferlerin pek de basarili olmadigi görüldü. Su siralar Sümer, Somers?a transfer teklifleri oldugunu söyleyerek bu transferde isabetli karar verdiklerini belirtiyor. Ancak gerek Somers ve gerekse Aurelio ve biraz da Da Silva disindaki yabanci transferlerinin Trabzon?a bir sey katmadiklarini göz ardi ediyor.

Trabzonspor?da sezon sonunda Briegel takimdan ayrilacak. Yerine ise gelecek hoca belli degil. Ancak Baskan Sümer, yine kollarini erken sivadi. Geçtigimiz günlerde Belçika?da bir dizi futbolcu takibinde bulundu!

Behram Kiliç / Istanbul
                      25.04.2002

zaman.com.tr/2002/04/25/spor/h19.htmEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Artik bende sikilmaya basladim durumdan.

eger arkadaslarin kalblerini kirdiysam özür dilerim. tüm arkadaslardan da özür diliyorum. istifa mi mi edeyim bende

duygu sömürüsü yapmiyorum sakin bu sekilde düsünmeyin.

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• ÖZKAN SÜMER 'in TRABZONSPOR'DA yaptigi çalismalar karsiliginda aldigi maas v.s ücretlerle ,BEYKOZ KONAKLARINDA VILLALARMI ALMIS ?ÖZKAN SÜMER'in futboldaki, teknik direktörlük ve TFF 'undaki çalismalarindan dolayi kazandigi kariyeri , TÜRKIYE'DE henüz kimse kazanamamisdir. ( BANA GÖRE ).Baskanligi dönemindeki puan durumunda alt siralarda olmamizin sebeplerini yanliz ÖZKAN SÜMER'E baglamak biraz ayip oluyor.

Gönlüm bu kisinin FIFA'DA görev almasindan yana ( SENEZ ve LEVENT görev yaptigina göre ), TRABZONSPOR kulübü baskanligi görevine talip olacagini zannetmiyorum.Ancak 15.12.2005 tarihine kadar 150 imzayla birileri tarafindan aday gösterilebilir.Bu ATAY AKTUG içinde geçerlidir.

Tabii bu kisilerin siyasi görüslerinden dolayi bunlari destekledigim zannedilmesin. Sayin BAKAN FARUK ÖZAK , MILLETVEKILI OLMADAN ÖNCE BU IKI BASKANIMIZLA AYNI SIYASI GÖRÜSÜ PAYLASIYORDU. YANI SONRADAN AKP li olma ,Kisacasi TRABZONSPOR'da siyasi çikar için göreve talip olan pek fazla kisi tanimadim .Bir kisi tanidim MEHMET ALI YILMAZ , bizi basamak olarak kullandi BAKAN oldu, ilk gün 2 maç sahamizi kapatti. Tesisleride o yapmadi SAYIN NECMETTIN KARADUMAN MECLIS BASKANI OLDUGU DÖNEMDE MILLI EMKLAK'DEN ARSALARI TRABZONSPOR'A tahsisi ettirdi , tesislerde taraftarlarin paralarinin oldugunu kimse dillendirmedi.TESISLERI TRABZONSPOR ismi yapti.

NURI ALBAYRAK , 30 MILYON $ SERMAYESIYLE geliyormus ve baskanligi garanti olunca adayligini açiklamis ?Trabzonspor'a hizmet edecekmis? Her üyenin gönlündeTrabzonspor'a hizmet yatmaktadir. Bakalim genel kurulda tek aday çikarsa NURI ALBAYRAK kaç oy alacak.

HAZERUN listesinin% 50 sinin % 20 oyuylami baskan olacak ?

Saygilarimla

TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

Bu beni ilgilendirmiyor. Isterseniz Özkan Sümer'e sorun onu. Ben onun avukati yada hiç kimsenin avukati degilim. Ama sizin, kendi düsünceleriniz disinda düsünenlere her seferinde cevap verme çabanizida anlamakta güçlük çekiyorum. Siz Albayrak'i baskan görmek istiyorsaniz, bu yönde düsüncenizi yazin. Onun avukatligina soyunmak zorunda degilsiniz.

O MANTIKLA bu site avukat dolu.Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum.Benim Sahsi düsünceme Göre Trabzonsporun menfaatlerine ne uygunsa onu savunuyorum.Kimse ye kendi fikrimi kabul ettirme.Kabul etmeyenlede çatisma derdim.Yok,Ama Insanlara karsi haksiz saldiri yapildigindada bunlara cevap yazmanin HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR .in geregi Cevap yazma ihtiyaci hissediyorum.kimsenin avukati degilim ama siz Özkanin avukatligini yapiyorsaniz onada bir sey deme hakkim yok.O da sizin bileceginiz bir sey.

Burda Önemli olan Trabzonspordur.

Bana göre Su anda 2 aday var,Birde Özkan SÜMER in adi geçiyor.Su andaki adaylar içerisinde ALBAYRAKLAR daha güçlü diye düsünüyorum.Iskender ÖNAL i yetersiz buluyorum.ÖZKAN SÜMER zaten denenmis felaketin esiginden dönmüsüz.Bir kez daha felaket senaryolari yasamak istemedgim için karsi çikiyorum bu kadar basit.

ama bazilari olaylari o hale getirdiki.Sanki SIYASET MEYDANI ndayiz.

Yorum

• Liginizi alin basiniza calin, koskoca turkiye ligi, federasyonu ile birlikte "AKP Hali Saha turnuvasi'"na donustu, gormuyor musunuz bunu.bu ligen ne bekliyorsunuz, sampiyonlar liginde basari mi, dunya kupasina katilan bir milli takim mi? Daha cok beklersiniz.

Diger federasyonlarda da en rezildonemleri yasiyoruz, uluslararasi musabakalardan men ediliyoruz, futbolda dane olacagi belli degil..

birinci ligde kac takim var AKP yonetiminde? TS'yi de alin, buyrun tepe tepe kullanin. Albayrak daha dune kadar nerelerdeydi, TS'ye ne katkisi olmustu da, bugun cikip TS'ye borcum var diyor.

Yuzsuzlugun bu kadari...kala kala 3 buyukler kalacak akp'nin ele geciremedigi. bize de Ofspor'un yolu gozukecek..
                              http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• karizma bir baskan olmali bence . masaya yumrugunu vurdumu karsisindakisler el pençe divan durmalilar. aklima birkaç kisi geliyor ama bence suan tek bir aday olabilir. eskiden de baskanliga aday olan....

Ahmet Agaoglu
                                ts li değilim... ama bir karadenizli olarak daha iyi yerde olmasını isterim... umarım birgün olur da trabzon ve barcelonayı beraber izleme fırsatı bulurum... 03,11,2007 siteye son girişim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim