Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Istege ve geregine binaen asagidaki mesaj transfer topiginden buraya kaydirilmistir.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

.........

Hazret`in transfer basarilarina (!) Salazar, Van De Paar, D`Haene`yi de ilave etmek lazim. Yetistirmek icin getirdigi (evinin bahcesine ekti galiba onlari) Afrikali gencleri saymiyorum. Brezilyalilarin Aurelio haric bugun nerede oynadigini bilen var mi? Getirdigi yabancilarin en iyisini en onemli rakibine, birazcik iyisini (Da Silva) Elazig`a kaptiran kimdi? Bu oyuncunun birinci lige yeni cikmis bir takimi Trabzonspor`a tercih etmesinde acaba hangi baskanimizin olusturdugu buyuk (!)Trabzonspor imajietkili olmustur?

Kendi aramizdaki kisir cekismeleri birakalim ve birazcik rasyonel ve gercekci dusunelim. Sadece yasattigi transfer facialari bile Hazret`i aciyla anmamiz icin yeterlidir.

Bazi arkadaslar onun doneminde atilan kurumsallasmatohumunun meyvesini toplamakta oldugumuzu iddia etmekteler. Bu yanlis! Onun doneminde olsa olsa tek adamlik tohumlari ekilmistir. Yonetim Kurulunu ve cogunlugun fikrini hice sayan uygulamalari ve kararlariyla surekli adam kaybetmistir. Cunku Hazret herseyin en iyisini ve dogrusunu kendisinin bildigine inanan bir megalomandi. Kendi egosu ugruna, Trabzonspor`un prensiplerini hice saymis ve bu sebepten kulubun basarisizliga suruklenmesine seyirci kalmistir. Daha sonra da Fener`le ilgili karari bahane edip kacmistir.

Ozkan Sumer, donemin sartlari geregi, gunahi ve sevabiyla, bir boslugu doldurmustur. Kabul. Lakin,Hazret bu asamada Trabzonspor`u 21. yuzyilda hak ettigi yere tasiyacak vizyon ve donanimdan yoksundur. Bugun, sirf politikve duygusal nedenlerle Sumer cigirtkanligi yapmak Trabzonspor`u geriye goturmektir. Bunun sorumlulugu ve vebali buyuktur.

Not: Yukaridaki dusuncelerimi, mevcut adaylardan birini destekledigim icin degil, Hazret`in yanlis adam oldugunu belirtmek icin ifade ettim. Gereksiz polemiklere girmemek adinabu noktayivurgulamak istedim.
    "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
    Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Bana bir arkasamiz, lütfen su Muhalefet kelimesinin manasini anlatir mi?

Son günlerde "Birlik beraberlik" felsefesine takmis bulunuyorum. Gelinen bu noktadaysa, bunun asla gerçeklesemeyecegine dair ciddi endiseler tasiyorum. Bugün baskanlik için adayligini koyan/koymayi düsünendegerli baskan adaylarinin, özünde amaçlari Trabzonspor'a hizmet olmali. Sanirim bu konuda mutabikiz. Ama nedense isimler ön plana çikmaya baslayinca, Muhalif kanat yeni isimlere baski yapmaya basliyor.

Iste soru. Muhalefetin oldugu yerde, "Birlik ve Beraberlik" olabilir mi?

Yorum

• özkan sümer trabzonsporun haklarini koruyamadi istifa etti. sorunun kaynagi neydi peki? basbakan bizzat açiklama yapip fb ye haksizlik edildigini (ayni destegi anelkanin elle attigi golden sonra fb ye sikilmadan vermistir) açikça beyan etmistir.

trabzonsporakarsi yapilansaha içi ve (göz göre göre hakemhatalari) saha disi (gökdenize 10 ay ceza verilmesi) hakaretler tamamen politiktir.tamamen a.aktug yönetimini ezip pasif göstermek amaciyla bilinçli yapilmis manevralardi. bu manevralari yapip trabzonu zor duruma düsürenler ki buda bu günkü iktidardir.(federasyonun dan tutunda basbakanina kadar) fb nin tek takim dönemide dönemi ne tesadüf tayyip erdogan dönemine rastliyor.

yani sorunun kaynagi olanlar bugün trabzonun kurtaricisi olarak karsimiza çikiyorlar. ben sunu biliyorum ki belediye seçimlerindeki yenilgi birilerininçok zoruna gitmistir vebunun rövansinin alinmasi için birilerine talimat verilmistir olay budur. siyaset artik bulasmistir geri dönüs yoktur.

ben albayraklari simdiye kadar hiç duymadim görmedim (trabzonun en iyi ve en kötü dönemleri dahil) tamameniktidarin, düsürülmesigerekenbir kale olarak gördügü trabzon üzerine oynananoyunu üzülerek seyrediyorum. insallah kazanamaz ve birilerinin ben adami böyle dize getiririm demesine firsat verilmez. trabzon niye yikilmasi gereken bir kale olarak algilandi iktidar tarafindan onuda anlamadim git fb ni hersene sampiyon yap bizi bizebirak. ELLERINIZI LÜTFEN TRABZONSPORUN ÜZERINDEN ÇEKIN.
        no pasaran

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Bana bir arkasamiz, lütfen su Muhalefet kelimesinin manasini anlatir mi?

Son günlerde "Birlik beraberlik" felsefesine takmis bulunuyorum. Gelinen bu noktadaysa, bunun asla gerçeklesemeyecegine dair ciddi endiseler tasiyorum. Bugün baskanlik için adayligini koyan/koymayi düsünendegerli baskan adaylarinin, özünde amaçlari Trabzonspor'a hizmet olmali. Sanirim bu konuda mutabikiz. Ama nedense isimler ön plana çikmaya baslayinca, Muhalif kanat yeni isimlere baski yapmaya basliyor.

Iste soru. Muhalefetin oldugu yerde, "Birlik ve Beraberlik" olabilir mi?

Muhalif kanat hep muhalif oluyor.

Durumun bu noktaya gelecegini tahmin edemedilerimi, edemedilerse bu çok büyük yanilgidir.

sirf Nuri Albayrak ismiyüzünden yeni aday çikartmaya çalisanlar Trabzonspor'a yarardan çok daha zarar veriyorlar.

Sormazlarmi neredeydiniz.bu dakikadan sonra baskanliga aday olmasi daha dogruolan Atay Aktug'tur.

Atay Aktugaday olmayacaksa kongre sürecinde dogru isimlerNuri Albayrak ve Iskender Önal'dir.

Muhalif kanat Nuri Albayrak ismi yüzünden Özkan Sümer'in baskanlik adayligini açiklamasi içinçalismalar yapiyorsa, asil sorulmasi gereken Nuri Albayrak ismine KArsi Neden Iskender Önal Ismine destek vermezler.

2006/ 2007 futbol sezonunda Sampiyonluk hedeflenmiyor mu . Yoksa fenerbahçe'nin 100.yili diyeFenerbahçe'nin sampiyonluguna kesin gözüyle mibakiliyor diye mi 2007/2008yilina hazirlik mi yapmali, nede olsa Trabzonspor'unsampiyon olmadi diye gündeme gelmeyeceklerini mi düsünüyorlar.nasil olsa Gündem 2006/ 2007 yilinda fenerbahçe olacak diye mi bakiliyor.

özkan Sümer ismi dogru isim degildir. Aday olus sekli çok yanlistir.Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
            özkan Sümer ismi dogru isim degildir. Aday olus sekli çok yanlistir.

Neden yanlistir. Kisa ve öz açiklarmisin?

Yorum

• @berattekke

2 ay önceki düsüncelerim söyleydi; " Akp futbol yüzünden kaybettigi Trabzon'au tekrar ele geçirmek için Trabzonspor'un durumunu kullanacak.. bu dogrultuda kulübün ve futbol takiminin içinde busundugu kötü durumu,sakatliklari da degerlendirerek federasyon araciligiyla hakemleri üstümüze saliyorlar.. amaçlari mevcut yönetimi düsürerek yerine Akp yanlisi bir yönetim getirmek.. Daha sonra da bu yönetim önderligindeki Trabzonspor'u dis etkilerle basariya tasiyacaklar ve Trabzonda kaybettikleri Akp sempatisini tekrar kazanmaya çalisacaklar.. "

bu teorinin büyük kismi su an için tutmus durumda..Kafama takilan noktasu ; eger Albayrak Baskan olursa , mevcut hükümetle olan yakin iliskilerini kullanarak Federasyonun Trabzonspor'a bakisini Trabzonspor lehine mi çevirecek yoksa sadece nötrleyeck mi?? Eger nötr leyeckse yani sadece hakkimizi yedirmemek için ugrasacaksa basimizin üstünde yeri var.. ama bu iliskilerini Trabzonspor'a Istanbul takimlarinin kazandigi türden avantalar kazandirmak için kullanacklarsa, takimi Federasyon Hükümet ve hakemler aracligiyla kanatlandiracaklarsa ki benim endisem bu yönde; hiç gelmesinler.. Bu yolla sampiyon yapabilecek olsalar bile gelmesinler.. Bana sampiyonluk lazim degil..Trabzonspor'un geçmisine gölge düsürmesinler.. Asil önemli olan nokta bu, bu olmali!

Su an gönlümden geçen isim; Özkan Sümer..

beratla ayni düsünüyorum fenerbahce destekçisi türkiyeyi yiyip bitiren bu herifler Trabzon daki oylari için Trabzonspor u ele geciriyorlar.

gülsen bir kaç sayfa önce ne güzel dedi önce essegi kaybettiriyorlar sonrada bulduruyorlar

simdi nuri albayragi Trabzonspor baskani yapacak olan kisiler gecen sene sampiyonlugumuzu calan ve bu sene de bizi bitirenlerdir.HERKES AKILLI OLSUN UYANIK OLSUN !

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                özkan Sümer ismi dogru isim degildir. Aday olus sekli çok yanlistir.

Neden yanlistir. Kisa ve öz açiklarmisin?

1- Trabzonspor tarihinde küme düsme potasina geldigi dönemde, dönemin baskanidir

2- basarisiz transferler, gelen ve giden oyuncular.

3-döneminde baziyöneticiler neden istifa ettiler. Bu iki yönetici kisisel hirslarindan dolayi mi istifa ettiler.

4- Özkan Sümer ile Ahmet Agaoglu'nun baskan oldugu dönemde baskanlik secimini kaybeden Özkan Sümer fakat o günkü tüzük geregi listesinideki isimlerin çogunlugu nedeniyle baskan olmasi , burada baskan olmasi gereken Ahmet Agaoglu Degilmiydi. Ahmet Agaoglu'nun bu ekible çalisip çalismamasi baska bir konudur.

4-Trabzonspor haklarini koruyamiyorum diye istifa eden bir Özkan Sümer'in Simdi trabzonspor'un haklarini mi koruyacagi söylemi ile gelirse Trabzonspor camiasina güven teskil eder mi bu söylemi ile

5-Özkan SÜmer Bu dönemde Baskanlik adayi olmaycagini açiklamistir. Sirf Nuri Allbayrak Ismi yüzünden Özkan Sümer'e baskanlik adayi teklif edilmesi sizce dogru mu ? bu biraz M.Ali Yilmaz 'a gel baskan bize tekrar baskan olsöylemi ile Ihtiyaç olursa göreve hazirim söylemi ile paralellik tasimiyor mu size

Iskender Önal ve Nuri Albayrak Özkan Sümer'e oranla dogru isimlerdir. en basit mantikla Zamaninda adayligini açiklamistir. böyle birortamin olusacagini tahmin edemeyen, tahmin edip te açiklamiyorsa,Trabzonspor Baskanligina Aday olmasi dogru mu ?

Böyle bir ortamin olacagini tahmin edemeyen , tahmin edipte aday olmayan, simdi ise gelen teklifi kabul edecek kisinin Trabzonspor koltuguna Baskanlik koltuguna oturmali mi sizceEdited by: gerçekefsane
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak ayyasmacit tarafından gönderildi

@berattekke

2 ay önceki düsüncelerim söyleydi; " Akp futbol yüzünden kaybettigi Trabzon'au tekrar ele geçirmek için Trabzonspor'un durumunu kullanacak.. bu dogrultuda kulübün ve futbol takiminin içinde busundugu kötü durumu,sakatliklari da degerlendirerek federasyon araciligiyla hakemleri üstümüze saliyorlar.. amaçlari mevcut yönetimi düsürerek yerine Akp yanlisi bir yönetim getirmek.. Daha sonra da bu yönetim önderligindeki Trabzonspor'u dis etkilerle basariya tasiyacaklar ve Trabzonda kaybettikleri Akp sempatisini tekrar kazanmaya çalisacaklar.. "

bu teorinin büyük kismi su an için tutmus durumda..Kafama takilan noktasu ; eger Albayrak Baskan olursa , mevcut hükümetle olan yakin iliskilerini kullanarak Federasyonun Trabzonspor'a bakisini Trabzonspor lehine mi çevirecek yoksa sadece nötrleyeck mi?? Eger nötr leyeckse yani sadece hakkimizi yedirmemek için ugrasacaksa basimizin üstünde yeri var.. ama bu iliskilerini Trabzonspor'a Istanbul takimlarinin kazandigi türden avantalar kazandirmak için kullanacklarsa, takimi Federasyon Hükümet ve hakemler aracligiyla kanatlandiracaklarsa ki benim endisem bu yönde; hiç gelmesinler.. Bu yolla sampiyon yapabilecek olsalar bile gelmesinler.. Bana sampiyonluk lazim degil..Trabzonspor'un geçmisine gölge düsürmesinler.. Asil önemli olan nokta bu, bu olmali!

Su an gönlümden geçen isim; Özkan Sümer..

beratla ayni düsünüyorum fenerbahce destekçisi türkiyeyi yiyip bitiren bu herifler Trabzon daki oylari için Trabzonspor u ele geciriyorlar.

gülsen bir kaç sayfa önce ne güzel dedi önce essegi kaybettiriyorlar sonrada bulduruyorlar

simdi nuri albayragi Trabzonspor baskani yapacak olan kisiler gecen sene sampiyonlugumuzu calan ve bu sene de bizi bitirenlerdir.HERKES AKILLI OLSUN UYANIK OLSUN !

arkadaslar bu kadar komplocu olmayin yaa..nerelere getirdiniz konuyu türkiyeye ele geçirmeye kadar vardirdiniz...nuri albayrak siyaset yapiyor..trabzona baskan olmasi siyaset diyorsunuz...farkinda degilsiniz en büyük siyaseti sizler yapiyorsunuz.

...berat arkadasimizin yorumlarini okadar çok begenirim ki ..hatta bir arkadasima da bahsetmistim bizimle bu kadar ayni düsünen biri olabilir mi diyee...futbola bakisimiz açisindan...ama o da geliyor bi yerde takiliyor..önyargi ...neden insanlara sirf muhalif oldugumuz bir partiye yakin olduklari için bu kadar önyagili yaklasiyoruz ve hala özkan sumer diyebiliyoruz....herkes önyargilarini bir kenara biraksin trabzonspor siyset üstü bir kurumdur...

kim olursa olsun ister akp li ister chp li amaci trabzona hizmet olduktan sonra farketmez.ü

.bizim özkan sumeri veya atay aktugu elestirmemiz onlarin hangi partiye mensup olduklariyla alakali degildir...onlarin basarisizliklariyla alakalidir..

.ama nuri albayrak i istemeyenler kendilerine dönüp bir baksin niye elestiriyorum diye....henüz nuri albayrak in bir basarisizligini hatirlayamadim ya siz...saygilar

Yorum

• cevap hakki dogdu bana[img]smileys/smiley1.gif[/img]

beni taniyanlar iyi bilirler ki su an seçim olsa kesinlikle hiçbir siyasi partiye oy vermem..Bu yüzden yorumlarimin siyasi düsüncelerimle alakasi yok..Sadece Trabzonsporun siyasete alet edilmesinden duydugum endiseyi dile getirdim..Tipki senin yaptigin gibi[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ayrica dedigim gibi; Nuri Albayrak hükümetle iliskilerini kullanarak Federasyondan çikar saglayacak girisimlerde bulunmayacaksa(bu tip kisi ve kurumlari Bizans diye nitelendirdigimizi hatirlatayim)basimizin üstünde yeri var..
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

cevap hakki dogdu bana[img]smileys/smiley1.gif[/img]

beni taniyanlar iyi bilirler ki su an seçim olsa kesinlikle hiçbir siyasi partiye oy vermem..Bu yüzden yorumlarimin siyasi düsüncelerimle alakasi yok..Sadece Trabzonsporun siyasete alet edilmesinden duydugum endiseyi dile getirdim..Tipki senin yaptigin gibi[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ayrica dedigim gibi; Nuri Albayrak hükümetle iliskilerini kullanarak Federasyondan çikar saglayacak girisimlerde bulunmayacaksa(bu tip kisi ve kurumlari Bizans diye nitelendirdigimizi hatirlatayim)basimizin üstünde yeri var..

o zaman ayni taraftayiz...trabzonsporumuza hangi partiden baskan olursa olsun yeter ki dürüst ilkeli namuslu insanlar olsun ...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi
                        İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

cevap hakki dogdu bana[img]smileys/smiley1.gif[/img]

o zaman ayni taraftayiz...trabzonsporumuza hangi partiden baskan olursa olsun yeter ki dürüst ilkeli namuslu insanlar olsun ...

bir önceki mesajim eksik çikmis..yanlis anlasilmaya mahal vermeden düzelteyimm...geçmiste ki baskanlarimiz da tabi ki dürüst ilkeli ve namuslu insanlar...galiba bunlara ek olarak su an ihtiyacini duydugumuz sey basarili vizyon sahibi yöneticiler....tabii maddi yönden ve kamuoyunda agirligi hissedilen insanlar olmali..ve bu agirligini masabasi oyunlarinda degilde sportif açidan basarili olma yolunda kullanmalari takimimiza gerekli ve yeterli transferleri yapmalari en büyük dilegimiz...onlar istedigimiz sadece bu...

Yorum

• Ne olursa olsun ALBAYRAK yoluyla TRABZON'u ele geçirecekler diyenlere çok kiziyorum...

Trabzon halki salak mi yahu?Hanginiz Atay AKTUG CHP'li diye CHP'ye oy verdiniz??Adam üstüne basa basa politika ile alakamiz yok diyo biz kaç sayfadir bunu konusuyoruz...

Özkan SÜMER disinda her adayin seçilmesi halinde basim üstünde yeri var...
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Ne olursa olsun ALBAYRAK yoluyla TRABZON'u ele geçirecekler diyenlere çok kiziyorum...

Trabzon halki salak mi yahu?Hanginiz Atay AKTUG CHP'li diye CHP'ye oy verdiniz??Adam üstüne basa basa politika ile alakamiz yok diyo biz kaç sayfadir bunu konusuyoruz...

Özkan SÜMER disinda her adayin seçilmesi halinde basim üstünde yeri var...

Özkan Sümer (henüz aday olmamakla birlikte) seçilirse, tepkin ne olacak?

Yorum

• Muhalif taraftar profili çizecegim...

Herhalde Trabzonspor sevgimin altinda kalacak Özkan Sümer nefreti ama heyecanimda bir azalma olacagi kesin..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Muhalif taraftar profili çizecegim...

Herhalde Trabzonspor sevgimin altinda kalacak Özkan Sümer nefreti ama heyecanimda bir azalma olacagi kesin..

Iste yanlislik burada. Emin ol, ben Albayrak'a sicak bakmamakla birlikte, zerre kadar Trabzonspor sevgimde ve heyecanimda eksilme olmaz. Ben Trabzonspor'u destekliyorum, kisileri degil. Kim seçilirse seçilsin, o insan Trabzonspor'a hizmet için oraya gelecektir.

Yukarilarda bir yerde de yazdim. Sen muhalif olursan, nasil birlik beraberlik saglanabilir ki.

Su bir gerçek ki, bundan sonrasi Trabzonspor için iki ucu .oklu degnek misalidir. Her kim olursa olsun, sert tartismalar olacaktir. Kazanansa emin olun medya ve bizans takimlari olacaktir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim