Istege ve geregine binaen asagidaki mesaj transfer topiginden buraya kaydirilmistir.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
.........
Hazret`in transfer basarilarina (!) Salazar, Van De Paar, D`Haene`yi de ilave etmek lazim. Yetistirmek icin getirdigi (evinin bahcesine ekti galiba onlari) Afrikali gencleri saymiyorum. Brezilyalilarin Aurelio haric bugun nerede oynadigini bilen var mi? Getirdigi yabancilarin en iyisini en onemli rakibine, birazcik iyisini (Da Silva) Elazig`a kaptiran kimdi? Bu oyuncunun birinci lige yeni cikmis bir takimi Trabzonspor`a tercih etmesinde acaba hangi baskanimizin olusturdugu buyuk (!)Trabzonspor imajietkili olmustur?
Kendi aramizdaki kisir cekismeleri birakalim ve birazcik rasyonel ve gercekci dusunelim. Sadece yasattigi transfer facialari bile Hazret`i aciyla anmamiz icin yeterlidir.
Bazi arkadaslar onun doneminde atilan kurumsallasmatohumunun meyvesini toplamakta oldugumuzu iddia etmekteler. Bu yanlis! Onun doneminde olsa olsa tek adamlik tohumlari ekilmistir. Yonetim Kurulunu ve cogunlugun fikrini hice sayan uygulamalari ve kararlariyla surekli adam kaybetmistir. Cunku Hazret herseyin en iyisini ve dogrusunu kendisinin bildigine inanan bir megalomandi. Kendi egosu ugruna, Trabzonspor`un prensiplerini hice saymis ve bu sebepten kulubun basarisizliga suruklenmesine seyirci kalmistir. Daha sonra da Fener`le ilgili karari bahane edip kacmistir.
Ozkan Sumer, donemin sartlari geregi, gunahi ve sevabiyla, bir boslugu doldurmustur. Kabul. Lakin,Hazret bu asamada Trabzonspor`u 21. yuzyilda hak ettigi yere tasiyacak vizyon ve donanimdan yoksundur. Bugun, sirf politikve duygusal nedenlerle Sumer cigirtkanligi yapmak Trabzonspor`u geriye goturmektir. Bunun sorumlulugu ve vebali buyuktur.
Not: Yukaridaki dusuncelerimi, mevcut adaylardan birini destekledigim icin degil, Hazret`in yanlis adam oldugunu belirtmek icin ifade ettim. Gereksiz polemiklere girmemek adinabu noktayivurgulamak istedim.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum