Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdullah Abi; mahçup olmam..söyleye söyleye bir hal oldum; Özkan Sümer benim hayalimdeki Trabzonspor Baskani falan degildir, öyle biriddiam yok..ama suanki 3 aday içersinde onu tercih ederim..Hersyi iyi yapacak,hherseyin en dogrusunu yapacak diye bir iddiam da yok..

Gerçekefsane;

14. olunan bir sezonadan sonra "bu sene sampiyon olacagiz!" demesini mi bekliyordun?? Simdi dersin ki; 14. yapan da Özkan Sümer'di..Açiklayayim;

önceki dönemdeki yönim Trabzonsporu misyonundan o kadar uzaklastirmisti ki bunu degistirmek için ciddi bir revizyona ihtiyaç vardi ve Özkan Sümer bu cesareti göstererek bu revizyonu gerçeklestirdi..Suna emin olun; Özkan sümer o islahat hareketini yapmsaydi o sene 14.lükten daha iyi bir derece elde edebilirdik ama geçtigimiz 2-3 yil içinde sampiyonluk mücadelesinde kesinlikle yer alamazdik..

yatmadan son bi haber daha vereyim;
    @ Canavar;
    Özkan Sümer aradi biraz evvel..Bana asbaskanlik teklif ediyor..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• "gerçekefsane" kardesim, ÖZKAN SÜMER'I sevmeyebilirsin ! Ama bizlerde bu sayfalarda aldigimiz bir haberipaylasmak ve konularda da görüslerimizi açiklamak için yazilar yaziyoruz. Ancak hemenÖZKAN SÜMERhakkinda yazdiklarimiz sizin görüslerinize uymayinca sorular soruyorsunuz.

Ben TRABZONSPOR'da kurulusundan beri kimler hizmet ettiyse hepsine saygi duyuyorum, ancak birçogunu yeri geldimi elestiriyorum,bu MEHMET ALI YILMAZ , AHMET SUAT , ÖZKAN SÜMER v.s olabilir.

Su anda seçim ortamindaNURI ALBAYRAK ismini sizlerin bir çogunuzun tanidigini zannetmiyorum.Futbolun yillardir içinde olan bir kisi , futbolda kaç yildir kulüp baskanligi yapiyor, ne basarisi var, bize ne verecek bunu sorgulamak hakkim.Ayrica bu delegelerimizin verecegi bir karar., yinede belli olmaz ayin 15.inekadar baskan adayi basvurusu devam ediyor.Bakmissiniz ÖZKAN SÜMER'E karsi HACI AGBI'YI , SENOL GÜNES'I v.s. aday gösterebilirler .

NURI ALBAYRAK seçilirse ekibiyle gelir herhalde , yeni antrenörümüzde , su an NURI ALBAYRAK'IN takiminin basinda olanve tesislerin yapilmasinda onun transfer parasi kullanilanHÜSNÜ ÖZKARA gelir.

Seçim sonuçlari açiklananan kadarara veriyorum.

Saygilarimla
      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Arkadaslar hep beraber 70 sayfa kadar baskanlari tartistik fakat baskanlar kulüp içerisindeen önemli kisi olmasina ragmen onlarinaltinda seçimegirecek kisilerde bizler için etkili olacaktir-özellikle de son yillarda çekilen asbaskan sorunu-Özkan Sümer,Nuri Albayrak olarakdiye degil tüm yönetim olarak elestirmeliyiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]-her ne kadar tam net belli olmasalar da-..Edited by: mini FaNaTiK
        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• Gördügüm kadariyla Forumun Yönetici grubu Özkan Sümer'i destekliyor.

Ins. bu sirf siyasi tercihlerden ve desteklerden dolayi degildir.

Yorum

• İlk olarak Morpheous61 tarafından gönderildi

Gördügüm kadariyla Forumun Yönetici grubu Özkan Sümer'i destekliyor.

Ins. bu sirf siyasi tercihlerden ve desteklerden dolayi degildir.

bu konuda diger forum yöneticilerinin mesajlarinizi okumadiniz anlasilan

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Kurumsallasmak bize yaramaz >> Özkan Sümer

Vay be
              Sensiz Asla

Yorum

• İlk olarak Attacking tarafından gönderildi

Kurumsallasmak bize yaramaz >> Özkan Sümer

Vay be

O soylemisse mutlaka bir bildigi (!) vardir Hazret`in. Haksiz da degil. Kurumsallasmanin oncelikle kulturel altyapisinin olusmasi lazim. Mesele Nazim`in istedigi "makinalasmak" olsa kolay da, is kurumsallasmak olunca biraz cetrefilli. Keske "kurumsallasmak istiyorum" diye de bir siir yazsaydi...Edited by: The Londoner
                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Kültürel altyapi falan hikaye arkadas beceren beceriyor bu isleri.

Afrika da, Belçika da 100 bin dolara iyi topçu aramakla olmuyor bu isler.

1980 lerde degiliz,devir degisti.
                  Sensiz Asla

Yorum

• siz öyle sümer diyin bu takim basarisiz oldugugunda güçlü yönetim istiyoruz demeyin

Yorum

• Bence aralarindan hiçbiri güçlü yönetim degil ne yapacagiz simdi baskan seçmeyelim mi..
                      elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• bunlarin içinde en iyisi tartismasiz özkan sümer
                        Yattttaraaaa

Yorum

• Tartismasiz dedigin Özkan Sümer kaç sayfadir acimasizca tartisiliyor arkadas..

Yorum

• Benim tercihim Nuri Albayrak...

Yorum

• Evet tartismasiz bence ÖZKAN SÜMER !!!!!!

Yorum

• Yeni bir isim yaratiyoruz: Nuri Albayrak

Daha onceden taniyan var miydi, kim duymustu. Trabzon'a ne verdigi vardi. simdi cikip adayim diyor, simdiye kadar TS ile ne baglantisi olmustur.

adamin aday olmasi bile yetti, sani yurudu, ne guzel!!bu kadar ucuz mu TS baskanlik koltugu, adamin bir donemde yonetim kurulu uyeligi icin adi bile gecmemis, aday olmayi bile dusunmemis, e simdi ne oldu. AKP buyur dedi, yol verdi; olan o; degisen tek sey bazilarinin onun aday olmasina karar vermis olmasi.

http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X