İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
kuzey _lee
Trabzonspor 2.kez ihaleye girmistir. Fakat dernekler yasasi karsisinda bir hukuki sorun yarattigindan dolayi ihalenin otomatikman diger gruba geçmesi demekti. yani her sekilde dernekler yasasi bir dernek olmasi sorunun temeliydi.
Iyi ya, bende diyorum ki bu liman Trabzonspor'un hakkiydi. Artik sayin baskan adayi iade eder limani, o dönem dernekler yasasi sayasinde aldigi, bugün ki Trabzonspor AS.ye... O zaman bende derim ki, hakikatten bu insan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet için geldi. Bizde onu her alanda destekleyelim.
Ben olaylara siyasi yönden bakmiyorum. Bugün çikan baskan adaylarinin listesini görmeden, gelecege dönük neler yapabilirler kestirme imkanim yoktur. Sadece baskan adaylarini fert olarak degerlendirme imkanim ve elimden geldigi kadar da o yönde yorum yapmaya çalisiyorum. Yoksa, Nuri Albayrak'in hangi partiyi tuttugu bana ne. Benim için üst kimlik Trabzonspor'luluktur ve ona hizmettir. Takimi sampiyon yapacaksa, Trabzonspor'u Avrupa seviyesine çikacaksa, neden elestiriyim ki.
bakicaz hepimiz görücez hizmet mi yapicak baska bi sey mi,insallah dediklerini yapar yoksa tersten görürüz..

Yorum