Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

kuzey _lee

Trabzonspor 2.kez ihaleye girmistir. Fakat dernekler yasasi karsisinda bir hukuki sorun yarattigindan dolayi ihalenin otomatikman diger gruba geçmesi demekti. yani her sekilde dernekler yasasi bir dernek olmasi sorunun temeliydi.

Iyi ya, bende diyorum ki bu liman Trabzonspor'un hakkiydi. Artik sayin baskan adayi iade eder limani, o dönem dernekler yasasi sayasinde aldigi, bugün ki Trabzonspor AS.ye... O zaman bende derim ki, hakikatten bu insan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet için geldi. Bizde onu her alanda destekleyelim.

Ben olaylara siyasi yönden bakmiyorum. Bugün çikan baskan adaylarinin listesini görmeden, gelecege dönük neler yapabilirler kestirme imkanim yoktur. Sadece baskan adaylarini fert olarak degerlendirme imkanim ve elimden geldigi kadar da o yönde yorum yapmaya çalisiyorum. Yoksa, Nuri Albayrak'in hangi partiyi tuttugu bana ne. Benim için üst kimlik Trabzonspor'luluktur ve ona hizmettir. Takimi sampiyon yapacaksa, Trabzonspor'u Avrupa seviyesine çikacaksa, neden elestiriyim ki.

bakicaz hepimiz görücez hizmet mi yapicak baska bi sey mi,insallah dediklerini yapar yoksa tersten görürüz..
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

kuzey _lee

Trabzonspor 2.kez ihaleye girmistir. Fakat dernekler yasasi karsisinda bir hukuki sorun yarattigindan dolayi ihalenin otomatikman diger gruba geçmesi demekti. yani her sekilde dernekler yasasi bir dernek olmasi sorunun temeliydi.

Iyi ya, bende diyorum ki bu liman Trabzonspor'un hakkiydi. Artik sayin baskan adayi iade eder limani, o dönem dernekler yasasi sayasinde aldigi, bugün ki Trabzonspor AS.ye... O zaman bende derim ki, hakikatten bu insan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet için geldi. Bizde onu her alanda destekleyelim.

Ben olaylara siyasi yönden bakmiyorum. Bugün çikan baskan adaylarinin listesini görmeden, gelecege dönük neler yapabilirler kestirme imkanim yoktur. Sadece baskan adaylarini fert olarak degerlendirme imkanim ve elimden geldigi kadar da o yönde yorum yapmaya çalisiyorum. Yoksa, Nuri Albayrak'in hangi partiyi tuttugu bana ne. Benim için üst kimlik Trabzonspor'luluktur ve ona hizmettir. Takimi sampiyon yapacaksa, Trabzonspor'u Avrupa seviyesine çikacaksa, neden elestiriyim ki.

Trabzon limani tartisma konusundan çikmalidir. Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• cafer abi koydugun haberin konuyla alakasini göremedim.hala daha giray'in istifa mi ettigini yoksa görevden mi alindigini söylemedin.yaniliyormuyum?

sergene gelince.21 resmi maçta trabzonspor formasini giydi.temmuz-agustos gibi alindigini düsünürsek özkan sümer'in baskan oldugu araliga kadar kendini ispatlamasi gerekirdi.ammaaa sonuç?hayir ispatlamadi.

bende seninle tartismak istemiyorum cafer abi.olaylari isinize geldigi gibi çarpitarak yansitiyorsunuz.o yüzden sizinle fikirlerimizi paylasmanin çok anlami yok.

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
          LIMAN ihalesini ALBAYRAK almis.PES yahu DEMEKKI ALI SEN girse ihaleyi kazansa AZIZ YILDIRIM girse ihaleyi kazansa bir sey demeyeceksiniz ALBAYRAKLAR KAZANMIS suçmu olmus.Neymis Trabzonluymus PES dogrusu

Komik bir yorum. Bizim sikintimiz, limani kimin aldiginda degil. Tabi ki, Trabzon disindan biri alacagina Albayrak almasi sevindirici. Ama ihalede Trabzonspor'un saf disi birakilip, Albayrak'lara verilmesidir rahatsiz edici unsur. Bilmem anlatabildim mi...

IHALE kanununu bilmiyorsaniz ögrenin o zaman Kim fazla para verirse o ihaleyi alir.Bu kadar basit.Trabzonu nasil saf disi biraktilar bilgi verirseniz iyi olur.iHALEDE limani Trabzonsporun alamayisinin hesabini ÖZKAN DAN sorun .
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• @cafer52

abi kusura bakma ama akp ye toz konduracam özkana degilde tayyibe sorsak o isi

efrasiyab

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
              bakicaz hepimiz görücez hizmet mi yapicak baska bi sey mi,insallah dediklerini yapar yoksa tersten görürüz..

Kesinlikle insanlara ön yargili yaklasmam. Dünkü basin toplantisinda söyledikleri, sezon basindan beri taraftarin isyan ettigi konular. Yani bizim yumusak karnimiz. Hakkimiz yeniyor, febe destekleniyor falan filan. Baskan adayimizda biz bunlari engelleyecegiz diyor. Buda bizim hosumuza gidiyor dogal olarak. Ama ben bu söylemlerine ilave olarakta, bir is adami kimligiyle Trabzonspor'un mali dengelerini de gözeterek, gelecege daha saglam gidebilmesi için su projelerim de var demesini beklerdim. Yosa dün yaptigi söylemi, adayligini açiklayacak herkes yapardi. Ondan daha fazlasini beklerdim ben, sikintim bu noktada.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

cafer abi koydugun haberin konuyla alakasini göremedim.hala daha giray'in istifa mi ettigini yoksa görevden mi alindigini söylemedin.yaniliyormuyum?

sergene gelince.21 resmi maçta trabzonspor formasini giydi.temmuz-agustos gibi alindigini düsünürsek özkan sümer'in baskan oldugu araliga kadar kendini ispatlamasi gerekirdi.ammaaa sonuç?hayir ispatlamadi.

bende seninle tartismak istemiyorum cafer abi.olaylari isinize geldigi gibi çarpitarak yansitiyorsunuz.o yüzden sizinle fikirlerimizi paylasmanin çok anlami yok.

FATIH sen anlamassan ben ne yapayim GIRAY BULAK tabiki istifa edecekti.Ne yapacakti siz kazandiniz ama ben göreve devam edecegimmi diyecekti.ayni seyi yazip yazip duruyorum.daha anlamasan ne yapayim.AYRICA GIRAY BULAK neden çalissin ÖZKAN GIBI bir adamla adamin Trabzonsporu karanliga sürükledigini göre göre neden devam etsin.hadi istifa etti gitti ne degisecek.Trabzon Yönetimde kaç kisi istifa edip gitmedimi.ÖZKAN in kaprisleri yüzünden SERDAR BALI-AHMET KUL-AHMET AGAOGLU gibi bir çok kisi birakip gitmedimi.daha neyi tartisiyrosun.

GIRAY BULAK istifa etti evet ne oldu Bu neyi degistirecek.SENCE KALMASIMI GEREKIYORDU.Edited by: CAFER52

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                  İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                  LIMAN ihalesini ALBAYRAK almis.PES yahu DEMEKKI ALI SEN girse ihaleyi kazansa AZIZ YILDIRIM girse ihaleyi kazansa bir sey demeyeceksiniz ALBAYRAKLAR KAZANMIS suçmu olmus.Neymis Trabzonluymus PES dogrusu

Komik bir yorum. Bizim sikintimiz, limani kimin aldiginda degil. Tabi ki, Trabzon disindan biri alacagina Albayrak almasi sevindirici. Ama ihalede Trabzonspor'un saf disi birakilip, Albayrak'lara verilmesidir rahatsiz edici unsur. Bilmem anlatabildim mi...

IHALE kanununu bilmiyorsaniz ögrenin o zaman Kim fazla para verirse o ihaleyi alir.Bu kadar basit.Trabzonu nasil saf disi biraktilar bilgi verirseniz iyi olur.iHALEDE limani Trabzonsporun alamayisinin hesabini ÖZKAN DAN sorun .

Siz biliyormusunuz ihale kanunu. Biliyorsaniz bizi de aydinlatin. Trabzonspor kulübü neden o ihaleyi alamadi, Albayraklar'dan daha fazla meblagla ihaleye girmesine ragmen? Özkan kim bu arada, taniyamadim ben. Yoksa Özkan diye hitap ettiginiz kisi, Trabzonspor'u iki kez sampiyon yapmis, borç bataginda elini tasin altina sokup Trabzonspor baskanligina soyunmus, barbar diye tanimlanan Trabzonspor seyircisinin öyle olmadigini göstermek için Denizlispor'dan sonra tel örgüleri bu ülkede kaldiran kisi mi. Neden, Özkan Sümer'e bu kadar önyargilisiniz.

Eksigiyle, fazlasiyla benim için Trabzonspor'a hizmet eden her kim olursa, saygi duyulacak kisidir. Albayrak gelirse, ona da saygim sonsuz olacaktir. Çünkü temsil ettigi makam Trabzonspor'dur...

Yorum

• o zaman cafer abi bir önceki sayfaya gidip giray bulagin görevine özkan'in son verdigini söyledigin yazini degistirirmisin.yanlis sekilde kamuoyu olusturmaya çalisiyorsun.bak yukarda birisi ne demis sana.''abi kusura bakma ama akp ye toz konduracam özkana degilde tayyibe sorsak o isi'..liman ihalesi konusunda kemalettin göktas-kuzen iliskisine de bi göz at..

özkan'in yaptigi güzel seyleri de görmeye çalis.bu bir kardes tavsiyesi.her ne kadar yasca benden çok büyük olsan da bu tavsiyeye ihtiyacin oldugu kanisindayim.kusura bakma aramizdaki samimiyetten böyle yaziyiyorum

Yorum

• [/QUOTE]

Özkan sümer in takimi aldiginda liderden 4 puan geride 3 .sirada bitirilmis ilk devre vardi.Sergen-Oktay-Hami Gibi bir çok Türkiyeye mal olmus Yildiz oyuncular vardi.Sirf inat ugruna bedava dagitilan Sadece Malatyaya gönderilen 4-5 bedava oyuncu M.ALI YILMAZ dan kalma diye Gönderdigimiz.Kendi liginde bizden sonra gidip gol Krali olan Hemde bedava Giden Lange vardi.Yeterlimi daha sayayimmi.Teknik direktörümüzde GIRAY BULAK ti hani Altyapi sorumlusu Özkani Idamandan Kovup isine son veren Denizlide basarili dönem geçiren.GIRAY BULAK vardi.

[/QUOTE]

ayrica BU yazimdaki GIRAY BULAK ile ilgili yazinin neyi seni rahatsiz etti bende onu anlamadim.TRABZONSPOR M.ALI YILMAZ dan devralindiginda bitmisti gibi yazilariniza istinaden bende Trabzonspor ÖZKAN devraldiginda Bu sekilde idi dedim.Kimi kimin kovdugu lafinida iyi Oku GIRAY BULAK ÖZKAN SÜMER i kovmustu.yaziyi bir kez daha oku neyi tartistigini iyi bil FATIH

Yorum

• bu gidis iyi bir gidis degil......bakalim ne zaman kurtulacalsiniz bu tartisma zemininden.....özkan hica aday olmasa dahi yönetimlerde bulunmasi çok önemli......özkan hoca çok büyük bir futbol insani bence.....her seyin parayla olmadigini ispat etmistir zamaninda.....yalniz özkan hoca bir yönetim kurunca ya çok ciliz isimler pesine takilacak öyle olmazsa güçlü kisilerle gelirse özkan hocayi ezecekler geçen sefer oldugu gibi.....

ayrica kurumsallasan trabzonsporda kadrolasmada meydana gelmismidir acaba trabzonspor as kadrolu çalisanlari vardir ve seçimle degismeyeceklerdir herhalde.....hatta bir tane de besiktasli bayan vardi.....atay baskan insallah bu kurumsallasmayi trabzonsporun menfaatleri için yapmistir.....yapmamissa yaziklar olsun....lanet olsun....

bir sey daha var ki atay aktuga alternatif abdurrahim albayrak olabilmis.....bir tanede adam yokmu karsisinda bu insanlarin.....ataylarla albayraklar arasinda kaliverdik yine birdenbire bu ülke nasil bu hale geldi onu da anlamak zor....valla sizinde ince yorumlarinizi okuyorum malesef çok kötü durumdayiz......trabzon bu hale gelmemeli dikkat edin....
                        rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak ayyasmacit tarafından gönderildi

@cafer52

abi kusura bakma ama akp ye toz konduracam özkana degilde tayyibe sorsak o isi

efrasiyab

Ya istediginiz yere toz konudurunuz.Ben BURDA AKP nin szöcülügünü yapmiyorum.Ben TRABZONSPORUMUZUN menfatlerinin pesindeyim.

AKP yi savundugumu nerden çikartiyorsunuz.

Eger burda gündemi iyi takip ettiyseniniz.BMN de sorun olmadan önce AKP li vekeillere mail atalim AKP yi Futboldaki haksizliklardan dolayi Protosto edelim diyen ve AKP nin Trabzon milletvekilleri ile M.ALI SAHIN e Mail atan benim.Geçenlerde ASIM AYKAN benim söyledigim sözlerin benzeri seyleri M.ALI SAHIN e mektup yazark bildirdi.

Benim burda elestirdigim ALBAYRAK AKP li diye Itiraz edenler,CHP li olunca sesi çikmayanlar neden AKP li olunca kiyamet kopartiyorlar.

Trabzonspor son dönemlerde en basarili DÖNEMININI AKP li FARUK ÖZAK döneminde yasamadimi.11 TANE milli oyuncusu olan bir takim degilmiydik.Biz Trabzonsporu o DÖNEMLERDE FARUK ÖZAK RP li diyeni destekledik.

Burda Trabzonsporu kim basarili yapacaksa o baskan olsun.BIZDE BIR SÖZ VARDIR DENENMIS DENENMEZ

ÖZKAN denemis ve facia olarak bize geri dönmüstür.Özkanin ne Sarabi nede Partisi beni alakadar etmiyor.ALBAYRAK larin partiside beni alakadar etmiyor.ama sirf karalamk için burda Partisi karistirliyorsa o zaman HAKSIZLIGA ISYAN etmekte en dogal hakkimiz diye düsünüyorum.

Su an aday olarak ALBAYRAK var,bence su anki adaylar içerisinde Trabzonsporu hedefe tasiyacak isim gibi görünüyor.Ama Bir baska aday çiksa o zaman baska.

Iskender Önal var onun Trabzonsporda Yöneticilik yapacagina ama baskanlik yapabilecegine inanmiyorum.

Özkan SÜMER konusuluyor aday olacagi söyleniyor.ALLAH BIZI BÖYLE BIR FELAKETTEN KURTARSIN derim baska bir sey demem.

Yorum

• önemli olan bence baskan degil baskanla beraber gelecek olan kadro umarim bu sefer baskanin önüne geçen sahislar yönetimde rol almazlar ve hiç degilse bu sefer önce BEN degil önce TRABZONSPOR derler
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• sevgili kutoz

o dönemide Trabzonspor'un hukuki statüsü buna elvermiyordu. ihaleye girmis olmasi, sonradan ihaleden çekilmesi fazla bir önemi tasimiyor.

hukuki statü sorun niteligi tasirdi. Danistay'dan karar geri dönerdi.

2908 sayili dernekler kanunu ( Eski )

BIRINCI KISIM& amp; amp; nbsp;
                              Genel Hükümler

BIRINCI BÖLÜM

Amaç, Kapsam ve Tanimlar&nbs p;
                              Amaç

Madde 1 - Bu Kanunun amaci, kazanç paylasma disinda, kanunlarla yasaklanmamis belirli ve ortak bir gayeyi gerçeklestirmek üzere, en az yedi gerçek kisinin, bilgi ve çalismalarini sürekli olarak birlestirmeleri suretiyle olusturduklari derneklerle ilgili esaslari düzenlemektir.

hukukcu.com

5253 sayili dernekler kanunu ( Yeni)
                              BIRINCI BÖLÜM
                              Amaç, Kapsam ve Tanimlar
                              Amaç ve kapsam

MADDE 1. ? Bu Kanunun amaci; dernekler, dernek sube veya temsilcilikleri, federasyonlar, konfederasyonlar ve yabanci dernekler ile merkezleri yurt disinda bulunan dernek ve vakif disindaki kâr amaci gütmeyen kuruluslarin Türkiye'deki sube veya temsilciliklerinin yasak ve izne tâbi faaliyetlerini, yükümlülüklerini, denetimlerini ve uygulanacak cezalar ile derneklere iliskin diger hususlari düzenlemektir.Tanimlar
                              MADDE 2. ? Bu Kanunun uygulanmasinda;
                              a) Dernek: Kazanç paylasma disinda, kanunlarla yasaklanmamis belirli ve ortak bir amaci gerçeklestirmek üzere, en az yedi gerçek veya tüzel kisinin, bilgi ve çalismalarini sürekli olarak birlestirmek suretiyle olusturduklari tüzel kisilige sahip kisi topluluklarini

ist-def.gov.trEdited by: gerçekefsane
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Özkan sümer in takimi aldiginda liderden 4 puan geride 3 .sirada bitirilmis ilk devre vardi.Sergen-Oktay-Hami Gibi bir çok Türkiyeye mal olmus Yildiz oyuncular vardi.Sirf inat ugruna bedava dagitilan Sadece Malatyaya gönderilen 4-5 bedava oyuncu M.ALI YILMAZ dan kalma diye Gönderdigimiz.Kendi liginde bizden sonra gidip gol Krali olan Hemde bedava Giden Lange vardi.Yeterlimi daha sayayimmi.Teknik direktörümüzde GIRAY BULAK ti hani Altyapi sorumlusu Özkani Idamandan Kovup isine son veren Denizlide basarili dönem geçiren.GIRAY BULAK vardi.

[/QUOTE]

Fatih o yazinin neyini degistireyim.orda Giray Bulak i kovdular nerde yaziyor.giray Bulakin ÖZKANI KOVDUGUNU bahsediyorum.Hani TEKNIK DIREKTÖRDÜ özkanda altyapi sorumlusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim