Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah be kazim abi sen nasil unutulursun,ey gidi yalan dünya dido nanayi herdinledigim zaman gözlerim doluyor sen ölmedin kazim abi seni örnek alan trabzonspor'u senin kadar seven bi kardesin olarak seni kalbimizde yasatiyoruz abi....

Mekanin cennet olsunkazim kayuncu....
    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• 5 ay falan oldu hala unutmadik 5 ay degil105 ay geçsede seni UNUTMAYACAGIZ!!!!!!!

Yorum

• unutmak mümkün mü ?
        OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

• İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
          İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
          Bu arada; hiç basimizdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlik saatlerine, ara sira kopsa da firtinalara, bir gün bogulacagimiz denizlere, eski günlere, neler olacagini bilmesek de gelecege, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akisini düze çikarmaya çalisan tüm güzel yüzlü çocuklara, Donkisotlar 'a, ates hirsizlarina, Ernesto "Ç´e" Guevara'ya, yollara-yolculuklara, sevgililere, sevismelere, sadece düsleyebildigimiz olamamazliklara, üsürken isinmalara, her seyden sicak annelere, babalara ve tadini bütün bunlardan alan sarkilara kendi sicakligimizi gönderiyoruz. Kötü seyler gördük. Savaslar, katliamlar, ölen-öldürülen çocuklar gördük. Kendi dilini, kendi kültürünü, kendisini kaybeden insanlar, topluluklar gördük. Yanan köyler, kentler, ormanlar, hayvanlar gördük. Yoksul insanlar, aglayan anneler, babalar, her gün bile bile sokaklarda ölüme kosan tinerci çocuklar gördük. Biz de öldük. Ama her seye ragmen bu yeryüzünde sarkilar söyledik. Tesekkürler dünya.

KAZIM KOYUNCU.
          özledik kazim koyuncu'yu bee[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Kazim abimin topici ikinci sayfada kalmis...Söyle bir önlere tasiyim dedim...

va moxelu ham kiana ma...
            Ka Tun Mixeandasoç var baba olurmu
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• [img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Belgelerim/Demiralp/Resimlerim/kazim.jpg[/img]Kazim Koyuncu ölümsüzdür onu unutmak mümkün mü?her zaman kalbimizdesin abi
              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• Öleli 5 ay oldu hala alisamadim Gyulçkimiyi dinlerken gözlerm doluyo

Yorum

• nur içinde yatsin kazim abim

Yorum

• İlk olarak didounana tarafından gönderildi

Belki bu yazimi biri okur diye yaziyorum...

Kazim Koyuncu yu taksimde çok takilirdi beyoglu sinemasinin 1.kattaki cafede çok konusmustuk ben onlan tanistigimda Trabzonspor kaset çalismalari vardi.O kadar çok sevinmistiki orda olmaniz lazimdi size soruyorum türkiyede Trabzonspor'u bu kadar sevmeyen varken o inadina trabzonsporlu, inadina laz usagi istanbulda O güzelim trabzon formasiyla gezdi hiç bir zaman düsünmediki benim kasedim satmaz trabzonsporluyum diye beni sevmezler hiç düsünmedi o farkliydi yasarken trabzonlular degerini pek bilmedi yanimizdayken bile üzülerek MAALESEF beni en çokKÜRTLER DINLIYOR demisti Kazim in trabzon sevgisi çok büyüktü trabzonlu olmadigi halde son günlerinde sampiyon olacagiz ama ben göremiyecegim demisti...

Evet posterinin indirilmesinin sebeblerini okudum ama bu karadeniz usagina yakisirmiydi hemen pes edermiydi karadeniz usagi...

Biliyorum en çok istegi sampiyon olup taraftarlan beraber kendi yazdigi sarkilari sölemekti ama simdi biz onun sesini kasedden dinliyoruz bence kazim a hala borcumuz var çünkü onu biraz tanisaniz ...

TESKI AVNI AKERDE OLSAM DA maçlarda SIZIN YAPAMADIGINIZI BIR KARADENIZ USAGININ YAPAMADIGINI BENBIR KÜRT OLARAK YAPSAM.BENIM BILDIGIM KARADENIZ UGASI INATTIR,HIRÇINDIR KAZIM ABIM GIBI.TESKI ORDA OLSAM DA KAZIM ABIMIN FORMASINI AÇSAM ELAZIGLI OLARAK

Seni unutmayacagiz abim benim bir SAMPIYON OLUP SONRA SENIN TMEZARININ BASINA O KUPAYI GETIRMEDIKTEN ÜM EMEKLERIN BIZE HARAMDIR...

KAZIM ABIM SEN GITTIKTEN SONRA

ARTIKBENDE TRABZONSPOLUYUM bEN katilmiyordum size bagiriyorum hebordo mavi en büyük trabzon derken ama simdi mdeöle bir bagiriyorum ki bordo ama sen mavi demiyorsun sampiyon ama sen trabzon demiyorsun nerdesin KAZIM ABIM NERDESINNNNN

Bu yazimi yanlis anlamanizi istemem arkadaslar bilmiyorum ya ben bir trabzonlu olsam o stadta kazim için...evet kürtüm ama ben kendimi karadeniz usagi gibi hissediyrim da...Trabzon her zaman büyüklerini böle unuturmu cemil kaptan gibi... bizim bjk,gs,fenerden ne farkimiz kaldi ya ne olur bir keren umursayin ya ölmüs gitmis böle demeyin o yasadigi anlardaki ondaki sevgiyi o gözlerinde görseydiniz... Ne olur zaten açilista asmissiniz peki soruyorum bunu trabzonlulardan baska ve internette arastirmayanlar disindaki kisiler nasil bilecek asilKAZIMI anacaksaniz bu maçlarda olacak ki bütün Türkiye görsün TrazbonuN Kazimi unutmadigini ama maalesef...

Evet son sözlerim yine maalesef olacak çünkü Kazim öldükten sonra DIYARBAKIR DENEN YERDE KAZIM I ANDILAR BASKENT ANKARADA TAKSIMDE YOLLAR KESILDI AMA KAZIMIN MANEVI SEHRI TRABZONDA....bir açilis iste bunu zaten hiç kimse bilmiyor bilenler bi o gün stada gidenler

Bu muydu büyüklügünüzteröristlere karsi yürüyüs federesyona karsi 30 bin yürüyüs içimden vay be hangi sehirde böyle birlik vaR

AMA Neyse dimi KAZIM NE KI BOSVERINama bir düsünün trabzonu bu kadar seven Kazim para için yapmazdi yapsaydi zaten zengin olurdu kanserden kurtulurdu...neyse ya bosverinbiri ölmüs ne olacak ki

AMA BANA KOYAN MADEM BUNU KAZIMA YAPACAKLARDI KAZIM BU SEHRI NEDEN BU KADAR SEVDI NEDEN ACABA ONA HAKKINIZ ÖDEDINIZ MI EVET BEN SIZE KIZGINIM AMA INANIN KI O KIZGIN DEGILDIR ONU ANMASANIZDA ÇÜNKÜ TRABZONU SIZLERI O KADAR ÇOK SEVIYOR KI

BEN TRABZONSPORU GÜÇLÜLERE BAS KALDIGI,HAKSIZLIGA BOYUN EGMEDIGI IÇIN SEVIYORUM TIPKI KARADENIZ GIBI HIRÇIN(KAZIM KOYUNCU SÖZÜ)

O SIZLERI UNUTMADI

hocam cok sagol bazi yerlere katilmasamda cok guzel ve etkileyici elestirmissin ama dedigim gibi katilmadigim yerler var mesela posterleri ki bunlar basit kucuk seyler degil di ikisi de 8 10 metreydi sadece acilista ve bir kac mactasergileyebildik cunku federasyon herzaman oldugu gibi yine bize yapacagini yapti saha gozukmuyo diye kaldirdi ki saha cok da net gözukuyodu sonra kazim koyuncu kurt turk laz ayrimi hayatta yapmaz kurtlerin fazla dinlemesi diyede bise yok kazm koyuncuyu olmeden once kimse tanimazken bu forumdaki cogu kisi tanir dinler bahsini acardi maclarda onun yazdigi tezahuratlari okurdu hala da okuyor her macta.trabzonda kazim koyuncu anilmadi dion kazim abinin cenazesi trabzonda belediye baskani trabzon milletvekilleri trabzonspor baskani trabzonspor taraftarlar dernegi ve bir cok seveni ile karsilandi ve cenaze ile konvoy seklinde butun buyuklerimizle birlikte trabzondan hopaya goturuldu kazim abimize sandigin gibi az deger verilmio sen merak etme
                    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                    Mustafa Korkmaz

Yorum

• didounana kazim koyuncuyu sadece sen tanimiyorsun kocum KAZIM KOYUNCUYUDA unutmayin unutturmayiz ....

Yorum

• Arkadaslar basligi degistirsek artik. Ne bileyim Kazim Koyuncu anisina desek ya da kazim Koyuncuyu unutmak yok gibi bir baslik olsa. Artik bu baslik güncel degil sanirim. Gerçi çok da önemli degil baslik ama hani fena da olmaz...

Yorum

• daha öncede yayınlanmıştı bi daha weriyim siteyi www.avniaker.com bu siteyi bi ziyaret edin.. karşıyakalıların kazım koyuncuya olan sewgisi..
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• helal olsun karsiyaka[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Orduspor taraftari [img]smileys/smiley32.gif[/img](anne tarafim da orduludur bu arada[img]smileys/smiley2.gif[/img])
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X