abi nasil unuturum kazim koyuncu gaziantep konseri afisini gördügümde duydugum heyecani.(trabzonda birkaç konserinikaçirdiktan sonra hem de)
konser günü geldiginde hayalkirikligina ugramadim desem yalan olur.koca salonda yaklasik 100 kisi.içimden konser kesin iptal olur diyordum ama Kazim abi geldi hep beraber çok eglenceli bir aksam yasadik.
konserden sonra kulise girmekte sikinti çekecegimizi düsünürken hiçbir engelle karsilasmadan içeri girdik.kisa sürede abi-kardes çok sicak bir muhabbet oldu.konserden sonra yaklasik 1 saatini bize ayirmisti.
birdahaki sene için (2005) bahar senligi sözü almistik.çagirirsiniz da gelmezmiyim demisti.nerden bilirdik o tarihlerde kanserle ugrasmak zorunda kalacagini.
25 haziran sabahi uyandigimda televizyonu açtim,kapandigi gibi karadeniz tv den açilmisti tv.normalden farkli birseyler vardi kazim koyuncu klipleri dönüyordu.sol üstte bir yazi vardi aklimdan birseyler geçiyordu ama olamaz diyordum,gözlügümü taktim yaziyi tekrar okudum "kazim koyuncu anisina" iste o an film kopmustu suursuz geçen birkaç dakikadan sonra telefon trafigi baslamisti hiçkimse kabullenemiyordu ama kazim abi ölmüstü.
geride sarkilar,birkaç güzel ani ve çokça aci birakarak...Edited by: eys_61

Yorum