Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi nasil unuturum kazim koyuncu gaziantep konseri afisini gördügümde duydugum heyecani.(trabzonda birkaç konserinikaçirdiktan sonra hem de)

konser günü geldiginde hayalkirikligina ugramadim desem yalan olur.koca salonda yaklasik 100 kisi.içimden konser kesin iptal olur diyordum ama Kazim abi geldi hep beraber çok eglenceli bir aksam yasadik.

konserden sonra kulise girmekte sikinti çekecegimizi düsünürken hiçbir engelle karsilasmadan içeri girdik.kisa sürede abi-kardes çok sicak bir muhabbet oldu.konserden sonra yaklasik 1 saatini bize ayirmisti.

birdahaki sene için (2005) bahar senligi sözü almistik.çagirirsiniz da gelmezmiyim demisti.nerden bilirdik o tarihlerde kanserle ugrasmak zorunda kalacagini.

25 haziran sabahi uyandigimda televizyonu açtim,kapandigi gibi karadeniz tv den açilmisti tv.normalden farkli birseyler vardi kazim koyuncu klipleri dönüyordu.sol üstte bir yazi vardi aklimdan birseyler geçiyordu ama olamaz diyordum,gözlügümü taktim yaziyi tekrar okudum "kazim koyuncu anisina" iste o an film kopmustu suursuz geçen birkaç dakikadan sonra telefon trafigi baslamisti hiçkimse kabullenemiyordu ama kazim abi ölmüstü.

geride sarkilar,birkaç güzel ani ve çokça aci birakarak...Edited by: eys_61
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
    "7"

Yorum

• Kazim Koyuncu kardesmizin " neden Trabzonspor" sorusuna verdigi yanit, kafasi karisik pek çok insani bize yakin etmistir.

Kazim gibi,külliyen bizans takimlarina "eklemlenmis" bir aile yapisindan "kale gibi bir trabzonsporlu", adeta bir kardelen gibi filizlenen o essiz sevgiyi iyi anlayalim. Ve kazim'i trabzonsporlu yapan degerlerimize sahip çikalim. Kazim'i sevmek, sevdiklerine sahip çikmakla olur..

ben Kazim'i çok sevdim...

Yorum

• Onu bizde cok seviyor ve ozluyoruz

Yorum

• Dükkandaki bilgisayarin monitörünü müsterilerinde görebilecegi sekilde çevirip Kalearkasi.net'ten indirdigim Kazim Koyuncu belgeselini izletiyorum,dido nana'yi duyan hemen soruyor kim bu sarkiyi söyleyen ?

Kazim Koyuncu dedigim zaman kafa sallayip gidiyorlar,milletin Kazim Koyuncu'nun ne yasadigindan ne öldügünden haberi var....

Ne MORON bi millet olmusuz arkadas.Edited by: coach
          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

Kazim Koyuncu kardesmizin " neden Trabzonspor" sorusuna verdigi yanit, kafasi karisik pek çok insani bize yakin etmistir.

benim Trabzonspor'u farketmemi (daha önce farketmemem Trabzonspor'un büyük olmayisindan degil, benim cahil olmamdan kaynaklanan bir sey), saglayan en büyük etkenlerden birisi sizin yukarda bahsettiginiz yanittir... mekani cennet olsun... Edited by: sümela61
            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• yaa bir insan bu kadar özgün müzik yapabilir miydi?

her gece kazim yatarken kazim abinin cd sini takiyorum o söylemeden uyuyamiyorum..seni seviyorum kazim koyuncu...

keske sen hayattayken degerin anlasilsaydi...

allah rahmet eylesin..
              GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• unutmadik!!!!statda gol sevinçlerimizi kazim abiyleberaber yasiyoruz...

heyyyyyyyyyyyyyy heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

her ne kadar farkli mekanlarda olsakta[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Galiba hiçbir zaman kabullenemeyecegim bunu...Basinda tulum çalan o görüntügeceyi delrcesine pat diye gelecek aklima...Tesekkürler annene babana...33 yil da olsa seni yeryüzüne getirdikleri için...Bana bu onuru yasattiklari için...
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Asla unutmayacagiz seni
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kazim...Kazim...

Yorum

• kazim abimize erciyes deplasmaninda ve statta gereken ilgiyi gösterdik ve tekrar saygiyla andik!
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• onu öldükten sonra bütün türkiye tanidi yasarken kimse tanimaz di simdi sarkilari herkesin dilinde tabi bizimde seni unutmadik unutmayacagiz

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

onu öldükten sonra bütün türkiye tanidi yasarken kimse tanimaz di simdi sarkilari herkesin dilinde tabi bizimde seni unutmadik unutmayacagiz

Biz taniyorduk ya; o bize yeter!...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• allah rahmet etsin,onu hic unutmayacagiz.
                              who is galatasaray

Yorum

• Kazim abinin ölüm haberini bi arkadas telefonuma mesaj attiginda ögrenmistim. O mesaj hala telefonumda silmedim.o mesaji her okuyusumda hala gözlerim dolar.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                                BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X