Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özledik ya...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Off off.. Tekrar nerden çıktı bu başlık..

Unutmadık elbet.. Unutmak mümkün değil zaten de.. Yine de.. Aklımıza düştün gene Kazım..

Güzel insan.. Seninle, bir kez daha Karadenizli oluşumla gurur duyduğum yüce insan..

Allah rahmet eylesin.. Unutmadık ha bilesin..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Hangi şarkısını dinlesem içimde öyle duygular oluyor ki anlatamam. Seni çok seviyoruz. Seni Unutmadık. Mekanın cennet olsun.

Yorum

• Unutmadık Unutmuycaz... mekanın cennet olsun....
          Pablo ESCOBAR

Yorum

• bn seni sevduğumi dünyalara bildurdum kazım abim mekanın cennet olsun;
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Kazımım bi dahaki sefer yanına uğrayacağım,ayıp ettim biliyorum!!!
              Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özledik ya...
                Hem de çoooook ...

Yorum

• mekanın cennet olsun kazim abim....
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız ..

Yorum

• Karadeniz'in örnek alınası insanı. Nur içinde yatsın.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Toprağı bol olsun...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Uğraş biter gün savulur,
                          Sanma duvarlar konuşur,
                          Sevenler bir gün kavuşur,
                          HesaBım Var..
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Allah yar ve ayrdımcın olsun ... Mekanın Cennet olsun ... Özlenmektesin
                            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                            Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İşte gidiyorum, bir şey demeden..
                              Arkamı dönmeden, şikayet etmeden..
                              Hiçbir şey almadan, bir şey vermeden..
                              Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum..

Dedin ve gittin.. Onca yürek gitme dediyse de birşey demeden gittin.. Arkandaki yaşlı gözleri görmemek için arkanı dönmeden gittin.. Kaderine isyan etmeden, şikayet etmeden gittin.. Bir şey alacak kadar dahi durmadığın dünyadan, bir şey vermeden gittin.. Yol ayrılmış.. Görmeden gittin..

Bir şey vermeden gidiyorum dedin ya Kazım'ım, ah bir görebilsen neleri verdin.. Yüreğe aşkı da verdin hüznü de verdin.. Yüzümüze gülümsemeyi de verdin, gözümüze göz yaşını da.. Daha yazacak yüzlerce şarkı, beraberce haykıracak binlerce sevenin varken gittin..

Gitmeseydin be Kazım'ım.. Koyuverip bizi gitmeseydin, ne olurdu ki? Kimler kalmışken, gitmeseydin keşke..

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde..
                              Yürüyorum sanki senin yanında..
                              Sesin uzaklaşır her bir adımda..
                              Ayak izim kalmadan gidiyorum..

Sana karşı küslüğüm olamaz da, pişmanlığım çok be Kazım'ım.. Geç tanıdım, erken kaybettim seni.. Yürüyemedim hiç yanında.. Yürümek ne kelime, canlı canlı bile göremedim seni.. Ne seni, ne Karadeniz kokan saçlarını, ne üzerinde bordo mavi formanı.. Ama.. Sesin uzaklaşmadı her bir adımda.. Sesin kah kemençe yayının tellerinden coşup gelen Karadenizin dalga sesleri oldu, kah tulumun içinden kulaklarımıza, oradan da yüreğimize dolan nefesin.. Ayak izin yüreğimizde kaldı Kazım'ım.. Yüreğimize basıp gittin.. Ayakların yüreğimize bastı, acıtmadın da.. Gidişin acıttı be Kazım'ım..

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı..
                              Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı..
                              Bana kimse sen gibi sarılmadı..
                              Işığımız sönmeden gidiyorum!..

Gerdiğin tel kalbimizde kırılmadı.. Her bir seveninin kalbinden, bir diğer seveninin kalbine çekmişsin sen o teli.. Mümkün mü kırılması.. Ne gönülkuşu yoruldu şarkıdan, ne bu ağızlar her gün seni mırıldanmaktan.. Didou Nana, Selimina, Hayde, Uy Aha.. Kazım'ım, senin için dualarımız bunlar bizim.. 3 İhlas, 1 Fatiha, 1 Uy Aha.. Burada yalnız değildin.. Orada da olma.. Bize kimse sen gibi sarılmadı Kazım'ım.. Onlarca Kazım çıktı bu memleketten de.. Bir Kazım, Kazım'ımız oldu ama.. Işığımız sönmeyecek be Kazım'ım.. Dillerimiz susmayacak.. Yüreğimiz sevmekten bıkmayacak.. Zihnimiz hatırlamaktan kaçmayacak.. ve her Kazım'ım deyişimizde içimiz burkulacak..

Gitmeseydin be Kazım'ım.. Görecek onca güzel günlerimiz vardı.. Memlekete ilk biz günaydın diyecektik güneş dağlarımızın ardından doğup Karadenize akarken.. Artvin tulumu dinlerken, Rize çayı içerken, Trabzon simidi yerken.. Beraber kafa tutacaktık saltanata.. Beraber isyan edecektik ağa babalarına.. Öfkemiz sözümüz olacaktı, isyanımız sesimiz..

Sen gittin.. Koyverdin bizi gittin.. Kalmadığın yerde beraber değiliz ya şimdi.. Gittiğin yerde beraber olacağız Kazım'ım.. Ruhun şad olsun.. Merak etmeyesin sakın.. Dilimiz durmadıkça, 3 İhlas, 1 Fatiha, 1 Uy Aha...
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Allah rahmet eylesin.
                                çok severdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X