Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söz uçar yazı kalır.
    Resmi bir yazıyla,
    Uefaya,Cas'a ve Tff'ye 2010-2011'in Şampiyonu Trabzonspor'dur.
    Bunlardan,bunlardan dolayı diye başvuru var mı?
    yoksa başkan tribüne mi oynuyor çok merak ediyorum.
    CAS'a daha başvurulmamış çünkü akşam yayında başvuracaklarını söylüyordu. 1 seneden fazla olmuş daha başvuracağız.

Bence biz sadece başımızı duvara vuracağız.

Yorum

• Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tüpçüye oy veren bu yönetim derhal istifa etmeli. derhal
        yada adam gibi yasal başvurular yapmalı
        neymiş kupanın yerini hazırlamış isteyen bakabilirmiş. şakamısın sadrişener
        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 21.08.2012, 00:46.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yahu ne zamandır kapalıydı forum kendimi boşlukta hissettim

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• tam bir komedi kulüb oldu macardaki mac icin bilet bilgisi alamiyorum kulübden ! Yardimci olursaniz sevinirim , gecen sene Cl maclarinda bir arkadas ilgileniyordu ismini unuttum birisi özel cevap verisede sevinirim !

Yorum

• -bu fedarasyona kim oy verdi?bizler vermedik sizler verdiniz şimdide eleştiriyorsunuz.hiç hakkınız yok eleştirmeye...

-3 aydır bir stoper
              -3 aydır bir sol bek
              -3 aydır bir forvet

alamayan sizler eleştirilmelisiniz.

şaka gibi bir yönetime sahibiz.

Yorum

• gazeteciler görevlerini yapmıyor.

yönetim diyorki transfer yapamamalarını çöpe atacak paramız yok diyorlar,aceleci olmayacağız diyorlar yerden göğe kadar haklılar geçen yıl sabırlı davrandılar,çok çalıştılar bonservis parası ödemeden çok ucuza bize çok yararlı ve harikalar yaratan

adrianı kazandırdılar
                henrıgue yi kazandırdılar
                vitek i kazandırdılar
                saparayı kazandırdılar
                celuskayı kazandırdılar

bir gazetecide çıkıp transfer yapamayan yönetime bu oyuncuları sormuyor.

bizler herşeyin farkındayız,farkında olmayan yönetim bir an önce elini çabuk tutarak sol bek,stoper ve forvet almalı 3 ay bıyunca siz ne iş yaptınız çok merak ediyorum sayın yönetim.

Yorum

• faruk özak ve akp heyeti sadri şener i şike konusunda susması için baskı yapıyor iddiası geldi. hatta bu gruba şenol güneş i de eklediler. hepimiz inadına Sadri Şener in yanında yer aldık.

peki bunun bir oyun olduğunu düşünelim. sadri şener başkan kalsın diye uydurulmuş olamaz mı? bu tff ye destek veren bu yönetim, 1 yıldır uefa ve fifa nezdinde hiçbir şey yapmayan bu yönetimdir. niye avrupa basınına ve şikeden ceza alan kulüplere durumumuzu anlatmıyorlar. sadece ülke içinde ts taraftarının gazını alma haberleri dışında icraatları yok? artık herşeyden şüphelenmeye başlıyorum
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• yahu ne diyeyim....burada herhalde en fazla eleştiri yapan bendim ama çoğu(yalaka diyeceğim onlara) ile tartıştık....Yahu bırakın artık şikeyi filan bir halt çıkamayacak.neden transfer yapmıyorlar....Burak'tan gelen para ne oldu....Bir kişi de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor....kulübün basın sözcüsü kim.....Kulüpte Sadri ağa ve pertevniyal nevzattan başka kimse yokmu?3. bir adam sayarmısınız bana lütfen....

Bu yönetim daha ne bekliyor...
                    ben Demireller, Çillerle, Meseut yılmazla, Türkeşle, Erbakanla büyüdüm.....Bunlar koltuk sevdalısıydı...Ama şimdi bizimkilerin koltuğu daha çok sevdiklerini görüyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU'nun son yazısı dikkatle okuyun
                      Başkan Sadri Şener ve “birkaç iyi adam” Trabzonspor’un hakkı ve haklılığı adına mücadeleyi var gücüyle sürdüredursun, asıl adı “Şikeyi Örtme Koalisyonu” olması gereken bir büyük oluşum her gün yeni bir plan yapıyor. Net olarak belli oldu ki, ana hedef, Şener’i yalnızlaştırıp başkanlıktan uzaklaştırılmasını sağlamak, bu olmazsa Trabzonspor’u sistemin dışına itmek.

Kurulduğundan beri Türk futbolunda örnek teşkil etmiş, tüm dünyanın hayranlığını kazanmış mütevazı bir Anadolu kurumuna karşı bu tip duygular beslemenin psikopolitik, sosyoekonomik altyapısı nedir? Herhalde paradır. Herhalde çıkardır...

Camianın büyük çoğunluğunu oluşturan samimi Trabzonsporlular bugünden sonra dikkatli olsunlar lütfen: Önümüzdeki dönem Trabzonspor için yeni başkan adaylarının empoze edilişine sahne olacaktır, aralık ayına kadar. Politik, sosyolojik, ekonomik ve dahi ergonomik ne kadar güç odağı varsa, onlar tarafından desteklenen ya da öyle olduğu havası verilen isimler düşecektir medyaya, Trabzonspor başkanlığı için.

Peki amaç nedir, plan nedir? Net olarak şudur: Trabzonspor’un genelde 1967’den özelde ise 2010-2011 sezonundan beri verdiği cesur ve kararlı mücadeleyi bıçak gibi kesecek, geçmişi unutturup hafızası olmayan, hakkını aramayan, sürüp giden kandırmaca sistemin sadece orta ölçekli bir maddi katkı aparatı haline dönmüş bir kurum yaratmak.

Aslında sizler bunu çok iyi anlayacaksınız. Nereden mi? Ortaya sürülen başkan adaylarının şike soruşturması süresince hiç ağzını açıp Trabzonspor’un hakkını aramamış olmasından, ticari ya da siyasi ikbalini düşünüp ses çıkarmamış hatta “Bu işi uzatmayalım” telkininde bulunmuş olmasından elbette.

Herkese şunu açıkça ve sabırla anlatmalıyız ki, bu camianın verdiği mücadele, asla ve asla Türk futbolunda kavga olması, barışın gelmemesi gibi bir amaca hizmet etmemektedir. Aksine, futbolun temiz ve sadece sahada oynandığı, kazananın alkışlanmayı, kutlanmayı gerçekten hak ettiği bir sistem içindir. Zaten o zaman, kazanan ismin bir önemi olmayacak, herkes galip sayılacak, futbol tekrar sporlaşacaktır.

Sevgili Trabzonsporlular. Lütfen bu onurlu mücadeleye desteklerinizi sürdürünüz. Barışı en çok isteyen, o barış için adaleti bekleyen Trabzonspor’un kıymetini biliniz, tüm ülkenin bilmesi için konuyu yorulmadan dile getiriniz. Futbol dünyasının tüm ögeleri anlamalı ki, Sadri Şener herhangi bir nedenle Trabzonspor Başkanlığı’ndan ayrılırsa yerine gelecek kişi temiz futbol konusunda daha rijid ve daha aktivist bir isim olacaktır. Hem Trabzonspor geleneğinin gereği hem de insanlık onurunun bize öğretisi budur...
                      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu ne diyeyim....burada herhalde en fazla eleştiri yapan bendim ama çoğu(yalaka diyeceğim onlara) ile tartıştık....Yahu bırakın artık şikeyi filan bir halt çıkamayacak.neden transfer yapmıyorlar....Burak'tan gelen para ne oldu....Bir kişi de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor....kulübün basın sözcüsü kim.....Kulüpte Sadri ağa ve pertevniyal nevzattan başka kimse yokmu?3. bir adam sayarmısınız bana lütfen....

Bu yönetim daha ne bekliyor...
                        ben Demireller, Çillerle, Meseut yılmazla, Türkeşle, Erbakanla büyüdüm.....Bunlar koltuk sevdalısıydı...Ama şimdi bizimkilerin koltuğu daha çok sevdiklerini görüyorum
                        ........................... ordaki noktalara istedini koyablirsin anladın sen arkadaşım sen cok zeki oldunumu sanıyorsun he kardeşim benim sen transfer yapsan ne olcak bak azımı bozucaksın akşam akşam yat uyu şampoyinomu yapıcaklar seni he beynsz herif bak ceza alıcam senin yüzünden he söle bana şampiyonmu olucaksın yaparlarmı sanıyorsn kes sesini destek olmuyorsun defol git yeter be içimi dökttüm vallaha yeter yönetici arkadaşım ceza yiceksem razıyım yeterki mesajım kalsın

Yorum

• Her kim Sadri Şener gibi ayda bir ''Fb şike yaptı, şampiyonluk benim hakkım derse'' ben onun sonuna kadar arkasında dururum.
                          yemişim transferini falan.
                          Bizim taraftara hergün yıldız transferi yapan ama çalınan şampiyonluğunun ''ş'' sini bile istemeyen bir başkan mı?
                          Yoksa Sadri Şener gibi her seferinde kupasını isteyen bir başkan mı diye sorsak, 1. başkan modelini tercih eden sayısı epey çoktur.
                          Ama çalınan kupamızı alamadan şampiyonluk falan hayal, yalan, dolan sadece.
                          Milyon dolarlık yıldızlar da alsan yine şampiyon yapılmazsın.
                          Ama çalınan kupamızı geri alalım, Trabzonspor'un gücünü ve ne olduğunu herkese gösterelim, o zaman bakalım bizimle uğraşmak sandıkları kadar kolay mıdır?

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BMN sitesinin forum yöneticisi bile yazabiliyor.şike unutulsun diye başkan istifa etmeli konuştukça dibe vuruyor diye teslimiyet içimizde olmuş varın gerisini siz düşünün.başkanı istifaya çağıran emirhan'ı bu teslimiyetci utandıran duruşundan dolayı istifaya çağırıyorum.
                            forum yöneticisi Trabzonsporluluğun gerekliliklerini yerine getirmeli.eleştiriye tartışmaya diyecek hiçbir lafım yok tartışırız ama bu teslimiyet,kabullenme yazısını kabullenemiyorum.yaıktır ayıptır günahtır.bir forum yöneticisi bu düşüncede nasıl olabilir anlamış değilim.

Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.
                            İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forum yonetıcısı ıcın soyledıklerıne aynen katılıyorum abicim.
                            İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.

emirhan kardeşim şapkanı önüne koymalısın bence.

bunu bizden biri sölediyse ve o bir forum yönetici ise kınamıyorum senin istifanı istiyorum ben şahsım adıma konuşuyorum adaletden bahseden renkdaşlarım ve bmn yöneticileri şike kapatıldını gözümüzle görüyoruz peki sizde bu olayı ört pasmı ediceksiniz? yada unutturacakmısınız sizin ne farkınız var onlardan vallahi hiçböle birşey beklemiyordum ama radikal kararlar alın bmn zaten eskisi gibi ne görsel yapıyor ne organizasyon anca iftar yada maç izlemek için onuda zaten faceden bile yapıyorsun KINIYORUM. ve bu konunun takipcisi olucam
                            İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vay vay vay yöneticimize bak hele.. demek şike sürecinin kapanması için sadri şenerin istifa etmesi lazım....eğer sen bizi zarflamak için bunu yazmadıysan bence sen istifa et..demek bizim düşüncelerimizi senin gibiler sorgulayıp yerli yersiz ceza yağdırıyor...
                            Şimdi öncelikle şike başlığında değil düşüncelerimi yazdığım bu başlıkta cevap vermek istiyorum, şike başlığında aylardan beri yazmıyorum, kapanana kadar da yazmayacağım, hayırlısı ise yakında o başlık kapanırken son düşüncelerimi yazıp büyük bir sevinçle kapatacağım.

İlk önce forum kurallarımızı tüm üyelerimiz bir iki kez okursa foruma ayak uydurması bir o kadar daha kolay olacaktır.

n) BMN yönetim kademesini oluşturan üyelerin, yani site yöneticileri, forum yöneticileri ve il temsilcilerinin, forumda yaptıkları yorumlar, aksi belirtilmedikçe, kendi şahsi fikirleridir ve BMN'nin resmi bakış açısını yansıtmazlar. BMN'nin resmi yönelimi ana sayfasında ilan ettiği görüşleridir. Forum üyelerinin bu durumu dikkate almaları ve bu tür yorumları BMN Yönetim Kurulu'nun ortak görüşü olarak algılamamaları gerekir.

Kuralda her şey açık ve net fakat bir daha söylemek gerekirse bu benim düşüncem, kimseyi yönlendirmek gibi bir niyetim yok, sırf insanlar söylediklerim ile yönlenebilir diye şike başlığına yazmıyorum çünkü orada güzel aktiviteler oluyor mail organizasyonları falan, buna salça olmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum. Öncelikle benim sizden hiç bir farkım olmadığımı düşünüp bana o gözle bakarsanız her şey hallolacaktır.

Farklı değil yaralarımız, aynı şeyleri yaşadık, ben sadece unutmak istiyorum, kapansın istiyorum çünkü 1996 ile bu olayı eş değer tutuyorum orada da burada da giden geri gelmeyecek, bazı şeyleri kabulleniyorum ben kendi adıma, siz kabullenmeyebilirsiniz bu kişisel bir tercih, ben her gün ölmek istemiyorum, 2011'de bir hayal kurduk, olmadı, çaldılar elimizden, geride alamadık, ezdiler kafamızı, daha da çok ezecekler o yüzden unutmak istiyorum o günleri, nasıl 96 yılında ki herkesin o günlerden bahssettirmediği gibi bende bahsetmek istemiyorum bu benim kendi içimde yaşadığım şey, burada olayı büyütmüş göklere çıkarmışsınız, bunu da sizin sürekli bu konu ile ilgilenip gerilmenize ve bozulan piskolojinize bağlıyorum, uzaktan bir bakabilseniz ne kadar hüzünlü ve kadar acı olduğunu görürsünüz şike başlığının o bitmeyen umudun insanları öldürdüğünü görürsünüz, ben umut etmiyorum artık hiç bir şey benim için çoktan kapandı şike konusu ve bu benim kişisel düşüncem, kendimce bu konu kapanmışken tüm protesto yürüyüşlerine, tüm mail organizasyonlarına katıldım, neyse bunları yazarken bile utanıyorum kendimi ispat etmek şunu bunu yaptım demekten nefret ederim.

Yine de tüm şikayetleriniz için bordomavi@bordomavi.net adlı mail adresine yazabilirsiniz, bu forumun üyesisiniz, yöneticiler hakkında şikayeylerinizi dile getirmek en büyük hakkınızdır.
                            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:29.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi öncelikle şike başlığında değil düşüncelerimi yazdığım bu başlıkta cevap vermek istiyorum, şike başlığında aylardan beri yazmıyorum, kapanana kadar da yazmayacağım, hayırlısı ise yakında o başlık kapanırken son düşüncelerimi yazıp büyük bir sevinçle kapatacağım.

İlk önce forum kurallarımızı tüm üyelerimiz bir iki kez okursa foruma ayak uydurması bir o kadar daha kolay olacaktır.

n) BMN yönetim kademesini oluşturan üyelerin, yani site yöneticileri, forum yöneticileri ve il temsilcilerinin, forumda yaptıkları yorumlar, aksi belirtilmedikçe, kendi şahsi fikirleridir ve BMN'nin resmi bakış açısını yansıtmazlar. BMN'nin resmi yönelimi ana sayfasında ilan ettiği görüşleridir. Forum üyelerinin bu durumu dikkate almaları ve bu tür yorumları BMN Yönetim Kurulu'nun ortak görüşü olarak algılamamaları gerekir.

Kuralda her şey açık ve net fakat bir daha söylemek gerekirse bu benim düşüncem, kimseyi yönlendirmek gibi bir niyetim yok, sırf insanlar söylediklerim ile yönlenebilir diye şike başlığına yazmıyorum çünkü orada güzel aktiviteler oluyor mail organizasyonları falan, buna salça olmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum. Öncelikle benim sizden hiç bir farkım olmadığımı düşünüp bana o gözle bakarsanız her şey hallolacaktır.

Farklı değil yaralarımız, aynı şeyleri yaşadık, ben sadece unutmak istiyorum, kapansın istiyorum çünkü 1996 ile bu olayı eş değer tutuyorum orada da burada da giden geri gelmeyecek, bazı şeyleri kabulleniyorum ben kendi adıma, siz kabullenmeyebilirsiniz bu kişisel bir tercih, ben her gün ölmek istemiyorum, 2011'de bir hayal kurduk, olmadı, çaldılar elimizden, geride alamadık, ezdiler kafamızı, daha da çok ezecekler o yüzden unutmak istiyorum o günleri, nasıl 96 yılında ki herkesin o günlerden bahssettirmediği gibi bende bahsetmek istemiyorum bu benim kendi içimde yaşadığım şey, burada olayı büyütmüş göklere çıkarmışsınız, bunu da sizin sürekli bu konu ile ilgilenip gerilmenize ve bozulan piskolojinize bağlıyorum, uzaktan bir bakabilseniz ne kadar hüzünlü ve kadar acı olduğunu görürsünüz şike başlığının o bitmeyen umudun insanları öldürdüğünü görürsünüz, ben umut etmiyorum artık hiç bir şey benim için çoktan kapandı şike konusu ve bu benim kişisel düşüncem, kendimce bu konu kapanmışken tüm protesto yürüyüşlerine, tüm mail organizasyonlarına katıldım, neyse bunları yazarken bile utanıyorum kendimi ispat etmek şunu bunu yaptım demekten nefret ederim.

Yine de tüm şikayetleriniz için bordomavi@bordomavi.net adlı mail adresine yazabilirsiniz, bu forumun üyesisiniz, yöneticiler hakkında şikayeylerinizi dile getirmek en büyük hakkınızdır.
                              seni anlıyorum ama senin bunu yazman daha çok göze batıyor düşüncene saygım var ama azıcık takip ediyorsan beni haftalardır böle düşünen insanlara savaş halindeyim ben

çünkü bu takımı nasıl birbirine katabilirsin transferler gecikti olabilir ama en büyük kargaşayı transfer polemiğinden yapabilirsin yada fanatik fotomacın yaptı gibi babalarının takımı gibi haberler yapmaları

yönetim gidebilir tartışılır o ama sırf onlar istiyor diye bu duruma karşı çıkıyorum ve şuanda en hayırlısıda sadri şener zaten her türlü hakkımızı savunuyor benim için trasnferden ve bu yılki başarıdan daha önemlisi bu olayı lehimize bitirmek.Bitiremezsek bi ton transfer yapalim şampiyon olmamız çok zor olur artık çünkü o sisteme boyun eymiş oluyorsun.
                              En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:34.

Yorum

• @Emirhan Makul
                                Dediklerini anladım da, Sadri Şener hakkını ararken neden istifa etsin?
                                ''Fb şike yaptı'' sözünü duymak bile benim hoşuma gidiyor şahsen.
                                En son Yaşar tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:36.

Yorum

Çalışıyor...
                                X