Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pahalı bir oyuncu alıp elimizde patlayınca ağır eleştri....
    parlattığımız oyuncuları elden kaçırınca(şartlar....)ağır eleştri.....
    gençlere yönelince ağır eleştri....
    şike sürecinde ağır eleştri....

yav arkadaş bu yönetim sonyılların en başarılı en sansasyonel,reytingi en çok olan takımını oluşturdu....

biraz insaf...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer yapılmamasının tek nedeni var.....

Klüp maddi olarak maalesef darboğaz içerisinde....

Burakın transferinden gelen 5 milyon euro ve 2 kere klübe bağlı A.Ş. nin 10 milyon tlye yakın hisse satmasına rağmen hala nakit sıkıntımız var....

bu nedenle Burak'ın yaaklaşık 1 milyon tl olan borcunu bile ödeyemedik....

onun içindirki transfer için üst düzey hiç bir oyuncuyu beklemeyn derim ben.....
      peki ozaman sormazlarmı faik abi geçen sedeki o kadar para nereye gitti.veya bukadar borç nerden çıktı diye
      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
      NORTHERNER
      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Ya aslında transfer meselesi de değil.
        Şike sürecini ayrı tutarak ben yönetimi değerlendiriyorum.
        Hiçbirşey yapamadın mı, sağdan soldan kelepir öyle topçular var ki, en azından savaşan bir takım kurarsın!
        Özkan Sümer'in bir ara yaptığı gibi... Böyle topçular var. Gidip araştır! Brezilya,Gürcistan,Rusya,Balkanlar böyle isimsiz yıldızlarla dolu!
        İsimsiz yıldız adayları!
        Bunu araştıracaksın! Kaç senede bunu yapan yok!
        Bu açılardan bakınca yönetimi oldukça acemi ve başarısız buluyorum.
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transfer yapılmamasının tek nedeni var.....

Klüp maddi olarak maalesef darboğaz içerisinde....

Burakın transferinden gelen 5 milyon euro ve 2 kere klübe bağlı A.Ş. nin 10 milyon tlye yakın hisse satmasına rağmen hala nakit sıkıntımız var....

bu nedenle Burak'ın yaaklaşık 1 milyon tl olan borcunu bile ödeyemedik....

onun içindirki transfer için üst düzey hiç bir oyuncuyu beklemeyn derim ben.....
          O zaman ne diye N'doye ile 6 küsür milyon euro gibi bir ücretle anlaştılar ?

Yorum

• selam bence bizim yönetim cok cok hatali yani elinden gelseler kompile trabzonspor külübünü satacaklar ne aci bir sey yani satiyorlar ama ne aliyorlar ismi cismi belli olmayan oyuncular aliyorlar yani gercekden utanc verici bir sey neden almazlar bunlar söyle takima yarayisli olacak yildiz oyuncular besiktasdan Ricardo quaresma
            almiyorlar anlamadim gitti adamlar satacaklar ama alan yok bu oyuncuyu almiyorlar yaten yildiz yok verin 2,5 milyon bak nasil aliyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman ne diye N'doye ile 6 küsür milyon euro gibi bir ücretle anlaştılar ?
              kim söyledi ki anlaştıklarını......

yönetim....

peki alabildilermi...... hayır....

demekki anlaşma filan olmamış......

imzalar atılmadan ve resmi miktar borsaya bildirilmeden hiç bir habere inanmıyorum şahsen.....

ha birde şu varki önümüzdeki karanlık yol aydınlanana kadar Sadri Şenerin Başkan olarak kalması taraftarıyım.....

çok iyi başkan olduğu için filan değil. başka oyunlar var onun için....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ŞİKE YAPIn.
                Nası olsa cezası yok.
                nefis istiyor mayıs ayında ŞAMPİYONLUK KUTLAMAYI.
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• adrian'a 5m euro vermiyceklerdi. onun yerine çok daha iyi oyuncular almak mümkünken hem de...
                  Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• izleme komitemiz çok ama çok kötü çalışıyor maalesef... var mı yok mu o da belli değil... sadri şener trabzon şehrine yıldız getirememkten yakınıyor. e peki sormazlar mı adama diğer anadolu şehirleri bu kadar yıldız transferi nasıl yapıyor diye. hector cuper orduspor'a nasıl gidiyor o zaman? ordu şehri sanki trabzondan çok daha mı gelişmiş bir şehir. bi işi beceremiyolar suçu şehre atıtyolar. omndan sonra adı sanı duyulmamış bank asyada bile oynayamayacak paulo henrique gibi, adrian gibi, vittek gibi 3. sınıf futbolcuları takıma nilyon eurolara transfer ediyolar. üzülüyorum gerçekten üzülüyorum. o kadar fırsat varken hiçbirini kovalayamıyoruz. aklı başında yönetimimiz maalesef hiç olmadı
                    Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu renktaş! O değil de,bizim yönetim neden hala istifa etmiyor? Ben onu anlamıyorum!
                      Yani illa bir sezon daha mı boşa geçmeli?
                      bir sezon daha bosa gidecek diyorsunda, bu takimi sampiyon yapan yönetimde yine bunlar.

sike almis basini gidiyor, adaletsizlik diz boyu herkes bize karsi ama bizim derdimiz yönetimin istifasi yada transfer yapilmamasi.

transfer olsa ne yazar yönetim iyi olsa ne yazar.
                      aha sampiyon oldu bu yönetim hani kupa.

basarili olsan bile fayda etmiyor.

biz önce bu adaletsizlige karsi cikalim sonra gelip burda transferi yönetimi bilmem neyi tartisiriz yine.
                      Trabzonspor

Yorum

• yönetimin her koşolda desteklenmesi gerekir düşüncesindeyim....ancak özellikle defans blokunda transfer olmazsa bu büyük hata olur

Yorum

• Sike surecinde hakkimiz olan alinmadan baskanin degismemesi gerektigini dusunuyorum. Yonetimi elestirecek cok baslik var gercekten. Ozellikle transfer yapmada yasadigimiz sorunlar ve sozlesme yapma konusundaki zayifligimiz. Ancak herseye ragmen bu yonetimdir bizi 2010 - 2011 sezonunda tertemiz sampiyon yapan.

Yigidi oldurmeli ama hakkini vermeli.

Baskanin yonetiminde ciddi revizyona gitmesi oncelikli olarak Hasan Yener'in cikqrilmasi, diger kadrolar icin de egitimli,vizyon sahibi genc isimlerin tercih edilmesi gerektigini dusunuyorum.

Trabzonspor Kulubu gibi bir kulubun basindaki yuzleri daha prezentable, hitabet yetenegi daha yuksek olmasi gerektigi asikar bence.

Bu kulup icin canla basla hozmet edecek, butun samimiyetiyle emek verecek egitimli ve duzgun cok insan var. Bunlarin tercih edilmesi bizi kisa zamanda yonetimsel olarak cok ileriye goturur kanaatindeyim.

Yorum

• Bu Takimin hali ne Yönetim?
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• Eğer sen büyük takım isen, oyuncularını elinde tutmayı biliceksin. 200-300 bin'in lafını yaparsan onlarda gider, kimseyi burda kalmaya zorlayamazsın, gidince de suçlayamazsın. Sonra böyle futbolculara kalırsın. Elinden başka bir şey gelmiyorsa oyuncuda kesin gitmek istiyorsa, yerine ondan daha iyisini almalısın! Şampiyonlar liginden gelen paralar nerde? Takımda bu kadar eksik varken neden 2. sınıf oyuncular transfer edersin?

Senin işin başkanlık ey sadri şener, futbol ile ilgili herşeyi teknik direktöre bırakıcaksın, aranızda dargınlık olmayacak! Güven olacak! O sana şu oyuncuyu istiyorum diyecek sen de onu alacaksın. Onun önüne 3-4 oyuncu cıkartıp bunlardan birini seç demeyeceksin.

Büyük takım başkanı isen sen, gidip dünyanın diğer köşesine gidip oyuncu alıp getirmeyeceksin. Bu senin görevin değil, koskoca başkana yakışan hareket bumudur?

Diğer branşları esgeçmeyeceksin sayın başkan, büyük bir spor klübüysen, es geçemezsin!
                              Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Ziya Dogan dönemini özleyecegiz ilerde durum o kadar vahim.
                                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

Çalışıyor...
                                X