Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL

Sondakika : Demirören ve cav cav Aziz Yıldırımı aramişlar bugün bugünkü konuyla ilgili.

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BMN sitesinin forum yöneticisi bile yazabiliyor.şike unutulsun diye başkan istifa etmeli konuştukça dibe vuruyor diye teslimiyet içimizde olmuş varın gerisini siz düşünün.başkanı istifaya çağıran emirhan'ı bu teslimiyetci utandıran duruşundan dolayı istifaya çağırıyorum.
      forum yöneticisi Trabzonsporluluğun gerekliliklerini yerine getirmeli.eleştiriye tartışmaya diyecek hiçbir lafım yok tartışırız ama bu teslimiyet,kabullenme yazısını kabullenemiyorum.yaıktır ayıptır günahtır.bir forum yöneticisi bu düşüncede nasıl olabilir anlamış değilim.

Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.
      Forum yonetıcısı ıcın soyledıklerıne aynen katılıyorum abicim.
      En son Gordon Freeman tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:04.
      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.

emirhan kardeşim şapkanı önüne koymalısın bence.

bunu bizden biri sölediyse ve o bir forum yönetici ise kınamıyorum senin istifanı istiyorum ben şahsım adıma konuşuyorum adaletden bahseden renkdaşlarım ve bmn yöneticileri şike kapatıldını gözümüzle görüyoruz peki sizde bu olayı ört pasmı ediceksiniz? yada unutturacakmısınız sizin ne farkınız var onlardan vallahi hiçböle birşey beklemiyordum ama radikal kararlar alın bmn zaten eskisi gibi ne görsel yapıyor ne organizasyon anca iftar yada maç izlemek için onuda zaten faceden bile yapıyorsun KINIYORUM. ve bu konunun takipcisi olucam

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılıyorum abicim.Bizim dememiz felan hadı normal de forum yonetıcı nasıl der boyle bısey.
          Niye ki, bütün forum yöneticileri tornadan çıkmış gibi mi olmalı...

Önemli olan yazdıklarında samimi olup olmadığı.

Yönetici yapıldığına göre samimiyeti konusunda bir kuşku yok.

Zaman zaman forum yöneticilerine kızıyor oluşumuz gözümüzü
          kör etmesin.

Fikirleri için değil, yöneticiliği konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorsanız görevden alınmasını BMN'den isteyebilirsiniz.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:09.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu kim taraftarmı yoksa avukat flanmı tanıyamadım
            Yanılmıyorsam Trabzon Fikir Kulübü avukatımız.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: “Şikeyi Örtme Koalisyonu” her gün yeni bir plan yapıyor. Net olarak belli oldu ki, ana hedef, Şener’i yalnızlaştırıp başkanlıktan uzaklaştırılmasını sağlamak, bu olmazsa Trabzonspor’u sistemin dışına itmek.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye ki, bütün forum yöneticileri tornadan çıkmış gibi mi olmalı...

Önemli olan yazdıklarında samimi olup olmadığı.

Yönetici yapıldığına göre samimiyeti konusunda bir kuşku yok.

Zaman zaman forum yöneticilerine kızıyor oluşumuz gözümüzü
                kör etmesin.

Fikirleri için değil, yöneticiliği konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorsanız görevden alınmasını BMN'den isteyebilirsiniz.
                Yonetıcılık her düşündüğünü soylememektır.Bızden farkı burda
                Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• su an aziz yildirim ya da yildirim demiroren in ya da senes erzik in yerinde olsam (bi varsayim yaparken dahi korkunc) trabzonspor'da gormek isteyecegim manzara tam olarak bu olurdu.

1.taraftardan baskana yogun tepki.
                  2.taraftardan hocaya yogun tepki.
                  3.hoca-baskan arasinda sogukluk.
                  4.yonetimi devirmeye calisan firsatci muhaliflerin yogun cabalari.
                  5.
                  6.

uzar bu liste. eksigimiz yok maasallah.

evet hoca cok ciddi hatalar yapti.
                  baskan buyuk hatalar yapti. birbirlerine karsi yanlislar yaptilar.
                  ama bugun, bu dakika istifa asla ve asla ve asla gundeme dahi gelmemeli.

bunun kimlere yarayacagini goremiyor muyuz?
                  sadri baskanin yerine martin luther mi gelecek?
                  malcolmx sadri baskan gitse de kupayi getirip sikecilerin hakkindan gelsem diye aportta mi bekliyor?
                  senol hoca yarin gitse mourinho mu gelecek?
                  baskan yarin gitse hukumetin kuklasi bi yonetim ve onlarin getirecegi capsiz bi hocanin gelecegini hakkaten goremiyor muyuz?

bu kadar mi capsiziz? hep tezcanli olduk ama ne zaman bu kadar zekasizlastik biz?

bisey soylerken biraz dusunelim. quantum fizigi konusmuyoruz.
                  en buyuk en anlamli savasini, varolma savasini verdigimiz gundeyiz.
                  bu savas bitene kadar, adalet saglanana kadar bizim kimyamiz asla duzelmeyecek zaten.
                  sahada bir sampiyonluk kazanamayacagiz.

bu savas bu ekiple sonuna kadar yurutulecek, sonunda donup kendi icimizde hesaplasicaz.
                  ama bugun baskani, hocayi istifaya cagiranlarin gorus mesafeleri burunlarinin ucunu gecmiyor.

Yorum

BMN sitesinin forum yöneticisi bile yazabiliyor.şike unutulsun diye başkan istifa etmeli konuştukça dibe vuruyor diye teslimiyet içimizde olmuş varın gerisini siz düşünün.başkanı istifaya çağıran emirhan'ı bu teslimiyetci utandıran duruşundan dolayı istifaya çağırıyorum.
                    forum yöneticisi Trabzonsporluluğun gerekliliklerini yerine getirmeli.eleştiriye tartışmaya diyecek hiçbir lafım yok tartışırız ama bu teslimiyet,kabullenme yazısını kabullenemiyorum.yaıktır ayıptır günahtır.bir forum yöneticisi bu düşüncede nasıl olabilir anlamış değilim.

Sadri Şener konuştukça dibe vuruyor bence, üzülüyorum gerçekten, o efsanevi dönemin efsanevi başkanı olarak kalmalı ve bu şekilde istifa etmeli, bir şey için savaştık olmadı şimdi gitmeli herkes unutmalıyız o seneye, eğer gitmezse unutamayacağız, yeni gelecek olan yönetimin ağzından şike kelimesi çıkmaz eminim o yüzden söylüyorum yeni yönetim gelmeli bu konu kapatılmalı.
                    katılıyorum bir BMN yöneticisi bukadar teslimiyetli olmamalı sanırım birz kendini sorgulamalısın kardeşim

Yorum

vay vay vay yöneticimize bak hele.. demek şike sürecinin kapanması için sadri şenerin istifa etmesi lazım....eğer sen bizi zarflamak için bunu yazmadıysan bence sen istifa et..demek bizim düşüncelerimizi senin gibiler sorgulayıp yerli yersiz ceza yağdırıyor...

Yorum

• Bu cavcav tupcu konusmaları gercek sanırım ınanmaya basladım avukatlarımız dahıl herkes teyıt edıyor , ıletısım dökümanlarını falan alamazmıyız , ulan adamlara bak ya senese bak ya ben anlamıyorum neden hala bır ses getırıcı org yok , ben yerımde duramıyorum patlıyorum sama kımsede tık yok , neden korkuyosunuz adamlar polıs arabası devırdı bıseymı oldu

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yonetıcılık her düşündüğünü soylememektır.Bızden farkı burda
                          Forum yöneticileri bizi (yâni fikirlerimizi) yönetmiyor. Emirhan'ın forumda son derece kısıtlı bir yetkisi var ve bu yetki işlerin sağlıklı yürümesi için birinde olmak zorunda. Onun düşüncesinin senin veyâ benim düşüncemden farkı yok.

Yetkilerini adâletli, objektif olarak kullandığı sürece başka yerlerden sızıp yöneticiliğine lâf etmek kimsenin haddi değil.

Fikirlerine karşı fikirlerinizi söylersiniz olur biter.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 22.08.2012, 01:21.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• O telefon konuşmaları gerçek çıksın Şenes Erzik bitmiş demektir.

Yorum

• Birbirimizi yermek değil şu zamanda destek olup ayağa kaldırmak zamanı arkadaşlar. Adam umutsuzluğa düşmüş olabilir. Zaman zaman hepimizin yelkenlerinin indiği zaman oluyor. Alıp onu vay efendim nasıl öyle dersinden ziyade moral motivasyon olarak tekrar mevziye çekmemiz lazım. Naçizane fikrim. Ayrışma değil birleşme, destek zamanı.
                              Murat

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O telefon konuşmaları gerçek çıksın Şenes Erzik bitmiş demektir.
                                Melek hnm. şike gerçek çıktı üzerine de mahkeme kararıyla tescillendi de n'oldu Bir şey olmaz. Kaldı ki gerçek çıkarmazlar zaten.
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X