Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satacaklarsa Trabzonspor'u satsınlar , 1461'i değil.

Aslında ben 1461'in satılmasının kötü olacağını sanmıyorum. Kanserli hücreler,rantçı pislikler Trabzonspor'un heryerinde.Artık temizlenmeleri zor.

Bu açıdan ayrı bir takım olarak 1461 Trabzon güzel bir plânlama yapılırsa benim "Yeni Trabzonsporum" olmaya adaydır.

A takımın bundan sonra hayırlı kişilerin eline geçeceğini sanmıyorum. Bundan önce geçmediği ve hâla olmadığı gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Satacaklarsa Trabzonspor'u satsınlar , 1461'i değil.

Aslında ben 1461'in satılmasının kötü olacağını sanmıyorum. Kanserli hücreler,rantçı pislikler Trabzonspor'un heryerinde.Artık temizlenmeleri zor.

Bu açıdan ayrı bir takım olarak 1461 Trabzon güzel bir plânlama yapılırsa benim "Yeni Trabzonsporum" olmaya adaydır.

A takımın bundan sonra hayırlı kişilerin eline geçeceğini sanmıyorum. Bundan önce geçmediği ve hâla olmadığı gibi.
      Koskoca Trabzonspor'u bırakamayız be Samet.

Hepimiz kulübe üye olmalı söz sahibi olmalıyız..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet koskoca Trabzonspor kongrelerini 794 kişi ile yapmamalı...

herkes klübüne sahip çıkmalı...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sende haklısın

Yorum

• Ben bu yönetim kurulunun Trabzonspor takımına öyle bizim beklediğimiz gibi 5-6 tane genç Trabzonlu oyuncu alacağına ben inanmıyorum. 1461 takımını sağa sola gereksiz oyunculara takas edip yazık edecekler.Ben yazıyorum gelecek günler şahidimizdir...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Başkan Skytürk de...
              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Geldi bizden bi soru
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Sadri Şener: "Başbakan Bamba'yı da kahvaltıya çağırsın o da müslüman iyi bir çocuk..."
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sadri Şener : Başbakan Sow'u kahvaltıya çağırdı bizim Bamba'yı da çağırması lazım oda Afrika'lı oda müslüman.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Programın Özeti :

Şimdi ben buraya neden çıktım ? Nasıl çıktım ? Niçin çıktım ? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz ! Yürüdüm, çıktım. Ama çıkmamışta olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy ..!1?? eehhmm uzakta değildir.

Buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik ? Bunlar bir takım uydurma laflardır. Sahi ya ! Ben buraya neden çıktım ? Kim çıkardı ulan beni buraya !

Yorum

• Aynen, rica minnet havası vardı başkanda, bıktırdılar herifi, Allah yardımcısı olsun . . .
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Trabzonspor'a yıl sonu kazığı

Trabzonspor'un 2008 yılında bedelsiz olarak transfer ettiği Christian Brüls'ün sözleşmesinin 2010'da tek taraflı feshetmişti.

Belçikalı oyuncu 3 milyon 535 Bin euro alacak için FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na gitti. Dava sonuçlandı. Trabzonspor, 3 milyon 535 bin euro'ya ek olarak 235 bin euro da faiz ödemeye mahkum edildi.

Sezon başında Trabzonspor’dan ayrılan Brozek kardeşlerin Trabzonspor’a faturası ise 150 bin euro oldu. Yapılan anlaşma doğrultusunda Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde Polonyalı oyuncuların kulübü Wisla Krakow’a ekstra ödeme yapılması gerekiyordu. Krakow’un, FİFA’ya başvurması sonucunda Trabzonspor’un Pawel için 125, Piotr için de 25 bin euro ödemesine karar verildi.

Yorum

• Ben başkanın suçlamalara karşı cevap vermesinden rahatsızlık duymuyorum aksine körler sağırlar programı olsa daha kötü olurdu. Ancak programın sunucusu belli ki FB'li (zaten Rizeliymiş potansiyel olarak öyle gözüküyor) olduğu için daha önce defalarca yanıtlanan tüm suçlamaları yeniden sorma ihtiyacı duydu. Zaten twitter'da da sunucuya baya sallamışlar...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 1461'in satılması konusunu sürekli Başkan'ın ağzından duymak rahatsızlık verici.

Bu senin en büyük projen yahu. Çık de ki satmıyorum birinci lige de çıkarmıyorum. Olsun bitsin.

Bu kadar mı zor ya?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1461'in satılması konusunu sürekli Başkan'ın ağzından duymak rahatsızlık verici.

Bu senin en büyük projen yahu. Çık de ki satmıyorum birinci lige de çıkarmıyorum. Olsun bitsin.

Bu kadar mı zor ya?
                                Alimin fikri ne ise zikride o olurmuş...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X