Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim istifa diye bagıranlar, ne için bagırdıklarının farkında değiller. hele su surecte istanbul basınının,tff nin,şikecilerin istediği olur. sadri gitse yerine gelecek olan ısrar edecekmi kupada,onada istifa diye bagrılmayacagına garan ti verebilirmisiniz. eleştiri yapılır,eleştiri yapmak bagırmak küfür etmek değildir. malesef bizim tribün kültürü taraftarlığı sadece küfür etmek zannediyor. kaledekinden en uctaki oyuncuya kadar küfür. yazık tribünlere. daha önce bu baskıdan dolayı giden oyuncular neden gitti zannediyorsunuz. bu sene haric hep kombine aldım ama artık almayacagım. sagımdaki solumdakinin küfürlerini duymak istemiyorum. hata yapana anında küfür ana avrat kalmaz,5 dak sonra iyi bir harekette aslanım benim, yok yaaa... bu tribünden engine,umuta,buraka,yattara ya,selcuka ... daha nicelerine küfredildi. bi türlü zihinyet değişmedi.

Yorum

• Ne mal taraftar topluluğumuz olduğu maçtan sonra ortaya çıktı. Şike için bağırma,tüp kafa için bağırma azize için bağırma takımın için bağırma ama yönetim istifa için en yüksek sesle bağır! Biz bu senaryoları çok gördük,umarım senaryo gerçekleşmez.

Yorum

• en son gidecek kisi baskandir. sike surecinde kimse destek olmadi ve hala destek cikanda yok baskana. malesef baskani yanindakiler mafediyor

Yorum

• İlk olarak OZDEN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetim istifa diye bagıranlar, ne için bagırdıklarının farkında değiller. hele su surecte istanbul basınının,tff nin,şikecilerin istediği olur. sadri gitse yerine gelecek olan ısrar edecekmi kupada,onada istifa diye bagrılmayacagına garan ti verebilirmisiniz. eleştiri yapılır,eleştiri yapmak bagırmak küfür etmek değildir. malesef bizim tribün kültürü taraftarlığı sadece küfür etmek zannediyor. kaledekinden en uctaki oyuncuya kadar küfür. yazık tribünlere. daha önce bu baskıdan dolayı giden oyuncular neden gitti zannediyorsunuz. bu sene haric hep kombine aldım ama artık almayacagım. sagımdaki solumdakinin küfürlerini duymak istemiyorum. hata yapana anında küfür ana avrat kalmaz,5 dak sonra iyi bir harekette aslanım benim, yok yaaa... bu tribünden engine,umuta,buraka,yattara ya,selcuka ... daha nicelerine küfredildi. bi türlü zihinyet değişmedi.
          HAKLISIN ARKADAS! Bu Trabzonsporlularin 95% futboldan anliyorsa ben Fenerli olacagim!!! Hayatlarinda futbol topuna degmemis insanlar, cekirdek yiyerek, maclari tiyatro seyircisi gibi seyredenlere ama sadece YÖNETIM ISTIFA diye bagirmayi becerenlere YAZIKLAR OLSUN ve YUHHHH diyorum!!!
          Böyle taraftarlan bizden bi .ok olmaz!!! Bursa macina biraz baktimda! Bizim taraftarimiz seyirci görsün!!!
          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
          TRABZON / AYASOFYA MAH.
          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Sadri Baskan acil yönetci toplantisi yapmali senol günes den hesap sorulmali. Bir kac yönetici derhal istifa etmeli Almanyada gurbetci seyreden pardon gezen tayfa derhal kovulmali. Transfere engel olanlar hepsi gitmeli Sadri Baskan yanina güclü korkmiyan insanlari almali.
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• başkana hediyemizdir bu maç başkada birşey demiyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Gadromuz Yederli Nevzat bey ne dusunuyor acaba.

Yorum

• kadrodan giden oyunculari takima yaptiklari katki ortadaydi birde kalanlarin yaptigklari katki ortada...
                  ne uzel kandirdiniz milleti bravo ulan kuyumcular yonetiyo takimi utaniyorum...

onur
                  serkan
                  egemen
                  giray
                  cale
                  selcuk
                  colman
                  jaja
                  umut
                  burak
                  engin

onur
                  serkan
                  giray
                  colman
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• Sadri Şener takımı savunması için oradadır, bu bir özellikmiş gibi anlatlıyor hala. kimse kusura bakmayacak, yönetimin amacı yönetmektir. Sadri Şenerin ekibi amatördür, selçuk, egemen, burak vs. nasıl 3 kuruşa hiç edildiyse, yıllardır şöyle ağız tadıyla bu sezona iyi takım kurduk diyemiyorsak biryerlerde hata vardır. Sadri Şener gitmelimidir bilemiyorum ama ekibini gözden iyice geçirmelidir. milyonlar gözünün içine bakıyor, sorumlulukları çoktur ve sabırlı bir taraftar kitlesi yoktur. taraftarın hatasıda çoktur ancak balık baştan kokar. hele sen gerekeni yapta sonra işi taraftara bırak.
                    BoRDo MaVi

Yorum

• Sadri Boba, transfer yapmasan bile şike sürecini sonlandırana kadar yanındayım. Bizler de biliyoruz ki bu yoğun karalama kampanyasının sebebi seni devirip, şike sürecini kapatmak isteyenler.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Boba, transfer yapmasan bile şike sürecini sonlandırana kadar yanındayım. Bizler de biliyoruz ki bu yoğun karalama kampanyasının sebebi seni devirip, şike sürecini kapatmak isteyenler.
                        Sike süresinde herkes yönetimin yaninda ama her transfer sezonu sinifta kaliyorlar. Transfer konusunda konservatif düsünceli, halen menajer tarafindan yönetilen yönetim var. Ya bu sistemi degistirip teknik ekibin dogrultusunda transfer yapar ve sportif kararlari alir, yada birdahaki secimde aday olmazlar. Halen takimi 80li yillardaki gibi idare etme görüntüsü var ama artik büyük düsünüp profesyonelce yönetilmemiz gerekir. Futbol endüstrisi cok degisti.
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sike süresinde herkes yönetimin yaninda ama her transfer sezonu sinifta kaliyorlar. Transfer konusunda konservatif düsünceli, halen menajer tarafindan yönetilen yönetim var. Ya bu sistemi degistirip teknik ekibin dogrultusunda transfer yapar ve sportif kararlari alir, yada birdahaki secimde aday olmazlar. Halen takimi 80li yillardaki gibi idare etme görüntüsü var ama artik büyük düsünüp profesyonelce yönetilmemiz gerekir. Futbol endüstrisi cok degisti.
                          Böyle bir haber var, inşaallah faydalı olur:

7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne mal taraftar topluluğumuz olduğu maçtan sonra ortaya çıktı. Şike için bağırma,tüp kafa için bağırma azize için bağırma takımın için bağırma ama yönetim istifa için en yüksek sesle bağır! Biz bu senaryoları çok gördük,umarım senaryo gerçekleşmez.
                            arkadaşlar hiçkimsenin trabzonspor taraftarına böyle ne idiyu belirsiz forvetsiz avrupa maçı seyrettirme hakkı yok...o kadar para ve emek harcıyoruz. 5 kuruşa muhtaç taraftarın parasını geçen yıl menejerler aracılığı ile ceplerine indirdiler..buakşam 20 trilyonluk adrian ve henrige nerdeydi...evet belliki sadri şenere karşı bir kampanya var. ama ben sadri şener için nevzata hasanyenere neden katlanayım.. asıl mal olan bu trabzonspordur deyip ne olduğu belli olmayan takımı sahaya sürenlerdir...

Yorum

• yönetim sadri şenerin başkanlığında yenilenmelidir..tek çare budur..daha adam gibi adamlar yönetime girmelidir...yoksa bu yönetim hem sadri şeneri hem şenol güneşi bitirir 2 maç daha böyle olsun 5 tane kupa alsa sadri şeneri kimse orada tutamaz kendi sonunu hazırlıyor rezaletin bu kadarı da fazla...hem güçleri yok aciz insanlar hem beceriksizler hemde herkese gider yapıyorlar...klübü rehin almışlar ilhan cavcavlar halil ünallar kimki yok biz trabzonsporu düşürmeyiz açıklamalrı yapıyorlar...ayıptır ayıp

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bir haber var, inşaallah faydalı olur:

http://www.zaguda.net/haber/guncel/t...siyor/838.html
                                We collect data and video from more than 600 competitions worldwide.

Yorum

Yükleniyor...
                                X