yönetim istifa diye bagıranlar, ne için bagırdıklarının farkında değiller. hele su surecte istanbul basınının,tff nin,şikecilerin istediği olur. sadri gitse yerine gelecek olan ısrar edecekmi kupada,onada istifa diye bagrılmayacagına garan ti verebilirmisiniz. eleştiri yapılır,eleştiri yapmak bagırmak küfür etmek değildir. malesef bizim tribün kültürü taraftarlığı sadece küfür etmek zannediyor. kaledekinden en uctaki oyuncuya kadar küfür. yazık tribünlere. daha önce bu baskıdan dolayı giden oyuncular neden gitti zannediyorsunuz. bu sene haric hep kombine aldım ama artık almayacagım. sagımdaki solumdakinin küfürlerini duymak istemiyorum. hata yapana anında küfür ana avrat kalmaz,5 dak sonra iyi bir harekette aslanım benim, yok yaaa... bu tribünden engine,umuta,buraka,yattara ya,selcuka ... daha nicelerine küfredildi. bi türlü zihinyet değişmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Ne mal taraftar topluluğumuz olduğu maçtan sonra ortaya çıktı. Şike için bağırma,tüp kafa için bağırma azize için bağırma takımın için bağırma ama yönetim istifa için en yüksek sesle bağır! Biz bu senaryoları çok gördük,umarım senaryo gerçekleşmez.
Yorum
-
İlk olarak OZDEN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim istifa diye bagıranlar, ne için bagırdıklarının farkında değiller. hele su surecte istanbul basınının,tff nin,şikecilerin istediği olur. sadri gitse yerine gelecek olan ısrar edecekmi kupada,onada istifa diye bagrılmayacagına garan ti verebilirmisiniz. eleştiri yapılır,eleştiri yapmak bagırmak küfür etmek değildir. malesef bizim tribün kültürü taraftarlığı sadece küfür etmek zannediyor. kaledekinden en uctaki oyuncuya kadar küfür. yazık tribünlere. daha önce bu baskıdan dolayı giden oyuncular neden gitti zannediyorsunuz. bu sene haric hep kombine aldım ama artık almayacagım. sagımdaki solumdakinin küfürlerini duymak istemiyorum. hata yapana anında küfür ana avrat kalmaz,5 dak sonra iyi bir harekette aslanım benim, yok yaaa... bu tribünden engine,umuta,buraka,yattara ya,selcuka ... daha nicelerine küfredildi. bi türlü zihinyet değişmedi.
Böyle taraftarlan bizden bi .ok olmaz!!! Bursa macina biraz baktimda! Bizim taraftarimiz seyirci görsün!!!TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Sadri Baskan acil yönetci toplantisi yapmali senol günes den hesap sorulmali. Bir kac yönetici derhal istifa etmeli Almanyada gurbetci seyreden pardon gezen tayfa derhal kovulmali. Transfere engel olanlar hepsi gitmeli Sadri Baskan yanina güclü korkmiyan insanlari almali.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
kadrodan giden oyunculari takima yaptiklari katki ortadaydi birde kalanlarin yaptigklari katki ortada...
ne uzel kandirdiniz milleti bravo ulan kuyumcular yonetiyo takimi utaniyorum...
onur
serkan
egemen
giray
cale
selcuk
colman
jaja
umut
burak
engin
onur
serkan
giray
colmanİnsan ol evlat!
Yorum
-
Sadri Şener takımı savunması için oradadır, bu bir özellikmiş gibi anlatlıyor hala. kimse kusura bakmayacak, yönetimin amacı yönetmektir. Sadri Şenerin ekibi amatördür, selçuk, egemen, burak vs. nasıl 3 kuruşa hiç edildiyse, yıllardır şöyle ağız tadıyla bu sezona iyi takım kurduk diyemiyorsak biryerlerde hata vardır. Sadri Şener gitmelimidir bilemiyorum ama ekibini gözden iyice geçirmelidir. milyonlar gözünün içine bakıyor, sorumlulukları çoktur ve sabırlı bir taraftar kitlesi yoktur. taraftarın hatasıda çoktur ancak balık baştan kokar. hele sen gerekeni yapta sonra işi taraftara bırak.BoRDo MaVi
Yorum
-
Sadri Boba, transfer yapmasan bile şike sürecini sonlandırana kadar yanındayım. Bizler de biliyoruz ki bu yoğun karalama kampanyasının sebebi seni devirip, şike sürecini kapatmak isteyenler.
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Boba, transfer yapmasan bile şike sürecini sonlandırana kadar yanındayım. Bizler de biliyoruz ki bu yoğun karalama kampanyasının sebebi seni devirip, şike sürecini kapatmak isteyenler..
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSike süresinde herkes yönetimin yaninda ama her transfer sezonu sinifta kaliyorlar. Transfer konusunda konservatif düsünceli, halen menajer tarafindan yönetilen yönetim var. Ya bu sistemi degistirip teknik ekibin dogrultusunda transfer yapar ve sportif kararlari alir, yada birdahaki secimde aday olmazlar. Halen takimi 80li yillardaki gibi idare etme görüntüsü var ama artik büyük düsünüp profesyonelce yönetilmemiz gerekir. Futbol endüstrisi cok degisti.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe mal taraftar topluluğumuz olduğu maçtan sonra ortaya çıktı. Şike için bağırma,tüp kafa için bağırma azize için bağırma takımın için bağırma ama yönetim istifa için en yüksek sesle bağır! Biz bu senaryoları çok gördük,umarım senaryo gerçekleşmez.
Yorum
-
yönetim sadri şenerin başkanlığında yenilenmelidir..tek çare budur..daha adam gibi adamlar yönetime girmelidir...yoksa bu yönetim hem sadri şeneri hem şenol güneşi bitirir 2 maç daha böyle olsun 5 tane kupa alsa sadri şeneri kimse orada tutamaz kendi sonunu hazırlıyor rezaletin bu kadarı da fazla...hem güçleri yok aciz insanlar hem beceriksizler hemde herkese gider yapıyorlar...klübü rehin almışlar ilhan cavcavlar halil ünallar kimki yok biz trabzonsporu düşürmeyiz açıklamalrı yapıyorlar...ayıptır ayıp
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum