İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıvır ........
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAç hisse.net forumunu oku yazılanlar orda aynı rumuzlar altında duruyor.. Çok daha fazlası var. Madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri sen anlat ta dinleyelim. Neden oluyor nasıl oluyor ?
Her Trabzonspor'a çamur atılan konuyu sen böyle gündeme getirir misin ? Ne biliyorsun o adamın doğru söylediğini ?En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 18:29.
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAç hisse.net forumunu oku yazılanlar orda aynı rumuzlar altında duruyor.. Çok daha fazlası var. Madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri sen anlat ta dinleyelim. Neden oluyor nasıl oluyor ?
Benim bir avukat arkadaşım bundan 3 yıl önce Trabzon'la İstanbul arasında mekik dokuyordu. Durum çok kötü borsayla Trabzonspor'un başı dertte diyordu. Davalar o zamandan kalma. Ama Sadri Şener durumu nihayet kurtarmayı başardı. Yoksa halimiz İstanbul takımlarından beter olacaktı.
Umarım ben bu yazıyı yazana kadar densiz mesajı editlemissindir.
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeter ol TS lafı da başkalarına mı ait?
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Küfürleri de mi yazacaksın? Niye hala silmiyorsun o ifadeyi?!!!!
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Tek bildiği,, borsada ki yatırımcısını tokatlamak, 3-5 milyon için borsada çeşitli oyunlar çevrirmekle harcadığı zamanı , futbol takımına harcasa şimdi buralarda olmazdık, Küçük işlerle uğraşırken kaçan büyük balığın farkına varamadılar... Birde aldığımız AH ların vebalini biz çekiyoruz...
----------------
Arkadaşlar!
Temettü bedelsiz hisse dağıtımının TSPOR yönetiminin yapmadığını ve yatırımcılarını mahdur ettiği ile ilgili olarak TFF ye ve İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaşın UEFA ya şikayette bulunması gerektiğini düşünüyorum. Buradan gelen uyarılar doğrultusunda TSPOR mali disiplin altına alınabilir. Çünkü SPk ya daha yazıyı gönderseler bile SPK onayı beklenecek. Süreç çok uzun belki TFF ve UEFA TSPOR'un yapmadıkları ile ilgili olarak mali denetim belki TSPOR'dan isteyebilir...
Cevap Alıntı yaparak yanıtla
17-03-2012, 18:20 #6470 Alabandaa
Duhül
Sep 2011
Gönderi
606
UEFA ya bir şikayette bulundum... Kulüpler UEFA ya mali bilgilerine göre katılabiliyorlarsa en azından UEFA da bir soru işareti olabilir...
Cevap Alıntı yaparak yanıtla
17-03-2012, 20:09 #6471 AB BROKER
Duhül
Jan 2010
Gönderi
230
---------------------------------------------------------------
formundan alıntıdır
Yorum
-
[QUOTE=Samet Türkmen;1918364899]Yahu ben anlatamıyor muyum ? Yönetim ne oyun çevirmiş borsada kardeşim ? Adamın orada yarası var ne kaynak yazmış ne birşey, olayı bile belirtmemiş kalkıp buraya alıntılıyorsun ![/QUOTE
Bunu burda size anlatmak uzun ve gereksiz, Umarım benim korktuğum gibi olmaz. olmazsa sorun yok , olursada zaten olup biten anlsılır..
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır. MARVEL mesajı editledi.
Diğer taraftan bu konuda yönetime yaptığım eleştirinin arkasındayım. Ben seçtikleri yöntemin finansal olarak faydadan çok zarar getirdiğini ileride başka sorunlara yol açacağını düşünüyorum..
Yönetim bunu farklı şekilde anlatıyor. Şike sürecinde çizdiği yoluda pekçok taraftar yanlış buluyor, yönetim dogru yaptığını savunuyor.. zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Yönetimin haklı çıkması enbüyük temennimiz.En son MARVEL tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 19:21.
Yorum
-
Çimento fabrikası 2015'te taşınacakmış. Arazisini alma imkanımız varsa almak nasıl bir fikir olur?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tarihinin en beceriksiz yönetimi...Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
Yorum