Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazılan sozler benim değil sadece baska bir forumdan alıntı yaptım, olusan tepkilere ve bu sikayetlerin basımıza ne işler acacağına dikkat cekmek için, Bu yonetimi en basından beri desteklyen birisiyim ama yapılan yanlıs işleride soylemek gerek
    Beter ol TS lafı da başkalarına mı ait?

Yorum

• Mesajını editleyecek misin yoksa raporlayalım mı?

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kıvır ........
        Aç hisse.net forumunu oku yazılanlar orda aynı rumuzlar altında duruyor.. Çok daha fazlası var. Madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri sen anlat ta dinleyelim. Neden oluyor nasıl oluyor ?

Yorum

Aç hisse.net forumunu oku yazılanlar orda aynı rumuzlar altında duruyor.. Çok daha fazlası var. Madem bu kadar iyi biliyorsun bu işleri sen anlat ta dinleyelim. Neden oluyor nasıl oluyor ?
          Bak yaşına rağmen sana alçakgönüllü olarak yaklaşmayacağım. Sana ne kardeşim ? Niye bunları gündeme getiriyorsun ?

Her Trabzonspor'a çamur atılan konuyu sen böyle gündeme getirir misin ? Ne biliyorsun o adamın doğru söylediğini ?
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 18:29.

Yorum

O yaptığın alıntı sana öyle bir şey yazma hakkı vermediği gibi başkalarına saldırma hakkı da vermiyor. Kaynağının ne anlama geldiğini doğru düzgün anlasaydın, daha doğrusu samimi olsaydın buraya kopyalarken "Bunlar hakkında bir bilgisi olan var mı ?" diye sorardın.

Benim bir avukat arkadaşım bundan 3 yıl önce Trabzon'la İstanbul arasında mekik dokuyordu. Durum çok kötü borsayla Trabzonspor'un başı dertte diyordu. Davalar o zamandan kalma. Ama Sadri Şener durumu nihayet kurtarmayı başardı. Yoksa halimiz İstanbul takımlarından beter olacaktı.

Umarım ben bu yazıyı yazana kadar densiz mesajı editlemissindir.

Yorum

• Hayır ya boşverin. Belli ki borsaya girmiş arkadaş ve zarara uğramış. Dert para derdi. Trabzonsporu takmazlar konu para olunca.Boşuna anlatıyoruz.

Kalkmış Allahın sitesinde geziyor da kopyalacak bir bu yazıyı buldu orada.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beter ol TS lafı da başkalarına mı ait?
                nasıl bana ait olabilir ??

Yorum

Böyle bir ifadeyi nasıl buraya kopyalayabiliyorsun anlamıyorum!
                  Küfürleri de mi yazacaksın? Niye hala silmiyorsun o ifadeyi?!!!!

Yorum

Yönetimin Tek bildiği,, borsada ki yatırımcısını tokatlamak, 3-5 milyon için borsada çeşitli oyunlar çevrirmekle harcadığı zamanı , futbol takımına harcasa şimdi buralarda olmazdık, Küçük işlerle uğraşırken kaçan büyük balığın farkına varamadılar... Birde aldığımız AH ların vebalini biz çekiyoruz...
                    ----------------

Arkadaşlar!

Temettü bedelsiz hisse dağıtımının TSPOR yönetiminin yapmadığını ve yatırımcılarını mahdur ettiği ile ilgili olarak TFF ye ve İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaşın UEFA ya şikayette bulunması gerektiğini düşünüyorum. Buradan gelen uyarılar doğrultusunda TSPOR mali disiplin altına alınabilir. Çünkü SPk ya daha yazıyı gönderseler bile SPK onayı beklenecek. Süreç çok uzun belki TFF ve UEFA TSPOR'un yapmadıkları ile ilgili olarak mali denetim belki TSPOR'dan isteyebilir...
                    Cevap Alıntı yaparak yanıtla
                    17-03-2012, 18:20 #6470 Alabandaa

Duhül
                    Sep 2011
                    Gönderi
                    606

UEFA ya bir şikayette bulundum... Kulüpler UEFA ya mali bilgilerine göre katılabiliyorlarsa en azından UEFA da bir soru işareti olabilir...
                    Cevap Alıntı yaparak yanıtla
                    17-03-2012, 20:09 #6471 AB BROKER

Duhül
                    Jan 2010
                    Gönderi
                    230

---------------------------------------------------------------

formundan alıntıdır

Yorum

• Yahu ben anlatamıyor muyum ? Yönetim ne oyun çevirmiş borsada kardeşim ? Adamın orada yarası var ne kaynak yazmış ne birşey, olayı bile belirtmemiş kalkıp buraya alıntılıyorsun !

Yorum

• Tamamdır. MARVEL mesajı editledi.

Yorum

• [QUOTE=Samet Türkmen;1918364899]Yahu ben anlatamıyor muyum ? Yönetim ne oyun çevirmiş borsada kardeşim ? Adamın orada yarası var ne kaynak yazmış ne birşey, olayı bile belirtmemiş kalkıp buraya alıntılıyorsun ![/QUOTE

Bunu burda size anlatmak uzun ve gereksiz, Umarım benim korktuğum gibi olmaz. olmazsa sorun yok , olursada zaten olup biten anlsılır..

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamamdır. MARVEL mesajı editledi.
                            Alıntı benim yazımmıs gibi algılandığı için , alıntı yaptığımı belirtip gereksiz kısmıda cıkardım. Yanlıs anlasıldıysa ozur dilerim.
                            Diğer taraftan bu konuda yönetime yaptığım eleştirinin arkasındayım. Ben seçtikleri yöntemin finansal olarak faydadan çok zarar getirdiğini ileride başka sorunlara yol açacağını düşünüyorum..
                            Yönetim bunu farklı şekilde anlatıyor. Şike sürecinde çizdiği yoluda pekçok taraftar yanlış buluyor, yönetim dogru yaptığını savunuyor.. zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Yönetimin haklı çıkması enbüyük temennimiz.
                            En son MARVEL tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 19:21.

Yorum

• Çimento fabrikası 2015'te taşınacakmış. Arazisini alma imkanımız varsa almak nasıl bir fikir olur?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor tarihinin en beceriksiz yönetimi...
                                Her yönetimin uğradığı durum bu aslında.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X