Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Burak 5 milyon'a giderse çok büyük skandal olur, hayır gelen 5 milyon'u boşa harcamanızdan korkuyorum...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sadri şener hala gazel okuyor!
      dünkü divan kurulu toplantısında yönetime ve kendisine yerinde eleşririler yapıldı ama olduğu hal üzerine sadri şener "ince zeka" göstererek gazellerine devam etti!biz ise "homurdanmaya" devam ediyoruz!

Yorum

• Kendimi o kadar cok tutuyorum ki konusmamak icin, insallah zaman herseyin cevabi olur. Herseyin
        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pazartesi kapanis maci oynayan takim 4gun sonra cuma gunu acilis maci oynarmi!bu kadar pasif ve beceriksiz yonetim olamaz,ince zeka urunu fiksturlerle bizi boyle dogruyorlar yonetim hala kis uykusunda
          Abi pis günahları boynuna ama işin içinde kendileri de olabilir.çünkü cumartesi veya pazar günü saat 7'de oynamakla,cuma günü 8'de oynamak arasında taraftar açısından çok büyük fark var.Trabzondaki maçların aksine özellikle bu deplasmanda kendilerine tepki geleceğini çok iyi biliyorlar.TFF'ye 2 adam soktuk diye zil takıp oynayan başkan istese bu maçı cumartesi veya pazara aldıramazmıydı? işlerine böylesi geldiği için ses çıkarmıyorlar bence.

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi pis günahları boynuna ama işin içinde kendileri de olabilir.çünkü cumartesi veya pazar günü saat 7'de oynamakla,cuma günü 8'de oynamak arasında taraftar açısından çok büyük fark var.Trabzondaki maçların aksine özellikle bu deplasmanda kendilerine tepki geleceğini çok iyi biliyorlar.TFF'ye 2 adam soktuk diye zil takıp oynayan başkan istese bu maçı cumartesi veya pazara aldıramazmıydı? işlerine böylesi geldiği için ses çıkarmıyorlar bence.
            Evet, bu konu hakkında bir sabitleme yapamam fakat Yönetimin deplasmanda ki taraftardan nefret ettiğinden eminim. Nefret sözcükleride şunlar olabilir.

"Ne kadar da gonişiyler ya"
            "Herşeyi de biliyler"
            "Durmadan bişe istiyler"
            "Bu nedı ya Trabzondakiler susayda bunlara ne oldi şimdi"

Bunlar muhtemelen tahmin ettiğimiz söylediği cümleler birde basın karşısında verdikleri nefret cümleleri var Deplasman taraftarına karşı

Sadri Şener; "Bilet paralarını geri almak istiyorlarmış bizde sizin paranızın üzerine konacak değildik anlamıyorum bu parayıda neden bu kadar çok istiyorlar zorları nedir bilemiyorum normalde klübe bırakmaları lazımdı ayıp ettiler gerçekten"

Bu cümleden sonra başkanı bitirmiş kişiyim ben kafamda peygamber olsa umrumda değil adam kendi paralarını istiyor diye hırsız dedi bir sürü insana, böyle bir ahlak anlayışı olamaz, yazıklar olsun. Bu üslupta birisi bir klübü yönetemez ki yönetemiyorda zaten.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aralık aynıda yapılan genel kurulda borç 99 milyon tl idi.....

2 gün önce yapılan divan kurulunda ise bu borç 105 minyona yükseldiği açıklandı.....

Şampiyonlar Ligi ve diğer kaynaklardan gelen onca gelire rağmen borcun artması düşündürücü.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bir yorum yapmayacağım, karar sizin. Ha bu arada bazı yerel gazeteler Erman hakaret ediyor falan demişler. Öyle birşey yok burada.

Yorum

• Hakaret filan değil bencede....

Acı gerçekler var....

Yorum

• Burada hakaret yok....Ama bu adamı yine de sevmiyorum,çıkarı olmadan konuşmaz bu adam.....
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ''Yönetimimiz yeterli.''

Yorum

• Şenol hoca gene dayanamadı yapılan bu şerefsizliğe çıktı adam gibi konuştu.Yahu bu takımın başkanı,yönetimi ne iş yapar.İnsanlar bu kadar duyarsız,bu kadar Trabzonspor düşmanı olabilir mi.Sayın Sadri Şener yetti artık...Daha ağır yazmayacağım....
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Utan yönetim utan. Üzüldüğüm Şenol Hoca bu gibi insanların sözde emri altında çalışıyor. Sadece bu gece değil her zaman içimden geçenleri söylüyorum yönetime kendi kafamda. Hemde en ağır şekilde.

Yapamıyorsunuz kardeşim defolun gidin. Art niyetli misiniz ?

Yorum

• 'Biz hiç sessiz kalmadık'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den önemli açıklamalar..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan UEFA Genel Kurulu'nun Türkiye liglerinin kaderini belirleyecek önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, malum süreçteki tavırlarının güçsüz olmalarından değil aksine güçlü olduklarından kaynaklandığı söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türk futbolunun son derece olağanüstü dönemlerden geçtiğini belirterek, "Şu günlerde yönetim kurulu olarak kulübümüz adına en doğru duruşu sergilemenin mücadelesi içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Yaşanan malum süreçle ilgili yeni oluşan Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA'nın görüşleri doğrultusunda hareket edeceğini düşünüyorum. Bana göre ay içersinde UEFA'nın İstanbul'da gerçekleştireceği genel kurul Türkiye Liglerinin kaderini belirleyecek önemli bir organizasyon olacak.

O günü kadar beklemek durumundayız. Zaman zaman sessiz kaldığımız yönünde kamuoyunda farklı yorumlarla karşılaşıyoruz. Ancak şunun altını ısrarla çizmeliyiz ki öncelikle sessiz kalmadık. Hakkımızı gereken her koşulda aradık ve aramaya'da devam ediyoruz" dedi.

Şener, "Ses çıkarmaktan kasıt saldırgan bir tavır sergilemekse bu üslup bize uygun değil. Futbolun zaten gerilmeye yüz tutan ortamını daha da germek hiç birimize katkı sağlamaz. Ayrıca bu tavrımız güçsüz olduğumuzdan değil aksine güçlülüğümüzden kaynaklanıyor. İzlediğimiz politikanın haklılığını zaman ilerledikçe herkes görecek. Zira bugüne kadar hep süreci dışında kaldık artık tam içindeyiz. Süreci yöneten ve istediğini alan bir güç olduk. Şampiyonluk Kupasını Trabzon'a getirmeyi başarınca herkes de demek istediğimiz çok daha iyi anlaşılacak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Sivasspor karşısında elde edilen 3 puanın büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Sahamızda geri düştükten sonra elde edilen galibiyet ve alınan 3 puan çok önemliydi. Oyuncularımız kazanmayı alışkanlık haline getiriyorlar. Puan olarak baktığımızda üstümüzdeki takımlarla aramızda fark var. Bundan sonra play-off için avantaj yakalamak istiyorsak önümüzdeki maçları da kazanmalıyız. "diye konuştu.

Sayın Başkan ya çok saf ya da bizi aptal zannediyor.....

Şu saatten sonra bütün ülke olarak ceza verirlerde fenerden o kupayı almazlar...

Bunu 6 yaşındaki çocuk görüyor ve biliyorda Sayın Şener nasıl anlamıyor ya da anlamak istemiyor anlamıyorum....

Ha o kupa gelmedikten sonra " homurdanmayı " da sorucaz kendilerine...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aralık aynıda yapılan genel kurulda borç 99 milyon tl idi.....

2 gün önce yapılan divan kurulunda ise bu borç 105 minyona yükseldiği açıklandı.....

Şampiyonlar Ligi ve diğer kaynaklardan gelen onca gelire rağmen borcun artması düşündürücü.....
                              İnşaat mevsimi başlıyor okadar ihale kaptılar sermaye lazım doğal olarak
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• elestırdık elestırdıkde cok takan var sankı bızı yonetım aynı tas aynı hamam kendı bıldığını okuyor sıyası baskılar karısında kıvırıyor o kupa gelmeden benım ıcın trabzonspor yonetımının hıc bır guvenırlılığı kalmamıstır sadece kağıt ustundedır benı temsıl etmıyorlar..

Yorum

Çalışıyor...
                                X