sayın başkan.onca hatalarına rağmen benim en büyük başkanımsın.senden öncekileri gördükten sonra sana güvenim sonsuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Bazilarin onursal baskan dedigi adam may sadri seneri elestiriyorsa ben sadri babayi anca desteklerim. Zamanin kulübü batirip kacti, hatta icraya vermis bir adamdir may. Sike süreci boyunca giki cikmayan bir adam birdenbire yönetimi elestirmeye basliyor. Benim gözümde aziz neyse may da odur. Bütün yanlislarina ragmen seviyoruz seni sadri baba
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazilarin onursal baskan dedigi adam may sadri seneri elestiriyorsa ben sadri babayi anca desteklerim. Zamanin kulübü batirip kacti, hatta icraya vermis bir adamdir may. Sike süreci boyunca giki cikmayan bir adam birdenbire yönetimi elestirmeye basliyor. Benim gözümde aziz neyse may da odur. Bütün yanlislarina ragmen seviyoruz seni sadri baba
herkes Trabzonspora karşı dururken onursal kimlik verdiğimiz adam Trabzonsporun aleyhinde konuşuyor.lanet olsun bu düzene.
sadri şenere desteğe devam.
Yorum
-
Yok takimin cikarinaymisda...da..bosuna maval okumasinlar! Yönetim sadece ama sadece kendi...ni düsündügü icin cok yakinda Senol Günes´te birakir, kina yakarsiniz!!!!
Bu adamlarin (ki sadece..) kime niye hizmet ettikleri cok acik belli iken hala o koltukta cok rahat oturabiliyorlarsa..yakisir
Trabzonspor´un adi degismemis ama icindeki zihniyet erozyona ugramis..ben sapina kadar Trabzonsporluyum ama bu takimi yönetenler icin sadece manfaatin adi trabzonspor!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen dediğin gibi kardeş...bende may'ı desteklerdim yakın zamana kadar.
herkes Trabzonspora karşı dururken onursal kimlik verdiğimiz adam Trabzonsporun aleyhinde konuşuyor.lanet olsun bu düzene.
sadri şenere desteğe devam.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
dün akşam haber kanallarında trabzon araklı da küçücük kız çocuğunu yerden yere vuran bir baba yı izledim inanın bütün gün iş yerimde çevremde insanlar işte senin hemşehrilerin böyle insanlar demeleri beni çok üzdü inanın büyük utanç duydum bu görüntülerden eminim trabzonspor camiası o küçük için bir şeyler yapacaktır ve bizim gibi her yerde trabzonu trabzonsporu ölümüne destekleyen taraftarların üzerindeki bu yükü kaldıracaktır.yönetimden bu insani konuya eğilmesini istiyorum
Yorum
-
İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam haber kanallarında trabzon araklı da küçücük kız çocuğunu yerden yere vuran bir baba yı izledim inanın bütün gün iş yerimde çevremde insanlar işte senin hemşehrilerin böyle insanlar demeleri beni çok üzdü inanın büyük utanç duydum bu görüntülerden eminim trabzonspor camiası o küçük için bir şeyler yapacaktır ve bizim gibi her yerde trabzonu trabzonsporu ölümüne destekleyen taraftarların üzerindeki bu yükü kaldıracaktır.yönetimden bu insani konuya eğilmesini istiyorum
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlarınız her konuyu genelleyen kerizlerdenmiş demek ki. Özellikle internette çok var o tiplerden. Takmayın. Hergün laf sokun onlara 4-5 kere. Anlamayacaklardır ki bu da size daha zevkli gelecektir.
Yorum
-
İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış her yerde yanlıştır yapılan hareket yanlıştır.kim olursa olsun ben 20 senedir istanbuldayım ist en kötü mahallelerinde yaşadım ama çocuğunu bu şekilde döven birini ilk kez görüyorumArafilboylu
Yorum
-
İmzamı atarım altına
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazilarin onursal baskan dedigi adam may sadri seneri elestiriyorsa ben sadri babayi anca desteklerim. Zamanin kulübü batirip kacti, hatta icraya vermis bir adamdir may. Sike süreci boyunca giki cikmayan bir adam birdenbire yönetimi elestirmeye basliyor. Benim gözümde aziz neyse may da odur. Bütün yanlislarina ragmen seviyoruz seni sadri baba
Sırf MAY Sadri babayı eleştiriyor diye bile desteklenecek adamdır Sadri baba, kaldı ki 5 sene önce dibe vuran itibarımızı da düzeltti, Elazığspora adm kaptıran takımdık hatırlayınTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Mehmet AliYılmaz'ın ne mal olduğunu bilen bilir.Malesef,taraftar olarak,kendi takımımın onursal başkanı hakkındaböyle düşünmek çok üzücü bir durum ama her şey ortada.Çıkıp konuşmaya yüzü yok.Ben,yeni açacağı kanalımerak ediyorum.Acaba spor programlarında Tranzonspor nasıl ve ne şekilde konuşulacak.Duyduğuma göre Halil Şanlı'yı falan almış.Yönetime ve takıma sallar sallar dururlar artık.Arafilboylu
Yorum
-
* Basketbol konusunda ne yaptınız ki Kamuoyuna açıklama yapıyorsunuz, Tayfun Cora'ya verdiğiniz parayı verseniz yeterdi. Reklam kokakn hareketler bunlar, ha gidipte galatasaraya sponsor olanlarıda unutmadık orası ayrı bir hesaplaşma...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği açıklama yapmış.
Sadri Şener'e laf edeceklerine milletin maçları hakkında yorum yapıyorlar.Ondan sonra millet çıkıyor "her şeye de ağlamayın" diyor.Şu açıklamayı görünce sinirlendim iyice.Takıma sahip çıkıldı da sanki böyle bir açıklama yapma hakkını kendilerinde buluyorlar.Oblomov'un Hırkası
Yorum
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY haklı beyler...
Nuri yedi Şener yedi benim neyim eksik, diyor doğal olarak.
ama bizim onursal başkancılarımız varya
hani bu adamın canlı yayında sigara yakması ile övünen,
önce onların anlaması lazım bu düşünceyi
bu adama hala onursal başkan denmesi bile içimi acıtıyor
onursal başkan
onursal başkanı olduğu takıma adının yazdığı tesislere icra memurlarını gönderen adam
daha ne diyeyimHaczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
Yorum