Sayın başkan 'biz hiç sessiz kalmadık' diye açıklama yapmış.Sayın başkan son 100 yılın en süper esprisini yapmış.Kendisini kutluyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam arkadaslar besiktasda oyuncular satiliyormus mesela fernandes orta saha oyuncusu bizimkiler alsaya isde yani fena oyuncu degil bence birde su kayserideki abramat alsinlar sezon nasil olsa bitiyor bence bunlar fena oyuncu degiller yani bence ne dersiniz*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
bu yönetim, ne hakkımızı savunabildi ne de transfer yapabilmiştir.trabzonspor borç batağındadır.3. sınıf topçulara verilen paralara yazık.
siyasilerle yönetilirse olacağı budur.seçim zamanı var olursun seçim biter kimsenin umrunda olmazsın.
Trabzonspor takımı, ne siyasilerin ne de şuan mevcut yönetimindir. trabzonspor eskiden halkın takımıydı gene de öyle olmalıdır.üç büyüklerin yöneticileri gibi yönetici istemiyorum.
Yorum
-
Yönetimin Tek bildiği,, borsada ki yatırımcısını tokatlamak, 3-5 milyon için borsada çeşitli oyunlar çevrirmekle harcadığı zamanı , futbol takımına harcasa şimdi buralarda olmazdık, Küçük işlerle uğraşırken kaçan büyük balığın farkına varamadılar... Birde aldığımız AH ların vebalini biz çekiyoruz...
----------------
Arkadaşlar!
Temettü bedelsiz hisse dağıtımının TSPOR yönetiminin yapmadığını ve yatırımcılarını mahdur ettiği ile ilgili olarak TFF ye ve İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaşın UEFA ya şikayette bulunması gerektiğini düşünüyorum. Buradan gelen uyarılar doğrultusunda TSPOR mali disiplin altına alınabilir. Çünkü SPk ya daha yazıyı gönderseler bile SPK onayı beklenecek. Süreç çok uzun belki TFF ve UEFA TSPOR'un yapmadıkları ile ilgili olarak mali denetim belki TSPOR'dan isteyebilir...
Cevap Alıntı yaparak yanıtla
17-03-2012, 18:20 #6470 Alabandaa
Duhül
Sep 2011
Gönderi
606
UEFA ya bir şikayette bulundum... Kulüpler UEFA ya mali bilgilerine göre katılabiliyorlarsa en azından UEFA da bir soru işareti olabilir...
17-03-2012, 20:09 #6471 AB BROKER
Duhül
Jan 2010
Gönderi
230
formundan alıntıdır
---------------------------------------------------------------En son MARVEL tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 18:37.
Yorum
-
Dün yerel karadeniz kanalının birinde sürekli olarak yönetime yükleniyorlar....Allah Allah dedim aynı karakterler sürekli eleştri, muhalefet yapanlar, başka yerel kanalda daha önce gördüğüm şahsiyetler burada....Abimiz ilk zamanlar destekliyordum ki halen de transfer konusunda, menejerlik parası adı altında/uğruna giden paralarda doğru eleştiri yapıyor, ancak farklı olan Türkiye'nin ilk özel kanalının kalantorları da orda, üstelik yayın yapılan kanalın da eski başkanlardan birine ait olduğu ( yeni yönetime aday muhtemelen) programda su yüzüne çıktı....
Haaa dedim kendi kendime bu işte vardır bir bit yeniği.
Hadi bizim yılların muhalefet abisini anladık da, hangi takımı tuttuğu belli, (daha doğrusu Trabzonsporlu olmadıkları belli) kalantor abilere ne oluyor " .....tabi tabi, doğru, bu yönetim var ya bu yönetim..." tarzı sözler, açıklamalar.
Mevcut yönetimin hataları vardır elbet, ancak öne çıkarılmak isteyenlere
Aman abi beri dur derim !''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Tek bildiği,, borsada ki yatırımcısını tokatlamak, 3-5 milyon için borsada çeşitli oyunlar çevrirmekle harcadığı zamanı , futbol takımına harcasa şimdi buralarda olmazdık, Küçük işlerle uğraşırken kaçan büyük balığın farkına varamadılar... Birde aldığımız AH ların vebalini biz çekiyoruz...
----------------
Arkadaşlar!
Temettü bedelsiz hisse dağıtımının TSPOR yönetiminin yapmadığını ve yatırımcılarını mahdur ettiği ile ilgili olarak TFF ye ve İngilizcesi çok iyi olan bir arkadaşın UEFA ya şikayette bulunması gerektiğini düşünüyorum. Buradan gelen uyarılar doğrultusunda TSPOR mali disiplin altına alınabilir. Çünkü SPk ya daha yazıyı gönderseler bile SPK onayı beklenecek. Süreç çok uzun belki TFF ve UEFA TSPOR'un yapmadıkları ile ilgili olarak mali denetim belki TSPOR'dan isteyebilir...
Duhül
Sep 2011
Gönderi
606
UEFA ya bir şikayette bulundum... Kulüpler UEFA ya mali bilgilerine göre katılabiliyorlarsa en azından UEFA da bir soru işareti olabilir...
Duhül
Jan 2010
Gönderi
230
Originally Posted by ree1
---------------------------------------------------------------
Ne diyorsunuz arkadaşlar?!!!
Ne demek beter ol TS? Böyle bir ifade bu forumda nasıl yer alıyor?!!!En son melekcilingir tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 18:38.
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Tek bildiği,, borsada ki yatırımcısını tokatlamak, 3-5 milyon için borsada çeşitli oyunlar çevrirmekle harcadığı zamanı , futbol takımına harcasa şimdi buralarda olmazdık, Küçük işlerle uğraşırken kaçan büyük balığın farkına varamadılar... Birde aldığımız AH ların vebalini biz çekiyoruz...
----------------
Arkadaşlar!
Duhül
Sep 2011
Gönderi
606
Duhül
Jan 2010
Gönderi
230
söyleyecek tek sözum var bu uckagıtcı yönetim gidene kadar " beter ol TS" diyorum
Bunca insanın ahını alırsan sonun ne olur acep.
Yorum
-
----------------
Arkadaşlar!
Duhül
Sep 2011
Gönderi
606
Duhül
Jan 2010
Gönderi
230
söyleyecek tek sözum var bu uckagıtcı yönetim gidene kadar " beter ol TS" diyorum
Bunca insanın ahını alırsan sonun ne olur acep.
---------------------------------------------------------------
Şimdi yönetici olmayı ne çok isterdim
söylenen sözlere bak, aklım almıyor
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekabahat sizin değil, kabahat forumdaki yöneticilerin..
Şimdi yönetici olmayı ne çok isterdim
söylenen sözlere bak, aklım almıyor
Yazılan sozler benim değil sadece baska bir forumdan alıntı yaptım, olusan tepkilere ve bu sikayetlerin basımıza ne işler acacağına dikkat cekmek için, Bu yonetimi en basından beri desteklyen birisiyim ama yapılan yanlıs işleride soylemek gerek
Yorum
-
İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazılan sozler benim değil sadece baska bir forumdan alıntı yaptım, olusan tepkilere ve bu sikayetlerin basımıza ne işler acacağına dikkat cekmek için, Bu yonetimi en basından beri desteklyen birisiyim ama yapılan yanlıs işleride soylemek gerek
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığınız tek kelimeyle terbiyesizlik. Ne oldu ? Paran mı battı borsada ? Size benzer bir üye vardı bir zamanlar. Trabzonspor 11861 açabilir diye gidip önceden telif hakkını almıştı. Sonra satarım da para kazanırım diye. Bir de pişkin pişkin yazmıştı foruma.
yazı yazmadan once ya dogru duzgun oku, yada birisine camur atmadan daha once yazdıklarına bir goz at. Trabzonspor turlu oyunlar donerken baska bir gercege dikkat cekme için yukarıdaki yazıları alıntı yaptım, yazanların ustunde yazanların rumuzlarıda var. Benim param batmadı ama belki senin bir çıkarın vardır bu işlerden
Finansal fairplay diye birsey duydunuzmu,
"The financial fair play measures will involve a multi-year assessment enabling a longer-term view to be formed and within the wider context of European club football. They will reach beyond the current UEFA club licensing system criteria that are primarily designed to enable an assessment of a club's financial situation in the short term.""
Gaziantepin aldığı cezadan haberiniz varmı. Yada Beşiktaşın ceza alma olasılığından. Trabzonspor AŞ nin Futbol club ile şirket birleşmesinden sonra yükümlülükleri değişiklik gösterdi. Daha önce Trabzonspor AŞ aleyhine dava açanlar şimdide örgütlenip Finansal fair play i gerekçe gösterip UEFA ya şikayette bulunuyorlar.. Trabzonspor AŞ aleyhine şimdiye kadar açılan davaları ve yöneticilere yapılan suçlamaları kolayca araştırıp bulabilirsiniz.. Şirket birleşmesi olmadan bu davalar sadece Sportif AŞ yi ilgilendiriyordu. Birleşme olduktan sonra şimdi direk Trabzonporu etkileyecek şekilde gelişmeler oluyor.
Başımıza kuma gömüp oturmaktansa, önceden tehlikeye dikkat çekmenin neresi kötü. Burda açık ve seçik olarak hem etik olmayan hemde Trabzonspor aleyhine yapılan işler var. Benim gördüğüm her zaman olduğu gibi burdada taraftar uyutuluyor , Trabzonspor zarara ugratılıyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Bu işlerden Klüb zarar görürse bunun sorumluluğunu kim alacak
Yorum
Yorum