Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Kim mesela?
    - İsmi zikredilenlerin gerçekten Trabzonspora başkan olma arzusu içinde olduklarını zannediyor musun?
    - Adaylık için can atan var m, can atanların gerek bilgi gerekse de maddi olarak kapasitesi nedir?
    bu forumdan biri mesela..olamaz mı?

illa parasımı olması gerekiyor başkan olan kişinin..
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• çok tez canlıyız az sakin
      aklımızı kullanalım önce
      ortalığı yakıp yıkmanın zamnı var daha
      oynasınlar az daha bakalım
      kaçacak yerleri kalmadı...

Yorum

• ben başından beri iş adamı başkana karşıyım. şenol başkan trabzonspor aga
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forumdan birini Başkan seçtirmek, güzel olurdu ...Lakin bunun için kulüp üye sayısının en az yarısı kadar foruma kayıtlı ve aynı kafadan kulüp üyemizin olması gerekir, aksi taktirde imkansız

Yerine gelecek kişinin, mevcut başkanı aratacağına emin olmakla birlikte, malesef Trabzonspora başkan olmaktan sürekli kaçan büyük iş adamlarımız varken, ağzımdan öyle kolay kolay "istifa" kelimesi çıkmıyor.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok tez canlıyız az sakin
            aklımızı kullanalım önce
            ortalığı yakıp yıkmanın zamnı var daha
            oynasınlar az daha bakalım
            kaçacak yerleri kalmadı...
            Daha ne kadar oynayacalar be hocam.meydanı boş buldular resmen at koşturuyorlar.Artık kaçmalarına da gerek kalmadı.
            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sayın Şener istifa ederse ben aday olmaya hazırım
              FIRTINA

Yorum

• sadri şener düşmanları burda toplanmış brawo arkadaşlar sizlere bu kötü zzmanda destek olmak lazım adam bence tek başına ayakta duruyo bi şekilde hani faruk özak hani may. hani trabzonspor'lu buyukler gösterın bakalım...
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben başından beri iş adamı başkana karşıyım. şenol başkan trabzonspor aga
                  Şenol Güneş asla o işlere girmez, ütopyadır bizim için

Yorum

• ya arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz, aylar yıllar oldu, TFF karar almadı, ne yapsın adamar, gidip vursunlar mı? siz ne yaptınız bugüne kadar tribünde? bu saatten sonra şampiyonluk gelse ne olur, kim sevinir? süreci biz yönetmiyoruz ki! bu kadar pislikten sonra sahalarda olanları görmüyor musunuz? biz doğranırken rakiplerimiz itekleneerek maçları kazanmıyor mu? Türkiye gerçeğidir, önce çevrenizdeki insanlara bakın, nasıl ist. takımlarını rezilce desteklediklerini görün. nasıl bu ülkede fakirler zor şartlarda hayatını devam ettiriyorsa bizler de zor şartlarda mücadelemize devam edeceğiz. yönetimle alakalı bir konu yok. acaba siz olsaydınız ne yapardınız merak ediyorum. yargıya taşınmış bir olay hakkında kesinlikle yönetim yorum yapmaktan kaçındı ta ki işin içine bizi de çekmeye çalıştıklarına kadar. adımızın geçtiği her yerde gerekli açıklamayı yaptılar.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Seçim : 27 Şubatta
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• yönetim istifa etsin... kulübün başına hacıosmanoğlu gelsin
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• yönetim istifa etsin küme düşmemeye oynayalım nereden nere geldik bunu unutanlar var

bırtakın bu ayakları kimsiniki siz yönetimi istifaya davet ediyrosnz klube ne katkın oldu bu zmana kadar bana onu sölersmn kim sin sen?

Bu yönetime kimse destek olmuyor bu süreçte ve adam sesini çıkartamıyor.

Zamanında yaptımz hataları tekrarlamak istiyorsnz galiba.Yönetim istifa deyil,taraftar uyuma olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Güneş asla o işlere girmez, ütopyadır bizim için
                            ben sadec sadri gitsinde kim gelsin soranlar için yazdım. yoksa kriterim belli iş adamı olmasın, hani verya bizde klasik yerlinin yerlisi olsun. o misal iş adamı olmasın, istanbuldan bir gram cıkarı olmasın
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• En komik tweet ler

Demirören için tweeter yıkılıyor, herkes dalga geçiyor:

1. Yeni TFF: Bşk.Y.Demirören B.Yard.M.Odyakmaz Yön.Ş.Mosturoğlu,Ü.Karan,İ.Akın,O.Peker Genel Kordinatör:A.Yıldırım

2. Bunlar milleti salak sanıyor, bu internet çağında eski tas eski hamam devam ederiz sanıyorlar.

3. İETT'nin TFF'ye ek sefer koymasını fırsat bilen Yıldırım Demirören Başkanlıga aday oldugunu TFF'ye bildirdi ....

4. 3 silahşörler, Yıldırım Demirören, Kürşad Tüzmen 'den sonra TFF adaylığı için gözler Sabri Sarıoğlu'na çevrildi.

5. Tüpçüsün sen tüpçü kal

Güleriz ağlanacak halimize, al birini vur ötekine.

Yıllardır söylerim, 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERE BİRİ DUR DEMEDİKÇE, Türk futbolu kendi kendine döner durur...
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• yok yok size nuri albayraklar lazım, yıldız da alırsınız elele. Trabzonda maratonda maç izleyin, birçoğunuz Trabzonsporu bırakır, böyle taraftarlık olmaz valla. adamlar hırsızı, şikeciyi destekliyor(tasvip etmiyorum) bizse telefpn konuşmalarında bile dürüstlükten taviz vermeyen yönetimi desteklemiyoruz. ya arkadaş ne kadar sulandı iş görmüyor musunuz? herkesin korkusu şampiyonluğun verilmemesi ki yönetim tamamen ona odaklanmış. yoksa düşmüş, kalkmış öbürleri, koymuş dibine. mutlaka hataları olmuştur, ben de eleştiriyorum ama istifa şuan için çok ağır. istifaya çağırabilmemiz için;

1-yeni TFF gelir, feneri şampiyon ilan eder veya bizim şampiyonluğumuzu vermez,
                                2-bizim de puanımız silinir. (suçlu veya suçsuz)

fol yok, yumurta yok, istifa ettiriyoruz.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Çalışıyor...
                                X