bu arada böyle birşey varsa ki açıklamaya na--bakarız asla sessiz kalmayalım çarsı gıbı dık duralım adamlar bi acıklama yaptılar baskan kupayı iade etmek zorunda kaldı bızde sesimizi cıkarıp gerekenlerı yaptırmalız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu imza işi dogruysa bu baskanla takım moskovada maça falan cıkmasın trabzona da dönmesın kongre kararı alsınlar biz de siyasilere yalakalık yapmıyacak adam gıbı bır baskan seçeriz...insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
O imza farklı bir şey için olsa gerek şike için olduğunu sanmıyorum ama medya için iyi bir malzeme hemen ortalığı karıştırıyorlar orada Galatasaray ve Orduspor'un da imzası mevcut dikkatinizi çekerim.
Cezaların hafifletilmesi için atılan imza ama hangi ceza şike ile alakası yoktur..
Yorum
-
Sisyasilerle hic isim olmadi, insallahda olmaz, ancak Türkiyede islerin yürümesi icin siyasilerle isbirligi yapmak zorundasiniz.
bülent arinc in disinda hic bir siyasetci net konusmadi, resmen sikenin yapildigi tescil edildigi halde bu konuda siyasiler
bile kivirtarak konusuyor, bunlarin oldugu bir ülkede Trabzonspor baskaninin neyin altina imza attigi beni hicte
ilgilendirmiyor. Buradan niye imza attilar diye sallamak kolaydir, orada islerin nasil yürüdügünü cogu kisinin bildiginide
sanmiyorum.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Başkan imzayı attıysa boşuna Trabzon'a gelmesin istifa belgesini yollasın ..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa belgesi nereye yollanacak, size mi gelsin yoksa baska bir yere mi, yanlis bir yere giderse zaman kaybi olurd.a o yüzden
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa belgesi nereye yollanacak, size mi gelsin yoksa baska bir yere mi, yanlis bir yere giderse zaman kaybi olurd.a o yüzdenıslak imza....
Yorum
-
Aaaahhhh bir forvetimiz olsaydı tartışılmaz, Klose gibi,Raul gibi...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam nereye gidecek bi aciklik getir su konuya....
nereye gidecegine kendisi karar vereck, hsnki ülkeler kabül eder onu orasini bilemiyorum. Kaddafiyi kabül ettiklerine
göre Seneride kabül edecek bir ülke bulunur herhalde. Bir ara yurt disina cikma yasagi koydular, simdide yut icine
girme yasagi koyuyor bazi taraftarlar, cok zor bir durum sayin Sener icin, Allah yardimcisi olsun.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama Yönetim Kurulu bilgisi dahilinde yapılmadığına inanıyorum. Çünkü son zamanlardaki içi en boş açıklama olmuş. fenerlilerin yapmaya çalıştığı gibi 5 yaşındaki çocuğu kandırır gibi yazı kaleme alınmaz, alınmamalı...
Buna göre; söz konusu yasada kulübümüzün değişmesini talep ettiği öncelikli madde, taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle, kulüp başkanları ve yöneticilerinin sorumluluk altında tutularak ağır cezai müeyyidderle karşılaşmaları konusudur.
Türkiye Süper Lig Profesyonel Kulüpleri Birliği ve Vakfı’nın yetkilendirdiği Sayın Levent Bıçakçı’nın hazırladığı taslakta gündeme getirip, değişmesi üzerinde ısrarcı olduğumuz madde bu maddedir.
Ya diğer maddeler ?
"Değişiklik önerileri tarafımızca incelenerek uygun olduğunu ve bu değişiklik önerilerinin tamamına katıldığımızı beyaz ederiz"
Diyerek imza atan ben miyim ?
Bu gerçekten hareketle, işlenen suçun üzerinin örtülmesi ya da bahse konu suçu işleyenin cezasız kalması gibi bir yaklaşımımız hiçbir zaman olmamıştır, olmayacaktır.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
- Twiterda Nevzat Aydın ve Ergun ata fena çarpışıyorlar...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Twiterda Nevzat Aydın ve Ergun ata fena çarpışıyorlar...
Yorum
Yorum