Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi onursal başkan "donsuzlar""ın kendisine yalvarmasını,hatta öbür adaylara ve mevcut başkana "yanlayın la" demesini bekliyor öylemi?..

E hadi o zaman görev başına..

Yorum

• "Cami avlusunda bulduğu" yetim,kıymete binmiş anlaşılan..

Ne oldu ki acep?

Yetime miras filan mı kaldı yoksa?..

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz,hangi demecinde kendini affettirmek istediğinden bahsetmiş?...
        Gören,duyan,okuyan bi koysunda bizde görelim...
        Eğer böyle birşey söylemişse,bende şok etkisi yatarır vallahi..
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Asıl tehlike Serdar Bali. Mehmet Ali Yılmaz gelirse büyük ihtimal o da görev alır çünkü.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asıl tehlike Serdar Bali. Mehmet Ali Yılmaz gelirse büyük ihtimal o da görev alır çünkü.
            Serdar Bali bu yağlama ile devam ederse eğer şüphesiz yönetimindedir Mehmet Ali Yılmaz'ın...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MAY gelince kazanacağımızın garantisi var mı ?
              Tam aksine, kaybedeceğimizin garantisi var.

Şamil Ekinci başkan olsun yeniden. Sonuçta en başarılı başkanımız o. Gerçi bir Kırşehirli'nin başkanımız olması Serdar Beğ'in kabûlleneceği nesne değil ama olsun.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• M.Ali YILMAZ yanına Serdar Bali'yi de alarak sağlam bir yönetim kurulu ile bence bu işi başarır.Ben ikisini de destekliyorum.Kim ne düşünürse düşünsün burada yazanların hiçbiri ben dahil Futboldan S.Bali kadar anlamayız ve bence o da bu takımın şampiyon olması için kendince çaba harcıyor...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sadri senerler sampiyonluk olunmaz bu belli! bari bu sene ilk 5se girsek super olcak! ama oda uzak galiba bu sene cok kotuyuzzz! Artik ben halimiz ne olacak diye dusunuyorum artik.
                  FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ey gidi dünya, daha biz kendi arkadaşlarımızdan, kendi içimizden oy alamıyoruz ki kaldı camianın gerisi

Zor iş zor, iki kişi dedi, ikisi de farklı şey istedi, demek binleri bulsak yandık
                    Kaliteli bir yabancı hoca getiririsen oyum sanadır Recep abi

Yorum

• Serdar Bali takımı Trabzon'a sıkıştırmaya çalşıyor eğer bu adam Yönetime falan girerse yandığımızın resmidir şimdiden söyliyeyim, yok paramızı Egemen'e vermeyelim Mustafa Yumlu'ya verelim o daha iyi ondan, yok paramızı Serkan'a vermeyelim Göksu'ya verelim, böyle mantık olur mu yahu ?

Takımı Trabzon'a sıkıştıralım da daha çok yağına banın dimi Serdar Bali ?

Ama diğer söylediklerine katılıyorum, güzel konuştu bence ama yukarda bahsettiğim şeyler dün gece benim gözümde çoğu doğrusunu götürdü...

Ayrıca program sonucusu Mustafa Kahraman yağcılığın dibine vurdu kusura bakmasın, kendisini severdim ama dün kendi utanacağı yerde onun yerine ben utandım...

Kendisi MAY'ı istiyor diye programa atılan mesajları işine geldiği gibi okudu...

Ayrıca MAY kendisinden beklemediğim kadar güzel konuştu, verdiği mesajlar felan güzeldi, gazetelerden alıntı yapılıp forumda dolaşan '' Başkan olmam için yapılan baskılar yetmez '' gibi bi tavır içinde de değildi, gazeteler sadece taraftarı gaza getirmeye çalıştığını görmüş olduk...

Ayrıca önümüzdeki seçimde kendisi kesin aday olacak dün gece konuşmalarından bunu çıkardım...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• MAY gelsin, teknik direktörlüğe de Fatih Terim'i getirsin. İşte o zamân "korkulan" takım oluruz.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Serdar Bali önce Selçuk olayını temizlesin. Bu takımdan Ersun Yanal'ın gönderilmesinin en büyük sebeplerinden biriside Serdar Bali'dir.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            M.Ali YILMAZ yanına Serdar Bali'yi de alarak sağlam bir yönetim kurulu ile bence bu işi başarır.Ben ikisini de destekliyorum.Kim ne düşünürse düşünsün burada yazanların hiçbiri ben dahil Futboldan S.Bali kadar anlamayız ve bence o da bu takımın şampiyon olması için kendince çaba harcıyor...
                            Serdar Bali görev alırsa takım ikiye bölünür.

Yorum

• Ağzıyla kuş tutsa gelemez bu kulübün başına.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ersun Yanal gönderilmişse kendi beceriksizliği yüzünden gönderilmiştir.Serdar Bali'nin de katkısı olmuşsa Allah razı olsun derim.Hedef şampiyon olmaksa ikiye bölünmek değil tek vücut olmalıyız...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X