m.a.yılmaz=aziz yıldırım siz bilirsiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
arkadaslar yonetimede fazla yuklenmemek gerekir burda isin icinde baska birseyler oldugu acik gidecek adamin onunde dag olsan duramazsin bence burda yonetimin tek hatasi selcugu secim malzesi yapmak eger bunlar imza atmiyormu kardesim sene basindan hadi bakalim size gule gule diceksin doru paf takima ama yonetim ne yapti adamlarin ekmegine yag surdu popularitelerini artirdi simdi otur derdine yan ama bu soylediklarim sadece egemen ve selcuk mevzusu icin baska hatalarida olmadi mi yonetimin oldu ama onlara girmiyorum bu sene herhalde cok buyuk dersler cikarmistir yonetim cikarmadiysa zaten ipleri cekilir
Yorum
-
hep arkasındaydım yönetimin ama
şu günlerde çok sessiz kalınması ve oyuncularımızın birer birer rakiplerimize gitmesi benim açımdan yönetimi bitirdi
eğer ki adam gibi ( ama gerçekten adam gibi) transferler yapılmazsa hiç durmasınlar
bugüne kadar vizyonları vardı ve takım hep yukarı gitti bazı aksilikler olsa da ama bu sene bu kayıplar tamamlanmazsa vizyonlarından eser kalmaz
ve durmaları hata olur
Yorum
-
İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız bizim yönetim bir hususta Türkiye'nin ve belki dünyanın bir numarası: Haber yalanlamak. Yalanlamaktan başka birşeyi yapamıyorlar zaten.
Yorum
-
Kazanılacak para üzerinden yürüttüğü konuşmalar,oyunculara hangi gözle bakıldığının göstergesi.Para kazandıran kaynaklar bir bir bedelsiz ayrılınca maddi kayıp büyük...Üzüntüde büyük..Selçuk için bize 2 yıl daha manevi borcu var demesi maddi değerle hiç örtüşmüyor.Selçukta başkanı gibi parayı düşünecek herhalde...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
Yorum