giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir,biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir.herkes kendi düşüncesinde haklı.bundan sonra iş yönetimde.gidenlerin yerine daha iyileriyle doldurmazlarsa orada 1 dakika daha durmasınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçan Şampiyonluk mu
Elimizden alınan Şampiyonluk mu
Anladım ki Elimizden alınan Şampiyonluk...
Pis kokular geliyor ama herkes burnunu tıkıyor.
Birileri çıksın ve tüm gerçekleri gözler önüne sersin...En son xunutulmazx tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 12:54.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslına bakarsanız bu karamsarlığın sebebi de biraz geçmişten geliyor ne zaman iyi bir kadro bir iki takviyeyle ses getirme şansımız olsa hep dağılıyoruz gidenlere üzülmüyor değilim ama beni en çok üzen takımın başına daha neler geleceği daha bir hafta olmadı iki fire verdik, sezon başından beri devre arasından beri görüştükleri söz kestikleri oyuncular vardı ses hala yok, ama birileri saman altından su yürütmüş alan aldı satan sattı, diyorum ya şu takıma umut vereceksin, gitmesini istemiyorsan biraz para biraz da ışık bakın ben bunu aldım diyeceksin ki giden egemen ve selçuk bu kadronun parçası olmak istesin, düşünce tarzlarını sakin olunca daha iyi anlıyorum" bu takıma takviye her sene olduğu gibi üst düzey yapılmayacak, yetişmeyecek kampa kadar, böyle olunca avrupadan eleneceğiz, şampiyonluk bu sene daha da zor olacak ki fikrim -gs,fenev,bursanın daha da güçlü olacağı- adam şampiyonlar ligine gitme ihtimali olan takımı bırakıp gs'ye gitti bundan daha büyük bir İNANÇSIZLIK olurmu sizce,
Yönetim lütfen öyle ihtiyar heyetiyle geleceksen transfer yaptım deyip yapma, gençte alma eyvallah; ama bir kaç tane para eden adam al, işimiz gücümüz defoluları almak olmasın, ama geçmiş deneyimler maalesef çok İNANÇ aşılamıyor..
Biz senin kümeye oynarkende arkandaydık, kupaları alırkende yürekten olan inancımız giden gelenlerle ne arttı ne azaldı hep deli dolu oldu, ama maalesef bir kaç sezon daha kaybetme tehlikesi var.. Lütfen yahu lütfen konuşmamız gereken zaman konuşmadık millet işini gördü, konuşup zaman kaybetmememiz gereken günlerdeyiz, konuşuyoruz, millet malı götürüyor,artık icraat zamanı videolarla gösterme değil...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslına bakarsanız bu karamsarlığın sebebi de biraz geçmişten geliyor ne zaman iyi bir kadro bir iki takviyeyle ses getirme şansımız olsa hep dağılıyoruz gidenlere üzülmüyor değilim ama beni en çok üzen takımın başına daha neler geleceği daha bir hafta olmadı iki fire verdik, sezon başından beri devre arasından beri görüştükleri söz kestikleri oyuncular vardı ses hala yok, ama birileri saman altından su yürütmüş alan aldı satan sattı, diyorum ya şu takıma umut vereceksin, gitmesini istemiyorsan biraz para biraz da ışık bakın ben bunu aldım diyeceksin ki giden egemen ve selçuk bu kadronun parçası olmak istesin, düşünce tarzlarını sakin olunca daha iyi anlıyorum" bu takıma takviye her sene olduğu gibi üst düzey yapılmayacak, yetişmeyecek kampa kadar, böyle olunca avrupadan eleneceğiz, şampiyonluk bu sene daha da zor olacak ki fikrim -gs,fenev,bursanın daha da güçlü olacağı- adam şampiyonlar ligine gitme ihtimali olan takımı bırakıp gs'ye gitti bundan daha büyük bir İNANÇSIZLIK olurmu sizce,
Yönetim lütfen öyle ihtiyar heyetiyle geleceksen transfer yaptım deyip yapma, gençte alma eyvallah; ama bir kaç tane para eden adam al, işimiz gücümüz defoluları almak olmasın, ama geçmiş deneyimler maalesef çok İNANÇ aşılamıyor..
Biz senin kümeye oynarkende arkandaydık, kupaları alırkende yürekten olan inancımız giden gelenlerle ne arttı ne azaldı hep deli dolu oldu, ama maalesef bir kaç sezon daha kaybetme tehlikesi var.. Lütfen yahu lütfen konuşmamız gereken zaman konuşmadık millet işini gördü, konuşup zaman kaybetmememiz gereken günlerdeyiz, konuşuyoruz, millet malı götürüyor,artık icraat zamanı videolarla gösterme değil...
Yorum
-
İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık şunu anladım ki biz şampiyonlar ligi elemelerinde eleneceğiz görürsünüz
Hatta çok güzel takviyeler yapılmadıkça ligdede başarılı olamayacağız....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaşmet Babaoğlu FB ve Emenike transferi için yazdıkları
. 9 milyon euro eder mi peki bu ihtimal? Hayır! Ama herhalde Emenike'ye 9 milyon euro verenlerin de bir hesabı var'
Burnunuzdan fitil fitil gelsin ....."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
hala yanlış tartışmadayız..
Bu takımda TRABZONSPOR lu futbolcular olmadığı müddetçe, asla sabit bir kadromuz olkmayacak. Yıldız yaptıklarımız bir sezon sonra başka takımlara gidecek... bunun önüne geçemnezler..
Sadri şener paradan başka bir bok düşünmeyen bir adam..
Onun iöin Futbolcu köledir...
parasını verirler satar.
bunu da beceremedi ama..
takımın en iyi iki oyuncusunu bonservis almadan hemde rakibine kaptıran adam dan başkan olamaz..
Bize paranın esiri olmamaış, para için onurunu değişmeyecek adamlar lazım.. Para için değil trabzonspor için oynayacka oyuncularlazım..
İDDA EDİYORUM
Bu takımda Jaja da maç satmıştır..Colman da maç satmıştır....
Onlara 800 bin dolara oynayan jaja, gelecek her türlü teşfiği kabul eder.. nasıl olsa gelecek sezon kadroda olmayacak... Uyanın uynaın...
Alex ın en iyi yabancı açıklaması boş değil... kımse kımseyi kandırmasın burda... Bilica ile olan içki muhabbetleri boş değil....
Biz büyük falan değiliz.. Sadece öyle olduğumuz söyleyip kendimizi kandırıyorz.. bu tarafar Bursa da olsa her sene şampiyonluğa oynarlar..
Bizim idareciler.. Siyasilerin resmen ofisleri gibi çalışıyorlar.. kımı isterlerse onu yönetici yapıyorlar kımı istemezlerse saf dışı bırakıyorlar...
Sadri efendi...
Her maç sonrası gelcek 750 milyara bakıyordu...Şimdi ebesinini neresine bakacak merak ediyorum.....
neferet ediyorum... hepsinden nefret ediyorum allah tez zamanda kurtarmak nasip etsin...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Fıkra1: Çıktığı dalı bilmeyen Başkan
Başkan Liderlik ağacına hamağını asmış yeni yeni keyfini sürmekteydi. Ama hamağın asılı olduğu dalı kurtçuklar kemirmeye hazırlanıyordu. Oradan geçen hıncal efendi dikkat edin yoksa düşersiniz dedi. Başkan bu adama bakıp seni zaten sevmem ben değil kimse sevmez senin lafın lamı iş yapacağım deyip göbeğini kaşımaya devam etti. Ama yatsı vakti olduğunda dal kırıldı. Hamak yere indi. Başkan koştu Hıncal efendiyi buldu. Sen bu dalın düşüşünü bildin. O zaman ben yönetimden ne zaman düşerim dedi? Hıncal: Biz selçuğu aldıktan üç vakit sonra dedi.
Fıkra2: Hastalığı kabul etmeyen iyileşemez.
Yönetim hastaydı. Yönetime hastasın hastasın dendi. Her defasında biz eski toprağız bişey olmaz dediler. Ama gün oldu yönetim zayıf düştü ve devrildi. Yönetime bir plaket verdiler hastasın hastasın dedik inanmadınız.E şimdi ne oldu yazılıydı. Onlarda ne hastalığı siz hastasınız biz görevimizi yaptık kimseye yaranılmıyor dediler.
Fıkra3: İlmi siyaset maharetiyle Başkanlık marifetnamesi
Başkan, Onursal Başkanın yönetimindeymiş orada yetişmiş tam artık bende başkan olayım demiş önce bekle biraz ilmi siyaset öğren demişler. Ama Onursal Başkan ilmi siyaseti aşıp siyasete geçince iş başkana düşmüş. Heyhat işler ters gitmiş başkan ayrılmış. Takımı emanet ettiği arkadaşları tam şampiyon olacakken günahların efendisi gelmiş şampiyonluğu çalmış. Aradan zaman geçmiş. Ama Başkan boş durmamış ilmini geliştirmiş bu defa arkadaşları onu iş başına çağırmış. Sensin demişler oda istemem yan cebime koy demiş sonrada zaman değişti takım değişti yapabileceğimiz kadar demiş. Ama oyuncu almış hoca değiştirmiş. İcraatlar yapmış takımı yine başat giderken yine günahların efendisi gelmiş şampiyonluğa göz dikmiş. Başkan önce ocaklar birliği başkanlığına seçtirdiği günahların efendisinin süvarisinin istifasını istemiş. Sonra yine kendi oy verdiği günahların efendisinin eski uşağı Mahmutçuğun loncasına çatmış. Bakmış olmuyor biz olamazsak rakibimiz tebrik ederiz demiş. Şampiyonluk gitmiş. Oyuncular gitmeye başlayınca da onlar kalmak istemediler ben ne yapabilirimki demiş. Bu sözleri duyan Onursal başkan gözleri yaşararak başkana mektup yazıp güvercinle göndermiş. Mektubun da Sen olmuşsun ilmi siyaseti öğrenmişsin. Sende benim gibi 15 sene başkan kalırsın hatta aradan yirmi sene geçse bile hala birilerine umut olursun demiş.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
selçuk'a 2 milyon euro veremediler mi çıkıp basın toplantısı düzenlesin herşeyi açıklasınlar bu aciz pislik görüntü neryee kadar taraftarın sabrınımı deniyorlar???
colmanın ücreti hemen 1 milyon euroya çekilip uzun süreli sözleşme imzalanmalı. şuan çok kötü durumdayız. böyle giderse nuri albayrak dönemindeki günlere geçiş yapacağız.En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 13:41.
Yorum
Yorum