Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu'nun Avrupa Ligi ile ilgili açıklaması aslında Ersun Yanal'a ait. Zeki Uzundurukan 2 hafta önce anlatmıştı. Yönetime 3 kulvarda oynarsak şampiyonluğa oynayamayız demiş. Bu yüzden Avrupa'ya katılsak bile elemeleri geçemezsek hiç şaşırmam...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha ne olması gerekiyor , geldiği günden beri tek bir başarısını geçtim rezillikten rezilliğe koşuyor ... Bu kadar başarısızlık bir yana borcu 2 ye 3 e katladı elde para edecek hiçbirşey kalmadı ... Daha nasıl bir durum gerekiyor , tamamen kepengleri indirmemiz mi gerekiyor bu udubetin istifa etmesi için ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha ne olması gerekiyor , geldiği günden beri tek bir başarısını geçtim rezillikten rezilliğe koşuyor ... Bu kadar başarısızlık bir yana borcu 2 ye 3 e katladı elde para edecek hiçbirşey kalmadı ... Daha nasıl bir durum gerekiyor , tamamen kepengleri indirmemiz mi gerekiyor bu udubetin istifa etmesi için ...
        Zirveye oynamayan kulübün başkanı başarısızdır kabul lakin önceden elde para edecek ne vardı merak ettim.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hacıosmanoğlu'nun Avrupa Ligi ile ilgili açıklaması aslında Ersun Yanal'a ait. Zeki Uzundurukan 2 hafta önce anlatmıştı. Yönetime 3 kulvarda oynarsak şampiyonluğa oynayamayız demiş. Bu yüzden Avrupa'ya katılsak bile elemeleri geçemezsek hiç şaşırmam...
          ne oldu tarihimizin gördügü en iyi kadro haftada 2 mac kaldiramiyor mu?Yanal da kofti cikti.Tek görünen artisi transferler di ondada pek emin degilim artik.O yetenegini de kaybetti gibi.Stresi kaldiramiyor sikebahcede azize koruyordu takimi stresi uzak tutuyordu bizde öyle biri yok is antrönöre düsüyor.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu adam haindir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zirveye oynamayan kulübün başkanı başarısızdır kabul lakin önceden elde para edecek ne vardı merak ettim.
              sadri başkanın futbolcuları.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadri başkanın futbolcuları.
                Ahmet buna kendinde inanmıyorsun.Adrian ve Henrique'den bahsediyorsun, eminim bunlardan ne köy nede kasaba olmayacağını iyi bilenlerin başında geliyordun.menajerlerin pazarlama stratejisi iyiydi para ettiler.ya diğer onlarca işe yaramaz futbolcuların külfeti? Janko'dan gir Zokora,Volkan Şen Barış Özbek'ler Brozekler Liste uzaaaaaar gider.Bunların maliyeti noldu?giden cebindenmi karşıladı?

Yorum

• Avrupa'da yavaş yavaş çeşitli alışkanlıklar kazanıyorken -ki bunlar çok önemlidir- bu açıklama büyük bir facia, ciddi bir ihanettir.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avrupa'da yavaş yavaş çeşitli alışkanlıklar kazanıyorken -ki bunlar çok önemlidir- bu açıklama büyük bir facia, ciddi bir ihanettir.

Adamların vizyonu bu.Bu kadar çapsız birisini Muharrem Usta'ya olan kin ve nefret (onun Ak Parti kurucu üyelerinden olmasını kullanarak)hislerinin etkisinde kalanlar şimdi ne düşünüyorlar merak ediyorum.Bari Kulaçoğluna verseydiler oyları,çok yazık ettiler siyasi hırsları Trabzonspor'u da yaktı.
                    Bu adam kolay kolay gitmez.Çok büyük kavga ve rezillikleri göze alabilecek,Trabzonspor'u kendi saygınlığından bile çok düşünen bir deli çıkmazsa ki Özkan Sümer de yaşlandı,imkansız.
                    Kimse İho gibi birisine bulaşmak istemez,çünkü adamın ahlaki olarak her hangi bir ölçüsü yok.
                    Ne kadar alçalabileceğini kimse kestiremez.
                    Bütün şehir karşısına çıksa yine de kendi yaptırdığı usulsüz üyelerle devam eder.
                    Aziz Yıldırım şikecisinin basit bir kopyası bu.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Avrupa kupalarını angarya görmek demek kulübün vizyonunun içine etmek demek kimse kusura bakmasın.ben kirli düzenin kirli liginde başarı falan istemiyorum arkadaş,zaten şampiyon olmamızı engelleyecek bir dünya faktör var.sen şimdi kalkıyorusun 2 senedir avrupada çıtayı tarihinde en yüksek noktalara taşıyorsun sonrada deli saçması bir kelime kullanıyorsun.ligde her sene 5.razıyım.yeterki avrupada çıtayı her sene bir tık yukarı taşıyalım.Şenol hocamın bir kaç sene önce güzel bir örneklemesi vardı.İngiliz'lerin Fulham kulübü 2000'li yılların başında kendilerine hedef olarak 10 sene içinde avrupa kupalarında final oynama hedefi koymuştu.ve nihayetinde bu hedeflerini 2010 yılında UEFA Avrupa kupasında final oynayarak gerçekleştirdiler.Şenol hoca bizde çıtayı bu noktaya taşımalıyız demişti.
                      Bir avrupa kupasında final oynamak,bu kirli ligdeki 1000 şampiyonluğa bedeldir.
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.05.2015, 11:43.

Yorum

• Bir iki eleştirim var da, size söyleyip zayi etmek istemiyorum eyy yönetim.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir iki eleştirim var da, size söyleyip zayi etmek istemiyorum eyy yönetim.

Yorum

• Yau siz annamaysınız. UEFA kupasına yedeklerle çıkma vizyonu hiç bir takımın taraftarına nasip olmadı. Diğer Avrupa takımlarından baya ilerideyiz.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İhoyu yılın yöneticisi seçen zihniyet ve FB'yi aklamaya çalışan diyen zihniyet... Fark göremiyorum, ya siz?

Yorum

Çalışıyor...
                                X