Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sesimiz geliyormu Alooo, bir ses verin ya

Yorum

• Şampiyon olamamak başarısızlık değildir.Başarısızlık kapasitenin altında performans göstermektir ve bu yönetim benim gördüğün en başarılı yönetimdir.Hala at gözlüğünü takıp yok menejar parası yiyor yok neden oyuncularla sözleşme yenilemiyor gibi hala basitçe eleştiri yapmayın.Gücümüz bukadar ve kendimizi böyle kabul etmemiz lazım
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kalmak istemeyen,disiplinsiz,alemci futbolcu elbette gidecek.
        İsyanımız,zamanında ipini sağlam kazığa bağlamayıp gidenlerin yerini dolduramayacağını düşündüğümüz yönetim şekline.
        Bu sefer yanıltın bizi diyeceğim ama istediğimiz yabancı Trabzon'a gelmek istemiyor bahanesinin arkasına sığınacaklar.Kaliteli yerli için kulüpler havuzdan iyi para kazanıyor o yüzden çok yüksek fiyat biçiyorlar diyecekler.
        Ezcümle ölen öldü kalan sağlar bizimdir.
        Yazık size ya gerçekten,yakışmıyorsunuz da ne diye oturuyorsunuz o koltuklarda ? Adres belli olsun diye mi sayın konu mankenleri !
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Gücümüz bu kadar diyen rahatsızlar varken bu yönetim bize müstehaktır.

Yorum

• Allah askina ben yönetimi destekliyordum ama bizi cok kötü temsil edmeye basladilar. Cok Cok Amötörce davranislar.
            Hocamizin söylediklerine bakarsan onunda soruna gittmeye basliyor.
            Karizmalarini sedelemeye basliyorlar. Bakin Aziz yildirim birkere basinin karsisinda birsey diyor 1 yill konusuluyor ve heryere cekiliyor.
            Bizim yönetim nokta konusma yapsa bir kere derinden vurup cekilse herkez citige alir.
            Bundan sonra yok hakem yok baskan yok yok demekle olmaz arkadas.Adam gibi durum geriye cekilip disari vermiceksin arka plandan milleti istedigini yaptiracaksin!

Yorum

• Gözündeki fer sönmüş yönetici istemiyorum. Gözü parlayan, gözünden ateş çıkan yönetici istiyorum
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başımıza fenerin başkanı birisini başkan diye atasa (ki durumun pratik olarak pek farkı yoktur.) kulübe ancak bu kadar zarar verebilirdi. Şampiyon olamayışımızın ve kulübün maddi manevi bir çok şeyi kaybetmesinin tek sorumlusu yönetimdir. Teknik direktörümüz Şenol Güneş değil de başkası olsa ligi 8. bitirirdik.

Başkanlık makamını işgal eden şahsa soruyorum: Trabzonspor'un şampiyon olamayışından, Egemen ve Selçuk'un "yakın arkadaşlarınızın" başkanı olduğu kulüplere gidecek olmasından maddi olarak bir şey kazandınız mı?
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• başkanım kayıp mı oldun. taraftar kahroluyor. hoca konuşuyor. siz susun.
                  twitter @hopeMit

Yorum

• TRABZONSPOR
                    AK PARTİ SPOR KOLU

Hacısalihoğlu, Başkan Sadri Şener’in yalnızlaştırıldığını bunun da bilinçli yapıldığını belirterek “ Sayın Aksu’nun basan Özak’ın Trabzonspor ile ilgili değerlendirmeleri doğru ama eksik. Özellikle bakan konusundaki açıklamaları doğru tespitler, Trabzonspor Ak Parti spor kolu haline getirildi”trabzonhaber.com.tr

Yorum

• valla Sadri Şener dışında yöneticilik yapabilecek kimse yok
                      bir tarafta açıyosun tv'yi Ali Koç konuşur; bizim tarafta daha ne yaptığı belli olmayan Nevzat Şakar

Yorum

• yahu ne aciz yönetmsinizzz çıkıp bir açıklama yapsanızaaa giden oyuncular var....
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• hani sadri baskan secim olunurken garanti vermisti selcukve egemen icin ne oldu
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yıllara sonra bu başarıyı bize yaşatan başkana yönetime sonsuz teşekkürler ama gelinen nokta vahim gözükmektedir.
                            Egemen selçuk yattara gitmiş, jaja colman cale umut bulutta gitmek üzeredir.
                            Takım dağılma sürecine geçmiş gibi taraftar kan ağlıyor herkes sanki trabzondan kaçıyor. Gelinen noktada taraftara moral vermek gerekir ümit verici açıklama gerekir tek tesellimiz Şenol Güneşin takımda olması Ama oda bi yere kadar mucize yapabilir.

Yorum

• Çıkıp konuşsana başkan, masaya yumruğunu vursana !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Zorlan sıçılan bokun tepesi olmazmış...

Buna ister atasözü deyin istersenız başka birşey..

Bu takımdan fatih Tekke'ler gokdenizler de gitti, ama ağladık arkasından, Onların drekt istanbul takımlarıan transferi olmadı olamazdı. Çunku Onlar trabzonsporlu futbolculardı..

Şimdi Selçuk ve Egemen yıllar dır giydikleri formadan bir anda silkelenip istanbul takımlarına transfer oluyorlar hemde kulube bir kuruş bil para kazandırmadan..

Takımızın ne kadar toplma ve sadece basamak olarak görülen bir kulup olduğunun bir göstergesidir..Bu takımda trabzonsporlu futbolxu sayısı arttırılmadığı müddetçe başarılar sadece anlık olacaktır. Sezonluk olacaktır..

Benım takımımdan beşiktaşa transfer olna futbolcu ile eskişehirden fenere transfer olan futbolcu aynı olmamalı.. Ezeli rakibine bedavaya futbolcu veren başka bir yönetim görülmememiştir hemde en iyi oyuncularını..

Hiç olmazsa gitmeleri şartı bile olsa göstermelik bir sözlşem ile kulube para kazandırmalıydılar.. Bu pervasizlik bu ne aymazlıktır kı, bu futbolcularda para kazandırmadan gitmeyi tercih ettiler... Alan takımların onların ayaraında futbolculara en az 10 milyon euro bonservis vermeye çoktan razı değillermiyid..

Sadri şener ve ekibinin futbolcuların kendilerine verdiği '''işmzalayaxcağız'2 laflarına kandırılmışlardır ve derhal istifa etmelidirler.. Kulubun en iyi oyuncularının bdavaya gşitmesine seyirci kalan hemde Ezeli rakiplerine giden.. Bir başkan istemiyoruz
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X