adamakıllı alınan sadece tek Zokora var,kaliteli yerli futbolcular kapışılmış yönetim saolsun seyretmiştir..barış gibi bir topçuya garanti 3 milyon euro veren zihniyetten ne beklenir !!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Devre arasi antalyada neler olduysa takimda bir fiziki dusus oldu bastada selcuk inan serkan jaja giray vs isler zora girince sivas maciyla birlikte hem takim hemde burak kendini bulmus oldu ama puan farki coktan kapanmisti bu arada herkes devre arasi transfer yapilsaydi boyle olmazdi diyor ama kaybettigimiz puanlar ic sahada ankaragucu antalya ve kayseri maclari bu maclari ciddiye alsak mevcut kadroylada yenebilirdik diyer liglerde pek rastlanmadigi icin yabanci oyunculara 9 puanlik farkin ulke sartlarinda cok fazla olmadigini anlatamamisiz veya anlayamamislar
Yorum
-
isde bizim yönetimin yildiz transferleri baris adam galatasarayda forma sansi bulamayan bizmkiler aliyor neden bu kadar cahil olur bu yöneticiler siz yada bizler sampion olacagiz diye bekleyelim duralim isde böyle olur sonumuz yok arkadaslar bu is böyle nerde ismi olmayan cizmi olmayan fitbolculari dolduruyorlar belin bu sevdadan bu yöneticiler vasgecsinler nedir bu cekdigimiz yahu ayip denen bir sey var nerde bu trabzon medyasi yazarlari
Yorum
-
Yönetim krulumuz Tff başkanlığında Mehmet Atalay ı desteklemeli. Fenerbahçe karşıysa Beşiktaş karşıysa bu işte bir hayır vardır. Mehmet Atalay ı gidipte tehtit edemiyecekleri için istemiyorlar. İstanbul takımlarının sözünü dinleyecek bir başkan istiyor arkadaşlar.
Yönetim kurulumuzdan en büyük arzum tüm lobi faaliyetlerini kullanıp Mehmet Atalay ı başkan seçtirmeleri olacaktır.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisde bizim yönetimin yildiz transferleri baris adam galatasarayda forma sansi bulamayan bizmkiler aliyor neden bu kadar cahil olur bu yöneticiler siz yada bizler sampion olacagiz diye bekleyelim duralim isde böyle olur sonumuz yok arkadaslar bu is böyle nerde ismi olmayan cizmi olmayan fitbolculari dolduruyorlar belin bu sevdadan bu yöneticiler vasgecsinler nedir bu cekdigimiz yahu ayip denen bir sey var nerde bu trabzon medyasi yazarlariYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın abim,meslektaşım,hemşerim..Bak anlatayım abi;
Ankaragücü maçını alamayıp Kadıköy'de kaybettikten sonra 4'e düşen fark takımı strese soktu bu kadar basit abi.. Bjk maçına yedek kadroyla çıkıp as takımı gereksiz strese de sokan Şenol Güneş...Ankaragücü'nü yenseydik Fener bu kadar palazlanamazdı..zaten diğer saydığınız faktörlerin de onların lehine işlediği hoca,yönetim ve camia tarafından bilindiği aşikarken önlem almadık..Penaltılar irdelenmeli dediği zaman hoca çıkıp konuşamadı,lig bittikten sonra da kendisinin açıklamalarına da üzüldüm yönetime inceden gönderme yaptı...
Mükemmel taraftarı, oyuncusu, başkanı ile 18 de 17 yaptı. Çünkü mükemmeldiler. Kusursuzdular. Hiç hata yapmadılar. Hak ettiler.
TS ise bahsettiğiniz beceriksizlikleri yüzünden 9 puan kaybetti. FB gibi "herşeyi mükemmel yapamadı hak etmedi"
Şu iki takımın yerini değiştirin. 18 de 17 TS yapsa idi (asla yaptırmazlar) şu anda:
-lig çoktan iptal edilmiş
-bütün takımların TS ye yatıp maç sattığı tescillenmiş (şu anda FB liler utanmadan bunu bizim için söylüyorlar, hem 18 de 17 yapmışlar hem de Anadolu takımları TS ye yattı diyorlar)
-TS yönetimi ve futbolcularından bazıları ceza almış
olurdu.
Ben Şenol hocanın yönetimin oyuncuların hata eksiklikleri yok demiyorum ki. Elbette var. Ancak tüm hatalarına rağmen 40 puan aldılar. Şampiyon olmaları için fazla fazla yetecek puanı aldılar. Ankara ile berabere kaldılar ama kayıp maçlar sayacağınız GS BJK yı deplasmanda yendi bu takım. Elbette hatalar olacak. 17x3=51 puan alınmamışsa bir yerlerde hatalar olmuştur. Ancak bunlar şampiyonluğun kaçmasına sebep olacak kadar büyük olmamıştır.
18 de 17. Utanılacak durumu kimse görmüyor, FB liler de TS lilerde tutturmuşlar 9 puan diye.
Pes diyorum.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu dediklerimi yönetim, hoca, oyuncuyu eleştirmeyelim diye söylemiyorum. Biz 42+40=82 puan yaptık. Adamlara 18 de 17 yaptırdılar, onu söylüyorum.
Yoksa Aykut un açıklamalarından sonra Trabzon yerinden oynamalı, Türkiye yi ayağa kaldırmalıydı. Bunu o zaman söyledim. Şimdi söylenecek şeylerin hiçbir anlamı yok. Bize ağlak muamelesi yapıyorlar.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Geçmişten aldığımız dersler,belleğimizde kalmak şartıyla,bugüne gelelim lütfen !
Güncel eleştiriler :
1- Adamakıllı stoper takviyesi bekliyoruz.
2- Gerçek golcü transferi için bekliyoruz.(En azından ortalıkta bir isim dolaşıyor)
3- Kamp dönemi başlamadan transfer işinin bitmiş olmasını diliyoruz.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
'İsterse Şener TFF'ye başkan olsun'
Aziz Yıldırım
9 puan geriden elinden şampiyonluğu aldım gıkı çıkmadı , sadri şener federesyon başkanı olsan işim daha kolaylaşır diye düşünüyordur..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
çok paramız var ya barış özbek e 1,1 milyon euro veriyoruz,colman a jaja ya burak a 3,4 milyon euro vermemiz lazım o zaman...Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
romaric ve henrique filho alınacakk defansada büyük bir ihtimalle stopere çağdaş atanı alıcak yönetim görüceksiniz ... unutmayın jajayıda baya bir zaman geçtikten sonra aldılar bizimkiler nokta transfer yapmaya çalışıyolar oyüzden ağırdan alıyolar nitekimde yapıyolarr yönetimin aldığı futbolculardan hangisi patladı sölermisinizz hangisi bu takıma hiçbirşey katmadı gelen adamlar takıma bişey katan adamlar ve görüceksiniz bu üç oyuncuda gelicek ..
Yorum
-
Yönetime bir kac isim yazalim...
Oleksandr Kucher, Guy Demel, Eren Güngör, Ömer Sismanoglu vs...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsbaskan Nevzat Sakar geldikten sonra isler kotu gitmeye basladi. Çalinan sampiyonluk, bedava rakiplere kaptirilan as oyuncularimiz, kapatilmak uzere olan diger sporbranslarimiz. Tesaduf mu? Bence degil!
Katiliyorum, Hacisalihoglu varken daha iyidik Yönetim bazinda...
Ama amatörlük o zamanda ayni seviyedeydi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Barış Özbek e 1 milyon ve maç başı 3.000 eur fazlasıyla komik.
3000 eur ne için mi ? Terleyince akan biryantinler için.
Terlemek ne için mi ? Toptan kaçarken terler insan .. kendimden biliyorum...
O paraya Barış Mançoyu alırsın be.(Sen bir 20 yıl ilerdeydin bu ülkeden biz seni anlayacağız 10 yıl sonra)
Bu transferin altında bir iş var.....
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher büyük bir şirketin genel müdürü olur. başkan kendi işi ilemi ugraşacak takımlamı. transfer yapan yöneticilerimiz ne kadar profesyonel. bence bir müdürü olmalı takımın bütün mesaisini takıma harcayacak işini bilen maaşını külüpten alacak. kendi ticari işleri ile ugraşanlar külübü yönetemezler. belkide ticari ilişkileri için bir yerde durmaları gerekebilir. bize ts ye gönül vermiş profesyonel yöneticiler lazımm. bole olsa selçuk ve egemene 1 yil öncesinden sözleşme sunmazlarmıydı yada baktılar ikna olmuyorlar 1 sene öncesinden yerlerine futbolcu bakmaya başlamazlarmıydı.
ömrümü yedinizz ömrümüüüü.. (inş bu transfer dogru degildir)2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
Yorum