Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• m.a.yılmaz=aziz yıldırım siz bilirsiniz
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Yönetim ,sizleri Bozbaykuşlar'a havale ediyorum...

Yorum

• arkadaslar yonetimede fazla yuklenmemek gerekir burda isin icinde baska birseyler oldugu acik gidecek adamin onunde dag olsan duramazsin bence burda yonetimin tek hatasi selcugu secim malzesi yapmak eger bunlar imza atmiyormu kardesim sene basindan hadi bakalim size gule gule diceksin doru paf takima ama yonetim ne yapti adamlarin ekmegine yag surdu popularitelerini artirdi simdi otur derdine yan ama bu soylediklarim sadece egemen ve selcuk mevzusu icin baska hatalarida olmadi mi yonetimin oldu ama onlara girmiyorum bu sene herhalde cok buyuk dersler cikarmistir yonetim cikarmadiysa zaten ipleri cekilir

Yorum

• hep arkasındaydım yönetimin ama

şu günlerde çok sessiz kalınması ve oyuncularımızın birer birer rakiplerimize gitmesi benim açımdan yönetimi bitirdi

eğer ki adam gibi ( ama gerçekten adam gibi) transferler yapılmazsa hiç durmasınlar

bugüne kadar vizyonları vardı ve takım hep yukarı gitti bazı aksilikler olsa da ama bu sene bu kayıplar tamamlanmazsa vizyonlarından eser kalmaz

ve durmaları hata olur

Yorum

• Yalnız bizim yönetim bir hususta Türkiye'nin ve belki dünyanın bir numarası: Haber yalanlamak. Yalanlamaktan başka birşeyi yapamıyorlar zaten.

Yorum

• İlk olarak Seyfi_B tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız bizim yönetim bir hususta Türkiye'nin ve belki dünyanın bir numarası: Haber yalanlamak. Yalanlamaktan başka birşeyi yapamıyorlar zaten.
              Beceriksizlik konusunda da üstlerine yok.

Yorum

• Şuanda kaos içerisindeyiz erken seçime falan gidilmeli yoksa ilk maçta yuhalanacak Sadri.
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• insallah stadyuma birdaha giremezsiniz
                  yuhalanip agir laf yersiniz
                  demirören gibi olursunuz insallah!

seviyesizler, beceriksizler

Yorum

• devre arasında olduğu gibi şu anda da krizi yönetemiyoruz

bu anlarda devreye girebilecek krizi yönetebilecek bir-iki yönetici şart ama bizde yok maalesef

Yorum

• Kazanılacak para üzerinden yürüttüğü konuşmalar,oyunculara hangi gözle bakıldığının göstergesi.Para kazandıran kaynaklar bir bir bedelsiz ayrılınca maddi kayıp büyük...Üzüntüde büyük..Selçuk için bize 2 yıl daha manevi borcu var demesi maddi değerle hiç örtüşmüyor.Selçukta başkanı gibi parayı düşünecek herhalde...
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• herkes istifa diyor ama asıl sadri şener istifası kaosu getirir söyliyim..

Yorum

• 3-4 tane futbolcu koca Trabzonspor'un itibarını yerle bir etmekle meşgulken siz ne yapıyorsunuz acaba.

Gideceklerse de adam gibi gönderin şunları.

1 gol avarajıyla 2. olan takımı düşürdüğünüz hale bakın yazıklar olsun.
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• bu ayrılıklar sonucunda korkum yine kötü bi sezon geçirip seneye kongre göreceğimizdir
                            Yönetim çok büyük yanlış yaptı çoook

Yorum

• aslında oyuncular imzalamayacaksa

yönetim çıkıp oyuncularala ilişkimiz kalmadı

yasal olarak da 31 mayısta istedikleri yere gidebilirler

emekleri için teşekkür ederiz deseydi daha iyiydi sanki

Yorum

• Önümüzdeki yıl çok zor bir lig yarışı olacak.Bu gidişle biz bu yıl ki cimbom'un yerine aday oluruz...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X