Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aga bu ne? Albayrak 200 trilyondan fazla borç var diyor. Yönetim açıklama yapsın ne bu borç söylenen rakamlar gerçek mi?
    Maalesef yönetimin ibra ettiği 105 milyon lira gerçek borcumuz değil....

Buna bankalardan alınan paraların fazileri ve borsaya ödenmesi gerekn para gibi açıklanmayan paralarda eklendiğinde 200 milyon lirayı geçiyor borcumuz.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 30.11.2010 tarihli bilançoda görülen borç 105 trilyon.....

Sgk , Banka kredi faziler vs borçlar 15 trilyon

4 yıldır ödenmeyen temettüler için ödenmesi gereken 40 trilyon .... ve yasal faizide yaklaşık 20 trilyon........

Ve borsadaki hisseleri i toplamak için gereken yaklaşık 50 trilyon....

Yani yaklaşık olarak 230 trilyon ya da yeni para ile 230 milyon lira..... Az bile söylemiş Albayrak....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Albayrak dönemindeki kadroyu da biliyoruz.

Yorum

• tv 8 deki proğramı başından sonuna kadar takp ettim.daha proğramın başında mahmut özgenere akıllarını başlarına alsınlar yoksa su koyuveririm diyerek bence sadri şenerin yapması gereken açıklamayı yaptı.olsun sevelim sevmeyelim m.a.y da bizim değerimizdir.

aziz yıldırım için manalı manalı değil,direk hedefe giden açıklamarını,azizin doğru işlerle meşgul olmasını gerektiğini direk söyledi. proğramın diğer yorumcuları ağzı açık izledi.

sahada iyiyken kasada ve masadada iyi olmamız gerekiyor.

fii tarihte m.a.y başkanken soyunma odasına inmeden önce hocaya haber gönderirdim izni varsa soyunma odasına gelmek istediğimi söyleyin türden açıklamaları hayretle izlerken,kendi oyuncularına ne yapıyorsunuz len keraneciler gibi burada yazmaya çekindiğim laflar etmiş lakin yüzü gülüyormuş.otto bariçin kendiği yere attığı için net kelimesi; o puçt!

sadri şener başkan biraz m.a.y ı taklit etsin.herkes trabzonspor için ileri geri konuşuyor.

belki işe yarar.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Albayrak dönemindeki kadroyu da biliyoruz.

Nuri Albayrak zamanında klübün ne kadar borcu vardıda ibra edilmedi...???

Sadri Şener ne kadar bir borçla ibra edildi...???

Nuri Albayrağın ibra edilmemesindeki faktörler??

Sadri Şenerin ibra edilmesinki faktörler???

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nuri Albayrak zamanında klübün ne kadar borcu vardıda ibra edilmedi...???

Sadri Şener ne kadar bir borçla ibra edildi...???

Nuri Albayrağın ibra edilmemesindeki faktörler??

Sadri Şenerin ibra edilmesinki faktörler???
              kısa ve öz diyorum ve herkes bunu gayet iyi biliyor.

nuri albayrağın karşısında bütün trabzon ve faruk nafız özak.sadri şenerin yanındada bütün trabzon ve faruk nafız özak vardı.

bu sene trabzonsporun kurtuluşunu mayısın malum haftalarında şampiyonlukla kutlayamazsak sadri şener ve faruk nafız özak çok büyük zan altında kalacaklar.

camiamıza bu illet siyaseti kim soktuysa yüce mevlam sürüm sürüm süründürsün inşallah.

Yorum

• Albayrak demeçlerinden mi yola çıkacağız Trabzonspor yönetimini eleştirirken?

Bu borç hikayesinden de gına geldi artık.

Sezona 20 Milyon Euro'dan fazla para harcayarak giren bütün rakiplerimizin önündeyiz ama Trabzonspor kadar vuvuzela çalan başka bir camia yok.

Hayret bir şey.

Haftaya biz kazansak rakipler kaybetse borçsuz mu olacağız?

Ondan sonraki hafta tam tersi olursa tekrar mı borçlu bir kulüp olup çıkacağız?

Yorum

• şimdilik sadece destek!

Yorum

• 3-4 Milyona kıyıpta nokta santrafor alamadıgı için bu şampiyonluk kaçarsa bu kadar yaklaşmışken defolup gitsinler.

Yorum

• Borcun ne kadarı Albayrak döneminden onu da söylemiş mi acep???

Yorum

• Ya Ağaoğlu gibi bir başkanımız olsa adam öyle bir Trabzonsporu savunuyor ve toz kondurmuyorki adama hastayım katıldığı programları hiç kaçırmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezonun ikinci yarısı için şampiyonluk yolunda çok ciddi transferler gerekiyordu. Şampiyonluk kupasının bir ucundan tutmuşken yönetimin yaptığı vasat düzeydeki transferler bence hiç iyi olmadı. Bize hücumda ayağında top tutabilecek, takımın kendi yarı sahasından çıkmasını sağlayacak bir santrafor lazımken Pawel transfer edildi. Pawel'in Umut'tan tek artısı biraz daha teknik olması. Fizik olarak Umut kadar iyi değil maalesef. Çok sıkıntı çektiğimiz kafa toplarında da etkin olamayan bir oyuncu... Şu durumda böyle bir golcü, ihtiyacımız olan bir transfer değildi. Orta alanda da oyunu iki yönlü oynayabilecek, Colman'dan daha etkili ve koşan bir oyuncuya ihityacımız vardı. Fakat böyle bir oyuncu da alınmadı. Vasat düzeydeki Mehmet Çakır transfer edildi ki bu da öncelikli ihtiyacımız değildi.

Bence üst üste topladığımızda şu ana kadar ara transfer döneminde yönetimin izlediği transfer politikası tam bir fiyaskodur. Bunu herkesin görmesi ve kabullenmesi lazım. Bu sene şampiyonluğu kaçırırsak, yönetim bunun hesabını asla veremez. Allah yardımcımız olsun...

Bursaspor "Miller" gibi oldukça iyi bir golcü aldı. Ardından kısa süre içinde forma giydi. Şimdi gollerini sıralıyor adam.

Sadri Şener ve ekibi ise vasat düzeydeki Brozek kardeşleri aldı. Ama adamlar ortada yok. Benim anlayamadığım bu transferler gerçekten çok mu kalitesiz? Eğer kaliteleri iyi ise çok kötü durumdalar da mı oynayamıyorlar?

Bir de bu Mehmet Çakır ne iş yapar? Tribündeki koltukları silip süpürmek için mi alındı acep???

Sadri Şener son konuşmasında transfer konusunda topu Şenol hocaya da attı maşallah...

Sadri beye sesleniyorum: YAPTIĞIN HATALI ve DEĞERİNDEN FAZLA PARA VERDİĞİN TRANSFERLERİN, KULUBÜ SOKTUĞUN 100 TRİLYON LİRALIK BORCUN HESABINI VERECEKSİN SAYIN ŞENER. YOK ÖYLE KAÇAMAK DEMEÇLER, HAVADA UÇUŞAN ESPRİLER.

Biz Albayrak'a kızıyorduk kulubü mali açıdan batırdı diye. Sen ve ekibin yaklaşık 40 Trilyondan aldığınız borcu 150 Trilyon civarına yükselttiniz. Bakalım lig bitiminde ne olacak. İnşallah şampiyon oluruz...

Yorum

• Borc her zaman olacak önemli olan bu borcun karşılığı olmalı.Yani borcun miktarına göre eleştirilemez kulüp.Ayrıca daha lig başlayalı 3 maç oldu.Daha şimdiden alınan transferleri eleştirmek ayıptır.Herşeyini mükemmel yapan yönetim yoktur.Bundan daha iyisi gelene kadar en iyisi bu yönetimdir
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Halâ paraya kıyamadılar iyi bir golcü alamadılar deniyor.

“Şampiyon olacağız dedik, şampiyonluk resminden bahsettik. Bundan sonra da diyeceğiz ki insanlar inansınlar. Futbolcuları inandırmam için benim inanmam lazım. 3 transferin doğruluğunu-yanlışlığını tartışabilirsiniz. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, izleme komiteleri ve hocanın dediğini almakla mükellefiz. 2-3 tane bunlardan alacağına bir yıldız oyuncu alabilir miydiniz derseniz, evet alabilirdik. İmkanlar müsaitti. Ama hocamız önerdi. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Bu ilere de sahaya çıkacak kadroya da müdahale etmem...”
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Uzun zamandır yazamıyorum foruma. Genelde de yazmak yerine okumayı tercih ediyorum. Bunda ki en önemli etken ne zaman konuşsak bazı arkadaşlarca zamanını tutturamıyor olmamız. Yine yerli yersiz konuşup da şimşekleri üzerimize çekmeyelim istedim. Ama kafamda gerçek manada çok çeşitli ve cevabını bulamadığım sorularım var.

Örneğin; (geçmiş olmasına rağmen) son yapılan transferlerimizde hoca ısrarla 3 senedir seyrettiğimiz isimleri kadroya kattık dedi. Ben bundan şunu anlıyorum, bu adamları 3 yıldır izledik ve bize yapacakları olası katkılardan % 100 emin olarak transferleri gerçekleştirdik. Eğer durum bu ise, bu adamlar neden 5 resmi maçtır bırakın 11'i, 18'e bile giremiyorlar. Beşiktaş maçında Pıotr Brozek'i sadece ben mi beğendim ? Bu zamana kadar rakiplerinin bile farkına vardığı sol kanat eksikliğini, defalarca Ferhatı da oyuna alarak gidermek isteyen Şenol Hocamız neden bu adamı oynatmıyor ? Oynatmayı geçtim, adamı 18'e bile almıyor ?

Fenerbahçe maçında kenarda nerede ise oyunu değiştirebilecek tek bir oyuncumuz yoktu. Bir yattara vardı, o girdi zaten. (Alanzinyoyu saymıyorum artık, çünkü katkısı sıfır) Takımda gerçek forvet olarak bitelendirilebilecek sadece 2 isim var. Umut Bulut, Pawel Brozek. Var mı başkası ? sen 18 kişilik kadroda sadece bir forvt ile sahaya çıkıyorsun. Gerçek forvetin nerde ? Tribünde ? Yan adamlar ile kor üretmeye çalışıyorsun. Hocam eyvallah birileri bizi Barcelonaya benzetiyor ama biz Barcelona değiliz ? Burası da İspanya değil, Selçuk Messi, Jaja Xavi, yattara da david villa değil.

Bunları neden yazdım ? Amacm biraz da Şenol Hocayı eleştirmek. Yeri belki burası değil, ama aslında Şenol Hocaı eleştirirkende birşeyleri öğrenmek istiyorum. Bu adamları kim istedi, kim aldı ? 5 Resmi maçta görev almayan bir oyuncu nasıl oluyorda 3 yıllık bir izlemenin sonucu takıma kazandırılıyor. Ligimizde mücadele eden birçok takımın yeni aldığı oyuncular ligde yük taşırken, bizimkiler nasıl oluyorda tribünden aşağıya inemiyor ?

Bugünlerde herkes Teo'dan zararsız kurtulmanın sevinci yaşarken, peki arada ki kaybımızın ne olduğunu hesaplayanınız var mı ? bu yanlış transferin gelinen noktada faydalanamadığımız başka bir transfere yol açtığının farkında mı ? Evet maliyet ve katkı olarak bende çok eleştirip bundan zarar etmememiz gerektiğini savundum. Ama geldiğimiz noktada işin sadece maddi yön ile anlatılamayacağını anladım.

Biz transferi beceremiyoruz. Transferi kim yapıyorsa o beceremiyor.

Adamı forvet diye alıyoruz, adam forvet arkası oynuyor,
                                Adamı sol açık alıyoruz, adam forvet arkası oynuyor,
                                Adam alıyoruz, bek mi açık mı belli değil,
                                Adamı forvet alıyoruz, ama sağ açık oynatıyoruz.

Kısacası biz bu işi beceremiyoruz.

Bazı arkadaşlarımız geçmiş mesajlarda kulübün borçlarından bahsetmiş, bazılarımızda bu konunun sıktığından bahsetmiş. Bende aynı noktaya değinmek isterim aslında. Herkes yapılan onca borcu sadece takıma bağlarken, aslında takımın bur borca asla ve asla denk gelmeyeceğini de görüyor olmaların beklerdim. Çünkü hiçbir şekilde kulübün hesapladığı paralar oyuncuları satamayız bizler. Bakıldığında takımın en çok para edecek ouncusu bile, bedava gitme hakkını sonuna kadar elinde bulundurmak istiyor. Ve ben maddiyatn yanında verilen sözlerin de ne olduğunu, hangi hasır altına süpürüldüğünü öğrenmek istiyorum. Şu genel kurullarda anlatılan, Üniversite, kütüphane, hastahane masallarının da ne olduğunu duymak istiyorum !!!

Ben şunu anlamıyorum, yönetime gelen her eleştiri de herkesin savunması şu oluyor. aman susun, takım etkilenmesin. Takım neden etkilenecek ?Yönetimi eleştirmek ile takımın huzuru neden bozuluyor ? Bunca zaman bu başlıkta tek yorum yapılmadı, takım neden bu beraberlikleri alıyor ? Demek ki neymiş konuşsak da konuşmasak da bu takım istediğini oynuyor !!!

Herşeyi geçtim arkadaş, bu camianın taraftar bazında en büyük tepkilerini alan Mehmet Ali Yılmaz bile bir yerlere çıkıp bağırırken sen neden susuyorsun ?
                                Diyeceksiniz ki dışarıdan herkes konuşur ? Bende size hemen sorayım o zaman;

- Sadri Şener başkan olmadığı, bu camianın içinde olmadığı 20 senelik süre zarfnda Trabzonspor'un içinde bulunduğu onca zor durumda neden konuşmadı?
                                - Sadri Şener neden Başkanı olduğu zamanda (günümüzde) bizlerin itirazı olan konular hakkında tek kelime etmiyor ?

Şenol Güneş bu takıma gelirken yazdığım bir yazımda şunu söylemiştim.

- Hacısalihoğlu ve Sadri Şener Şenol Güneş'i kendilerine kalkan olarak görüyor.

Gelen noktada tam da bu durumdayız işte. Başkan susuyor, Şenol Hoca konuşuyor.

Benim anlamadığım bir konu da, devamlı olarak sempatik görünme hastalığı. Başarıyı da, mutluluğu da çok farklı yerlerde arıyoruz. Başkan güldüğü yada espri yaptığı kadar takım için konuşsa çok farklı durumlarda olabilirdik. Milletin oda basmayı meslek haline getirdiği, ben mi sen midaha iyi oda basarız mevzularını dillere pelesenk ettiği günlerde bizim hala gülen gözlerde başarı ve mutluluk aramamız çok akılcı gelmior bana.

Evet farkımız olsun, evet onlara benzemeyelim. Ama bu iyice susmak ve gelene geç demek mi oluyor ? Adam bizim Başkanımızı sallamamış maçı başka yerde seyretmiş, bizim başkanımız hala diyor ki Aziz Bey'e kırıldım. Yahu bu nedur ya ? Bırakın Başkan olmayı, güya bunlar liseden arkadaş. Ben daha bir kez bile Adnan Polat yada Aziz Yıldırımdan Sadri Şenere'e olan arkadaşlıkları dolayısı ile bir demeç duymadım. Bizim başkanımız ise hiç durmadan bu demeçleri dile getiriyor.

Devamlı olarak Trabzon halkının alım güçlüğünden bahsedip, bizi gelir olarak diplere vurmuş olarak göstermesi de ayrı bir yanlıştır. Kaldı ki, demeçlerinde özellikle TSClup satışlarından inanılmaz para geldiğini vurgulayan da kendisidir. Her fırsatta giderden çok geliri olup da bu kadar borcu olan, ve bu kadar da ağlayan tek kulüp olduğumuzu düşünüyorum.

Suç ne kadar taraftara atılmaya kalkışılsa da, bu sene yapılan 3 transfer yerine örneğin, Kayseriden alınacak bir Furkan yada Karabükten alınacak bir Emenikeye (örnekler çoğaltılabilir) kimse hayır demezdi.

Bir taşla iki kuş vurduğunu beyan eden değerli kulüp yetkilileri ne yazık ki 3 taşla tek bir kuşu vurmayı bırakın, ağacı bile denk getirememişlerdir.

Saygılar,

Yorum

Çalışıyor...
                                X