Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray'ın anlaşması Adidas ile değil mi?
    Nike'dan nasıl para alıyor?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galatasaray'ın anlaşması Adidas ile değil mi?
      Nike'dan nasıl para alıyor?
      Adidas ile olan anlaşmaları iptal ettiler diye biliyorum. 1-2 defa hata yapmıştı Adidas.

Örneğin bir maç Sabri yerine Sarbi yazıyordu

O yüzden Adidas ile iptal edip Nike ile anlaştılar diye biliyorum ben de

Yorum

• Bu durumda Nike kendilerine transfer ücreti vermiş olabilir mi?

Yorum

• Onu derinlemesine en azından ben bilmiyorum ama sadece Adidas ile anlaşmalarının bozulup Nike ile anlaşma imzaladıklarını duymuştum

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adidas ile olan anlaşmaları iptal ettiler diye biliyorum. 1-2 defa hata yapmıştı Adidas.

Örneğin bir maç Sabri yerine Sarbi yazıyordu

O yüzden Adidas ile iptal edip Nike ile anlaştılar diye biliyorum ben de

yanlış yok o zaman doğrusu Sarbi değil mi onun
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Başkanın transfer konusunda bugün söyledikleri bazı eleştirenlere kapak olmuştur umarım.

Görüldüğü gibi tüm sorumluluk Şenol Hoca'dadır transfer konusunda.Ama adam putlaştırdığı için Şenol Hoca'yı eleştirmekten korkuyor bir insanı nasıl iyi özelliklerini övüyorsak yanlışlarını da söylemeliyiz.Pawel'e Jaja ve Teofilo'da olduğu gibi davranması 3 haftadır hiç oynatmaması onun tasarrufudur.Ben iddia ediyorum Ankaragücü maçı da Antalyaspor maçı da öyle bitmezdi.

Yorum

• Taraftar ne kadar yirtinip mucadelesini verse de Trabzonspor baskani bu fakir edebiyati demeci ile herseyi bitirmistir.

Her iki demecinden bir tanesi karsilastirma ve biz buyuz olan bitisinin Trabzonspora neler verebilecgi tartisilir.

Zamani geldiginde 10 milyon liralik urun satiyorum diyen insan bugun bilet paralarindan yakiniyor.
                Sen urun cikardin adam gibi fiyat koydun da bu taraftar mi sahip cikmadi sana. Bir tisortu 60 liraya satarken aklin nerdeydi.

Yorum

• oo büyük başkan sahne almışsın gene !
                  McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KARAGOZLUM tarafından yazılan
                    ARKADASLAR YENI BASLIK ACMAK ISTIYORUM AMA ACMA HAKKIM YOK SITE YONETICILERI YARDIMCI OLURSA YA DA ACARSA SEVINIRIM

konu su:
                    Trabzonspor un forma sponsoru Nike. Fakat anladigim kadariyla Trabzon para almiyor bu adamlardan. Ben Nike in avrupa bas merkezi olan sehirde yasiyorum Hollandada. Icerden aldigim bilgiye gore Trabzon para almiyor Nike dan. Fakat GS yillik 10 milyon euro alacakmis. Duyunca sasirdim acikcasi. Dedim bir yazi yazayim yonetimi uyarma amacli belki birileri bunu yonetime iletebilir. Gitsin adamlardan para istesinler. Gs 10 miyon aliyorsa trabzona da en az 3-4 vermeleri lazim bence.
                    Adamlar 10 milyonu alacak ne olacak gerci gidip bir misimovic alip parayi bitirecekler.

Güzel kardeşim, gerek yok diye bir şey yok. Sen bu yazdıklarını bir şekilde ispatlamazsan ne anlamı kalır söylediklerinin. Galatasaray para alıyormuş, Trabzon almıyormuş gibi sonu muş'la biten bu açıklamalarını bir şekilde resmileştirmen lazım, yoksa bu şekilde kimse bu açıklamanı ciddiye almaz.

İçerden bu bilgileri sana kim vermiş? Ne derece doğru söylüyor? Ayrıca Trabzonspor'un yaptığı anlaşmaya bakman gerek. Nasıl bir anlaşma yaptılar? bilgin var mı?
                    Guzel kardesim ben bosa konusmam. Nike Avrupa benim kaldigim sehirde. Nike in icinden bilgi aldim bunu burda aslinda soylemem lazim fakat trabzonuma katki olsun diye yaziyorum. Bunu da bana soyleyen icerde sponsorluk anlasmalarini yapan bolumunde calisan birisi (isim verme sansim yok). Trabzonun butun malzemesini karsiliyorlar ucretsiz fakat para almiyor Trabzon. Bana anlattigi GS 2 yil anlasma yapti yillik 10 milyon euro. Milli takim 7 milyon euro aliyor yillik. IBB, eskisehir ve Antalya da Nike kullaniyor bunlarda para almiyor hatta malzeme icin kismen para oduyorlar.

Trabzona verirler vermezler para bilmem fakat gitsin istesin bizim yonetim kardesim. 10 milyon vermesse 5 versinler 3 versinler ne fark eder para paradir. Ben uyarmak uyandirmak icin soyledim. Ben Nike Avrupa bas merkezi olan sehirde yasamam da bir tesaduf sans tabi. Icerde ailemden bile calisan var Nike da.

Benim sahsi gorusum TS sampiyon olursa rahatlikla 5 milyon euro alir. Vermezlerse gider GS gibi baska bir markaya onlarda kontrati devralir.
                    Artik yonetim de tanidigi bu konuyu aktaracak kisi varsa iletsin. Bana ozel mesajdan ulasabilirsiniz ben burdan elimden ne gelirse yaparim.

Yorum

• Dün Kanaltürkte spor programında Erman Toroğlunu dinledim.Adam aynen Sadri Şener geç kaldın geç tren geçti sen Fener maçından sonra konuşçaktın şimdi konuşmuşsun ne işe yarar şu an geride kaldınız daha da geride kalacaksınız diyor.O bile olayı çözmüş.Bizimkiler kakem odasını bassalar bakın o zaman Aziz Yıldırım hemen nasıl kükrerdi.Erman Toroğlunun dediği gibi Sadri Şener geç kaldın geç...

Yorum

• Herşey yolundayken hataları görmezden gelip,
                        işler kötü gitmeye başladığında herşeye bir kulp takmak bize has bir olay.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Sadri Şener bozuk plak misali "Küçük şehirin takımıyız", "bilet satışından sipali gelmiyor", "GS-FB stadları para basıyor" vb. fakir edebiyatına devam ettikçe...
                          Özkan Sümer nazarımda daha da büyüyor.
                          Bütün gelirleri ipotek ettirilmiş, telefonu-suyu kestirilmiş kulübü tek aday çıkmazken aldı sırtına, elini taşın altına soktu. O batık enkazı ayağa kaldırıp, iki Türkiye kupası-iki ikincilik alan takımı yarattı.
                          Hem de şimdi ki mevcut takımın 50/1 maliyetine.

Yorum

• şu spordan sorumlu devlet bakanı Trabzonlu,Trabzonsporlu,Trabzon milletvekili değil mi?kendisi tff'ye ayar çekemezmi?yada yönetim hakkımızın yenilmemesi için onu harekete geçiremez mi?
                            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu spordan sorumlu devlet bakanı Trabzonlu,Trabzonsporlu,Trabzon milletvekili değil mi?kendisi tff'ye ayar çekemezmi?yada yönetim hakkımızın yenilmemesi için onu harekete geçiremez mi?
                              5 Mayıs 96 da Ali Şen Türkiye'yi ayağa kaldırıp, Trabzon'a komando taburu sevkettirirken...Bahsettiğiniz kişi A.Aker'in çimlerine okunmuş kum serptirip, kalelerine muska yaptırmakla meşguldu.

Yorum

• Murat hocam böyle bir şey duymadım ama eğer doğruysa yanlış kaleye yapılmış. Gollerin üçü de diğer kaleye atılmıştı. Rüştü kurtarılması imkansız topları yakalarken Metin Mert kaleye gelen iki topu da içeri almıştı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X