Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• klubun bir durusu olmalıdır...ne dedigini bilmiyoruz?....2016 konusunda klubun...haken hataları hakkında konusmak,kolombiya maceraları dısında bir söylem göremedik....altyapı,borsa,stat konusunda ne tür yaklasım sergiliyolar o da mechul....

herseyden önemlisi 2016 konusunda bölge futbolunun abisi niye söz söylemiyor?...baskan teknik direktörü hakkında konusuyordu oyuncusu hakkında yorum yapıyordu...asbaskanı polemiklere polemikle cevap veriyordu yaa...klup baskanı 2016 futbol organizasyonunda söz söylemiyorsa yakında ve gecmisteki diger konulara yaklasımları ve söylemleri de klubun bagımsız durusunun olumsuz anlamda algılanmasını artıracak gibi gözüküyor dogrusu....
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 12.02.2010, 16:50.
    ıslak imza....

Yorum

• Samet Aybaba'nın ikinci kez TS td olarak açıklandığı ve ardından TS Yönetiminin dağılma sürecini nasıl izah eder pek muhterem HH efendi acaba?
      Malum Başkanımızın ''Bana cepten mesaj atıp hesap soran yöneticiler var!'' deyip istifa ediyorum tripleri hala dün gibi hatıramızda.
      Samet Aybaba'yı TS'a td olarak getirme ''OLDU BİTTİSİ''ni başaramayan bu ikili şimdi geçmiş dönemi karalamaya devam ediyor.
      ''Dinime taan eden bari müselman olsa'' misali....
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• yönetime yönelik tek eleştirim var o da İSTİFA konusunda..

bi zahmet..

Yorum

• bu başlığın yukarılara gelmesi iyi oldu.şimdi göreceğiz Sayın Özak'ı cansiparane savunan, tek kelime ettirmeyen, hatta hakaret sınırlarında dolaşan arkadaşlarımız, abilerimiz aynı hassasiyeti bu başlıkta da gösterecekler mi...görelim bakalım kim ne kadar objektif, kim ne kadar siyasi düşüncelerinin etkisinde kalmış.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• H.H açıklama yaptıkça marka değerimiz tavan yapıyor

Eskiden Basın Sözcülüğü denen bişey vardı

Ama bu yönetimde herkes Basın , herkes sözcü

Biraz sus yahu.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• istifa bi zahmet...

Yorum

• Sadri Şener kalmalı ancak yönetime daha ileri görüşlü, daha modern kişilikli insanlar getirilmeli. Üzülerek söylüyorum ama bu kulüpte çok cahil insanlar yöneticilik yapıyor Belki gençlerin önü açılabilir siz ne dersiniz?

Yorum

• Trabzon monopoly oyununda 9uncu

selam kardeslerim abilerim
                  ben monopoly oyununa bayilirim
                  sizi bilmem
                  ama ne olursun su adrese iki dakika icinde üye olun ve trabzona oy atin baslik acacaktim ama acamiyorum

vallaha da billaha da iki dakika sürüyorrr
                  Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Beklentileri yükseltmeyelim, mavalı üzerine,

Niye beklentiyi yükseltmeyelim?

Ne zaman,beklentiyi yükselteceğiz?

Neden o zaman Sivas,Kayseri,Bursa vs. takımlara efeleniyoruz?

Üç yıllığına seçilen bir yönetim,üçüncü yılında da,şampiyonluk hedefi koyamıyorsa,ne zaman şampiyonluktan bahsedecek?

Aslında ,bu sezon kesinlikle şampiyonluğa oynayacağımızi,bizzat başkanımız tarafından "taahhüt" edilmişti.Elektrikler ya da sularmı kesildi?

Şimdiye kadar ,en yüksek borcu 18 milyon tl olan kulüp,yaklaşık 130 milyon(şimdilik) borca,beklentileri yükseltme mek için mi girdi?

Bu sorulardan onlarca daha sorabilirim..

Ama gerek yok..

Çünkü,bence mevcut yönetimi "güya" başarılı bulan arkadaşların hiçbiri,

Aslında, beklentileri yükseltebileciğimize,kendileride zerre kadar inanmıyorlar..

Vaziyet icabı,

Takılıyorlar..

Yorum

• Haklı yanlarınız var ama şunu konuşalım oönce.. Son 3 yılda yüreğimizde "şampiyonluk ateşi" ni yakılırken kim yönetimdeydi?.. Ondan önceki yönetimlerde ne gördük?.. Bu takım küme düşme hattına bile indi bazı yönetimler zamanında.. 11. likten döndük buralardayız.. 1996 dan sonra tam anlamıyla mücadelenin içinde olduğumuz bir geçen sene var.. Üstelik söylenen hedef "yarışmacı takım" oluşturmak.. Bunu yaptığımıza inanıyorum.. yani mücadelede varız.. Ama eksiklerimiz var..
                      Bu yönetimi eleştiriken yapıcı eleştirilerle gelmeniz gerek.. "şu yapılmamalıydı" demek kolay..
                      Şimdiden sonra ne yapılmalı başarı için o konuşulmalı..
                      20+10+20+11 = 61
                      2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bundan sonrası,

Çok kolay,

Yapılacak en doğru şey,bu yönetimden kurtulmaktır..

İki yüz milyondan fazla paranın ,harcama detaylarının dökümanını isteyerek..

Yorum

• Hadi kurtulduk diyelim yerine bir alternatif yönetim öneriniz var mıdır?..
                          Ayrıca "para harcadı" diye yönetimin gönderilmesi gerekiyorsa bizden önce göndermesi gerekenler de var.. Alınan oyuncular iyi oyunculardı.. Takıma fayda sağlamayan neredeyse olmadı..
                          Takım 11. likten 3. lüğe yükseldi üstelik yep yeni bir kadro ile.. Sonra bir hoca hatası yaptılar ve bu sezonu kaybettiler.. ama yanlışlarından da döndüler.. Bu kadronun bir şeyler yapableceğini geçen seneden biliyoruz.. Şenol hocam aramıza geç katıldı.. sezon başında katılsaydı daha iyi yerde olurduk.. ama olmadı.. şimdi geleceğe bakmak lazım bence..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Tamam bu yönetimden kurtulalım.. öneriniz nedir ?

Herşey bir kenara, şu an Şenol Hoca ve bizler acaba İbb maçında kim oynasa vs düşünüyorsak bu da yönetimin bir başarısıdır. Uzun yıllar sonra böylesine güzel ve alternatifi bol bir kadro oluşturulmuş.

İlk senesinde 1 puanla ŞL'ni kaçıran bir takım, bu sene ise 3-4 hafta sonra yine ilk 3'ün içinde kendisine yer edinebilecek bir takımımız var..

Şampiyonluk hedefi koyanları da gördük.. kongreye 1-2 gün kala kaçanları da..

Ama önereceğiniz isimleri merak ediyorum.
                            En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 12:22.

Yorum

• ortada bir isim yok muhtemelen.. "tüm zamanların en iyi başkanı" oylaması var forum da.. en yakın rakibinin 2 katı sayın sadri şener.. "olabilecek en iyi başkan" kendisi olmayabilir belki maa elde başka aday yok.. aday olanların da çapı belli.. yaptıkları belli..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• ben bonservisine dunyalar odenen bir kamyon giytirik adamin nerede oldugunu ve bunlarin kime hizmet icin alindigini merak ediyorum, nerede bu 1 milyon eurolok ismailler, bugralar.fatihler,, nerede arkadas bu adamlar.. bunlara odenen paralar nerede... bunlar mi bizim sermayemiz sayin baskan. isler iyi giderken gulucuklu sovlar yapmak guzel de bunlarin hesabini kim verecek?

Yorum

Çalışıyor...
                                X