Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    enteresan bır sonuc cıkarmaya gerek yok kulupden ve o kulubun yonetımınden bahsedıyorum.. ben kulubumu tutarkende bunu baskana gore ayırım yapmıyorum...

sadrı sener okadar transfer yaptıgı ornegın hangısınden kar ettık ???? azıcık vıcdanlı olalım lutfen...

gelelım yatabare transferıne yatabare yetenek olarak henrıqeden en az 10 gomlek ustun bır oyuncu onu oynatmamıs olmamız bu gercegı degıstırmez
    Henrique Yatabare'den yeteneklidir, Yatabare çalim atmasini bilmiyor, Henrique'de beyin yok Gökhan Ünal gibi rakibin içinden geçmek istiyor yoksa bir çok defa rakibin belini kirdigini gördü bu gözler, beceriksizdir sapsaldir ama yeteneksiz degildir
    Yatabare'de ne yetenegi var ? kafa topunda vasat, sutlari kötü, hiz desen idare eder, top kontrolü Umut Bulut'tan azcik daha iyi; nasil yetenekli oluyor Yatabare ?
    Henrique ondan çok mu iyi ? Hayir degil, ama ondan biraz daha yetenekli, daha kötü olmadigi kesin, en azindan bana göre
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer Yatabare'nin kafa topu yok diyorsun attığı kafa golü usta işi.şut yok diyorsun avrupa maçında çektiği şutta aklına gelmedimi.
      Çok üst düzey olmayabilir zaten olmasınada gerek yok,Cardozo varken Cardozo oynar çok problem değil.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sefer Yatabare'nin kafa topu yok diyorsun attığı kafa golü usta işi.şut yok diyorsun avrupa maçında çektiği şutta aklına gelmedimi.
        Çok üst düzey olmayabilir zaten olmasınada gerek yok,Cardozo varken Cardozo oynar çok problem değil.
        E o kadar boyu var birakalim kafa golü atsin, janko'dan iyi oldugu kesin kabul ama Henrique'den daha iyi degil, haaa birini 5'e falan sattik digerini 2,5'a aldik öyle bakarsak karli gibiyiz ama bence Henrique bu sene bu takimda olsaydi kesinlikle faydali olurdu
        Lokeren'e karsi attigi sut ve pesinden gelen Waris'in golünü kast ediyorsan, öyle seken topa ben de vururum öyle

Yalniz kiyas Yatabare ve Henrique için yapildigi için yazdim bunlari, yoksa ben Henrique'yi Waris'le karsilastirirdim; Waris yetenek olarak önde olabilir belki ama bizim takimda Henrique daha faydali olurdu Waris'e nazaran... yani 6'ya aldigimiz Waris bir ise yaramadi, Henrique kalsaydi daha iyiydi bence
        Waris Youla gibi iste, oynat Gençlerbirligi'nde, cossun

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E o kadar boyu var birakalim kafa golü atsin, janko'dan iyi oldugu kesin kabul ama Henrique'den daha iyi degil, haaa birini 5'e falan sattik digerini 2,5'a aldik öyle bakarsak karli gibiyiz ama bence Henrique bu sene bu takimda olsaydi kesinlikle faydali olurdu
          Lokeren'e karsi attigi sut ve pesinden gelen Waris'in golünü kast ediyorsan, öyle seken topa ben de vururum öyle

Yalniz kiyas Yatabare ve Henrique için yapildigi için yazdim bunlari, yoksa ben Henrique'yi Waris'le karsilastirirdim; Waris yetenek olarak önde olabilir belki ama bizim takimda Henrique daha faydali olurdu Waris'e nazaran... yani 6'ya aldigimiz Waris bir ise yaramadi, Henrique kalsaydi daha iyiydi bence
          Waris Youla gibi iste, oynat Gençlerbirligi'nde, cossun
          Falandı filandı olmadı şimdi Sefer kardeş

Yorum

Falandı filandı olmadı şimdi Sefer kardeş
            Niye ki, rakamda da yanlislik yok galiba
            Benim için su çok açik ve net ki, Henrique kendini 3 senede buldu ama, Yatabare 2 sene daha kalsa Henrique'nin verdigi katkiyi (son senesindeki) kesinlikle veremez
            Bir de Henrique 26 yasinda, Yatabare 30
            Benim itirazim, "Yatabare Henrique'den 10 kat daha yetenekli" denmesine
            Öyle bir sey yok

Bir de Yatabare'nin 1 sutunda kaldi aklin abi ama, daglara taslara yolladiklarini unuttun =)
            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 18:37.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye ki, rakamda da yanlislik yok galiba
              Benim için su çok açik ve net ki, Henrique kendini 3 senede buldu ama, Yatabare 2 sene daha kalsa Henrique'nin verdigi katkiyi (son senesindeki) kesinlikle veremez
              Bir de Henrique 26 yasinda, Yatabare 30
              Benim itirazim, "Yatabare Henrique'den 10 kat daha yetenekli" denmesine
              Öyle bir sey yok

Bir de Yatabare'nin 1 sutunda kaldi aklin abi ama, daglara taslara yolladiklarini unuttun =)
              Sefer baba Yatabare'nin bir avrupa kariyeri var nihayetinde hemenda kestirip atmamak lazım

Yorum

Sefer baba Yatabare'nin bir avrupa kariyeri var nihayetinde hemenda kestirip atmamak lazım
                Yok ya kestirip atalim da demiyorum ama isteyeni varsa 3'e gönderelim iyidir bence
                Yalniz kariyeri ne ki, fransa ligue 2, biraz ligue 1, o kadar

Yorum

• Mevcut borcun nedeni önemli oranda Sadri Şener yönetiminin plansız harcamaları ve kaynakların heba edilmesidir.
                  İsteyen matematiğini yapabilir. Sadri Şener öncesindeki iki kulüp başkanının yıllık bonservis yatırımları ortalama 3 milyon euro bandında . Sadri Şener döneminde sezon ortalaması 10 milyon euro üzerinde. Sadece yabancı futbolcuların bonservisine ödenen miktar 50 milyon euro. Yurt içi transferleriyle birlikte bonservis harcamaları 70 milyon euroya ulaşıyor . Bunlara futbolcuların maaşları , varsa kontrat fesih bedelleri dahil değil . Bu transferleri yapabilmek için bankalardan kısa vadeli kullanılan %15 / %20 faizli krediler de dahil değil .

Mevcut borç stoğunu , kulübü küçülterek acı verici ama kısa vadede çözmek isteyen tek başkan adayı Kulaçoğlu idi , o da seçilemedi . Onun dışında , örneğin o süreçte Usta başkan seçilseydi bu sezon yine aynı parayı harcayacaktı kulüp. Şu gün kongre olsa , seçilebilecek başkan adayları da kulübü küçültecek değil . İşin ölçeği büyüyor ama mantık hiç değişmiyor...
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 20:36.

Yorum

• Sadri Şener'den İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok sözler

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Bordo-Mavili kulüple ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yönetimi çok ağır sözlerle eleştiren Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, UEFA'dan gelebilecek ceza hakkında da konuştu. İşte o sözler...

"İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yargıtay kararından sonra bırakması lazım. Çünkü kayyum gelir. Kayyum gelirse de polis nezaretinde dışarı çıkarılır. Kayyum gelecek 45 günde seçim yapılacak. Ben olsaydım Hacıosmanoğlu yerinde çoktan seçim kararı alırdım. Çünkü seçim kararı almazsan devlet seni alır koyar kenara.

Bir an önce bırakıp gitsinler de geri kalanlar da bu işi toparlamaya çalışsın. Toparlayabilirlerse tabiki. Ama hayal edemeyecekleri bir makam gördükleri için bir gün daha durmak istiyorlar. Benim gördüğüm kadarıyla bunlar ahiretten izinli gelmiş tipler hepsi!

Constant konusunda biri kandırmıştır bunları. Bu transferden paraları kazanan kazanmıştır. O bonservise bu transfer olur mu? UEFA Mali Fair Play kuralına takılırız. Ceza ihtimali olabilir.

Erkan Zengin'i havaya sokarsan verim alamazsın. Bence artık transfere ihtiyaç yok. Akla ihtiyaç var. Transferleri Ersun Yanal yapmadı. Hala takımı istediği tarza sokmaya çalışıyor. Yani takımla uğraşıyor. Ersun hocayla bende çalıştım. Burada sorun hoca değil, yönetim sorunu var."

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen sistemine göre transfer yapmazsan en kral topçuyu da kıçına teneke bağlar gönderirsin. Önemli olan sistemine göre transfer yapıp, oyuncudan maksimum verim alıp, piyasasını yükseltmektir.

Hoca forvet lazım deyince gidip aranın iyi olduğu menajere gönder ordan bir forvet yanarlı-dönerli olsun dersen o futbolcuyu da rezil edersin, paranı da çarçur edersin, başarısız da olursun.

Janko'yu aldık, adama Burak Yılmaz muamelesi yapmaya çalıştık, 2 metrelik adamdan sprinter forvet yapmaya çalıştık, olmayınca da bu iyi topçu değil deyip gönderdik. Şimdi benle dalga geçecekler çıkacaktır ama Janko'ya göre sistem kursaydık adam bizi şampiyon yapacak kapasiteye sahipti. Hollanda liginde Twente'yi şampiyon yapmış adamdan bahsediyoruz. Sen her maç adama 20 orta yap bakalım kaç gol atıyor kaç asist yapıyor? Aynı şeyi şu an Cardozo da yaşıyor. Benfica'nın adamdan aldığı verimin yarısını alamıyoruz, çünkü Benfica Cardozo'ya göre sistem kurup, her maç ceza sahasına 30-40 orta yapıyordu, Cardozo da takımı golleriyle asistleriyle sırtlıyordu. Cardozo, beceri olarak Janko'dan bir-iki gömlek üstün de kendi becerisiyle gol atıp yerini sağlamlaştırdı bizde. Cardozo da öyle veya böyle gol atamasa onu da gönderirdik.

Gelelim asıl demek istediğime;
                      Waris sprinter forvettir, sen Waris'i alıp sol açık oynatmaya kalkarsan adamdan verim alamazsın. Değerini düşürürsün, elinden zor çıkartırsın, gittiği takımı da golleriyle, asistleriyle uçurmaya başlayınca şaşırır, kalırsın. Bu kafayla da her transfer döneminde ancak klübün geleceğini satarsın....

Tebrikler...Böyle tespitler görmek de varmış... Biri Janko'yu mu övdü diyecek çok adam var burada, ancak yazdıkların çok doğru.

Sayfalardır....yıllardır yazıp çiziyoruz...

Elimizdeki kadro Türkiye Super Ligi'nde başa oynayan hem gs hem de bjk'den daha iyi, fb ile (ortasahası 1 adam/ M.Topal'a denk adam hariç ) başabaş oynayacak bir kadroydu....

ancak eldeki kadro birbirine tamamlayan adamlar değil...Özellikle Cardozo'yu 1. sırada yazdığınızda gerisine/yanına yazılacak adamlar yok.... şu da var ki eldeki adamlar farklı takımlarda ya da doğru tabir ile sistemi uygun takımlarda her biri tek tek iş yapacak adamlar...

Somut olarak Waris, Yatabare, Constant, Cardozo özellikle bu 4 isim tek tek iş yapacak, kalburüstü adamlar ve TS tarihinin gördüğü en pahalı ve değerli adamlardır. (nokta)
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Trabzonspor 'Kayyum'a mı gidiyor? İşte cevabı

Yargıtay'ın aldığı karar sonrasında Trabzonspor'da yönetimin seçim kararı almamasının kulübü "kayyum"a götüreceği iddialarının cevabı ortaya çıktı.

Hatta eski başkanlardan Sadri Şener yaptığı açıklamada, "İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yargıtay kararından sonra bırakması lazım. Çünkü kayyum gelir. Kayyum gelirse de polis nezaretinde dışarı çıkarılır. Kayyum gelecek, 45 günde seçim yapılacak. Ben olsaydım Hacıosmanoğlu yerinde çoktan seçim kararı alırdım. Çünkü seçim kararı almazsan devlet seni alır koyar kenara" iddiasında bulunmuştu.

Fakat; Dernekler Masası'nın, Trabzonspor’a genel kurul yap deme yetkisinin olmadığı ortaya çıktı. AB örgütlenme muktesebatı ile ilgili değişen kanunlarla Dernekler Masası'nın bu yetkisinin elinden alındığı bildirildi. Dernekler Masası'nın sadece bir şartla, Trabzonspor'a İçişleri Bakanlığı vasıtası ile el koyabileceği ortaya çıktı. "Dernek yöneticilerinin 1,5 yıl ve üzeri yargılanıp, yargı kararı kesinleştiğinde..."

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor 'Kayyum'a mı gidiyor? İşte cevabı

Yargıtay'ın aldığı karar sonrasında Trabzonspor'da yönetimin seçim kararı almamasının kulübü "kayyum"a götüreceği iddialarının cevabı ortaya çıktı.

Hatta eski başkanlardan Sadri Şener yaptığı açıklamada, "İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yargıtay kararından sonra bırakması lazım. Çünkü kayyum gelir. Kayyum gelirse de polis nezaretinde dışarı çıkarılır. Kayyum gelecek, 45 günde seçim yapılacak. Ben olsaydım Hacıosmanoğlu yerinde çoktan seçim kararı alırdım. Çünkü seçim kararı almazsan devlet seni alır koyar kenara" iddiasında bulunmuştu.

Fakat; Dernekler Masası'nın, Trabzonspor’a genel kurul yap deme yetkisinin olmadığı ortaya çıktı. AB örgütlenme muktesebatı ile ilgili değişen kanunlarla Dernekler Masası'nın bu yetkisinin elinden alındığı bildirildi. Dernekler Masası'nın sadece bir şartla, Trabzonspor'a İçişleri Bakanlığı vasıtası ile el koyabileceği ortaya çıktı. "Dernek yöneticilerinin 1,5 yıl ve üzeri yargılanıp, yargı kararı kesinleştiğinde..."
                          yargıtayın vermiş olduğu kararın örneği var mı ?
                          ben bulamadım bulsaydık ona göre yorum yapabilirdik hukuki olarak ayrıca
                          reza zarrab'ın Trabzonspor'a 7.5 trilyon para hibe ettiğini ve bu paranın başkanın direk hesabına gittiğini duydum
                          (sadece duydum )
                          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Constant'ın 2.5 milyonluk bonservisine atıfta bulunan Sadri Şener,Janko'nun 2.5 milyonluk bonservisinin nereye gittiğinide söyleseydi ya?

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Tarihin en büyük transfer bütçesini çar çur edip, bol keseden dağıtıp elle tutulur bir kadro kuramayıp(alınan 2-3 oyuncu hariç) ve ayrıca kulübü daha da borçlandırdığınız için teşekkür ederiz.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• MUHARREM USTA NE YAPACAK

Trabzonspor ile ilgili gelişen mahkeme süreci nedeniyle kongre ve muhtemel adaylarla ilgili isimler de gündeme gelmeye başladı.

Bir önceki dönem aday olan fakat kaybeden Muharrem Usta’nın yeniden seçime girmeyeceği yönünde söylemler sürekli olarak belli merkezlerden kamuoyuna pompalansa da, bizim aldığımız duyumlara göre Usta Trabzonspor’un her adımını yakinen takip edip, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması ve geçmişindeki başarılarla dolu günlere geri dönmesi için çalışmalarını sürdürüyormuş.

Usta her an kongre olacakmış gibi tüm hazırlıklarını takımın gerek ekonomik gerek teknik gerekse de kadro anlamında değişimlerine göre güncellemesine rağmen kesin kongre kararı alınmadan her hangi bir eylem veya söylem içine girmeme yönünde de karar almış,

Belki bu iddiaları, ‘Dereyi görmeden paçayı sıvamamak’ adına Usta’da kabul etmeyebilir fakat görünen o ki Muharrem Usta her şeyiyle kongreye hazır sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X