Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @İlker ToSun

Katılıyorum ancak biraz abartı olmuş.Neredeyse onlardan kesin,bunlara verin diyorsunuz.Ceyhun da Tayfun da üç kuruşa oynuyorlar Selçuk'un aldığına göre.Ayrıca çok da faydalı oyuncular olduğunu düşünüyorum.

--

Yönetimin bir ücret politikası var.Bu politikanın üst sınırı da elbette üç aşağı beş yukarı belirlenmiştir.

Performansının sınırlarını zorlayan Selçuk çok para isteyecektir.Ama Yattara'ya da en iyi olduğu zamanda gereğinden fazla para verilmişti ve şimdi bunu geri çekmeye çalışıyorlar.Plansız,programsız hareket edilmez.

Burada önemli olan Selçuk'un ne düşündüğü.Sezon sonu bonservissiz gitmek istiyorsa zaten yapacak bir şey yok.Ama bence burada 1-2 sene daha kalmak istiyor ve kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor.''Ne kadar koparabilirsem'' düşüncesinde benim görüşüm.Hangi tarafın pazarlık gücü iyiyse,dayanabilme sınırı genişse o taraf kazançlı çıkacak.

Takımın en iyi oyuncusu olunca Selçuk, ''abuk subuk'' paralar isteme cesaretini kendinde buluyor olabilir,ancak yönetim o abuk subuk paraları düşünmeden veremez.

Ben genel olarak yönetimin dış transfer anlayışını beğenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @İlker ToSun

Katılıyorum ancak biraz abartı olmuş.Neredeyse onlardan kesin,bunlara verin diyorsunuz.Ceyhun da Tayfun da üç kuruşa oynuyorlar Selçuk'un aldığına göre.Ayrıca çok da faydalı oyuncular olduğunu düşünüyorum.

--

Yönetimin bir ücret politikası var.Bu politikanın üst sınırı da elbette üç aşağı beş yukarı belirlenmiştir.

Performansının sınırlarını zorlayan Selçuk çok para isteyecektir.Ama Yattara'ya da en iyi olduğu zamanda gereğinden fazla para verilmişti ve şimdi bunu geri çekmeye çalışıyorlar.Plansız,programsız hareket edilmez.

Burada önemli olan Selçuk'un ne düşündüğü.Sezon sonu bonservissiz gitmek istiyorsa zaten yapacak bir şey yok.Ama bence burada 1-2 sene daha kalmak istiyor ve kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor.''Ne kadar koparabilirsem'' düşüncesinde benim görüşüm.Hangi tarafın pazarlık gücü iyiyse,dayanabilme sınırı genişse o taraf kazançlı çıkacak.

Takımın en iyi oyuncusu olunca Selçuk, ''abuk subuk'' paralar isteme cesaretini kendinde buluyor olabilir,ancak yönetim o abuk subuk paraları düşünmeden veremez.

Ben genel olarak yönetimin dış transfer anlayışını beğenmiyorum.
      Öncelikle şunu söylemeliyim ki, oyuncuların ne kadar aldığını bilmeden konuşmamız biraz farazi oluyor.

İnternette biraz araştırma yaptım, şu an kalemizi koruyan hepimizin hayranı olduğu Onu sözleşmesini,

ilk yıl 900.000 lira,
      ikinci yıl 1.000.000 milyon lira

Bakıldığında oyuncularımızın gerçeken de iyi paralara bizde oynadığını söyleyemeyiz. Ve işin en kötü yanı ise şu,

500.000 Eurodan 1.000.000 Euroya çıkmak hiç kolay olmayacak, ama oyuncularımızı bu performans ile de bu fiyatlarda takımda tutmak hiç kolay olmacayak.

Rakamları net bilmiyorum, fakat Selçuk'un da öyle ahım şahım fiyatlara oynadığını hiç sanmıyorum. Hatta takımda 1 Milyon euro üzerinde Yattara dışında oynayan bir oyuncu olduğunu bile düşünmüyorum.

Kimseden alıp kimseye verilmesin tabi. Bu haksızlık olur.

Ama maliyet - fayda ilişkisini de takım içi dengelerden daha fazla korumalıyız diye düşünüyorum. Yoksa bu takım içi dengeler yüzünden olan yine Trabzonspor'a olacak.

Rakamlardan örnek vermek geekirse,

Selçuk'un 800.000 Euro aldığını düşünelim.

Sezer'in de 350.000 Euro.

Arada 400.000 euro fark var, ama ortada senede 45-50 maç yapan bir Selçuk ile hazırlık maçlarında bile kadroya zor giren bir Sezer var.

Anlatılmak istenen bu sanırım. İşte bu nedenle sizi taşıyan oyuncularınıza gerekeni yapmalısınız. Aynı zamanında üç kuruşa oynayan Yattaraya yapıldığı gibi buünde üç kuruşa oynayan Colman'a yapılmalı.

Ben son zamanlarda Colman'ın sorununun da para konusunda olduunu düşünüyorum. Çünkü daha fazlasını hak ettiğini düşünüyor ve gerçekten de öyle. Ama gel gelelim olmuyor, oyuncuya çok para vererek daha sonra geri çekmeye uğraşmaktansa, para yüzünden oyuncuların performansının düşmesini mi yeğleyelim ?

Hocam sezon içinde herşey hallolmuş ve sadece bir seçim sonucu bekleniyor imajı verilmişti taraftara. Yani sorun para falan değildi. Hatırlayalım demeçleri. Birbirine bu kadar güvenen Başkan - Futbolcu ilişkiisnden nasıl oluyorda para gibi bir menfaat duygusu çıkabiliyor. Bende bunu merak ediyorum...

Yorum

• Meramımı daha açıklayıcı bir dille anlatan Recep Alkan'a teşekkür ederim

Yorum

• Büyük hedefe az kaldı...

Çok daha az hata.

Daha fazla soğukkanlılık.

Planlılık ve tutarlılık.

Dahili ve harici hiç bir oyuna gelmemek.

Güveniyorum.

Yorum

• Selçuk'un imzası, şu anda sanırım, bizim kadar yönetimde de büyük bir sorun teşkil ediyor.

Umarım, taraftarın yapacağı baskıyı yönetim bertaraf eder.

Bu arada ben de,Selçuk'un tavan ücret almasından yanayım,yönetimin de bu yönde hareket etmesini bekliyorum.
            En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 18:28.
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Bu arada şunu da sormak isterim.

Bizde tavan ücret ne kadar ?

Ve bu ücret gerekten tavan mı ? (Oyuncu için)

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada şunu da sormak isterim.

Bizde tavan ücret ne kadar ?

Ve bu ücret gerekten tavan mı ? (Oyuncu için)
                Bu topçu milletinin gözü aç Recep bizim tavan tabi ki onlar için az olabilir

Şaka bir yana, bizdeki tavan ücreti bilmiyorum fakat Selçuk-Egemen-Umut-Serkan ve devamlılıklarına göre Jaja-Colman-Yattara'nın takımda tavan ücret veya civarında bir ücret almaları gerektiğini düşünüyorum.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• çogunluk un oldugu gibi bende selçuk ve egemenin izalamamasından sıkıntılıyım selçuk için egey başkan sorun deil dediyse bitirecek trabzonspor dominik muz cumhuriyeti deil bitireceksin bu işi başkan...

arkadaşlar birkaç gündür tv ve gazeteler yogun olarak işledigi konu şampiyonluk halinde başkan ve hocanın bırakacagını söylemesi ve ima etmesi bu konu gündemden kalkmalı

oyuncu neden imzalasın başkan yok hocayok ... başkan ve hocaya bu yorum yakışmadı ...

arkadaşlar bukonu transferkadar önemli birkonudur susmalılar...........
                  1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Yattara bundan iki yil önce sözlesmesini 3 yil uzattiginda burda ve Medya´da gecen rakamlar:
                    1. yil 1,3milyon€
                    2. yil 1,6
                    3. yil 1,9

Ama daha gecen sezon ücretinde indirime gidildi ve yine 1-1,1milyon gibi rakam alacagi konusuldu. Bu sezonda ayni rakama oynuyor muhtemelen.

Yani tavan muhtemel 1-1,1milyon€..ama ayni Yattara ondan önceki 5 sezon cerez parasina oynadi!!!

Senol Günes´in takimici iyilestirmelere ne kadar karsi oldugunu bilirsiniz.

Selcugun Medya´da gectigi gibi sözlesmesini 1 yil uzatmak istemesi muhtemel su an cok para alamayacagindandir!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Recep abi,

Burada İlker'in yazısına ilk bölümü hariç katıldığımı söyledim.Elimizde bilgi yok varsayımlardan hareket ediyoruz.Yönetimin larç tavırları zaten eleştiriliyor ama basında Selçuk'un iki buçuk milyon euro istediği haberleri çıkmıştı.Selçuk'a tavan fiyat versin,ama tavanı delmeye çalışmasın benim söylediğim.

Eğer afaki paralar ödenirse bu sefer sizin de söylediğiniz Colman,Jaja,Onur ve daha bir çok oyuncu da iyileştirme isteyecekler.

Malumunuz takım içinde en ufak değişiklik,furyayı başlatıyor ve önüne geçilmiyor.Ha Selçuk,günümüzde ödenen paralara bakınca yüksek bir zammı hakedebilir ama iki milyon euro gibi bir para istiyorsa yüzde yüzün üzerinde bir zam nerede görülmüş?

Ayrıca yerli oyunculara euro-dolar bazında ödeme yapılmasına da karşı olduğumu belirteyim.

Yorum

• Selçuk konusu, kongre sürecinde aslında sportif başarı var olduğu için öyle bir vaade ihtiyaç duymadığı halde yine de Sadri başkanın en büyük seçim vaadi idi.

hal böyle iken konu iyi bir oyuncunun takımda tutulabilmesinden daha başka bir anlama bürünüyor benim gözümde.

iki taraf da kongre sonucunda bu işin hallolacağını söylediler ama olmadı. burada iki taraftan biri sözleri yerine getirmedi demektir gerçekten o zaman.

ve ben Selçuğu, Sadri başkandan daha güvenilir buluyorum bu konuda.

çünkü oyuncu satılacaksa veya alınacaksa Sadri Şener, gidenin veya potansiyel gidecek olanın arkasından yanar dönerli konuşmalarıyla meşhurdur oysa Selçuk daha bizim takıma gelirken takımın şuanki futbolcusu Burak onun aklına girip "gel İstanbula gidelim boşver Trabzonu" dediğinde bile bize söz verdiği için sözünün arkasında durup kendi rengini belli etmiştir.

burada da ben Selçuğun takımda kalma konusunda idarecilerden daha gönüllü olduğunu düşünüyorum

Yorum

• Başkanın oyuncudan çok menejerlerden dem vurduğu biliniyor.Belki mutabakat sağlanmış,menejer işi bozmuştur.Bu bir ihtimal...

Ben fiyattan çok oyuncunun niyeti ve istediği maaş konusunda anlaşmazlık olabileceğini düşünüyorum.Bir senelik kontrat isteyip üzerine de çok yüksek bir fiyat talebi varsa yönetim bunu neden kabul etsin.Hem kısa vadede oyuncuya büyük paralar ödeyecek,karşılığında ederinden çok daha düşük fiyata satacak.

İki tarafı da suçlayamayız,iki taraf da fedakarlık yapmalıdır.

Yorum

• ben Selçuk'tan 1 yıllık sözleşmenin talep olarak geleceğini düşünmüyorum. Böyle bir talep anlaşma sağlanamadığı durumda yönetim tarafından gelir ve amacı da onu bonservis ile yollayabilmek olur.

Selçuk 3 yıllık sözleşmeye sıcak bakacaktır. İki tane talebi olacağını düşünüyorum.

1)ücrette iyileştirme
                            2)avrupadan ciddi bir teklif gelirse gitmesi konusunda kolaylık

benim şu an dışarıdan süzebildiğim kadarıyla Selçuk bu beklentiler içinde olacaktır, tek yıllık sözleşme teklifinin ondan geleceğini düşünmüyorum

tek yıllık sözleşme imzalanırsa zaten o "anlaşamadık" demektir benim için

Yorum

• Vay be...Ula iki yüz lira iyileştirme istedim diye işime son verildi.Hem de Selçuk'tan daha fazla çalışıyordum haftada kırk saat
                              Selçuk yatacak yerin yok
                              En son bASTURk tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 19:46.

Yorum

• Seçim olalı 1 ay oldu sayılır. Ama hala resmi sitede hangi yöneticinin neyden sorumlu olduğu yazmıyor. Bugünkü maçta da kulübümüzü Tuncay Bekiroğlu temsil etti. Kendisine başkan yardımcılığı yakışır...

Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X