Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka hiç bir şey bir yana.....

Son 2 yılda elde tutulamayan ,

Gelen ,

giden oyuncular ve maliyetleri tek başına yönetimi eleştirmek için nedendir.....

Tamam 3 sene önce takıma çok şeyler kazandırdı o kadroyla 2 tanesi şu an müzemizde olan 3 kupa kazandık ama 2 yılda hem o kadroyu dağıttık....

hem borçları şişirdik.....

şimdi yeniden çekirdek kadro kurmaya çalışırken bir yandan sayıları 13 bulan yabancıları ne yapacağımızı düşünüyoruz...

Düşünün bir takımda 13 btane yabancı var ve siz hala en az 2 tane daha yabancı almak istiyorsunuz...

üstelik son 2 yılda transfere 100 trilyon harcamış bir takımken....

bir şeyler yanlış gidiyor ve bunları söyleyenler neredeyse hain ilan edilecek.....

Valla destek mestek verelim derken klübe iyi hizmet ediyormuyuz diye bir düşünmek lazım....

Birde şu korku edebiyatı Sadri giderse O gelir edebiyatını lütfen bırakalım.... Ben genel kurul üyesiyim..... geçen seçimde benim gibi 6000 kişinin oy hakkı vardı. Yani genel kurul üyeleri istemedikten sonra o dediğiniz bahsettiğiniz şahışlar klübün kapısından içeri giremez...

yok genel kurul üyeleri istedikten sonra zaten buna sizde engel olamazsınız.....

Yani Sadri Şener giderse yerine Mehmet Ali Yılmaz gelir lafları kimsenin inanmayacağı boş laflardır....

ŞU SÜREÇTE ZATEN GİTMEZ ( çünkü bu kaçmak olur) GİTMESİDE DOĞRU DEĞİLDİR....

ama bu yanlışlarını söyleyemeyeceğimiz her şeye tozpembe bakmamız gerektiği anlamına da gelmemeli....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• MAY başlığında adama toz kondurmayıp milleti hain ilan ederken, size de burada neredeyse hain denilmesi normal. İyi de ediyorlar. Bu yönetimin yanlışlarını söylemeniz anormal değil ama, hem böyle bir zamanda hemde MAY'a toz kondurmadan bunu yapmanız kesinlikle bir art niyettir.

Kadro bozuldu vs demişsiniz.Yahu şu geçirdiğimiz süreçlere rağmen böyle birşeyi nasıl diyorsunuz aklım almıyor. Şikeden dolayı uğradığımız kayıplar ortada.

Ayrıca borcu olmayan bir futbol kulübü gösterir misiniz ? 100 trilyon harcanan para mı yoksa borç mu bunu da belirtmek lazım.Bir ayrım var.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 25.07.2012, 09:28.

Yorum

• Niye hep birbirimize saldırırız.Niye herşeyi biz biliriz de başkaları bilmez.Bizim tevazumuz nerelere kaçtı acaba.Gerçekten üzülüyorum bu durumları gördükçe.Yazık çok yazık...
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          MAY başlığında adama toz kondurmayıp milleti hain ilan ederken, size de burada neredeyse hain denilmesi normal. İyi de ediyorlar. Bu yönetimin yanlışlarını söylemeniz anormal değil ama, hem böyle bir zamanda hemde MAY'a toz kondurmadan bunu yapmanız kesinlikle bir art niyettir.

Kadro bozuldu vs demişsiniz.Yahu şu geçirdiğimiz süreçlere rağmen böyle birşeyi nasıl diyorsunuz aklım almıyor. Şikeden dolayı uğradığımız kayıplar ortada.

Ayrıca borcu olmayan bir futbol kulübü gösterir misiniz ? 100 trilyon harcanan para mı yoksa borç mu bunu da belirtmek lazım.Bir ayrım var.
          MAY Başlığındaki hemen her mesajımda bu adamın onlarca hatası vardır diyorum....

alıntılama bölümüm bozuk yoksa bir çoğunu buraya koyacaktım.....

ama onun tarihi kapanmıştır diyorum.....

12 yıl önceki adama saldırmanın bize faydası yok diyorum sadece.....

Mevcut Başkanın 100 milyonluk hatalarını görmeyip her fırsatta 12 yıl önceye kin kusmanın bize ne faydası olucak.....

benim söylediklerim bunlar......

100 milyon 1 Haziran 2011 ile bugüne kadar transfere harcanan para.....

kısa vadeli borçlarımız ise son 1 yılda 80 miilyon lira civarında arttı....

klüp maddi darboğaz içinde olmasa 4 milyon Tllik Trabzonspor Hissesini satarmıydı ?
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.07.2012, 09:38.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            MAY Başlığındaki hemen her mesajımda bu adamın onlarca hatası vardır diyorum....

alıntılama bölümüm bozuk yoksa bir çoğunu buraya koyacaktım.....

ama onun tarihi kapanmıştır diyorum.....

12 yıl önceki adama saldırmanın bize faydası yok diyorum sadece.....

Mevcut Başkanın 100 milyonluk hatalarını görmeyip her fırsatta 12 yıl önceye kin kusmanın bize ne faydası olucak.....

benim söylediklerim bunlar......

100 milyon 1 Haziran 2011 ile bugüne kadar transfere harcanan para.....

kısa vadeli borçlarımız ise son 1 yılda 80 miilyon lira civarında arttı....

klüp maddi darboğaz içinde olmasa 4 milyon Tllik Trabzonspor Hissesini satarmıydı ?
            Borç konusunda haklısınız. Beni ilgilendiren konuda mesajımı yazdım.İyi günler.

Yorum

• Şenol Güneşle Yönetim arasında uçurum var resmen... Hiç mi bir araya gelmezler müzakere yapmazlar... Biri başka söyler biri aşka çalar...

Yorum

• böyle zamanlarda genelde camialar birleşir bizdeyse tam tersi bu durumdan çıkar sağlanmaya çalışılır. Sadri Şener iyidir veya kötüdür ama en azından bildiğimiz tanıdığımız adamdır. yeni gelecek olanınsa kimliği mechuldür (may veya albayrak değilse tabii) 2010-2011 sezonundan yani biz şampiyonluk yarışında aradaki farkı açtığımızdan beri sürekli Trabzonsporumuzun üzerine oyunlar oynanıyor. tapelerle ve mahkeme kararıyla ispatlandığı halde bu oyunlar, bizim sevgili taraftarımız halen daha fenev taraftarı gibi uyukluyor ve etrafında birleşmemiz gereken başkana ve Şenol hocamıza sözde eleştiri yapıyoruz diye saldırıyor hatta bunu iftiraya kadar götürüyor (maliye borçları Trabzonsporu dolandırıp borçlarını kapattığı vs.) başkanın hatalarını bizde görüyoruz o kadar ahmak değiliz ama hataların yanında yaptığı olumlu şeyleride görüyoruz. hiç bir olumlu şey yapmamış dahi olsa en azından şu süreçte bırakın sözde kent büyüklerinin desteğini taraftarın bile desteğini alamadığı hatta sürekli kendi taraftarı ve sözde büyükler tarafından saldırıya uğradı halde ne kendi ezilmiştir nede Trabzonsporun ezilmesine müsade etmiştir. en çok eleştirildiği konulardan biri tüpçüye destek vermesidir ama görmek istemediğiniz (artık bazı insanların bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum) tüpçüyü oraya oturtanın başbakanın bizzat kendisi olduğudur. Sadri Şener akıntıya karşı kürek çekerek takımı batırmak yerine o zaman her kezin dalga geçtiği ince zekasını kullanarak federasyona ve disiplin kuruluna kendi adamlarını yerleştirmiştir ancak görüyorumki biz bu gün o adamların tek başlarına federasyon ve disiplin kurulunda verdikleri mücadeleyi dahi yok sayıyor görmemezlikten geliyoruz. Keşke gs ve bursada o ince zekaya sahip olsaydıda akıntıya karşı kürek çekmek yerine bir iki kişide onlar yerleştirseydiler
                Bu süreçte artık iyice anladımki biz büyük camia sınıfında yer almıyoruz. böyle zamanlarda büyük camiaları oluşturan insanlar birlik olurlar biz ise dağıldık dağılmaktanda ziyade bir birimize düştük. şike sayfasında yüzlerce taraftarın bir araya gelip bu mücadelede hep birlikte hareket etmek için Trabzonspor'a sahip çıkmak için kararlar alıp bize saldıranlara karşı yaptımlar uygulaması gerekirken o sayfada 3-5 kişi bulunuyor ama şampiyonluğun yapılan tranferlerle ve alın teriyle alınamayacağının ispatlandığı ve çıkarılan yeni tff yönetmelikleriyle şikenin serbest bırakıldığı bir dönemde, üzerimizde bu kadar baskı ve saldırı varken bizi tek başına savunmaya çalışan başkana ve hocaya transfer başlığında toplanarak saldırıyoruz eleştirenleri ayrı tutuyorum, sayıları pekte az olmayan bir gurup sürekli olarak saldırıyor. işin ilginç tarafı uzun zamandır ortalıkta görünmeyen bazı zatı muhteremlerde bu dönemde buralarda yazmaya başladılar. çok merak ediyorum messi'yi getirsek sizce bizi bu süreçten sağ salim çıkartırmıki. Türk futbolu batmıştır şampiyonluklar artık futbolcu ve teknik direktörlerin veya başkanların performansıyla değil para ile kazanılıyor. şu anda karşımızdaki adamların niyeti Trabzonsporumuzu batırmaktır ve ne yazıkki taraftarımızda buna çanak tutmaktadır.
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Yönetim Ne Yapıyor ?

Böyle beceriksiz yönetim görmedim.İlgilendiğimiz hiç bir transferi yapamıyoruz,Egemen,Dany,Cenk,Kemal,Alper,N,Doye saymakla bitmez.10 günde bununla oyalarlar bizi.Solbek,sağbek,santrafor yok sonuç Avrupada 1 nci turdan veda şampiyonluk hayal.

beyler bunun kimse aksini iddaa etmesin bu kadro ile bu takım hiçbişe yapamaz bu sene rakiplerin kadrosunu gördükten sonra.

adamların sadece defansı 50-60 milyon euro'lardan oluşuyor biz ise en iyi topcularımızı rakiplerimize veriyoruz bedava yerinede polonyadan , maltadan alıyoruz.

-----------------------------------

lig başlıyacak 15-20 gün kaldı ondan sonra da uefa play off macına cıkacagız kısa bir zaman kaldı gel görki halen daha ne bir transfer var düzgün nede bir çalışma var hersene aynı bahane adamlar karabükspor bile lua lua yı getirirken , gecen sene ibb webo'yu alıyor bizim yönetim şimdi de bir n'doye ye para veremeyip şimdi de Jovanoviç konusuluyor Jovanovic N'doye nerde! TRABZONSPOR yönetimi ne zaman TRABZONSPOR'un büyük takım olduğunu kabul edip buna göre transfer yapacak da bırakacak şu 3'ün 5'in hesaplarını.N'Doye'yi kaçırırsanız kimseyi almayın gerek yok , ulan rakipler galatasaraya bedava selçuk ve burak'ı veriyosun gelen para ile 5-6 milyon euro n'doye'nin fıyatı olmuşta bonservis bedeli yüksekmiş sen nasıl şampiyonluğa oynacaksın adamların sadece kadro maliyeti 150 - 160 milyon euroları geçiyor yaptıkları transfere bak sonrada şampiyonluğa oynuyomuş bu kadar beceriksiz bir yönetim yoktur daha türkiye'de.her seferinde taraftarı kandırmaktan başka bir yolu yok bunların hep aynı bahane hep aynı senarya . sanki izlanda liginde oynacak topcu arıyo 500 bin euro'ya defans zaten yok bizde serkan balcı , cech , celustka , sapara , vittek , brozek şu topculara bak sıradan anadolu takımında bile oynamaz bunların gibi süper ligde binlerce topcu bulup getirtebiliriz.

----------------------------------------------

Sonuç olarak arkadaşlar bu takım ön elemeyi felan geçemez zaten çok güçlü takımlardan biri çıkacağı kesin , ligde ise beşiktaş ile birlikte 3. veya 4.lük mücadelesi verir.
                  En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 25.07.2012, 10:17.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Böyle bir başlık mevcut..
                    Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MAY başlığında adama toz kondurmayıp milleti hain ilan ederken, size de burada neredeyse hain denilmesi normal. İyi de ediyorlar. Bu yönetimin yanlışlarını söylemeniz anormal değil ama, hem böyle bir zamanda hemde MAY'a toz kondurmadan bunu yapmanız kesinlikle bir art niyettir.

Burada benim ve Faikin Eski Başkana toz kondurmama gibi bir derdimiz yok.
                      yönetimin iyi yada kötü yaptığı işleri eleştirirken bazı arkadaşların, ''size May lazım,May'mı gelsin'' gibi atıflarına verilecek cevap oldumu sıkıntımı basıyor sizleri.nasılki sen Sadri Şeneri ufak bir eleştiride karşı cephe alıyorsan karşındakininde buna cevap vermesi kadar doğal ne var?Mehmet Ali Yılmaz,Sadri Şener babamız değil.kimse Mehmet Ali Yılmaz püri pak temiz,toz kondurulamaz demedi.en çok ben ve Faik savunduk bu mevzuyu.
                      amaç üzümü yemek değil,bağcıyı dövmek olunca bağcı tarafında olan birileri olmalı.
                      bugünki bağcı Sadri Şener...dibine kadar eleştireceğim.eleştirirkende geçmiş yönetimlere pislik atmadan,bireyleri incitmeden.
                      biz ne diyoruz.herkes hata yapabilir.hatalarıyla sevaplarıyla camia bütündür.bunu kavramak zor bir şeymi?

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burada benim ve Faikin Eski Başkana toz kondurmama gibi bir derdimiz yok.
                        yönetimin iyi yada kötü yaptığı işleri eleştirirken bazı arkadaşların, ''size May lazım,May'mı gelsin'' gibi atıflarına verilecek cevap oldumu sıkıntımı basıyor sizleri.nasılki sen Sadri Şeneri ufak bir eleştiride karşı cephe alıyorsan karşındakininde buna cevap vermesi kadar doğal ne var?Mehmet Ali Yılmaz,Sadri Şener babamız değil.kimse Mehmet Ali Yılmaz püri pak temiz,toz kondurulamaz demedi.en çok ben ve Faik savunduk bu mevzuyu.
                        amaç üzümü yemek değil,bağcıyı dövmek olunca bağcı tarafında olan birileri olmalı.
                        bugünki bağcı Sadri Şener...dibine kadar eleştireceğim.eleştirirkende geçmiş yönetimlere pislik atmadan,bireyleri incitmeden.
                        biz ne diyoruz.herkes hata yapabilir.hatalarıyla sevaplarıyla camia bütündür.bunu kavramak zor bir şeymi?
                        Yukarıda derdimin Sadri Şener'in eleştrilmesi olmadığını belirttim.

Yorum

• Sadri şener efendi '1' numaralı gs eşbaşkanıdır.İki yıldan beri gs için gereken herşeyi yapmıştır.Böyle bir başkanı savunma psikolojisine girmeyi de anlamıyorum.İnsan böyle bir başkandan utanır ama bakıyorum bazıları temiz diye savunuyor.Benim için sadri şener bitmiştir.Tez elden işgal ettiği koltuğu terk etmelidir...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• yönetim n doye ve defansa sağlam oyuncu transferi yapacaksa eğer, bence varsın biz taraftarları bile merakta bırakacak kadar gizlilik esaslı hareket etsin razıyım.

Yorum

• Temel doktora gitmiş.demişki :

-doktor bey ayağıma tutuyorum ayağım ağrıyor , koluma tutuyorum kolum ağrıyor , başıma tutuyorum başım ağrıyor...

doktor hemn tahliller mahliler , röntgen mr filan istemiş durumun aciliyetine binaen.....

En sonunda Temel'in parmağı kırık çıkmış....

Şimdi Ulusal Medya şikecilere destek veriyor tamam , Mehmet Ali Yılmazın gazetesi muhalefet yapıyor.onada tamamm Peki diğer bütün gazeteler , yerel medyada mı muhaleft yapıyor ya da şikecilere destek oluyor.... ?.

Hani Temel ters şeride girmiş son sürat ilerliyor..... Üstten helikopter belirmiş :

-Dikkat dikkat. otobanda bir araç ters yönde son sürat ilerliyor. sürücülerin dikkatine.....

Temel :

- Ula demiş ne bir aracı hepsi ters yönden geluyi....

Bizim Başkanda o misal......

Yorum

• SIZ HALA BASKANI VE HOCAYI ELESTIRIN YERINE KIM GELIRSE GELSIN BISEY DEGISMEZ BIZIM BASARILI OLMAMIZI ISTEMIYOLAR VE BUNA HER FIRSATTA ENGEL OLMAYA CALIYIYOR VE CALISACAKLARDA

ARTIK KAFANIZA SOKUN BÖYLE DEVAM EDILIRSE TRABZONSPOR ILERDE COK DAHA KÖTÜ YERLERE GELECEK VE BUNDA HEPIMIZIN KATKISI OLACAK!!!

neden mi? cünkü taraftarlik sorumluluklarimizi yerine getiremiyoruz, destek olacagimiza köstek oluyoruzz...

ARTIK BUNA BIR DUR DEMENIN VAKTI GELDI....
                                “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

Yükleniyor...
                                X