İyi geceler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeybe'nin karakterine uygun o davranışlar. Trabzonspor'un karakterine aykırı. Biz emek takımıyız. Emek harcamadan, başkasının alın terine çamur atarak bir yere gelemeyiz. feybe gelebilir. Onlar öyle alışmış. Aykut hocanın da inanıyorum doğasına aykırıydı yaptığı açıklamalar. Bakın görecekseniz Allah izin verirse o da düşüşe geçecek çünkü kendi kimliğine aykırı hareket etti. Biz kendi kimliğimiz doğrultusunda adaletli hakkaniyetli davranarak ilerlemeliyiz. Birisi kötü iş yaparak zengin olur, sen yapmaya kalkarsan doğanda olmadığından eline yüzüne bulaştırırsın. Vallahi gönüllerin şampiyonu olmak yapılan bu tüm alavere dalaverelerden daha hayırlıdırYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele ki bunu yapmadığı transferler ile bağdaştırmamalıyız.En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 19.02.2011, 02:06.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Armağan,
Bu söylediklerini ben 2 yıldır eleştiriyorum kardeşim. Bunları eleştir, bunlara lafım yok, demek istediğim şu.
Transfer verilerinden çıkarak Başkanın Kayseri maçından sonra ki açıklamalarını eleştirme.
Olaylara teker teker bakmayı öğrenelim.
Transferin düzgün yapılmaması başka bir konu, Kayserispor hakkında demeçler vermesi ayrı bir konu.
Son günlerde bu başlıkta Kayserispor maçı ile ilgili olan demeçleri konuşuluyor başkanın, bence sende bu konuşmaya katılmak istiyorsan, öncelikle sadece bu konuyu baz alara görüşlerini bildirmelisin. Yoksa diğer konularda yaptığı yanlışarı hepimiz söylüyoruz...
Yorum
-
KUTADGU
İki tane düzgün adam - Neye göre düzgün adam?
Hadi diyelim sizin tabirinizle bonservisi cukkalı iki adam aldık oynatılacak mıydı?
Hadi diyelim oynatılacaktı, puan kaybı olmayacağının garantisi var mıydı?
Bunları geçelim, transfer politikası veyahut başka bir şey değil konuşulanlar.
Ligde bir danışıklı dövüş var ve buna karşı koymamız lazım.
Başkan bir yerde koymaya çalışıyorsa, biz neden köstek oluyoruz?
Ya da neden susmuyoruz en azından?
Yorum
-
evet herkes sussun futbol dışında bir şey konuşulmasın yeter ki...
ağzı olan konuşuyor ve herkes aynı yanlışa sürükleniyor
biz yanlışı en az olan kulübüz ama bu bize yetmez
hakeme,futbolcuya ve federasyona laf söyleyen herkesin karşısındayım
cezalar caydırıcı olmalı ve sadece futbol konuşulmalı
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin Başkan herkesin düşündüğü şeyi söylemiştir böyle polemikleri aslında çok sevmem ama Başkan konjonktür olarak doğru yapmıştır.Bize düşen bu dönemde takımımızı her düzeyde savunmaktır.Eleştirilerimizi başka bahara saklayalım.
Su menfaat dünyasinda niye bunu bekliyorum ki....GS´nin Baskani cikiyor ve Vergi konusunda takimina katki sagladigi icin Aziz Baskani niye dost sectigini aciklarken biz daha neyi konusuyoruz???
Senelerden beri Trabzonspor baskanligi yapan kisilerin niye gercekte Trabzonspor´un basarisini degilde, kisisel menfaatlerini düsündügünü görebiliyormusunuz???
Atay Aktug zamaninda cikip "hakemleri de yenen bir Trabzonspor izleyeceksiniz" deyip, bu lafin altinda ezildiginde, bircok seyi anladim...umarim sizde anlamissinizdir“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Zamanlaması yanlış başkanın,Volkan Babacan'ın bizim maçta olası panter kesilme ya da öle bi gol yeme hadisesinde gene zararı biz göreceğiz..ya laf edecekler ya da puan kaybedeceğiz...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanlaması yanlış başkanın,Volkan Babacan'ın bizim maçta olası panter kesilme ya da öle bi gol yeme hadisesinde gene zararı biz göreceğiz..ya laf edecekler ya da puan kaybedeceğiz...
Yorum
-
Ya Hamidou bu hafta Volkan için oynayacağım derseTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanlaması yanlış başkanın,Volkan Babacan'ın bizim maçta olası panter kesilme ya da öle bi gol yeme hadisesinde gene zararı biz göreceğiz..ya laf edecekler ya da puan kaybedeceğiz...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Sampiyonlugun önündeki en büyük engel Trabzonspor yönetimidir.. Bu hep böyle olmustur ve hep böylede kalacak. Trabzonspor, yönetim bazinda bu tip yöneticilerden kurtuldugu an sampiyonlugun da gelecegi andir. Yillardir kendi cikarlari dogrultusunda Trabzonspor'u kullanmislardir, kimisi meclise yürümek icin, kimisi cebini dolurmak icin ama hic biri Trabzonspor'un sampiyonlugu icin bisey yapmamistir. Yönetenlerle yönetmek icin sirada bekleyenler arasainda hicbir fark yoktur, zihniyet ayni zihniyet, kücük olsun ama benim olsun.
Sampiyonluga oynayan bir takimin ideal bir onbiri olmaz mi? Sol beki, sol acigi, santraforu olmayan bir takim nasil sampiyon olacak? Devre arasinda kendi futbolcusuyla anlasmayi beceremeyenler, eksik yerlere nokta transferi yapilmasi gerektigini dünya alem bilirken, maclari seyretmek icin futbolcu transfer edilmis, sanki seyirciye ihtiyacimiz vardi.
Trabzonspor'un, o Tv senin bu TV benim diye kosusturan, etrafina gülücükler dagitan, Istanbul basininin gazina gelen, futboldan anlamayan ve 5 metre önünü göremeyen yöneticilere ihtiyaci yoktur. Bu takima gerekli takviyeyi yapmayanlara yaziklar olsun..
Yorum
Yorum