Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep Abi,

Belirttiklerinde haklısın özellikle Ersun Yanal olayında yönetim ciddi hata yapmış,hocayı medyanın önüne atmıştır..Alanzinho'ya verilen para çok yüksek(fiyat/performans açısından yanlış bir transfer)..Teofilo'ya 3 milyon dolar(2.1 milyon euro) ödendi ki bence kaçıp gitmeseydi bu parayı edecek bir isim kendisi bunu bir yönetim yanlışından daha çok futbolcu endeksli olarak görüyorum zira Teo ilk geldiği zaman gol atmadığı maçlarda bile beğenerek izlerdim ve oyuna ciddi etkisi vardı...Umut Bulut olayının detayını bilemiyoruz ancak kim yaptıysa Hacısalioğlu veya Sadri Şener belki de bu takımın Avrupa'da ilerlemesine engel oldu...Fatih olayında artık söyleyecek birşeyim yok,birşeyler söyledikçe konu uzuyor...

Selçuk imzalayacaktır abi ancak Selçuk şampiyon olamazsak Avrupa'dan bir teklif gelirse kabul edecek bence bunu bekliyor...Ancak şampiyon olursak devam edecektir...Bence yanlış iki tarafta suçlu ama Selçuk'a da kızamıyorum bu konuda...

Abi birçok eksik,hata var ama bunların yanında güzellikler çok daha ön planda,en azından ben burdan öyle görüyorum...

Yorum

• Cihan,

Her zaman beklerim kardeşim. Ne kadar çok tartışırsak o kadar net ve çabuk doğruları bulabiliriz.

Bu arada ya bir radyo programı yapalım birlikte, ya da başka birşey.

Canlı yayında paylaşalım kozlarımızı

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cihan,

Her zaman beklerim kardeşim. Ne kadar çok tartışırsak o kadar net ve çabuk doğruları bulabiliriz.

Bu arada ya bir radyo programı yapalım birlikte, ya da başka birşey.

Canlı yayında paylaşalım kozlarımızı
        Radyocu olan sensin.

Davet etmek sana düşer.

İcabet etmek de bana.

Yorum

• Yahu eve daha net alamadım ki, alsam yayın da yapacağım ama, dur bakalım bizim vireless'li komşulara bir askıntı olayim ben, bakarsın ayarlarız bişiler...

Yorum

• Recep abi Selçuk konusunda düşüncelerin biraz değişti herhalde mevzuyu genişletmişsin.

Yorum

• İlker,

Ersun Yanal olayında gerçekten çok olaylar gelişti. O resmi site rezilliği, yerel basında çıkan onca şey, Hocanın ailesine kadar laf edildi. İstense bunlar rahatlıkla önlenebilirdi, bırak önlemeyi, bizimkiler buna çanak bile tuttu resmi site aracılığı ile...Bence bu bile Yönetimi eleştirmek için en kuvvetli sebep olabilir.

Alanzinyonun bir ihtiyaç transferi olmadığını hepimiz biliyoruz. gündemi biraz değiştirip yumuşatabilmek adına yapılan bir transferdi. Bugün gelinen noktada bırakıtım 3,9 milyonu, 2 milyon verecek takıma el üstünde verilecektir kendisi.

Teofilo da keza yine aldık demek için yapılan bir transferdi. Hiç bir unsuru düşünülmeden, araştırılmadan alınan ve tutup tutmayacağı belli olmayan bir transferdi. Risk alındı ve risk ne yazık ki geri tepti.

Umut Bulut olayında ise hiç konuşmaya gerek yok. Transferinden oyuncunun bile haberi yok iken birileri tarafından pazarlanmaya çalışılan bir adamdır Umut. Hiç kabahati yok iken bir de taraftarın önünde kalmıştır.

Fatih konusunu örnek vermemde ki neden ise, onun alınmaması değil, o transferde izlenen yol ve taraftara söylenen yalanlardır.

Selçuk konusunda da beklediğim en az 3 yıllık imzadır.

Yorum

• Eğer zorlu şartlarda; örneğin bir çölde yürüyor çölü geçmeyi hesap ediyorsanız, arada sırada gökyüzüne bakmak zorundasınız. Güçten düştüğünüzü göğe toplanan akbabalar söyleyecektir. Onun için yönetime tavsiyem; son zamanlarda çıkan haberleri tekzip edecek güçlü bir açıklama yaparak zaafiyet içinde olmadığını göstermek, dosta düşmana güçlü olduğunu hissettirmek, özellikle akbabaları defetmek hedefi olmalıdır
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer zorlu şartlarda; örneğin bir çölde yürüyor çölü geçmeyi hesap ediyorsanız, arada sırada gökyüzüne bakmak zorundasınız. Güçten düştüğünüzü göğe toplanan akbabalar söyleyecektir. Onun için yönetime tavsiyem; son zamanlarda çıkan haberleri tekzip edecek güçlü bir açıklama yaparak zaafiyet içinde olmadığını göstermek, dosta düşmana güçlü olduğunu hissettirmek, özellikle akbabaları defetmek hedefi olmalıdır
                  Çok güzel ve yerinde bir tespit.Bundan daha güzel bir durum değerlendirilmesi yapılamazdı sanırım.

Yorum

• BÜYÜK KULUPLER

Elindeki en değerli futbolcuyu, bonservis parası almadan yurt içinden veya yurt dışından başka bir kulube kaptırmazlar...

Tehlikeyi sezerler, Oncesinden tedbirini alırlar,

Mesela fenerbahçe'de Alex örneği...Fenerbahçe kalmasından yana olsaydı, Alexe'e yüz kere imza attırmış medyaya malzeme vermezdi..Alex bu zaman kadar imzalamdıysa bu Fenerbahçe'nin isteksizliğinden kaynaklanıyordur, demek ki bundan sonraki süreçte faydalanmayacağını düşünmüşler..

Bizdeki durumda bundan ibaret de olabilir, Bir futbolcu öncelikle alacağı paraya bakar. Eğer kendine biçtiği değer, kendsine teklif edilen rakamdan çok düşük se veya büyük aralıklar varsa bu durumda sorgulama yapması gayet normal...Yoneticiye düşen görev, şampiyonluğa giden kadrosunda sözleşmesi bitme noktasında olan 5 futbolcunun olmaması gerektiğidir.

Bu şekılde büyük kalınmaz..

Bizim futbolcularımız eğer seneye bizde değil de sırf maddi gerekçelerle istanbul takımlarıona transfer olacaklarsa,, kimse bana EFSANE YÖNETİM VE EFSANE KADRO falan demesin..

Efsane futbolcu, Adı bir takımla anılıp o takımla özdeşleşen futbolcudur..

Şenol GÜNEŞ
                    Unal KARAMAN
                    Hami MANDIRALI
                    Hakan ŞÜKÜR
                    Cüneyt TANMAN
                    Rıdvan DİLMEN
                    v.s v.s

Önemli olan Trabzonspor'lu futbolcu değil.. Onemli olan Trabzonspor'u tutan futbolcu yaratabilmektir..Kım ne derse desin şu anda kadromuzda efsane tabir edilebilecek tek oyuncu var oda YATTARA dır.. Her yerde Trabzonspor'lu futbolcu olarak anılacak..
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ts Club yöneticilerini baştan aşağıya yenileyin değiştirin lütfen !
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Transfer konusunda açıklama
                        Bu habere 24 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !

Medyada oyuncularımıza yönelik yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan ve ikinci yarıya aynı iddiayı korumak hedefiyle hazırlanan takımımızın oyuncularıyla ilgili medyada bazı transfer haberleri yer almaktadır. Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda takımımızın kadrosunda sürekli yer bulan ve amaçları doğrultusunda ciddi katkıları bulunan hiçbir futbolcumuzun elden çıkarılması gibi bir düşünce söz konusu değildir. Oyuncularımızın ürettikleriyle bir değer haline gelmeleri ve talep görmeleri bizler adına gurur vericidir. Ancak bugün itibariyle başta Umut Bulut olmak üzere bahsedilen nitelikteki oyuncularımıza gelecek teklifler tarafımızdan kesinlikle dikkate alınmayacak ve görüşme süreci dahi başlatılmayacaktır. İçinde bulunduğumuz dönemde tüm enerjisini sahaya verme düşüncesinde olan kurulumuz, oyuncularımızın motivasyonlarının dağılmaması adına iç transferdeki temaslarını da sezon sonuna kadar dondurmuştur. Sözleşmesi biten oyuncularımızla ilgili durum değerlendirmesi ligin bitimiyle yapılacaktır. Bu vesileyle taraftarlarımız başta olmak üzere, tüm kamuoyunun medyada yer alacak transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğinin altını çiziyor, camiamızın tüm konsantrasyonunu sahada yoğunlaştırmasını istiyoruz. Saygılarımızla.”
                        milan

Yorum

• Açıklamada da belirtildiği üzere iç transfer sezon sonuna kadar dondurulmuş
                          milan

Yorum

• şaka gibi..!
                            McLas was Here

Yorum

• Dogru bence. Artik konsentrasiyon tek hedef lig olsun

Yorum

• - Mümkün olduğu kadar lig sonuna kadar bir zahmet şu başlıklardan , eleştirilerden , yargılamalardan uzak duralım arkadaşlar , lütfen...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X