Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5 yıl kadar önce fenerin bir dergisine verdiği röportajda fener forması giydiğini ben görmüştüm.
    Çocuk dergisi olabilir.

Bende duymamıştım araştırdım buldum

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koray sen bunu nasıl hatırlamazsın.
      O zamanlar bayağı bir ses getirmişti bu röportajı.Çubuklu forma vardı üstünde.
      Her şeyi bilirsin bundan haberin yok

Haberim var abi, ona bi türlü ısınamamamın sebebide bu

Ama Trabzonspor'a Başkan olduktan sonra o defteri kapattığını kendisi Faik Çetiner'in programında söylemişti bunu da eklemek lazım...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haberim var abi, ona bi türlü ısınamamamın sebebide bu

Ama Trabzonspor'a Başkan olduktan sonra o defteri kapattığını kendisi Faik Çetiner'in programında söylemişti bunu da eklemek lazım...
        Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yıl 2005

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim bundan haberim vardı ilk haber çıktığından beri haberde geçiyor ki '' hiç saklamadım, Fenerbahçe'liyim''

Bunu diyen adam Faik Çetiner'in programında da açık açık Fenerbahçe'liyim derdi, benim anlatmak istediğim bu...

Yorum

• borca karşılık hesler neden iptal olacakmış .medyatrabzonda hepten çıldırdı.sonuçta o borçların karşılığı var...

Yorum

• Zorla adamı fenerli yaparsınız

Yıllar önce rica gönülle Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin dergisine bir röportaj vermişti. Hatta o röportajda Fenerbahçeliyim gibi ifadeler vardı. Daha sonra bu dergi tekzip yayınladı. Bazı söylemediği şeyleri de yazmış editör bey. Ve dergide sarı-lacivert bir forma ile poz vermişti. Formada fb logosu değilde alt yapı derneğinin logusu vardı.

Ligtv'de Sani Şener'in röportajını izliyorum. Gs maçına bir kaç gün kalmış. Spiker maçı soruyor, Sani bey İdmanocağı nedeniyle Trabzonlular Galatasaray'a sempatiye duyar gibi abuk subuk bir laf kullanmıştı. Asıl tehlikeli olan bu düşüncedir, Mehmet Ali Yılmaz, Kadıköy çocuğudur, o camiadan çok dostu vardır, bu gibi ricaları geri çevirmez, hatta evine gidin sizi de geri çevirmez.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim bundan haberim vardı ilk haber çıktığından beri haberde geçiyor ki '' hiç saklamadım, Fenerbahçe'liyim''

Bunu diyen adam Faik Çetiner'in programında da açık açık Fenerbahçe'liyim derdi, benim anlatmak istediğim bu...
                Fenerbahçeli olup olmaması kendini bağlar.

Ancak Fenerbahçe Altyapı dergisinde böyle bir haberin çıkması bizi yaralar o kadar.

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  borca karşılık hesler neden iptal olacakmış .medyatrabzonda hepten çıldırdı.sonuçta o borçların karşılığı var...
                  Medya Trabzon normalmıydı ki

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zorla adamı fenerli yaparsınız

Yıllar önce rica gönülle Fenerbahçe Altyapı Derneği'nin dergisine bir röportaj vermişti. Hatta o röportajda Fenerbahçeliyim gibi ifadeler vardı. Daha sonra bu dergi tekzip yayınladı. Bazı söylemediği şeyleri de yazmış editör bey. Ve dergide sarı-lacivert bir forma ile poz vermişti. Formada fb logosu değilde alt yapı derneğinin logusu vardı.

Ligtv'de Sani Şener'in röportajını izliyorum. Gs maçına bir kaç gün kalmış. Spiker maçı soruyor, Sani bey İdmanocağı nedeniyle Trabzonlular Galatasaray'a sempatiye duyar gibi abuk subuk bir laf kullanmıştı. Asıl tehlikeli olan bu düşüncedir, Mehmet Ali Yılmaz, Kadıköy çocuğudur, o camiadan çok dostu vardır, bu gibi ricaları geri çevirmez, hatta evine gidin sizi de geri çevirmez.

Şu röportajdan bahsediyoruz heralde.

Valla bu yazılanlar baştan aşağı yaralayıcı eğer doğruysa ??

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Medya Trabzon normalmıydı ki
                      medyatrabzon işte kendi haline bırak...

Yorum

• O başlığın devamında olayın nasıl geliştiği var ancak o başlığın devamında yorumlar verilen linkten görünmüyor.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• medyatrabzon'un yaptığı çoğu haber doğrudur arkadaşlar inanmak veya inanamak sizin elinizde ama çoğu yaptıkları haber doğru, benden söylemesi...

Yorum

• Kamera arkasında neler yaşandı
                            18 Kasım 2009 / 20:20
                            Trabzonspor onursal başkanı M.Ali Yılmaz’ın Bordo Mavili kulüp ve takım ile ilgili yaptığı açıklamalar, genel kurulla ilgili değerlendirmeleri camiada büyük bir heyecan yarattı.

Onursal Başkan Yılmaz en son canlı yayın programına Meltem TV’de katıldı.

2000 genel kurulunda Yılmaz’ın listesine karşı liste yapan ekibin önderlerinden Serdar Bali ile aynı programda buluşan Yılmaz’ın kameralar karşısındaki açıklamalarından çok bu ikilinin kameralar arkasındaki diyalogları merak edildi.

Medyatrabzon bu anlamda kamera arkasını araştırdı ve öğrendi.

Program yapımcısı Mustafa Kahraman, kamera arkasında stüdyoda canlı yayına geçilmeden önce onursal başkanın son bir kez final yapıp takımını başına geçmeye niyetli olduğu izlenimini aldığını belirtti. Karaman Yılmaz’ın son bir kez Trabzonspor’a başkan olup, camiaya şampiyonluk tattırıp, öyle jübile yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Kahraman, 2 bin genel kurulunun baş aktörlerinden Serdar Bali ile M.Ali Yılmaz’ın bir araya gelip buluşmasını ise “Trabzonspor’un menfaatleri söz konusu olunca bütün kırgınlıklar bitiyor” şeklinde yorumladı.. Kahraman Başkan Yılmaz’ın özellikle kulüp ve camia içinde bütünlük ve birliğin sekteye uğraması ile başarısızlıkların geldiğini de ifade etti.

BALİ “LİSTEYİ YAPAR ATARIZ..”

Onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın Serdar Bali ile son derece samimi bir diyaloga girdiğini belirten Kahraman, “Yılmaz ile Bali’in ortak sevdası Trabzonspor konusunda şu anki mevcut durumun tahlilinde ve çözüm yollarında hiçbir fikir ayrılığı yok, aksine büyük bir fikir birliği var” dedi.

Hatta Bali’nin bir ara Yılmaz’a, artık aday olsan da olmasan da adını yazıp sandığa atacağız dediğini de hatırlatan Bali’ye Yılmaz’ın “Çok daha büyük kitlelerin bu anlamda istekli olmaları gerekiyor” şeklinde cevap verdiğini de ifade etti

ADAYIM DEDİĞİNDE

KİMSE KARŞINDA DURUMAZ

Programın kamera arkasında Serdar Bali’nin Onursal Başkan ile yaptığı diyalodan bir bölümü ise proğram yapımcısı Mustafa Karaman şöyle anlattı..

“Bir ara Serdar Bali, onursal başkanı öyle yok ben aday olmam deme. Adayım dediğinde karşına kimse çıkamaz. Ufak tefek bazı aykırı sesler olacak o her yerde var. Siz adayım deyin Trabzon’u bize bırakın biz gerekeni orda yaparız. Adayım dediğiniz yerde karşınıza çıkanlar sandığa gömülür dedi. Onursal Başkan Bali’nin bu konuşmasına gülerek karşılık verdi. Mimiklerinden aldığım izlenim aday olacak yönündeydi. Tabi, genel kurul kararı alınırsa..”

BALİ NE DEDİ

Onursal Başkan M.Ali Yılmaz ile proğramda buluşan Serdar Bali, M.Ali Yılmaz’ın proğram yapımcısı Mustafa Karaman’ın aksine, Yılmaz’ın bir finallik süre için başkan adaylığı düşünmediği izlenimini aldığını belirterek “ Ben daha uzun süre de görev yapabileceğinin izlenimini aldım”dedi. Bali, Yılmaz’daki en büyük değişikliği de şöyle yorumladı..”Çok uyumlu. Keskin değil. Herkesi kucaklayacak bir konumda. Ben böyle gördüm..”

MESAJ REKORU

Öte yandan, Meltem TV’deki programa izleyenler 22 bin adet mesaj gönderdi. Program yapımcısı Mustafa Kahraman bu sayısının spor programları içinde bir rekor olduğunu da belirtti. Yılmaz, programa gelen mesajların bir dökümünü de yanına alarak stüdyodan ayrıldı.

Medya Trabzon

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O başlığın devamında olayın nasıl geliştiği var ancak o başlığın devamında yorumlar verilen linkten görünmüyor.
                              O başlık benim arkada yazdığım haber tek msjda göster seçeneği olduğundan diğer msjlar gözükmez bir arka sayfada diğer yazılanlar

Yorum

• O'nun nabzını yoklamışlar ancak "Önce Mehmet Ali Yılmaz var" demiş

Trabzonspor’un olası genel kurulunda star bir ismin başkan adaylığı konusunda Sürmeneli ünlü konut yapımcısı, Ali Ağaoğlu, bazı etkin isimlerle kendisine Trabzonspor başkanlığı teklifi getirildiğini belirtti. Ağaoğlu, bu açıklamasını evini bir dekor dergisine açtığı sırada yaptı. Ağaoğlu, Trabzonspor başkanlık teklifini, orda bir onursal başkan M.Ali Yılmaz var önce Yılmaz olur sonra ben diye cevapladı…

Yorum

Çalışıyor...
                                X