Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taraftar, ramazan akşamı iftar vakti kapalı köy kahvesinin sahibini bulup mekanı açtırarak takımının maçını izliyor.

Deplasman yollarında can veriyor.

Ama yok illa kombine almakla ölçülecekse taraftarlık, savunduğunuz yönetimlerin el altından bilet dağıttığı gruplarla övünün; onların kombinesi var ne de olsa
    Taraftarlık elbetteki sadece kombine almakla ölçülmez...
    Lisanslı ürün almakla ölçülebilir... Kulübe üye olmak ile ölçülebilir.
    Maddi manevi her türlü destek çıkmayla ölçülebilir...

Elbetteki bu maddi imkanlar çerçevesindedir...
    birisi senede 1 forma alır, yada tişört alır diğeri her hafta bir ürün alır. O ayrı bir konu...

Taraftar olup kulübe 5 krş katkı yapmayıp ondan sonra '' yönetim istifa, bu takım neden şampiyon olamıyor '' vs tarzı eleştiri yapmaya hakkı yok. en azından bence yok...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• * Bu Siyaset sözcüsü Yönetim varken iğne bile almayacağım, halen transfer, kombine muhabbeti yapıyorsunuz duruş nerde ? Şişkecilerin tribününe gidip maç izlemek neyin nesidir açıklayın hele ?
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Bu Siyaset sözcüsü Yönetim varken iğne bile almayacağım, halen transfer, kombine muhabbeti yapıyorsunuz duruş nerde ? Şişkecilerin tribününe gidip maç izlemek neyin nesidir açıklayın hele ?
        Çok sevdiğin Tolgada şikecilere gitti Sedat.aynı tepkiyi onada verdinmi?bu yönetimden önce Faruk Özak devletten 6 milyon tl alıp kulübe verirken diyetin karşılığı neydi?yada Gökhan Ünal transferi?tüm suç bunlaramı kaldı siyaseten?sen taraftar olarak görevini yapmazken yönetimden duruş bekliyorsan çok beklersin.

Yorum

• Trabzonspor'a 1 tl katkı yapmam bu yöneticiler durdukça,

Çünkü bence, yapacağım her maddi katkı yönetimin ömrünü uzatacak ve bu da Trabzonspor'a zarar verecek.

Ama bu durum sadece maddi hususlar için geçerlidir, şike mücadelesine destek vermek için oturup günlerce çalışabilirim, o ayrı.

Ayrıca sadece maçları TV'den izleyen ve hiçbir lisanslı ürün almayan insan bile katkı sağlıyor Trabzonspor'a, tırnak kadar katkı sağlayıp hiçbir menfaat elde etmiyorsa artıdadır, yönetimlerde olup ekside olanlardan daha kıymetlidir gözümde.
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok sevdiğin Tolgada şikecilere gitti Sedat.aynı tepkiyi onada verdinmi?bu yönetimden önce Faruk Özak devletten 6 milyon tl alıp kulübe verirken diyetin karşılığı neydi?yada Gökhan Ünal transferi?tüm suç bunlaramı kaldı siyaseten?sen taraftar olarak görevini yapmazken yönetimden duruş bekliyorsan çok beklersin.
            * Tolga gitti ama ! En azından kaldığı süre içinde dik durdu ! Bunları iyi ayırt etmek gerek. Sen MAY'ıda böyle savunuyorsun, sürekli suçu taraftara atarak bariz saçmalıyorsun bilmem farkındamısın
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Görevini yapan taraftar istediği kadar eleştirir. Kimsenin buna laf etme hakkı olmaz.
              Çok şey yazmak isterdim ama yanlış anlaşılır diye yazmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Görevini yapan taraftar istediği kadar eleştirir. Kimsenin buna laf etme hakkı olmaz.
                Çok şey yazmak isterdim ama yanlış anlaşılır diye yazmıyorum.
                Sibel, yazılarından bizi mahrum bıraktın.

Güzel bir yazı yaz da içimiz umut dolsun,
                StopMatchFixing.Com

Yorum

* Tolga gitti ama ! En azından kaldığı süre içinde dik durdu ! Bunları iyi ayırt etmek gerek. Sen MAY'ıda böyle savunuyorsun, sürekli suçu taraftara atarak bariz saçmalıyorsun bilmem farkındamısın
                  Geçmişi bırak şimdi bugüne bak Tolga şikecilerdemi değilmi?ben M.A.Yılmazı katkılarından ötürü savundum,yanlışlarından ötürüde eleştirdim,geçmiş mesajlarımda Sadri Şenerede aynı ölçüde yaklaştım ama senin aklında işine geldiği gibi kalıvermiş.suçun büyüğü taraftarda tabi.yukarıda Bursa örneği verdim.kombinede 25 bin sayısına yaklaştılar.bizim 10 katımız neredeyse.aynı taraftar yeni yönetiminin görev süresinin 3.haftasında istifa istiyor.son derece haklılar.çünkü imkanlarını zorlamışlar vermişler.bizde vermeden istiyoruz.nah alırız böyle.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sibel, yazılarından bizi mahrum bıraktın.

Güzel bir yazı yaz da içimiz umut dolsun,
                    Taraftar konusunda uzun bir yazı yazmak istiyorum. Her bakımdan bir değerlendirme-karşılaştırma misali, fırsatım olunca aklımda kalan birçok notu paylaşmak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftar konusunda uzun bir yazı yazmak istiyorum. Her bakımdan bir değerlendirme-karşılaştırma misali, fırsatım olunca aklımda kalan birçok notu paylaşmak istiyorum.
                      Meraklandım şimdi,

Hemen yaz bitir de okuyalım ya,
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

Geçmişi bırak şimdi bugüne bak Tolga şikecilerdemi değilmi?ben M.A.Yılmazı katkılarından ötürü savundum,yanlışlarından ötürüde eleştirdim,geçmiş mesajlarımda Sadri Şenerede aynı ölçüde yaklaştım ama senin aklında işine geldiği gibi kalıvermiş.suçun büyüğü taraftarda tabi.yukarıda Bursa örneği verdim.kombinede 25 bin sayısına yaklaştılar.bizim 10 katımız neredeyse.aynı taraftar yeni yönetiminin görev süresinin 3.haftasında istifa istiyor.son derece haklılar.çünkü imkanlarını zorlamışlar vermişler.bizde vermeden istiyoruz.nah alırız böyle.
                        * O beğenmediğin taraftar olmasa Şike şimdiye kadar unutulmuştu. Cas kararı onaylarsa Tff'ye başvurucakmısınız diye soruyorlar senin Hacı başkan'ın hayır diyor, Mecnun'a kefil oluyor, rakip tribünlere çıkmalar, mitinglerde el sallamalar, amigoların düğününe gtmeler,gökdeniz'den borç alırken birden Maloudalar, siyaset'i iliklerine kadar sokmalar say say bitmiyor bunları benim miğdem kaldırmıyor ama gördüğüm kadarıyla senin için saha önemli valla sana afiyet olsun ben almayayım...

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçmişi bırak şimdi bugüne bak...
                          Fatih, bir yukardaki mesajında geçmişten sorular sorup, bir alttakinde geçmişi bırak diyorsun, nasıl olcak bu iş ?
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kombinede 3 bin bile satamamışız ama dilimiz pabuç maşallah.babamın oğlu değil Hacıosmanoğlu.her sene düzenli kombinemi alıyorum senede en az 3-4 kez Trabzona maça gidiyorum gidemediğim zaman birine bırakıyorum.donumu bile tuhafiyeden değil lisanslı ürün olarak alıyorum.tüm imkanlarımı zorluyorum ne için?yeterki katkım olsun.bizim taraftarın büyük bölümü bilinçsiz.bilinçli olsa senede en az 25 milyon tl lisanslı ürün ile 25 bin kombine satın alır.hem İstanbul takımlarıyla yarışacağız hemde 3 bin kombine alacağız.oldu canım görürsem söylerim.

Yorum

* O beğenmediğin taraftar olmasa Şike şimdiye kadar unutulmuştu. Cas kararı onaylarsa Tff'ye başvurucakmısınız diye soruyorlar senin Hacı başkan'ın hayır diyor, Mecnun'a kefil oluyor, rakip tribünlere çıkmalar, mitinglerde el sallamalar, amigoların düğününe gtmeler,gökdeniz'den borç alırken birden Maloudalar, siyaset'i iliklerine kadar sokmalar say say bitmiyor bunları benim miğdem kaldırmıyor ama gördüğüm kadarıyla senin için saha önemli valla sana afiyet olsun ben almayayım...
                              Ne taraftarı yahu?şike için savaş veren taraftarımız avrupadaki taraftarımız kadar bile yok.sen buna şike ile mücadele eden taraftarmı diyorsun.BMN ve bir kaç küçük grubun çabaları dışında kim veriyormuş bu mücadeleyi?bırak şimdi hacıyı hocayı.sorunumuz kulübe katkı.bundan sonra kulübe Benyamin Netenyahu bile başkan olsa takımıma maddi manevi desteği esirgemem.

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih, bir yukardaki mesajında geçmişten sorular sorup, bir alttakinde geçmişi bırak diyorsun, nasıl olcak bu iş ?
                                Geçmiştede siyaset kulübün iliklerindeydi Gökhan.sanki siyaset kulübün içinde bugün girmiş gibi sadece bu yönetimi eleştirmemeliyiz diye düşünüyorum.bu sebepten ötürü geçmişten örnek verdim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X