Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok ironi değil; gerçekten öyle düşünüyorum.

Programı sunan gazeteci tam 12'den vurdu; kafamda ne soru varsa direkt sordu, çok da cesurdu.

Ama maalesef sorulara verilen hiçbir cevap beni tatmin etmedi.

Tatmin etmediği gibi de çok üzdü.

TFF Genel Kurulu'ndaki konuşmayı defalarca izleyip "İşte bu!" demiş ve duygulanmıştım.

Çok erken gelen büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Buradaki herkes Trabzonspor'un iyiliğini istediği için fikrimden caymayı mağlup olmak saymıyorum hepimiz aynı taraftayız.
    Sen yine iyisin Alper... Oy verenleri düşün bir de...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Arkadaş kendi başkanıma bu lafları etmek zoruma gidiyor

Tutar dal bırakmadı bizde.Ama biz şikeciler gibi değiliz.

Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytan olmayız

Başkana bu lafları söyleyen ben seçimi kazandığı gece siyaset kaybetti diye twit atmıştım.

Düşün bu camianın yakasından.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Kupa başbakanda diyenler dalkavuktur diyor Hacıosmanoğlu .TDK sözlüğüne göre dalkavuğun anlamı "Kendisine çıkar sağlayacak olanlara aşırı bir saygı ve hayranlık göstererek yaranmak isteyen kimse" Kupa başbakanda diyen bizlere başka bir sıfat bulsun İbrahim Hacıosmanoğlu , çünkü bu sıfat başka birinin üstüne cuk oturuyor.
        2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan sağolsun onu savunduğumuz '' ama '' ları bile bitirdi, tüketti bugün.
          bu saatten sonrada başkanın yaptıklarına / söyledikleirne iyi niyet aramak kendini avutmak yada '' ulan bu zamana kadar savundum bundan sonra vazgeçemem, savunmaya devam etmeliyim '' inadı ile varılacak yol samimiyetten uzaktır.

Başkanın tutunacağı tek dal olan ağustos ayının sonu var. başka da bir şansı yok...
          O şansı da hak ediyor mu bilmem...
          Yazık gerçekten yazık...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Konunun biraz dışında ama bir başka konu transfer konusu.

Kendisine ne zaman transfer sorulsa konu profesyonellerin kontrolünde deyip cevap vermiyor.

Ama gel gör ki profesyoneller takımla beraber kampta, maçta, deplasmanda uçakta.

Profesyonellerin gelen giden oyunculardan haberi yok.

Transferler Kazım Şengöçgel'in üstün gayret ve hizmetleriyle gerçekleşiyor. (Öyle görünüyor)

Profesyoneller bu transferlerin neresinde? Celustka'nın gidiş gelişi bile koordinasyon eksikliğinden dolayı bir şekil oldu.

Teknik direktör Avrupa kupası maçında bir adama şans veriyor; iki gün sonra adam satılıyor.

Ben anlamadım. Kimsenin görev tanımı belli değil mi kulüpte?

Neyse ya...

Yorum

• konuşmasın artık icraat yapsın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• siyasetsiz bir dünya!siyasetsiz bir türkiye!siyasetsiz futbol siyasetsiz Bmn!...çok ütopik...
                poetricus

Yorum

• Bu herif Aralıkta aday çıkmaz tek adayla yine kazanır
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sayın başkanın onca hatalarına rağmen Sadri Şener başkana olduğu gibi görevinin sonuna kadar destek veriyorum.

Yorum

• Onur duyduğum bir Trabzonsporum vardı ama iho yüzünden bu onur utanca dönüştü...

yYazıklar olsun bu takımı siyasete kurban edene edenlere !!!
                      En son uzungöllü tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 01:24.
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Trabzonspor 2004 yılından berı aralıksız sıyasılerın maşası.bu suç yalnız Hacıosmanoğluna maledilemez.

Yorum

• "Bana kefil ol buzdolabı alacağım." desem olmaz. Şike yaptığı mahkemece kesinleşmiş adama kefil oluyor ama...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Söyleyecek söz bile kalmadı.

Açıklama yapmaktan yorulduk kendileri geldiğinden beri.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Defolup gideceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

• Uslübümüzü bi düzeltemedik arkadaş.

Yorum

Çalışıyor...
                                X