Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aveadan gelen mesaja göre 6 dakika sonra hattımi bildirecekler
    Heyecanla bekliyoruz
    Bana hala hattımi pildurmediler. 5 gün oldu. Bu ne du yau. Hafta sonuna kadar hattımi pildurmesaler bu sefer ben onlara hattıni pildureceğum.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün bu saatlerde aldığım hattın hala açılmasını bekliyorum.
      Bende hala hattın açılmasını bekleyenlerdenim.

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana hala hattımi pildurmediler. 5 gün oldu. Bu ne du yau. Hafta sonuna kadar hattımi pildurmesaler bu sefer ben onlara hattıni pildureceğum.
        Bana da pildirmediler hattımi, sim kart geçersiz diyor

Yorum

• hahahhahahahahahaha Bekleyin Bekleyin
          TrabzonArsinPelitli...

Yorum

• hattımı bilmek için aveaya gittim ama malesef hat yok. bu kadar uzun hazırlık döneminden sonra nasıl oluyorda avea bayilerinde hat olmuyor hiç anlamadım valla.sorumlu avea mı yoksa bizim takım mı?
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Hattımi bildim.Numaramı taşıdım.

Yorum

• Hattımı bende bildim numaram babamın üstüne kayıtlı oldugu icin yeni numara aldım...

Yorum

• Başvuru yapaklı 3 gün oldu hala daha taşınmasını bekliyorum.

Yorum

• Taşınma işleminde yeni hattın tanımlanması 6 gün içinde yapılmaktadır. O zaman içinde eski hat ile görüşelebiliyor.
                    Not: Faturasız hatlarda ( faturalı da var mı bilmiyorum) diğer operatör ve sabit hatlardan aranınca 10 dakikaya 10 kontör hediye veriyor. Yani turkcell,vodafon ve sabit hatlar TRABZONCELL i arayınca 10 dakikalık aramaya 10 kontör hediye veriyor.
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sabahın köründe telefonum çaldı 0551 le başlayan bir numara.Bu ne dedim kendi kendime birde bu saatte adammı aranır diye fırça atmayı düşünürken abim çıktı karşıma.Hala haddini bilmediğin için yeni haddimi bildirmeye aradım dedi

Sevdim bu hat olayını.Herke alsın bedavaya bolca konuşuruz artık
                      En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 16:32.

Yorum

• 6 gün içinde taşınıyo hatlar. Öyle dediler.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hattimi bildum.. Telefon numarası tarihinin en kolay numaralarından biri aldım. Aklında tutamayanı vururlar

Hatı alırken oradaki bayanla muhabbet ettim, çıkalı 1 hafta olmasına rağmen talep çokmuş diğer takımlarda talep yoktu. Hatta ben alırken hat taşımaya gelen oldu
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Faturalı Paket Tarifeler
                            TrabzonCell'in avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!

Tüm vergiler dahil
                            Her Yöne Bordo 180..................Her Yöne Bordo 360

Aylık ücret
                            24,24 TL ...................................... 47,26 TL

Hediye Dakika (Tüm Yönler)
                            180............................................... .........360

Dakika Ücreti(Her Yöne)
                            23,03 Kr / dk ................................. 23,03 Kr / dk

Hediye SMS (2 ay)
                            25 .................................................. .... 50

SMS Ücreti
                            25,5 Kr ................................................. 25,5 Kr

Hediye Data Erişimi (2 ay) *
                            100MB * ............................................... 100MB*
                            En son efulim67 tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 16:38.
                            Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                            O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taşınma işleminde yeni hattın tanımlanması 6 gün içinde yapılmaktadır. O zaman içinde eski hat ile görüşelebiliyor.
                              Not: Faturasız hatlarda ( faturalı da var mı bilmiyorum) diğer operatör ve sabit hatlardan aranınca 10 dakikaya 10 kontör hediye veriyor. Yani turkcell,vodafon ve sabit hatlar TRABZONCELL i arayınca 10 dakikalık aramaya 10 kontör hediye veriyor.
                              Ben kendi tarifemde kalayım. Bende her yöne 1500 dk var.
                              İsteyeni arar Maç Kritiği yaparız. Gelsin kontörler...
                              Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                              O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Bu arada BMN'de forumlarda yazıpta haddini bilmeyen arkadaşlarım beni sakın aramasın.Birinciye baksam bile ikinciyi açmam şimdiden söyleyeyim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X