İlk olarak bkandil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bu saatlerde aldığım hattın hala açılmasını bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana hala hattımi pildurmediler. 5 gün oldu. Bu ne du yau. Hafta sonuna kadar hattımi pildurmesaler bu sefer ben onlara hattıni pildureceğum.
Yorum
-
Taşınma işleminde yeni hattın tanımlanması 6 gün içinde yapılmaktadır. O zaman içinde eski hat ile görüşelebiliyor.
Not: Faturasız hatlarda ( faturalı da var mı bilmiyorum) diğer operatör ve sabit hatlardan aranınca 10 dakikaya 10 kontör hediye veriyor. Yani turkcell,vodafon ve sabit hatlar TRABZONCELL i arayınca 10 dakikalık aramaya 10 kontör hediye veriyor."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Sabahın köründe telefonum çaldı 0551 le başlayan bir numara.Bu ne dedim kendi kendime birde bu saatte adammı aranır diye fırça atmayı düşünürken abim çıktı karşıma.Hala haddini bilmediğin için yeni haddimi bildirmeye aradım dedi
Sevdim bu hat olayını.Herke alsın bedavaya bolca konuşuruz artıkEn son LazAnisT tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 16:32.
Yorum
-
Hattimi bildum.. Telefon numarası tarihinin en kolay numaralarından biri aldım. Aklında tutamayanı vururlar
Hatı alırken oradaki bayanla muhabbet ettim, çıkalı 1 hafta olmasına rağmen talep çokmuş diğer takımlarda talep yoktu. Hatta ben alırken hat taşımaya gelen oldu
Yorum
-
Faturalı Paket Tarifeler
TrabzonCell'in avantajlı tarifeleri ile hem sen kazan hem de takımın kazansın!
Tüm vergiler dahil
Her Yöne Bordo 180..................Her Yöne Bordo 360
Aylık ücret
24,24 TL ...................................... 47,26 TL
Hediye Dakika (Tüm Yönler)
180............................................... .........360
Dakika Ücreti(Her Yöne)
23,03 Kr / dk ................................. 23,03 Kr / dk
Hediye SMS (2 ay)
25 .................................................. .... 50
SMS Ücreti
25,5 Kr ................................................. 25,5 Kr
Hediye Data Erişimi (2 ay) *
100MB * ............................................... 100MB*En son efulim67 tarafından düzenlendi; 20.08.2009, 16:38.Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaşınma işleminde yeni hattın tanımlanması 6 gün içinde yapılmaktadır. O zaman içinde eski hat ile görüşelebiliyor.
Not: Faturasız hatlarda ( faturalı da var mı bilmiyorum) diğer operatör ve sabit hatlardan aranınca 10 dakikaya 10 kontör hediye veriyor. Yani turkcell,vodafon ve sabit hatlar TRABZONCELL i arayınca 10 dakikalık aramaya 10 kontör hediye veriyor.
İsteyeni arar Maç Kritiği yaparız.Gelsin kontörler...
Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
Yorum