Nike mağazalarında Satışa çıkmıyor mu ürünler?yada ürünleri Nike mağazalarından alsak takıma katkısı aynı mı oluyor?
Valla Egemen ne yalan söyleyeyim,Makbule geçer
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Nike mağazalarında Satışa çıkmıyor mu ürünler?yada ürünleri Nike mağazalarından alsak takıma katkısı aynı mı oluyor?
Valla Egemen ne yalan söyleyeyim,Makbule geçer
Haznedarda çalışıyomuş hemen 100m aşşada diyo
G.O.paşada caminin oralarda olmayabilirmiş.. belediyenin yanında yeni bi alışveriş merkezi açılmış oraya açılmış olabilir dedi tam bilmiyo oda
Eyvallah Egemen Sağol,Alışveriş merkezini hatırlıyor gibiyim sanki(koskoca yer aslında)
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Nike bildiğim kadarıyla hollanda malı.Ayakkabı almayaa gitmiştim direk hollandadan geliyor demişti sahibi yani değişik ülkelerde üretildiğini zannetmiyorum
Herkesin yalan olduğunu bildiğibir yalan hala yalan mıdır?
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
valla ben 20 senedir gop tayım ama burda ts clup görmedim yok yani ürünleri cevahirden alıyordum orasıda kapandı online alıyorum gop ta olsa tsclup köşe olurdu
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
valla ben 20 senedir gop tayım ama burda ts clup görmedim yok yani ürünleri cevahirden alıyordum orasıda kapandı online alıyorum gop ta olsa tsclup köşe olurdu
Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nin zemin katında Taraftarium açıldı. Trabzonspor ürünleri orada satılıyor.
Ben de oraya yeni formaların geldiğini henüz duydum, en kısa zamanda gidip kalite kontrol yapacağım.
Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nin zemin katında Taraftarium açıldı. Trabzonspor ürünleri orada satılıyor.
Ben de oraya yeni formaların geldiğini henüz duydum, en kısa zamanda gidip kalite kontrol yapacağım.
Gelsin formalar...
bu çok mükemmel bi haber yanıbaşımda hemde yarın sabah namazından sonra ordayım
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum