Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Söz bi kez ağızdan çıkar...2 tane alacağım birisi bu bordo olan da ötekini karar veremedim...formalar pek içime sinmedi ama idare etcez...west ham tipi diğerlerine göre daha iyi sayılır...
    bordoyu bu hafta içinde alıcam ilk trabzona gidişimde...ötekini de fındığın parasıyla
    benim alcağım forma 3ü bile bulablir kuzene falan...
    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 18:09.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yarın 3 tane alacağım bende
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• beyaz & turuncu alacağım...
        ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen..

Bu formanın renkLeri de tasarımı da mükemmeL.. Alacağım bende..
          ZATEN EN GÜZELİ BU DİĞERLERİ ÇÖP

Formalar TiraŞ Yaaaaa Bu Sezon
          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 19:22.
          ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• türkiyeye bir döneyim en az 2 forma da benden
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de şöyleleri var forumda maalesef

* Forumda şimdiye dek çok fazla gözükmemelerine rağmen yeni formalar görücüye çıktığı gün adeta forma satışlarını baltalamak istercesine burada sayfalardır çığırtkanlık yaparak kulübe daha ilk günden darbe vurmaya kalkanlar var..

* Ben de dahil bir çok taraftar tarafından dizayn olarak fazlaca beğenilmeyen formaları sanki eliyle tutup laboratuvar ortamında test edip kalite kontrolü yapamışçasına yerli yersiz Trabzonspor formasını yerden yere vuranlar var..

* Burada formaları az çok beğenip takıma katkı sağlamak amacıyla forma siparişi vermeyi düşünen insanların kafalarını bulandırarak kararlarından caymalarına sebep olacak türden harf birikintileri dökenler var..

* Trabonspor' un her şeyden önce o caanım bordo - mavi forması yerine, Dünya' nın dört bir yanındaki kulüplerin formalarını buraya taşıyarak sözümona kalite mütehassısı kesilenler var..

* Bu da yetmezmiş gibi formaları beğenen ya da makul seviyede gören insanların yorumlarına bile kabahat bularak kendi çaplarında bilmişlik taslayanlar var..

* Eh tabii bunlara karşılık da asla haksızlığa müsamaha edemeyecek yapıda benim gibi istisnalar da çıkacaktır mutlaka

Burda forma satışlarını baltalamak isteyecek kimse yok.Bu formaları beğenmeyenler aylardır bu formaları bekleyenler.Tabiiki böyle büyük bir firmadan olabilecek en güzel formaları bekliyorduk.
              Burda söz verenler var,onlar mutlaka alacaktır ama dışarda bu siteden haberi dahi olmayan yani burda yazılanları okumayan ve şimdiye kadarki bütün Trabzonspor formalarından almış hatta maçlarada o formalarla giden arkadaşlarım var.Resmi sitede görmüşler formaları,almayada niyetleri yok.

Formamız tabiiki kutsaldır bizim için,ne olursa olsun karalamayız ama burda karalamadan ziyade bir sahip çıkma var,anlayana.
              Trabzonspora kötü forma yapamazsınız diyor taraftar.

Siz ne diyorsunuz;bu formalar bizim formalarımız kötüde olsa almalıyız,almak isteyenleride engelleyici yazılardan sakınmalıyız,buna saygı duyuyorum.

Harf birikintileri,benzetmenizide şiddetle kınıyorum.
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak ille de 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz geç bir cevap olacak ama neyse...

Ben Amerika'dan Nike ürünü satın aldım. Tahmin edin nerede üretilmiş.? Türkiye. Evet altında aynen Made In Turkey yazıyordu.
                Arkadaşım Türkiye tekstil üretiminde dünya çapında bir ülke ...

Bunu bilmemene şaşırdım doğrusu ...

Giydiğin Levi's kotun kumaşı Amerikan malı mı sanıyorsun
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• arkadaşlar bir bakın bakalım nikeın bu seneki tasarımlarına %90 aynı bizimki gibi tasarım olarak nike her zaman sadeliği seçiyor,ne bekliyodunuz anlamıyorum..sadece nike bazı özel isteklere farklı forma yapıyor.örneğin hırvatistan (damalı forma) barcelona(çubuklu) inter(çubuklu)

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşım Türkiye tekstil üretiminde dünya çapında bir ülke ...

Bunu bilmemene şaşırdım doğrusu ...

Giydiğin Levi's kotun kumaşı Amerikan malı mı sanıyorsun
                    Juventus formalarının da Zonguldak'ta üretildiğini okumuştum ben ...

Yarın haznedardakı tsclub a geleck olan varsa çıkarma yapabiliriz beraber
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burda forma satışlarını baltalamak isteyecek kimse yok.Bu formaları beğenmeyenler aylardır bu formaları bekleyenler.Tabiiki böyle büyük bir firmadan olabilecek en güzel formaları bekliyorduk.
                      Burda söz verenler var,onlar mutlaka alacaktır ama dışarda bu siteden haberi dahi olmayan yani burda yazılanları okumayan ve şimdiye kadarki bütün Trabzonspor formalarından almış hatta maçlarada o formalarla giden arkadaşlarım var.Resmi sitede görmüşler formaları,almayada niyetleri yok.

Formamız tabiiki kutsaldır bizim için,ne olursa olsun karalamayız ama burda karalamadan ziyade bir sahip çıkma var,anlayana.
                      Trabzonspora kötü forma yapamazsınız diyor taraftar.

Siz ne diyorsunuz;bu formalar bizim formalarımız kötüde olsa almalıyız,almak isteyenleride engelleyici yazılardan sakınmalıyız,buna saygı duyuyorum.

Harf birikintileri,benzetmenizide şiddetle kınıyorum.

Kardeşim sana çok teşekkür ederim ...

Anlaşılmış olduğumu görmek beni ziyadesiyle mutlu etti ...

" Çuval olsa giyerim " mantığını baştan sona hatalı buluyorum ...

Trabzonspor'un kötü bir formayla sahada arz-ı endam etmesi sizin yüzünüzü kızartmaz mı ? Üzülmez misiniz ?

Trabzonsporumuzun armasını nasıl yakıştıracaksınız o çuvala ...

Neyse anlayan arkadaşlar var nasılsa ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventus formalarının da Zonguldak'ta üretildiğini okumuştum ben ...

Yarın haznedardakı tsclub a geleck olan varsa çıkarma yapabiliriz beraber
                        Küçükçekmece 'ye en yakın TSclub nerede biliyor musun ?

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Küçükçekmece 'ye en yakın TSclub nerede biliyor musun ?
                          Buyuk magazalarda olabılır belkı abı, yoksa care haznedar
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Formalar iyi olmamış derken kimse zaten Trabzon sporu suçlamıyor bizim derdimiz Nike ile bize böle özensiz ahenksiz albenisi olmayan formayı nie yapıyosun kardeşim. Magicyattara arkadaşımında dediği gibi yıllardır hiç forma almayan kişiler bile bu sene alıcaktı. Formaların resimlerini gören burun kıvırıyor almam ben diyor hadi buyurun nasıl ikna edicez nasıl aldıracaz adama
                            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Benim ilk formam Bordo'lu forma olacak kollar uzun ve mavi...

Burada ki fotoğraflardan çok daha şık duracağına eminim.

Yorum

• Ben ilk turuncu formayı alarak başlamayı düşünüyorum.Tüm formaları almayı planlıyorum bu seneki.Kutadgu Üstad tekrar gelip listeyi düzenlerse eğer iki yazdırdığım listedeki forma adetini 5 olarak düzenlemesini istiyorum
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X