Benim ilk formam Bordo'lu forma olacak kollar uzun ve mavi...
Burada ki fotoğraflardan çok daha şık duracağına eminim.
+
Cafer KILIÇSOY
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Benim ilk formam olma konusunda "Song" model ile yakalı bordo yarışıyorlar. Yakalı bordo olanı daha önce görmüştüm, kesinlikle fotoğraflardaki kadar sıradan durmuyor.
Ah be yönetim... Tamam, her şey iyi hoşta, anlaj bir ajansla, ver biraz para, forma fotoğrafı gibi forma fotoğrafı koy siteye. Bu fotoğraflarla forma mı satılır?
Başta söylediğimi tekrar edeyim: Nike'tan bahsediyoruz, çuvallamanın da bir sınırı var yani. Göründüklerinden çok daha sıkı formalar olduklarına eminim.
gaziosmanpaşadaki taraftarium taşınmış boşuna gitmeyin bu akşam gittim güvenlik söyledi
yarın hqaznedarda buluşalım
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Herkes yorum yapmakta haklı.. Herkesede saygı duymak lazım. Forma kutsaldır. Burada çuval benzetmesi yapan arkadaşlara söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. Eski formaları kimse beğenmiyordu. Yeni anlaşma o kadar kısa zamanda yapıldıki çalışmaların bile doğru dürüst yapıldığını sanmıyorum.
Taraftar projeleri kapsamında kulübe bir yazı göndermiştim yaklaşık 3-4 ay kadar önce. Onlara sordum sizede soruyorum.
TRABZONSPOR'UN KLASİK FORMASI NEDİR?
Ben 38 yaşındayım ve bildiğimi söyleyeyim. Sadece Bordo ve Mavi renklerdir özellik yoktur.
Fenerbahçe çubuklu, Galatasaray parçalı, Beşiktaşta düz forma ile bütünleşmiştir. Bizimle bütünleşen hiç bir formamız yoktur. Lütfen bunu polemik konusu yapmayın Lig başladığından bu yana tarihe bakın göreceksiniz.
Bu bakımdan gövdesi düz renk kolları farklı bir forma Türkiye için değişikliktir. Türkiyede bizimle özdeşlecek bir klasik formayı yaratmak 3-5 aylık çalışma ile olmaz.
Hayırlı geceler
ben bu formalardan almam, eskilerden 2-3 tane alırım daha iyi daha 1 ay önce aldım, daha alacaktım yeni formalrın cıkmasını bekledim ama boşuna imiş, eski alacam.
ben bu formalardan almam, eskilerden 2-3 tane alırım daha iyi daha 1 ay önce aldım, daha alacaktım yeni formalrın cıkmasını bekledim ama boşuna imiş, eski alacam.
aynen katılıyorum dostum....
daha 10 gun once trabzondaydım ve forum alışveriş merkezine gittim orda puma formalar 19 ytl ye satılıyordu ve tezgahtar kız almam için o kadar dil dökmesine rağmen hayır almayı düşünmüyorum yeni sezonki formaları bekliyorum demiştim ama keşke kızı dinleseydim ve o formalardan alsaydım.
Nike biraz daha özenebilirdi bu formalar için ancak forma yapmak için forma yapmışlar.
Nike bize arsenal, westham, aston villa formalarının renklerini duzenleyerek "ki zaten aston villa, westham bizle aynı renkteler" gecirdi. Şimdi ben bunu bile bil nasıl gider alırım bu formaları. Formaları gördükçe ağlayasım geliyo. Şimdi bana kızacaksınız ama bide fenerin formalarına bakın.
...Dün Trabzonspor resmi inretnet sitesinde, işgüzar birisi tarafından yayına verilen ki bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum (bilsem direk olarak isminle eleştireceğim) bir bütünlük olmayan, şortu, konşu olmadan ve yetersiz ışıkta, uygunsuz arka zeminle verilen resimlerde ki formalarla alakası yok. ...
www.haber61.net'de Tanju AKINCIOĞLU'nun yazısında bir alıntı. Ne demek istemiş burada acaba?
Nike bize arsenal, westham, aston villa formalarının renklerini duzenleyerek "ki zaten aston villa, westham bizle aynı renkteler" gecirdi. Şimdi ben bunu bile bil nasıl gider alırım bu formaları. Formaları gördükçe ağlayasım geliyo. Şimdi bana kızacaksınız ama bide fenerin formalarına bakın.
Haklısın nike bize yeşil li morlu eflatunlu yavru ağızlı forma yapmalı idi. bordo mavi gerçekten olmamış. bordo mavi forma alcak olsam gider aston villa forması alırım.
Yorum