birde ufak stand kuruldu bir tek forma var onunda iki bedeni var ne yapalım ilk defa ayagımıza gelmiş
abime ve yegenime forma kendimede tişört (nasıl yazılıyorsa)aldım
oğluma bir bişey yok (hala aglaması kesilmedi daha) diyeceğim şuki hakkatten yönetim bu hususta sınıfta kaldı az bir aksama değil bihayli zaman geçti hala bişey yok...
acaba bi sorunmu var diye düşünüyor insan
bi hususta aynı formalaru herkese yapmışlar deli oldum milli maçta belçikanın giydiği formalarla kaleci volkanın forması aynı
aynı formadan bizdede var bu kadarınada pes yani
AFS kardeş nike'yw-e yardımcı olsa mfena olmaz
hattaa çokta iyi olur ben onun tasarımlarını dahada beğendim açıkçası..
samsunda yeni sezon formalarının satıldığı biryer var mı acaba? internetten forma alabileceğimiz bir ortam yok galiba uzun zamandır araştırıyorum ama her seferinde bulamayıp hevesimi yitiriyorum
mrb millet geçen hafta istanbul kadıköyde satıcının ağzından 'FORMLARIN BASIMINDA YANLIŞLIK OLMUŞ YENİDEN BASILICAK ODNAN GECİKTİ 'banae ya banen lütfen artık ben yeni formamı istiyorumm yeter
Bugün Trabzon'da TS Club'a formalar geldi, ben de 1-2 gündür burdayım bayağıdır yokmuş sanırım..
Listede alacağımı taahhüt ettiğim 2 adet formayı da aldım bugün..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Trabzonda Forum Alışveriş Merkezinde bulunan İnterspor ve Nike mağazalarında ve Trabzondaki tüm Ts Cluplarda yeni sezon formalarımız satılmaktadır.
Bilginize...
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum