7ay 20sinde yani 13 gün kaldiii
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReha abi formalar benim yukardaki formalara benziyormu?Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur hemen hemen aynı,ama çubuklu yoktu içlerinde ,bir de düz bordo var o es geçilmiş...Dediğim gibi sıradan tasarımlar; pardon T.S formasına kimse ''sıradan'' diyemezdi değil mi?
Aynı formayı şöyle görmek var:
Bir de böyle görmek:
İnsanda bıraktığı izlenim olarak arada dağlar kadar fark var. Puma'nın veya başka markaların öyle kötü formalarına zamanla gözümüz öyle alıştı ki. Nike formalarını değerlendirmek için çok acele ettik gibime geliyor. Ben formayı her şeyi ile takım olarak içinde futbolcularıyla birlikte değerlendirmek lazım diyorum.
Diğer başlıkta da yazdığım gibi, bu taraftar geçmişte öyle hayal kırıklıkları yaşadı ki ister istemez herşeyden korkuyor. Yeni bir transfer heyecanı ile yeni formalar bekleniyor. Kabul edelim maddi manevi bu şartlar altında en karlı sözleşme yapılmış. Nike Türkiye de bize yeni ürünler çıkarmak için hevesli. En ufak bir olumsuz şeyde kimyası değişiyor.
Formalar ve ürünler çıkınca nasıl olsa herkes konuşacak. Birinin beğenmediğini, bir başkası çok sevebilir. Yukarıdaki örnekte olduğu gibi, olayın sunumu da görüşünüzü etkilemiş olabilir.
Buraya yazan insanlar zaten bu renklerin aşığı insanlar, 'hayır ben daha çok seviyorum' demek için birbirimizi kırmaya gerek yok. Dışarıdan bakılınca bazen çok komik duruma düşüyoruz. Derdimizin marka değil Trabzonspor olduğunun altını çizeyim de kimse artık bu ortamlarda birbirine kırıcı şeyler söylemesin artık.
Yönetimin bu konudaki hassas ve iyi niyetli çalışmasını takdir etmemiz lazım. İnsanız, herkes hata yapabilir. Eğer ortada bir hata varsa, onu da tamir etmenin, çözüm üretmenin, daha nazik ve yapıcı yollarını bulmamız gerekiyor. Ama en önemlisi birbirimizi dinleyip, anlama gayreti içinde olmalıyız. Trabzonspor taraftarına ve BMN üyesine de bu yakışır diye düşünüyorum.
Bu satır dahil, sabırla okuduğunuz için teşekkür ediyor, 'hani bu başlığın listesi!' diye mesajımı bitiriyorum, bitti.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Reha, duygularını gayet iyi anlıyorum, fakat forma modellerinde sadelik her zaman daha kalıcı bir etki bırakıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2000 yılı Avrupa şampiyonasındaki İtalya Fransa maçındaki formaları düşün, İtalya'nın sade, bir efsaneye dönüşmüş beyaz Kappa forması, diğer yanda Fransa'nın giydiği cafcaflı Adidas. Geçmiş yıllara bakınca sade formların daha kalıcı olduğunu görüyoruz.
.
Bu satır dahil, sabırla okuduğunuz için teşekkür ediyor, 'hani bu başlığın listesi!' diye mesajımı bitiriyorum, bitti.Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
trabzonspor forması cuvaldan dahi yapılsa güzeldir,almayada değer.çıksın alacağız formalarımızı.maksat öncelikli olarak takımımızın gücünü göstermek.yarı fiyatına ve dahada aşağısına satılan elde kalmış pumalar nıke formaların satışını çok etkileyecektir.buda firmanın takımımıza karşı tutumunu değiştirebilir.
Yorum
-
Ben yukardaki formaları pek beğenmedim açıkcası...yada burda dizayn edilen formaların üstüne bunları görünce hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...
Ama arkadaşlarında dediği gibi... Hazırda olan dizaynlardan alınmış,İnşallah bunların arasında çubuklu formada vardırda,Bari kendimizi ordan avuturuz...
Ayrıca Reha Abinin dediğinede katılıyorum...(güzel formalara alıştırmasaydınız cümlesi)Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum