Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu formaların fiyatları neden farklı.kalite farkımı var acaba?

Yorum

• TSClub online satışta yok yeni formalar.
      istanbul Anadolu yakasında nereden alacağımızı bilen birileri bizide haberdar ederse sevinirim.
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• Haber61.nette almanya kampindan bazi fotolari koymuslar.. Ersun hocanin ustundeki antreman formasini kesin alicam.. Bizim formalara bin basar Mutlaka o formayi gorun ondan sonra forma alin derim..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bide buraya koymayi becerebilsem

Yorum

• Bu fotoda daha guzel gozukuyo ama bir turlu tam sayfa koyamadim fotoyu..

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 17:01. Sebep: umarım yeterli olmuştur :)

Yorum

• Bende tam bunu yapmak istiyodum abi

Yorum

• habu sylva tam bi yarmadu haa nedu bu ya ayu
                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o forma sadece buradaki arkadaşlar tarafından yapıldı.. kulüp öyle bir forma çıkaracağını taahhüt etmediki neden şok oldun
                  hadiya haber sitesi ve gazetede gördüğümü düşünüyorum her neyse aston villa ya benzer olanı adam gibi duruyo onunla idare edecegiz artık..

Yorum

• İlk olarak rasimcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şortla birlikte en güzel duran songun giydiği bence.

Yorum

• İlk olarak blackpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hadiya haber sitesi ve gazetede gördüğümü düşünüyorum her neyse aston villa ya benzer olanı adam gibi duruyo onunla idare edecegiz artık..
                      siteler kullandı, hatta yerel medya bile kullandı günlerce
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Song'un formasındaki reklam ve amblemin renkleri beyaz yerine mavi olsaydı çok hoş olurdu.Ben beyaz ve turuncu formaları beğendim.Aslında Song ve Yattara'nınkiler de sade ve hoş duruyor.Dediğim gibi keşke Song'un ve Hüseyin'in reklamlarının rengi mavi olsaydı.
                        Colmandante

Yorum

• ya forma kalmamış caka ts clup de

aradım adam kalmadı dedi önümüzdeki çarşamba veya perşembe gelir dedi...
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet gelelim müjdeli habere,

Öncelikle hepinize ilgi, sabır ve katkılarınızdan dolayı teşekkür edeyim.
                            25.sayfadan buralara kadar gelmişiz.
                            Söyleceğim şey özetle şu:
                            ( çok uzun bir görüşme oldu fakat detayları daha sonra paylaşacağım )

Öncelikli olarak yeni sezonumuz ve yeni sponsorumuz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun bir,

Yeni sezon nike formalarımız, benim tahminlerimin ötesinde tüm modelleri ile birlikte Temmuz ayına yetişiyor.
                            Bu konuda espri bile yapmış soranlara 'yönetim formaları fındık ayına yetiştirmeye çalışıyor' demiştim.
                            Bütün modeller mi yetişiyor diye sordum, 'evet bütün modeller',
                            peki çubuklu formalarımız onlar da mı? ' evet çubuklu formalarımız da'
                            Yeni formalarımızın kumaş kalitesi birinci kalite, renkler tam beklediğimiz tonlarda ve bu senenin ekstra rengi mesajın başında da gördüğünüz üzere taraftardan gelen istekler doğrultusunda turuncu.
                            Ve yine müjdeli bir haber bütün modeller uzun kollu seçenekleriyle geliyor.

Bu haber şu an satışta olan ve çok cazip fiyatlara satılan formalarımıza olan ilgiyi azaltmasın lütfen. Forma alma, hediye etme konusunda bu avantajlı durumu da değerlendirmeliyiz. Formanın dışında kaliteli tişört ve ürünleri kaçırmayın bu fiyatlara bir daha bulamazsınız.

Modellerimiz nike 2008 / 2009 sezonu çizgilerinden seçildi ve tahmin ettiğiniz gibi, tarihimizde de giydiğimiz bir dönem adidasın da bize yaptığı bordo kolları mavi forma da var hani aston villa modeli diye tanımlanan model. Detaylar renkler formlar bize özel doğrusu yeni Trabzonspor modeli. Modellerden biri ile ilgili yorumlarını paylaşayım ' yaptığınız tasarımın neredeyse aynısını yaptı nike bize'

Bu kadarlık yeter.

İlginiz, sabrınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Sürç-ü lisan ettiysek ve haddi aştıysak affola..
                            temmuz ayı...hepsi yetişecek...çizgili de!
                            ve neler neler...
                            ah şu erken verilmiş sözler, ah
                            -sözüm afs'ye değildir-
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              temmuz ayı...hepsi yetişecek...çizgili de!
                              ve neler neler...
                              ah şu erken verilmiş sözler, ah
                              -sözüm afs'ye değildir-
                              Semih Muhteşemdi. Alıntın çok hoş ama bitiridin afs yi

Yorum

• Bir İnter bir Trabzon
                                Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
                                29.7.2008

FANATİK´in gündeme getirdiği çubuklu formalar için Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.

Çok tepki çekmişti

Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Bordo-Mavililer’in, ‘klasik’ olarak nitelendirdiği forma konusunu gündeme getiren FANATİK Gazetesi, futbolseverlerin hassasiyetini dile getirmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.

TS Club çoğalıyor
                                Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.

sallıyor sanırım
                                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X