Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ordaki aston villa resimlerinde logo üste bizimkinde allta bunuda açıklayın adamlar hiç ilgilenmemiş 3.lig takımına sanki forma yapmışlar.. iyimser olmak istiyorum ama olamıyorum formalar cokk kötü

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunun bizim formayla hiç farkı yok üstekilerinde foto çekenin kusuru büyük çok kötü görünüyo formalar...
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ordaki aston villa resimlerinde logo üste bizimkinde allta bunuda açıklayın adamlar hiç ilgilenmemiş 3.lig takımına sanki forma yapmışlar..
        bildiğim kadarıyla logoyu firma değil klüp diktirir ama yanlış biliyor olabilirim

Yorum

• bazı arkadaşlar forma almamak için bahane üretiyorlar
          7n bitirdin bizi

Yorum

• wallaha yok böle bişe ya bayaa bi şoka uğradık ayrıca nası bi çekimse serkanın ayağında krampon deilde normal spor ayakkabı var bu kadarda acemilik olmaz yani bu kimin hatası acaba
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bildiğim kadarıyla logoyu firma değil klüp diktirir ama yanlış biliyor olabilirim
              o daha büyük bi ayıp..

Yorum

• astonvillanın tanıtımındaki resim photoshop la kimbilir ne kadar uğraşıldı tabiki süper olacak. giydir serkana astonvilla formasını çek fotoyu koy yine aynısı olacak. yanlış hatırlamıyorsam logolar burda dikilmişti.
                SABIR = BAŞARI

Yorum

• pembe arkafonu kim yapmış ,30sn'yede ben bile daha iyisini yaptım yani

Yorum

• ben beğenmedim forma alacaksamda bunlardan almam gider pumanın cizgili formasını alırım bunlara 5 basarr

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence en büyük hata ne biliyormusunuz???

Resimleri Serkan ile cektirmeleri.....

o resimlerde Serkan yerine Yattara olsaydi kesin farkli düsünecektiniz....

Beckham gelse kaç yazar abi,formaları görüyoruz işte...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• klüp resimleri yayınlamakta bence biraz aceleci davranmış. formaların çıktığı haberi verilmiş olsaydı resimsiz kimse bu kadar şoka uğramazdı bence sorun fotoların özensiz ve yanlış kişi ile çekilmiş olması. turuncu formada serkan hollandalılar gibi görünüyo ama o yakışmış

En son eyinc tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 17:08.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• ŞUNU YAPMAM 5 DAKKA ALMADI.. EĞER KOSKOCA TRABZONSPOR KLÜBÜNDE ŞUNA YAPACAK ADAM YOKSA YAZIKLAR OLSUN..
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 17:11.

Yorum

• bu formalar baska

trabzonun bu sene turuncu forması olması güzel.. ama cubuklu forma yok... olsun her türlü trabzonspora destek verioz...simdi herkes formalara sıra bizde...
                            10R...ts...10R...ts 10R-burak

Yorum

• Fotolari cekendede pozlari verendede is yok.. Insan yandan sagdan soldan ceker.. Bu ne boyle azili kanun kacagini ceker gibi dumduz cekmis..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• fotların çekildiği yer stüdyo değil sanırım çözünürlükte ii değil klüpte giydirilip çekilmiş gibi amatörce davranılmış yani arka fonlar değisşede resimde canlılık yok çok mat
                                SABIR = BAŞARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X