Fatih Bayrakdar kardesim ile ayni görüsteyim. Nike dünyada ilk 2 sirada yer aliyor. Resimlerden görüldügü gibi kalitedeki fark ortada. Birkerende evet dogru diyorsunuz diyen yok hemen laz damari tutuyor. Siyaha beyaz demeye basladi cogu arkadas
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
fotoğraflarla yorum yapıyorsunuz ya. çekim kalitesi ışık vs.bile etkiliyor herşeyi.
her neyse çuval bile olsa Trabzonspor formasıdır.beğenmeyen almaz.ben sözümü tutup 2 tane alacağım.
Fatih Bayrakdar kardesim ile ayni görüsteyim. Nike dünyada ilk 2 sirada yer aliyor. Resimlerden görüldügü gibi kalitedeki fark ortada. Birkerende evet dogru diyorsunuz diyen yok hemen laz damari tutuyor. Siyaha beyaz demeye basladi cogu arkadas
Desteğin için teşekkürler kardeşim ...
Sırf muhalefet olsun diye bazı arkadaşlar itiraz ediyor ...
Ama emin olsunlar ki ben hepsinden daha fanatiğim ...
Anlaşıldı bu formalar bu sene kullanılacak yapacak birşey yok ...
Aceleye geldi tamam , stok yoktu tamam kabul ...
Ama seneye de böyle olursa bu taraftar (ben de dahil ) hem klübü hemde nayk merkezi nerdeyse artık orayı basar bunu bilir bunu söylerim ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
fotoğraflarla yorum yapıyorsunuz ya. çekim kalitesi ışık vs.bile etkiliyor herşeyi.
her neyse çuval bile olsa Trabzonspor formasıdır.beğenmeyen almaz.ben sözümü tutup 2 tane alacağım.
Güzel kardeşim inan aynı taraftayız bak ne diyorum ...
Bende 2 söz verdim alacağım ...
Ama bunlar bizim formalar değil olmamalı bunu söylüyorum o kadar ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
(Şahsi fikrim) bu formalar ne kadar kaliteli olursa olsun malesef takımımıza yakışmadı, ben resmen hayal kırıklığı yaşadım, inanın bu formalar görüldükten sonra çoğu kişi hayal kırıklığı yaşadı ve bu forma satışını bence yarı yarıya düşürecektir. Bir önceki sayfada gösterilen ve şu ana kadar piyasa da dolaşan formaları zamanında kim çizdiyse eline sağlık, bunlar o formaların yanına bile yanaşamaz ve inanın o faormalar satışa çıksaydı bir rekorda forma satışından gelirdi. yapacak bişey yok artık, bu sene bu formalara talimiz artık :-(
En son azad53 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 23:09.
Sanırım bazı arkadaşlar fotoğrafçılık diye bir sanat olduğunun henüz farkında değiller
Aynı ürünü profesyonel bir Nicon ve usta bir fotoğrafçı tarafından uygun ortam ve ışık altında çektiğinizde alacağınız sonuç ile amatör bir ekipman ve eleman ile çektiğinizde alacağınız sonuç tamamen zıt olacaktır..
Yani amiyane tabirle aynı adamın fotoğrafını bu iki farklı fotoğrafçı çekecek olsa birisinde Tom Cruise diğerinde ise İlyas Salman gibi çıkabilir
Yahu kıçıkırık bir Boyner mağazasında satın aldığımız Nike tişörtleri bile Dünya' daki diğer Nike ürünleri ile aynı özelliği taşıyorken, koskoca bir marka olmuş bu firma elin gavuruna ipekten kumaş dikip bize Şile bezini mi dayayacak
Zırva da bir yere kadar yahu
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
formalarin kalitesinden ziyade taraftarin hosuna gitmeyen se formalarin basit olan tasarimi ve dizayni.
formalarin kalitesiz oldugunu iddia edemeyiz.
ama taraftarin bekledigi formalarin tasarlanmadigi da gün gibi ortada.
umarim en azindan cok önemli olan cubuklu forma konusunda gerekli hassasiyet gösterilir.
bunun icinde sesimiz gür bir sekilde duyurmaliyiz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
anlamadigim olay serkanin üzerindeki formalarda ki nike isareti ve ts amblemi farkli yüksekliklerde , yani nike daha yukarda ..ama burda denge saglanmis acaba fotoshopmu ????
Sanırım bazı arkadaşlar fotoğrafçılık diye bir sanat olduğunun henüz farkında değiller
Aynı ürünü profesyonel bir Nicon ve usta bir fotoğrafçı tarafından uygun ortam ve ışık altında çektiğinizde alacağınız sonuç ile amatör bir ekipman ve eleman ile çektiğinizde alacağınız sonuç tamamen zıt olacaktır..
Yani amiyane tabirle aynı adamın fotoğrafını bu iki farklı fotoğrafçı çekecek olsa birisinde Tom Cruise diğerinde ise İlyas Salman gibi çıkabilir
Yahu kıçıkırık bir Boyner mağazasında satın aldığımız Nike tişörtleri bile Dünya' daki diğer Nike ürünleri ile aynı özelliği taşıyorken, koskoca bir marka olmuş bu firma elin gavuruna ipekten kumaş dikip bize Şile bezini mi dayayacak
Zırva da bir yere kadar yahu
Çok iyimsersin çooook ...
Nike hangi ülke malı ...
Türkiye'de Amerikan üretimi nike gördün mü ( Ben görmedim ) ...
Hemen hepsi melzya tayvan gibi işgücünün ucuz fakat ürün işçiliğin kötü olduğu yerlerde üretilip Türkiye'ye geliyor ...
Peki sence Barcelona formasını Tayvan'da üretip giydiebilir misin Xavi'ye ...
Zırva olur di mi
tamam arkadaşlar sakin böyle olacağı öncedende bilinen bir şeydi söylenmişti sağ de tasarımlar olacağı budan sonra yapacak bir şey yok formalarımız budur kabüllenelim
ama yönetimde sekana o formaları giydirip(serkana lafım yok) öyle acemice fotoraf çekdiren şahıslardan bunun hesabını sormalı böyle iş bilmezlik olmaz resmen o pembe fonla taraftarla dalga geçilmiştir. Ben inanıyorum o formalar göründüğü kadar kötü değil tabi hayal etdiklerimiz gibi de değil ama o kadarda kötü değil yapılan büyük bir pazarlama hatası
taraftara bir forma bu kadar kötü gösterilemez bu forma sağdece bize özgü tasarım değil başka takımlarda kullanacak ama böyle sorun yaşayan biziz yönetim sorumluların kulağını derhal çekmeli
Kumaşının kalitesiz olduğunu nerden çıkarttınız? Daha çıkmadı forma Serkan giyiyor bir tek
abi nerdenmi cikardim ben bize yapilan formalari biliyorum yakindan gördüm hatda o sade mavi olan forma bizim burdaki amatör kulübdede var sade rengi degisik standart yani, bu formalari her kimse nikeshopa gider ve alir üstünde birsey olmadan yani ne logosuz nede birseysiz, barcelona formasina yakindan bakarsan bende evdede var bir kere resimde eklemistim yatan üstünde cekmistim resmi onun kumasi delikli bide böyle acayip bir kumasi var o formayi gidipde nikeshopdan normal halinler yani logosuz reklamsiz alamazsin onlar özel olarak o kulübe yapilmis mesela burdaki almanyadaki bütün birinci lig takimlarda öyle forma var türk milli takimdada aynisi var, kumas farki bu oluyor
Yorum